|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
29.11.2008 10:22:40   
Čebel@
jutro!
no z miklavževanjem ni nič ker tista ki naj bi peljala je rekla da ceste niso dovolj spucaneuser posted image no sej nima veze,malo mi je plane podrla
full je lepo uzuni......naši kuži se je čisto zmešalo-leta gor pa dol po dvorišču kot da prvič vidi sneguser posted image
vesnozaver......hvala za palačinke-mjamsiuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
29.11.2008 10:33:22   
Urša08
Jutro trebuškarce

Mojedva sončka se zunej sankata. Mi je tok fleten, je to prvo sankanje za Nejcauser posted image . Imamo pa res čisto pravo snežno idilo, no sonček manjka ostalo je pa noro lepo.

Vesnozaver hvala za kavico in palačinke. Si nam lušte nardila. Pomoje mi jih bo jutr user posted image naredil za zajtrk.

Maychi23
škoda da ne greste, pa sej a so tko slabe cesteuser posted image Moj je šel že ob 6 na letališče po starše pa ni nč jamrov.

In kaj imate danes v planu? Mi se bomo doma mal po snegu podili, mal greli, pa igrali, skratka uživali doma. Jutri pa mogoče mal k mojim pokukat.

papauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
29.11.2008 10:55:20   
Čebel@
urša........ceste so že ponoči splužili ampak zgleda da zanjo ne dosti.....moj je šel ob 5.30 v službo(pa še poklicen voznik je) in je reku da so bile ceste že takrat čisto spucane....ni panike-e bom nobenga silila da naj vozi če ne zaupa dovolj vase in v avto-je ne obsojam
drgač pa full mate lepe plane za čez danuser posted image user posted image user posted image user posted image a nejc uživa na snegcu?user posted image user posted image user posted image kakšno fotko nam privoščiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
29.11.2008 11:19:37   
mala*
Dobro jutro sonosečke!!!!
Pri nas je celo noč
user posted image

Kako ste kaj ve?Jaz sem včeraj dobila voziček in ga je moral moj takoj sestaviti, ker če ne bi me še cel dan takole gledal user posted image

Zdaj pa grem nekaj pojesti in potem pridem nazaj, vas preberem za nazaj in kaj pokomentiram!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
29.11.2008 11:45:56   
sunny24
Jutro! To ni fer, povsod mate snegec, pr nas pa dež...user posted image  Jst bi tudi snegeca...user posted image

urša, tvojadva pa uživata! Super to! Pa sploh, če je to ta prvo sankanje...user posted image user posted image user posted image   Mate pa res lepe plane za čez dan!

majchy, ja eni pa res ne radi furajo po takem...boste pa drugič šli po miklavža!user posted image

vesnozaver, hvala za zajtrk! Jst bi tudi palačinke...Sam mi jih nima kdo spečt, moj jih ne zna, meni se pa ne da...user posted image

mala, super za voziček! Sej je prov, da ga je sestavu...Sej pa ja ne more bit zložen do februarja, ne?user posted image

Za uršo vemo, kaj bo počela danes, kaj pa ostale? Jst bom mogoče pol šla na Lokve (malo na sneg)-peljejo moji kužeta malo v lajf, zvečer pa na Andrejev sejem v ITA...Komi čakam! Sam fajn bi blo, da bi dež končal padat, pa da ne bi blo preveč mraz...

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
29.11.2008 11:49:22   
Čebel@
jutro sunny........jaz grem zvečer na en rojstni dan.......pri nas pada čisto droben snegec -sem misnila kužka pelat malo na sneg pa pada dol tko da mogoče malo kasnejeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
29.11.2008 12:07:25   
Čebel@
no niste nevem kako zgovorne........želim vam lep zasnežen vikenduser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
29.11.2008 12:30:58   
sunny24
majchy, jst sem po vremenu...sam zeha se mi...user posted image  Bi mogla kuhno pospravt, pa se mi ne da...Sam jo bo res treba! Moj še spi, naša se premetava po bušiju že od kar sm se zbudila...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
29.11.2008 13:14:13   
Balonchy
Hojla...

Kako smo? Jaz sem ravnokar od kosila... Sm grem ene pol urce vodoravno, drgač bom počla!!! user posted image

Sunny - uživaj še zame na Andrejevem, pa en mandulat mi kupi prosim user posted image  user posted image

Bodte pridne, se beremo maybe kej zvečer...
Aja, še to sm hotla povedat... Pr nas ni nč snega... Imamo pa eno drugo čudo - leden dež!!! user posted image user posted image user posted image
Sem dopoldne rabla od bajte do smetnjaka 10 minut (par metrov) - se drsi k pes!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
29.11.2008 13:17:13   
sunny24
OK balonchy, ti kupim mandulat!user posted image   A si se malo športno udejstvovala že dnes...mislim, drsanje in to?user posted image  Sam da se nisi nč polomila, pa je vse OK!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
29.11.2008 13:17:20   
Shuka
Ojla pupe - evo tud jest sem s kosila, no prej sem še vse pospravila in grem tud za kako urco vodoravno, me pa že drugi dan trebuh malce matra spodaj, tko da vem da morm več počivat.

Pazite nase v teh dneh, ko nam ga vreme tkole zagode in božajte svoje bušije.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
29.11.2008 13:19:18   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

OK balonchy, ti kupim mandulat!user posted image   A si se malo športno udejstvovala že dnes...mislim, drsanje in to?user posted image  Sam da se nisi nč polomila, pa je vse OK!
KAko se mandulatu po slovensko reče? Če se mu sploh lahko kako. A ni to ful sladko?user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
29.11.2008 13:21:19   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

KAko se mandulatu po slovensko reče? Če se mu sploh lahko kako. A ni to ful sladko?user posted image

Sladko je ja...
Pojma nimam kako bi to po SLO prevedla!!! user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
29.11.2008 13:23:22   
Balonchy

OK. Bom čakala na mandulat... Javi se, ko prideš! user posted image
Joojjjjj, sam nehi z drsanjem... Veš kakšo je... Čist vse stvari imajo leden oklep. Sosedova breza tolk škripa k piha veter, da je kr groza! Sam upam, da mi je ne vrže k men na balkon al pa na avto... user posted image  user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
29.11.2008 13:25:26   
Balonchy
Shuka - tole je mandulat... Sej si to mislila, ne? user posted image

user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
29.11.2008 13:27:42   
sunny24
Mandulat po slovensko...pojma nimam. Se mi zdi, da je neki meden... Pojma nimam! Sam naj bo sladek kolkr hoče, meni je full fin. Sam more bit uni ta trd, ne pa uni ta mehek!user posted image  A ti prnesem še kej-še kake pražene mandlje in podobno?user posted image

Ja vem, kako je, ko pada ta user posted image  od ledenega dežja...To tak trd led rata, da ga ne moreš kar tko odstranit. Pa upam, da ti dreva res ne vrže dol...

Kako ste kaj drugače?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
29.11.2008 13:36:40   
Katjusa
zdravo punce.... dons sem se naužila svežega zraka sma bla s florjanom več k 3 ure zunaj... slikice sledijo sma da mi jih rata iz telefona prenestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
29.11.2008 13:38:59   
sunny24
O Katjusa, kako smo? Super, da si mal po snegecu bla! Pol pa res slikice prlimi, da mi nardiš mal guštov!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
29.11.2008 13:47:40   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Shuka - tole je mandulat... Sej si to mislila, ne? user posted image

user posted image
jap tole, čeprov sem morala prej poguglat da sem ugotovila kaj to je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
29.11.2008 13:56:35   
Katjusa
evo pa mi je ratalo.... naužijte se snegeca k ga pobira k noro.....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

dost mateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ostalo pa lahko vidite na http://picasaweb.google.com/bpkatja/PaJeSpetZima# bo čez par minutk gor:)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
29.11.2008 13:59:23   
sunny24
Aha Katjusa, super! A ga že pobira?
Sam sem pa ugotovila, da avtki morejo bit obvezno zravn!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
29.11.2008 14:00:26   
Katjusa
zdej ste mi pa lušte po sladkem naredle grem gledat če mam še kak toffifeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer smo pa povabljeni na večerjo k stricu in teti (fondi) ne vem če katera pozna gre za švicarsko hrano (topljen sir not se pa namakajo koščki kruha).... men to ni preveč všeč mi je čist premočen okus tak da bom verjetno dobla kej drugega moj pa to obužuje tud florjan ima rad tak da če druga ne moja2 srčka se bosta najedla....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
29.11.2008 14:01:23   
Katjusa

Aha Katjusa, super! A ga že pobira?
Sam sem pa ugotovila, da avtki morejo bit obvezno zravn!user posted image user posted image user posted image

ja kaj pa misliš... ta v rdečem je punčka in je prva šla po avtouser posted image user posted image user posted image user posted image tak da se kr pripravite tud tiste k pričakujete punčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
29.11.2008 14:03:49   
sunny24
Ah katjusa, sej pravim, če se bo ta mala vrgla kej po meni, bo sigurno mela rajši avtke kot pa punčke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
29.11.2008 14:14:32   
Katjusa

Ah katjusa, sej pravim, če se bo ta mala vrgla kej po meni, bo sigurno mela rajši avtke kot pa punčke...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pol se bo pa lahko z mojim 2 komot igralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa ma florjan tud punčko in voziček pa jo tak rihta in komandirauser posted image user posted image user posted image user posted image je prav hecen k skuša mene oponašat in bit mamica punčki zadnjič ji je celo reku da je on njena mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......