|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
29.11.2008 23:00:07   
tejci01
Verjetno ste že šle spančkat ali pa se cartate pri svojih user posted image .

Tako da lahko noč  user posted image
in vam sporočim kako je blo na pregledu.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
30.11.2008 7:54:51   
nadya
Jutro! Evo za vsako ena kavica, čajček, kakav....po izbiri user posted image

Jaz sem šla spat šele ob dveh zjutraj, sem gledala en film in itak full jokala zraven user posted image user posted image .
Zbudila sem se ob šestih zjutrej ko je začelo bliskati in grmeti tko da sem pokonci še od takrat. Dans je moj user posted image  frej, tko da se bova mal razvajala. Na kosilo greva kar h kitajcu user posted image user posted image user posted image .

Šibam na zajtrk user posted image , se tipkamo kasneje če ne bo zatišje kle gor, glede na to da je nedelja.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
30.11.2008 8:34:22   
Nincica1
Dobro jutro. Tudi jaz pravkar spila kozarec pomarančnega soka sedaj pa počasi ena user posted image Danes sem za razliko od včeraj spala mnogo bolje in so me tudi zbudile strele, grmenje,...nič mi ni bilo jasno po včerajšnjem zasneženem jutro, da kar grmiuser posted image

Danes bom pa že kar okrasila stanovanje, mizo, vrata,...mogoče postavila tudi smrekico, če mogoče potem ne bo časauser posted image Juhu jutri pa zakorakamo v praznični in predvsem za vse nas v veseli december, ne morem verjeti kako hitro je šlo.

Imam pa še vedno grozne bolečine, ko hodim zaradi oteklih sramnih kosti, tako da bomo videli kaj bo s tem in moram počivat pa na fizioterapijo se moram prijaviti.

Imejte se lepo, kljub slabemu vremenu.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
30.11.2008 8:34:23   
**NiNa**
Dobro jutro user posted image  in mamice!

joj koliko novih user posted image  smo dobile user posted image , zato najprej ČESTITKE  
pike  za Valentino
SanMat -  Svita
gemina - Matija 
Miracleme - Manco

Mateji za Žana

da bi bile male štručke zdrave in vesele. Želim vam, veliko prespanih noči!

črna kavica - user posted image  za seznamček, jaz ga vedno pregledam, kaj si spet novega pogruntala - ta seznamček je res simpatičen

Jaz očitno že nekaj časa nisem posredovala svojih podatkov
CTG 3.12., obseg 110, +9kg   mislim, da si zaslužim "jeskota" user posted image , aja pa leta lahko popraviš na 28

Drugače pa punce : SUPER STE!!! Res se kar nekako navežeš na vas in vsak dan potem pridno spremljaš kako ste pa koliko novih user posted image  smo dobile pa za vsakega posebej sem tako vesela.

Otika: Super, da si že odprla novo temo, jaz se vam zagotovo pridružim, ko bom dobila svojo štručko
majcika: hvala za tvojo porodno zgodbo. Mislim, da bi vse rade imele nakaj podobnega kot ti user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
30.11.2008 8:37:08   
ninica04

blackcoffee - glede tistega tipa ki ti je povedal tvoj datum poroda pa upam da se je zmotil, ker če ima prav boš ti rodila kar veliko čez rok!!! Mislim!! Pa itak že komaj čakaš na vse skupaj, ne? Ka pa cena, je kaj računal? Upam da ne user posted image

mi smo pa danes že dobili našega dojenčka v otroško posteljico user posted image . Končno sem dobro spala ponoči in v najlepših sanjah čujem zjutraj neke glasove iz kinderpeta (otroška posteljica) user posted image user posted image user posted image Ka pa je to??? In pogledam cela munjena od spanja in naša bejba noter (ta večja)!! Čisto tiho se je ušunjala mimo mene in drita v kinderpet user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol je pa še mal tam poležala, pa risanke....  Mislim ful faca. Jst sem se pa že skor za trebuh začela grabit če ga še mam sploh ali sem kr v sanjah rodila..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
30.11.2008 8:46:47   
ninica04

Danes bom pa že kar okrasila stanovanje, mizo, vrata,...mogoče postavila tudi smrekico, če mogoče potem ne bo časauser posted image Juhu jutri pa zakorakamo v praznični in predvsem za vse nas v veseli december, ne morem verjeti kako hitro je šlo.              

tudi mi bomo drugi vikend okrasili smrekico, če me slučajno kaj ne prehiti, pa da bosta moja dva sončka mela vsaj lepo okrašeno.

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
30.11.2008 8:53:21   
zverinca
Dobro jutrouser posted image

Kako ste spale? jaz presenetljivo dobro... me je pa tudi ob 6h zbudilo grmenje in bliskanje, kr neki tole vreme, še mraz naj pritisne da vse zamrzne pa bo lušno hodit okoli, že včeraj me je blo strah da mi kje ne spodrsne...

Ninica, veš da moja princeska tudi spleza v posteljico za dojenčka, pa me kr malo skrbi to, da se ne bo kdaj opogumla in k dojenčku splezalauser posted image a ti si kej na to pomislila?

oo pa že okraševale boste? jest še ne bom, verjetno ap drug vikend... sam da gr Miklavž mimo...

kaj boste danes? jaz ležerno doma, da saniram prehlad, mogoče kej posesam, če se mi bo dalo, č ene pa jutri, sej me bo počakalo....

Sedaj pa zajtrk...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
30.11.2008 8:57:07   
pike
Punce pozdravljene,

Prosila bi vas za nasvet, tiste, ki že imate otročke boste vedele.

Jaz si mleko pumpam, ker mala ne zagrabi bradavice in potem sem se odločila za pumpanje in hranjenje. Vendar zdaj napumpam ven okrog 40 ml. Je to dovolj za novorojenčka. Hranimo se na cca. 3 ure. Verjetno je najbolje, da si pumpam in potem po potrebi dodajam adaptirano mleko?

Hvaležna bom za vsak nasvet.
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM, TISTE, KI PA ŠE ČAKATE, PA LE POGUMNO.user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
30.11.2008 9:25:19   
zverinca
Pike jaz imam v spominu nekje 60ml, sem šla pa sedaj gledat še na adaptirano mleko kjer je predvidena doza za novorojenčke 70ml po 5-6 krat na dan... kaj pa nastavki, tudi z nastavki ne uspe zagrabit bradavice? 

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
30.11.2008 9:39:38   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

mi smo pa danes že dobili našega dojenčka v otroško posteljico user posted image . Končno sem dobro spala ponoči in v najlepših sanjah čujem zjutraj neke glasove iz kinderpeta (otroška posteljica) user posted image user posted image user posted image Ka pa je to??? In pogledam cela munjena od spanja in naša bejba noter (ta večja)!! Čisto tiho se je ušunjala mimo mene in drita v kinderpet user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol je pa še mal tam poležala, pa risanke....  Mislim ful faca. Jst sem se pa že skor za trebuh začela grabit če ga še mam sploh ali sem kr v sanjah rodila..... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra.

Jaz sem spala danes bolj tako - tako, ne preveč dobro. Sem pa danes vsa naspidirana, me mož samo postrani gleda. pripravila sem že vse za kosilo, pa cunje oprala in polikala, stanovanje posesala, obesila okraske z Žigom..... nevem kaj mi je kar delala bi in delala nekajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pike

Punce pozdravljene,

Prosila bi vas za nasvet, tiste, ki že imate otročke boste vedele.

Jaz si mleko pumpam, ker mala ne zagrabi bradavice in potem sem se odločila za pumpanje in hranjenje. Vendar zdaj napumpam ven okrog 40 ml. Je to dovolj za novorojenčka. Hranimo se na cca. 3 ure. Verjetno je najbolje, da si pumpam in potem po potrebi dodajam adaptirano mleko?

Hvaležna bom za vsak nasvet.
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM, TISTE, KI PA ŠE ČAKATE, PA LE POGUMNO.

Pike jaz sem si pri Žigu tudi pumpala mleko, in če je bil pol še lačen sem mu dala še malo adaptiranega. Saj boš videla če se joka ko neha tečt potem mu še malo dodaj če pa ne joka pol pa ne.
Sem se pa malo orentirala po tisti tabeli (nevem če je še priložena) ki je priložena zraven adaptiranega mleka koliko naj bi pojedel otrok star po različnih mesecih in je bilo res približno tako.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
30.11.2008 10:16:33   
lonja
Pike, naša Ajda tudi na začetku sploh ni hotela zagrabit bradavice user posted image . Jst sem bla trmasta kt 100 hudičev in sem jo pristavljala in pristavljala, pa so se bradavice tudi počasi tolk utrdile, da jih je potem zlahka zagrabla user posted image . Ti želim velik sreče, na začetku nobena od nas ni bila strokovnjak. Jst sem v porodnišnici ene parx jokala, k ni bilo nobene sestre, ki bi mi to pomagala. No, pa nama je potem po parih dneh doma steklo, brez dodatkov, dojila pa sem potem do leta in pol user posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
30.11.2008 10:38:13   
blackcoffee
dobro jutro, zadnji dan novembra!user posted image  
jutri bomo že decembra!! user posted image   user posted image

ninica04:
glede tistega tipa ki ti je povedal tvoj datum poroda pa upam da se je zmotil, ker če ima prav boš ti rodila kar veliko čez rok!!! Mislim!! Pa itak že komaj čakaš na vse skupaj, ne? Ka pa cena, je kaj računal? Upam da ne

lej jo! ti upaš, da se je zmotil, jaz pa upam, da bom rodila šele takrat!! pa meni se niti ne zdi veliko čez rok. rok je itak postavljen po zadnji menstruaciji, ki ti ga določi G... jaz pa sem se od samega začetka nagibala h kasnejšemu datumu in za to mi ni panike. spim spet solidno zadnje dni, poleg tega se mi zdi, da še nisem pripravljena za it rodit. user posted image zdaj berem eno knjigo "Kompetentni otrok"  in rabim še kaka dva, tri dni, da jo prečitam - glede na to, koliko tle gor visim.. pa mi pol cajta zmanjka. user posted image knjiga je vzgojna... nima veze s porodom ali nosečnostjo. vsaj do zdaj, koliko sem je uspela prebrati, ni bilo govora o tem...
skratka, potem pa rabim še dodatno nekaj dni, da se še psihično pripravim na sam porod. sicer sem že začela z vizualiziranjem pred spanjem - da v mislih še malo predelam kako naj bi rodila (to sem dolžna napravit zase, da bom imela boljši občutek), pa četudi se morda na koncu v porodni ne bo tako izteklo.

kar zadeva plačila, nisem nič nikomur plačala.. kako naj bi, ko pa ne vem kdo je. sicer pa je očitno tip postal malo  previdnejši... saj mi ni napovedal točnega datuma, povedal je le okvirno kdaj bi se naj to zgodilo, od - do, saj se je v napovedi pri tej deklici, ki sem jo prosila za posredovanje, bil zmotil. in je reva čakala čez rok in še preko njegovega napovedanega datuma - kar me čudi, saj koliko sem slišala ravno od nje, je v večini primerov ženskam baje uganil točen dan poroda!!!
kakorkoli... morda je res le za lase privlečeno vse skupaj. in se zdi isto, kot da bi eno od vas tukaj gor vprašala, kdaj bom rodila - pa bi si ta izmislila neki datum...
skratka, blablabla...  user posted image user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
30.11.2008 11:07:57   
pike
Ojla,
Zdajle sva z mojimuser posted image inuser posted image spali kot topi, no jaz sem se zbudila, da grem pumpat papico.
Naša, ko spije teh 35-40 ml takoj zaspi in spi okrog 3 ure. Sem pa tudi jaz v bolnici jokala, ker ni šlo, in ni šlo. Mala je tehtala ob rojstvu 3600 g in bila velika 53 cm. V prvih 2 dneh je izgubila 300 g, no zadnji dan pa je bila teža ista. Bom pa tudi jaz šla jutri po adaptirano mleko v lekarno in bom malo dodajala in pa za ponoči je mogoče fajn, da lahko hitro narediš papico, ker pumpat moram skoraj 20 min za zadostno količino mleka. Katero adaptirano mleko kaj priporočate, jaz mislim, da bom nabavla Novalac v lekarni.

Hvala za vaše nasvete, se še oglasim zdaj pa moram it. user posted image Lepo nedeljo vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3138
30.11.2008 11:09:23   
nadya
user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3139
30.11.2008 11:12:17   
nadya
No tkole pa mi je ratal user posted image

To je moj trebušček kakšen teden ali dva nazaj.

Spodnja slika je pa otroški kotiček v najini spalnici, ki pa še ni čisto dodelan. Na sliki sem imela v posteljici še cunce za preprat. Pa posteljnine nimam še naštimane, to bom naredila ta teden pa vam pol prilimam slikco, da boste vidle kakšno smo pri nas nabavli user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
30.11.2008 11:13:15   
blackcoffee
muce, naš mesec kliče!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

1. 12. 2008    user posted image

1. nanaa - ob 08:00h!!!
  user posted image user posted image user posted image user posted image go go go!!!

2. olivija user posted image    user posted image user posted image user posted image go go go!!!
3. blackcoffee user posted image        user posted image

2. 12. 2008      user posted image
4. CIPRESA    user posted image user posted image   user posted image

5. tian*zoja   user posted image

6. Claudi    user posted image
7. lonja  user posted image

03.12. 
8. Julllija
user posted image

9. tasa.m.       
user posted image     
10. skorpika      
user posted image     

05.12. 
11. Ana Luna  -
  bi rada že rodilaaaa!! user posted image
12. roal                 user posted image  
13. julika       user posted image        

14. katja_p       user posted image    
15. roal          user posted image     

user posted image **NiNa**user posted image   

Blackcoffee, nimam časa - delam seznam!   user posted image

nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 30.11.2008 11:30:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 3141
30.11.2008 11:28:39   
ninica04
čakalna lista - -ja ja se veča in veča user posted image user posted image user posted image

nadya - lep buši, pa kotiček tudi

pike
- tudi meni se zdi 35 - 40 malo malo, samo dokler ti je mala ok, pa spi, pa nič kaj ne joka neprestano bo najbrž kar ok. Jaz sem tudi mela na začetku ful probleme, ker mala ni znala izvlečt bradavice, ker jih jaz drugače nimam nikoli ven oz. mam ful čudne bradavice, kot da jih ne bi bilo. Me je tudi matralo ko user posted image na začetku. Ko pa je mala nekako znašla sistem je blo ful dobro in sva se dojile do 8 meseca. Potem pa so bradavičke spet izginile user posted image user posted image in jih še zdaj ni. Čakajo na novo bebiko da jih iznajde.
Mogoče probaj še z nastavki, če pa ne pa dodajaj. Glede firm ti pa ne bi znala povedat, ker ga hvala bogu nismo nikoli uporabljali.

zverinca
- sem tudi že pomislila kako bo potem ko bo dejansko dojenček ležal v kinderpetu. Najbrž bomo morali biti na začetku ful pazljivi, pa sicer si pa punca kar da rečt določene stvari. Upam da bo, da je ne bo kdaj kar takole ponoči pomučkalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3142
30.11.2008 12:00:44   
b
Zdravo

PIKE- jaz sem istega mnjenja kot lonja in zverinica- vsttrajaj pri dojenju in probaj tudi z nastavki. Več boš dojila več mleka boš imela. Ne si mislit da je na flaško lažje in pa seveda ni umetno mleto tudi poceni. Tako da kar vstrajaj pa jo večkrat nahrani, moja prva je tudi zelo malo pojedla pa večkrat. Tudi sedaj bolj malo je, ima pač vrjetno manjši želodček.
Bleckcoffee - danes pa sem te nekaj sanjala pa ne vem točno kaj vem samo da se je nekaj dogajalo o porodu v zvezi s tabo. Vrjetno ker smo jutri 1.12 kar sem komaj čakala da pride in pa tudi ti si tukaj na seznamu za odhod.Aja pa tudi svoj porod sem sanjala, pa nič kaj lep. Tako da se drži če greš jutri v rim. user posted image user posted image

Lepo nedejo želim vsem- izkoristite jo v tem grdem vremenu za crkljanje ene že z novorojenčkiuser posted image druge pa s svojimi dragimi.user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
30.11.2008 12:02:55   
b

Aja mimogrede Blackcoffee, kje najdeš te tako zanimive smeškote?

Neposredna povezava do sporočila: 3144
30.11.2008 12:05:11   
blackcoffee
no, drage moje! pa smo dočakale... pred nami je mesec akcije. napeto bo, da bo pravo veselje!!
danes lepo še noge skupaj držte, jutr pa zarad meneeeee.... če vam vsem otročki ven poskačejo! user posted image

vsem nam, želim lepe in hitre, neboleče porode, blažene in orgazmične!
saj se še spomnite, o čem vse smo čebljale tle gor... tehnike take in drugačne.. četudi bodo prisotni glavniki ali nam dobo ljubčki sesali zizike.. le, da bo čim bolje za nas in naše malčke - malčice.

tako!
katera bo prva?! user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
30.11.2008 12:11:31   
blackcoffee
b - http://www.pic4ever.com/index-6.htm
ta link nam je zverca posredovala!

sanjala si moj porod? in ta bi naj bil slab? o bog!! samo take informacije še rabim slišat, ja... user posted image user posted image user posted image
nedaj se ines... veš kaj, si bom jaz to tvoje sporočilo lepo priredila!!! če v sanjah ni blo dobro, potem pa bo zato v živo toliko bolj dobro!! user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
30.11.2008 12:12:21   
katja_p
Aha, vidim, da smo že tk daleč, da sm že js na čakalni listi user posted image  No, sam še nimam namena kam it, še nč ne kaže na to user posted image  Me bo ziher še ktera prehitela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3147
30.11.2008 12:14:37   
blackcoffee
b!!!!
aja svoj porod si sanjala???? sem v naglici prečitala, da si mojega.. user posted image
ma daj nehi!!! ponavadi je obratno od tega kar sanjamo. glavo po konci pa pozitivno bodi naravnana, čim manj strahu, ker ne bo časa zanj.. in bo vse ok.
si čula?!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3148
30.11.2008 12:18:12   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

.. sm že js na čakalni listi user posted image  No, sam še nimam namena kam it, še nč ne kaže na to user posted image  Me bo ziher še ktera prehitela user posted image

zato pa pridno sesaš!!! lol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
30.11.2008 12:34:02   
zverinca
hehe Črnkafe, dobrga si seb nalepla, sej jez te točn tko nekak vidimuser posted image

jest sem bla pa pridna, spucala vse, tko da imam zdej mal mira, pa šnicli se že cmarjo in lepo diši, pol bom pa sam dol padla....

Nadya, zakaj pa men ne odpre večje slikce? tkole od delč lepo zgleda kotiček.... buši maš pa tud žogo ja, sej verjetno smo tam tam nekje, ok Martka je izjemauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?