|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
29.11.2008 14:38:32   
brkn83
Čao čvekice.

Se mi je kr zdelo, da boste v enem tednu, kar me ni bilo na forumu načvekale 60 strani. No to je res mal veliko, da bi vse prebrala, ampak nekaj zagotovo bom - šele zvečer.

V glavnem midva sva se malo prej vrnila domov - iz Moravskih toplic. Bilo je super, vreme prav prijetno sončno, kajti tam ni padla niti ena snežinka. Ko pa sva se vračala proti domu pa sva videla sneg, res ful lepouser posted image . Zdej pa bo treba mal razpakirati stvari, no stroj pa že pridno pere.

Aja drugače pa smo že zakorakali v 29. teden, oz. imamo še samo 83 dni.

Nisem vas nič brala, zato vas tudi komentirala ne bom. Ne mi zamerit, prosim!!!!

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
29.11.2008 14:46:13   
sunny24
O pohajačka! Kako smo? Vidim, da sta se mela fajn! Ti pa kar lepo počasi začni brat za nazaj...vikend je idealni čas, ko ni nevem kolk čvek tu gor!user posted image  Se hecam!

Pa čestitke za 29. teden!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
29.11.2008 14:52:24   
Pikica5
Zdravo punce,

včeraj vam nisem več mogla odpisat mi je kar neko napako javlalo.

Claud - večino sma že nakupila nekaj pa nama še manjka, bo potrebno ta mesec, če nas slučajno kaj v januarju preseneti, saj naša sončka prehitevata za en teden, sta večja kot bi naj bila po ZM.

Kako ste kaj? Jaz se zopet morem poglobit v knjige pa nimam nekega veselja, nekakao se morem prisilit. user posted image

Želim vam lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
29.11.2008 15:12:08   
brkn83
sunny - pa sej kak dan v tednu je pa lahk mal zatišja tle gor. Sej ni problem za nazaj prebrati, sam ne zdej čaka neki študijskih obveznosti - potrebno je napisati do konca dve seminarski nalogi in se pripraviti na predstavitev, čez štirinajst dni pa že izpit in potem še eden pred koncem leta. Tk da bo zdej treba še mal za faks narediti.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
29.11.2008 15:16:54   
Maksi1
Ojla, punce.

Florjanček pa uživa. Super, da je lahko zunej na snegecu.

Mandolat se po slovensko reče turški med.

Brkn - dobrodošla nazaj. Če so ble mini počitnice ok, boš z veseljem začela s študijem. user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
29.11.2008 15:21:05   
Maksi1
Čvekice,
pravkar sem en dober vic slišala:

Koliko jajc ima predsednik ZDA?
OBA MA.

user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
29.11.2008 15:27:01   
sunny24
maksi...user posted image user posted image user posted image  
Sej se mi je zdelo, da je neki z medom v vezi ta naš mandulat...user posted image  Kaj boš šla kej dol v staro gorico?

brkn, pol pa kar začni seminarske delat in se učit za izpite! Čeprav se ti verjetno ne da lih neki full...Bomo držale pestke, da boš nardila izpite!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
29.11.2008 15:34:18   
Maksi1
Sunny - na sejem danes ne grem, ker je bolj tako vreme. Ob nedeljah pa mi teži vsa tista gužva. Sej, če je lepo vreme, je super. Drugače pa raje prosim koga, da še zame prinese mandulat. Tudi jaz ga imam ful rada.

Veš kaj ti še povem, da so bili danes naši v Štandrežu, v uni trgovini Gordol (od sladkarij in peciva) in da je bilo v tistem času tam 7 avtobusov iz LJ. Si morš mislt kakšen biznis?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
29.11.2008 15:38:51   
brkn83
grem js zdej na hitro razpakirati kar še imam. Potem pa mogoče mojega nahecam, da greva mal po trgovinah, bi morala en adventni venček kupit.

Potem pa če se mi bo dalo učit, se grem pa še mal učit. Tk da se beremo še zvečer kaj.

Lep dan vam želim, predvsem pa uživajte mal na snegu.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
29.11.2008 15:42:44   
Maksi1
brkn - dober lov za venčkom in prijetno učenje potem.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
29.11.2008 15:43:04   
sunny24
Sej če mi verjameš al ne, sploh še nism bla v Gordolu...user posted image  Sam to da je blo pa 7 busov...o jej, to je bil pa res biznis! Sam kaj za boga pa dela 7 busov LJ tam???
Jst pa upam, da bomo šli danes-moj še spi...user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
29.11.2008 15:49:31   
Maksi1
Sunny - sej nisi dosti zamudila, če še nisi bila v Gordolu. Jaz grem ponavadi 2x v letu - v decembru in pred velikonočnimi prazniki, saj imajo čokolado, piškote in panetonete po smešni ceni. Mi je všeč, da peljem ven iz trgovine voziček polhn sladkarij in da nimam občutka, da sem preveč zapravila.  user posted image
Mi je pa hecno, da neprimorci kupujejo panetonete. Ampak v teh časih, ko ni več mej in praznujemo v SLO valentinovo in noč čarovnic, je tudi to OK.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
29.11.2008 15:50:38   
mala*
Brkn83
user posted image !!!!
Vidim da si se imela lepo in tako je prav!!!!

Jaz sem ravno od kosila...Moj je šel ven- s kolegi se po snegu furati...Mene sta pa očka in mamica peljala na kosilo!!!!DAnes sta bila prvič pri naju na obisku- sta prišla pogledati voziček ker sta ga že ravno onadva financirala user posted image

Pol je pa prišla še tašča s tastom in je blo juhu...ker jst pa ona se pa ne morva!!!ampak sm preživela...

Zdaj pa grem malo na kavč, vsem vam pa pošiljam user posted image
za prijetno popoldne!!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
29.11.2008 15:58:51   
Maksi1
Mala, hvala za malico. Ti pa si imela res pester dan.

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
29.11.2008 16:13:44   
Čebel@
brkn dobrodošla nazaj!!user posted image user posted image user posted image

mene tok neki v spodnjem delutrebuha boli da je za popuser posted image ......težko sedim,ležim,stojim-po moje se je user posted image  tko čudno naslonil na kakšen živec da kar boli
no moj je pogruntal  da sem misnila danes za njega kupit darilo in zdaj ustraja da me on pelje na rudnik da če bo slučajno treba kej velikega nosituser posted image user posted image sem rekla da on pač  ne more zraven pa me je hotel premamiti s tem da bi  spotoma še kej mini cunjic kupila pa se mu ne dam user posted image user posted image user posted image zdej je šel malo ležat-se je prav grdo prehladil,ob 7h greva pa na rojstni  dan-se mi tok ne dauser posted image user posted image user posted image

no bom nehala nakladatuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
29.11.2008 16:50:25   
mala*
Ni za kaj, upam da vam je teknilo!!!
Majchy ja poznam to, mene tud skoz neki boli spodi-kokr da bi me jajčniki ampak ti naj me ne bi mogli ker med nosečnostjo počivajo..Mi je pa najhujš ponoči, zadnje dni slabo spim- lulat grem tko najmanj3x na noč pa neki čudn tišči/boli me tm spodi...Ne vem sj še sama ne znam opisati, v glavnem ni prijetno
user posted image

No pa se tolažim da je to zato, ker gre vse skupi narazen...

Ja rojstni dnevi ja, verjamem da se ti ne da...Jaz pa upam da moj kmalu pride pa ne spet s 6imi piri v rit ker pol bo hudič!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
29.11.2008 19:22:46   
timy
Pozdravljene,

no, pa smo tudi v Celju dočakali snegec. Včeraj zvečer je bilo že res podobno zasneženi pravljici. No, danes ga je že kar veliko zmanjkalouser posted image

Sunny sem prebrala, da sprašuješ za denarno pomoč. Mislim, da je to solidarnostna pomoč, ki ti pripada, če si na bolniški skupaj vsaj tri mesece. Pri nas da zahtevek sindikat, lahko pa tudi sam delodajalec. Jih je pa potrebno spomniti na to, ker naj bi bila to dolžnost delavca.

Lep večer še naprej!

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
29.11.2008 19:55:28   
birdy
Hoj bejbike.
Kako ste? Jst kr fajn, spet delam za faks. Zdej se spravljam delat seminarsko k jo moram do srede narest, pol bom šla pa pomoje kr spat. Pa sej seminarsko bom pol še jutr delala, pa vse do srede.
Bom pa vmes kdaj mal kratko sveto pismo brala. Mam čez tri tedne kolokvij iz poznavanja svetega pisma. Jst pa o tem pojma nimam. Ampak kolokvij pa moram narest ker je pogoj za izpit. In če kolokvija ne naredim zdej, ga bom mogla delat v prvem roku za izpit, pol grem pa lohk na izpit šele v dugem roku. Tko da dela mam čez glavouser posted image
Pri nas mamo tud snegec, sam pri nas ga je kr dost. Upam pa, da ne bo šel ves po gobe.
Nč, zdej grem pa delatuser posted image
Lepo se mejte pa se beremo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
29.11.2008 20:21:59   
Ajvy
Tako...imam malo časa ...da vas malo preberem.....

BOma...upam, da se tvoja hčerkica čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image
Aha..berem , da vam je uspelo user posted image user posted image user posted image SUPER user posted image user posted image user posted image

PIkica...full lepo da si se javla.....

Claud...čestitke za vstop v 31.tedenuser posted image user posted image

Urša...full lepe sobice user posted image user posted image

KAtjuša...zelo lep pajacek user posted image user posted image

Cita...pozabi na uno kravo, ki te je užalila....nima smislauser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
29.11.2008 20:35:13   
Ajvy
2.del.....

Deja....ker hude slikice....sploh tale ta druga je čista zimska idila user posted image user posted image user posted image

Balonchy...čestitke za vstop v 32.teden user posted image user posted image user posted image

Katjuša...kak je Florjan super užival na snegecu user posted image user posted image user posted image
Jst komaj čakam ,da nas tale vročina zapusti, da gremo lahko na snegeca 

petrap...super za mami ,da ti je storila pojsteljninouser posted image user posted image user posted image

Brkn...super za odličen dopust user posted image user posted image user posted image in za 29.teden user posted image user posted image user posted image
Lepo delaj za šolo

Birdy...pridno se uči....

Timy...pri nas snegec tudi hitro kopni

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
29.11.2008 20:39:33   
Ajvy
Včeraj sem bila na knjižnem sejmu.....koliko lepih knjigic user posted image user posted image user posted image user posted image  vse bi pokupila....samo ni šlouser posted image
Sem pa vidla Kreslina, pa Predina in Svetlano Makarovič user posted image user posted image user posted image  sem si jo full želela poslušat....samo nisem mogla več stat....so mi noge zatekle po triurnem obhodu sejma...pa še lačna sem postala....sva šli potem s prjatlco na pico...in naju je skor fršlok koj e v tem času zapadlo toliko snega.....

POnoči je Tarja spet zakuhala----smo imeli pestro....full se mi že smili.....ampak kaj čmo....treba je prebolet...pa upam, da bomo čimprej fertik....

Sem šla pa danes na 1. rojstni dan...mojih nečakov- dvojčka....kolk sta fletkana.....edina bedna stvar je..ker TArja in moj nista mogla bit tam...ker sta oba bolčkana.....mi je bilo čudno po pravici povedano......
Sta pa super enoletnika....ki sta danes dobila veliko novih igrač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
29.11.2008 21:01:20   
brkn83
ajvy - tebe pa res občudujem, ko vedno tako lepo vse pokomentiraš. Upam, da se tvoja sva sončka kmalu pozdravita.

Midva sva šla prej v Merkur in kupila venček za na mizo v kuhinji, pa enega za na vhodna vrata in seveda še svečke. Bila pa je ful gužva, tk da se mi sploh ni dalo kej preveč hoditi. Pa sva potem mislila še mal v baby center iti in v pikapolonico, pa se mi sploh ni dalo  -namreč povsod je bila nenormalna gužva, nikjer parkirnega prostora. Sem se potem odločila, da bom kr med tednom en dopoldan šla. Namreč moram kupiti miklavža.

Zdej pa grem še mal za šolo delati, potem pa hitro spat, ker sem prav utrujena. Sem prej vse razpakirala, dva stroja cunj oprala in obesila, posteljo preoblekla in posesala stanovanje.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
29.11.2008 21:03:12   
claud
Dober večer!

Vidm da je dons mal bolj mirno tuki1

No Jst sm bla dons mal pr mojih ( mami), pol sva doma mal lenarla, se mal naspala, pol sva šla mal pohajčkat po snegecu, spotoma v trgovino po mandarine in medenjake-OBVEZNOuser posted image .
No zdj je pa že cajt da se mal na rr-ju najavim!

Kar sem uspela prebrat se mi zdi da vam nč kj dost ne manjka, da ste okuser posted image .
 Brkn- user posted image user posted image super da je blo fajn u toplicah...si se kj naplavala, al si bla bl opazovalec?

am...zdj pa ne vem več kaj sm hotla napisat....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
29.11.2008 21:05:58   
Ajvy
Brkn....a res...da je full gužva....mene to tak odbija....včeraj na sejmu se je folk tolk preprival....da mi je bilo kar grozno...eni res pozabijo kulturo doma.....
Lepo se uči.....držim pestke ,da ti bo uspelo čimveč narediti....

Claud..res je neko zatišje danes....mogoče pa se oglasijo kasneje.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
29.11.2008 21:09:49   
claud
Ja mi2 sva bla prej v supernovi na rudniku, pa je blo kr u redu-ni blo gužve- sicer se mi pa tm nikol ne zdi tko hudo-jst po btc-ju ne maram preveč hodtuser posted image

Ajvy- kaj tvoja Tarja še kr preboleva-al se saj mal umirja ta vročina?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......