Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 10:22:40
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! no z miklavževanjem ni nič ker tista ki naj bi peljala je rekla da ceste niso dovolj spucane no sej nima veze,malo mi je plane podrla full je lepo uzuni......naši kuži se je čisto zmešalo-leta gor pa dol po dvorišču kot da prvič vidi sneg vesnozaver......hvala za palačinke-mjamsi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 10:33:22
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro trebuškarce Mojedva sončka se zunej sankata. Mi je tok fleten, je to prvo sankanje za Nejca . Imamo pa res čisto pravo snežno idilo, no sonček manjka ostalo je pa noro lepo. Vesnozaver hvala za kavico in palačinke. Si nam lušte nardila. Pomoje mi jih bo jutr naredil za zajtrk. Maychi23 škoda da ne greste, pa sej a so tko slabe ceste Moj je šel že ob 6 na letališče po starše pa ni nč jamrov. In kaj imate danes v planu? Mi se bomo doma mal po snegu podili, mal greli, pa igrali, skratka uživali doma. Jutri pa mogoče mal k mojim pokukat. papa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 10:55:20
|
|
|
|
Čebel@
|
urša........ceste so že ponoči splužili ampak zgleda da zanjo ne dosti.....moj je šel ob 5.30 v službo(pa še poklicen voznik je) in je reku da so bile ceste že takrat čisto spucane....ni panike-e bom nobenga silila da naj vozi če ne zaupa dovolj vase in v avto-je ne obsojam drgač pa full mate lepe plane za čez dan a nejc uživa na snegcu? kakšno fotko nam privošči
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 11:19:37
|
|
|
|
mala*
|
Dobro jutro sonosečke!!!! Pri nas je celo noč Kako ste kaj ve?Jaz sem včeraj dobila voziček in ga je moral moj takoj sestaviti, ker če ne bi me še cel dan takole gledal Zdaj pa grem nekaj pojesti in potem pridem nazaj, vas preberem za nazaj in kaj pokomentiram!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 11:45:56
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! To ni fer, povsod mate snegec, pr nas pa dež... Jst bi tudi snegeca... urša, tvojadva pa uživata! Super to! Pa sploh, če je to ta prvo sankanje... Mate pa res lepe plane za čez dan! majchy, ja eni pa res ne radi furajo po takem...boste pa drugič šli po miklavža! vesnozaver, hvala za zajtrk! Jst bi tudi palačinke...Sam mi jih nima kdo spečt, moj jih ne zna, meni se pa ne da... mala, super za voziček! Sej je prov, da ga je sestavu...Sej pa ja ne more bit zložen do februarja, ne? Za uršo vemo, kaj bo počela danes, kaj pa ostale? Jst bom mogoče pol šla na Lokve (malo na sneg)-peljejo moji kužeta malo v lajf, zvečer pa na Andrejev sejem v ITA...Komi čakam! Sam fajn bi blo, da bi dež končal padat, pa da ne bi blo preveč mraz...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 11:49:22
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro sunny........jaz grem zvečer na en rojstni dan.......pri nas pada čisto droben snegec -sem misnila kužka pelat malo na sneg pa pada dol tko da mogoče malo kasneje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 12:07:25
|
|
|
|
Čebel@
|
no niste nevem kako zgovorne........želim vam lep zasnežen vikend
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 12:30:58
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, jst sem po vremenu...sam zeha se mi... Bi mogla kuhno pospravt, pa se mi ne da...Sam jo bo res treba! Moj še spi, naša se premetava po bušiju že od kar sm se zbudila...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:14:13
|
|
|
|
Balonchy
|
Hojla... Kako smo? Jaz sem ravnokar od kosila... Sm grem ene pol urce vodoravno, drgač bom počla!!! Sunny - uživaj še zame na Andrejevem, pa en mandulat mi kupi prosim Bodte pridne, se beremo maybe kej zvečer... Aja, še to sm hotla povedat... Pr nas ni nč snega... Imamo pa eno drugo čudo - leden dež!!! Sem dopoldne rabla od bajte do smetnjaka 10 minut (par metrov) - se drsi k pes!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:17:13
|
|
|
|
sunny24
|
OK balonchy, ti kupim mandulat! A si se malo športno udejstvovala že dnes...mislim, drsanje in to? Sam da se nisi nč polomila, pa je vse OK!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:17:20
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla pupe - evo tud jest sem s kosila, no prej sem še vse pospravila in grem tud za kako urco vodoravno, me pa že drugi dan trebuh malce matra spodaj, tko da vem da morm več počivat. Pazite nase v teh dneh, ko nam ga vreme tkole zagode in božajte svoje bušije.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:19:18
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 OK balonchy, ti kupim mandulat! A si se malo športno udejstvovala že dnes...mislim, drsanje in to? Sam da se nisi nč polomila, pa je vse OK! KAko se mandulatu po slovensko reče? Če se mu sploh lahko kako. A ni to ful sladko?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:21:19
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 OK balonchy, ti kupim mandulat! A si se malo športno udejstvovala že dnes...mislim, drsanje in to? Sam da se nisi nč polomila, pa je vse OK! KAko se mandulatu po slovensko reče? Če se mu sploh lahko kako. A ni to ful sladko? Sladko je ja... Pojma nimam kako bi to po SLO prevedla!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:23:22
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 OK balonchy, ti kupim mandulat! A si se malo športno udejstvovala že dnes...mislim, drsanje in to? Sam da se nisi nč polomila, pa je vse OK! OK. Bom čakala na mandulat... Javi se, ko prideš! Joojjjjj, sam nehi z drsanjem... Veš kakšo je... Čist vse stvari imajo leden oklep. Sosedova breza tolk škripa k piha veter, da je kr groza! Sam upam, da mi je ne vrže k men na balkon al pa na avto...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:25:26
|
|
|
|
Balonchy
|
Shuka - tole je mandulat... Sej si to mislila, ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:27:42
|
|
|
|
sunny24
|
Mandulat po slovensko...pojma nimam. Se mi zdi, da je neki meden... Pojma nimam! Sam naj bo sladek kolkr hoče, meni je full fin. Sam more bit uni ta trd, ne pa uni ta mehek! A ti prnesem še kej-še kake pražene mandlje in podobno? Ja vem, kako je, ko pada ta od ledenega dežja...To tak trd led rata, da ga ne moreš kar tko odstranit. Pa upam, da ti dreva res ne vrže dol... Kako ste kaj drugače?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:36:40
|
|
|
|
Katjusa
|
zdravo punce.... dons sem se naužila svežega zraka sma bla s florjanom več k 3 ure zunaj... slikice sledijo sma da mi jih rata iz telefona prenest
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:38:59
|
|
|
|
sunny24
|
O Katjusa, kako smo? Super, da si mal po snegecu bla! Pol pa res slikice prlimi, da mi nardiš mal guštov!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:47:40
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Shuka - tole je mandulat... Sej si to mislila, ne? jap tole, čeprov sem morala prej poguglat da sem ugotovila kaj to je
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 13:59:23
|
|
|
|
sunny24
|
Aha Katjusa, super! A ga že pobira? Sam sem pa ugotovila, da avtki morejo bit obvezno zravn!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 14:00:26
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej ste mi pa lušte po sladkem naredle grem gledat če mam še kak toffifee zvečer smo pa povabljeni na večerjo k stricu in teti (fondi) ne vem če katera pozna gre za švicarsko hrano (topljen sir not se pa namakajo koščki kruha).... men to ni preveč všeč mi je čist premočen okus tak da bom verjetno dobla kej drugega moj pa to obužuje tud florjan ima rad tak da če druga ne moja2 srčka se bosta najedla....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 14:01:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aha Katjusa, super! A ga že pobira? Sam sem pa ugotovila, da avtki morejo bit obvezno zravn! ja kaj pa misliš... ta v rdečem je punčka in je prva šla po avto tak da se kr pripravite tud tiste k pričakujete punčke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 14:03:49
|
|
|
|
sunny24
|
Ah katjusa, sej pravim, če se bo ta mala vrgla kej po meni, bo sigurno mela rajši avtke kot pa punčke...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 29.11.2008 14:14:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ah katjusa, sej pravim, če se bo ta mala vrgla kej po meni, bo sigurno mela rajši avtke kot pa punčke... pol se bo pa lahko z mojim 2 komot igrala sicer pa ma florjan tud punčko in voziček pa jo tak rihta in komandira je prav hecen k skuša mene oponašat in bit mamica punčki zadnjič ji je celo reku da je on njena mamica
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......