blackcoffee
|
CIPRESA: ČRNAKAVICA da mi res ne pobegneš kam, kdo bo delal sezname No meni se enostavno to nebi dalo, res , priznam da za urejanje tako pa jaz nisem zato NOGEEE SKUPPPP ekola, seznam sem dopolnila in nadvse uživala ob tem. Julika.. težka kategorija, čestitke! naj ti povem, da smo zlo blizu.. se bom jutr tudi sama stehtala in popravila svojo kilažo, če bo potrebno. no, lepo, da ste iskrene.. sj konec koncev, glavno da je zabavno, da se dogaja in da se imamo fajn!! kdo bo urejal seznam, ko mene ne bo, ne vem. me pa veseli, da vas z njim zabavam. hvala zverki, ki je posredovala link za ce cvetke, s katerimi sem nas okrasila. ce vam je ta seznam prirasel k srcu, ga kr obdrzite in pridno dopolnjujte. sicer pa sem danes izvedela eno novico o tem, kdaj bom rodila!!!! en tip, ki ga ne poznam in sem preko ene ženske, ki je prav tako ne poznam (iz foruma) sem ji pisala, da je ona neko njeno znanko vprašala, ki pozna tega tipa, da ga je, kdaj bom jaz rodila in ji je reku, da se bo to zgodilo med 8. in 14. decembrom. skratka.. na odgovor sem čakala od meseca oktobra, in šele danes dobila to informacijo. no, sama sem napovedala svoj PDP 10. decembra. kdaj se bo dejansko zgodil dan D pa bomo videli, ve pa boste tudi pravočasno izvedele!!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 29.11.2008 20:50:21 >
|