Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:35:05
|
|
|
|
bbpikica
|
Bambi želim da se tvoje slutnje nebi uresničile, drugače pa pozitivno razmišljanje je najboljše zdravilo za slabe prognoze, če razmišljaš o nesreči jo prikličeš, zato šccc šccc črne misli in s polno mero pozitivizma naprej
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:36:37
|
|
|
|
gigi1
|
Sapi men so teli tvoji znakci res nice Mi2 sp5 pijeva vitaminčke in Maco, jaz pa še 7-keto dhea in matični mleček. Sej sploh hrane ne bi rabla Zdej me je BBpikica mal pomirila, da Reško verjetno dela samoplačniške tudi po 43. Mi je kar malo lažje. Me je zdej skoz pri srcu stiskal, da mam samo še 1 možnost. To je pa mal prehuda obremenitev in se bojim, kako se bo postopek zaključil, če bom preobremenjena s tem. Če bi vedela, da imam samoplačniško opcijo bi mi bilo veliko lažje. GRETKAAAA dej povej, kaj je teb Reško rekel? Da samoplačniško bi pa naredil? Bambika vem kako je to...Držim pestke za jutri močno Zarja kaj ga pa sviraš? Veš, da bo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:37:01
|
|
|
|
blanč
|
DAYSEEEEEEEEEEEEEEEE SEM.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:38:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja kaj ga pa sviraš? Veš, da bo jaaaaaaaaaaaaa itak.....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:39:39
|
|
|
|
gigi1
|
Kdo je rekel Dejzi???? Blanči kako si?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:44:14
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sapi men so teli tvoji znakci res nice Mi2 sp5 pijeva vitaminčke in Maco, jaz pa še 7-keto dhea in matični mleček. Sej sploh hrane ne bi rabla Sem en tak buteljček a ne ...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:44:44
|
|
|
|
bbpikica
|
Blanč boš mogla podpis mal popravt nisi več krepko v postopku ampak si krepko v trepetanju in po moje boš kmalu krepko v nosečnosti
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:45:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sapi men so teli tvoji znakci res nice Mi2 sp5 pijeva vitaminčke in Maco, jaz pa še 7-keto dhea in matični mleček. Sej sploh hrane ne bi rabla Sem en tak buteljček a ne ... še malo pa boš buhteljček....sam počaki še kak mesec....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:46:06
|
|
|
|
bambi75
|
Sapi tole zvijanje kot pred je baje res dobro, če se kmalu začne in traja dlje časa,vsaj kolkor sem jaz zasledila. No čeprav mene tudi večkrat zvije, čeprav nimam nič v sebi. Jaz dajem to na stopko, ker mi tudi paše čist kontra hrana kot drugače. Sem ugotovila že v prejšnjih postopkih. Se* lepo počivaj in se pripravljaj na v ponedeljek. Hvala za lepo pikapoko. Pa saj mi gre kar na ko vidim , kolk mislite name. Še en vpliv stopke. Mislim, da če bom kdaj noseča, da se bom kar naprej cmerila. Kicsi za uspešen pregled in zdrave . Hedi, a tebe je pa tako bolel pregled. Boga . Pa sam da je vse ok. Gigi tud men so rekli, da dela Reš postopke tudi po 43 letu. Če si pripravljen plačat je pa pač od tebe odvisno.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:47:58
|
|
|
|
bambi75
|
O Blanči kako si? Vse ok. Se spet švercaš in nič ne delaš.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:51:44
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Pa saj mi gre kar na ko vidim , kolk mislite name. Še en vpliv stopke. Mislim, da če bom kdaj noseča, da se bom kar naprej cmerila. jaz se tud nonstop neki cmerim. Če ne cmerim pa skačem ko jojo. Stranski učinki bork.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:53:26
|
|
|
|
gigi1
|
O Bambika jaz kar upam, da sploh ne boš nehala jokat še . Naj te kar hormoni dajejo še naprej. Sploh pa naj se že jutri začne zvijanje in traja...traja... Zarjica jaz si pa želim, da boš ti bu(h)teljček že kakšna 2 meseca pred mano BTW a kaj veš kaj se dogaja na TV? Kakšni zanimivi filmčki? HBO? Se pozabila Stop kupit. Blanči bo pa kmalu podpis in avatar popravla . Sam, da plusek vidi ...Hočem nazaj mojo vijolično pošastko
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 20:56:22
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarjica jaz si pa želim, da boš ti bu(h)teljček že kakšna 2 meseca pred mano BTW a kaj veš kaj se dogaja na TV? Kakšni zanimivi filmčki? HBO? Se pozabila Stop kupit. dva rr buhteljčka sred Jadrana.... HBO nudi lepotce Oceanovih 13 in komedijanta Martina Lawrenca,,,,jaz sem dans bolj za pasenje očk
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:01:10
|
|
|
|
zarja1
|
mijavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:05:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 mijavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Jaz bi kar una dva ob straneh
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:11:17
|
|
|
|
lara light
|
Zarjica, si le prišla . Kosilo ob 19h, bom jest to bando prjavla inšpekciji! Pa kaj je to zaeno suženjstvo, če me razhudijo, dam gor ketne in pridem f toti Mb! Čuvaj se srce, kmalu greš po otročaje! Gigika, Shuki, hvala za vse nasvete glede bolniške. Sej, skoz plačujem, zdaj pa naj bi me hecali...upam, da res ne, čeprav sem za preverjanje namišljenih bolnikov, ki nam vsem delavcem kradejo iz blagajne in pol doma cepijo drva za vso vas Verjamete, da je jaz pr teh letih še nikoli nisem imela bolniške...ja ne vem, al sem tko žleht al res zdrava ku hren Kdo je reku DAISY?!!! Blančica, kako počutje? Če jo kdo vidi, naj supermukico lepo pozdravi!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:12:50
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 mijavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Jaz bi kar una dva ob straneh Odstopim unga v sredini
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:20:37
|
|
|
|
želvica99
|
Zarja ti lumpa evo zdj mam pa novo ime, nelulika , bo še kdo mislu, da mam namesto tega kaki privesek . Zelenega bi pa jest tud, no to bom pa zdaj pogrešala, priznam, pa kakšen kuhan vinček tudi. Ti boš pa pomoje okol božiča darilo (+) dobila, joj kako bi blo to super Bambi držim pesti za jutri, upam da se bo v redu izteklo Gigi kot jest vem je samoplačniški tud pol, tko da ne skrbet bbpikica veš da je blo meni lažje na krvnega pikirat kot doma test delat, pa res ne vem zakaj, zgleda imam fobijo pred palčkam Lučka na novembru nič novega, bol na decembru Sapi sj bo boš vidla, samo še mal.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:22:52
|
|
|
|
blanč
|
Blanči bo pa kmalu podpis in avatar popravla . Sam, da plusek vidi ...Hočem nazaj mojo vijolično pošastko Gigi imam občutek, da se ponavlja zgodba prvega postopka. Nič, pustmo se pozitivno presenitit mogoče se zgodi čudež, ker zdaj se bo itak začel mesec čudežev. ja bambi iz ilegale
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:23:35
|
|
|
|
blanč
|
Kdo je reku DAISY?!!! Blančica, kako počutje? Če jo kdo vidi, naj supermukico lepo pozdravi! le kaj smo ji nardile, da nas ne pride nič več pogledat
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:34:20
|
|
|
|
bbpikica
|
Pr men pa spet sneg čist resno pada se bom mogla jutri spet z lopato okrog ovinkov preganjat .
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:38:59
|
|
|
|
Pija76
|
Gigek moj, evo jaz sem super. Danes je počutje v primerjavi z včerajšnjim odličen . Se pa smilim tašči in tastu ker tolk delam . Posebno v sredo sta opazila, da me dolgoooooooooo ni bilo . Drugač pa sem štartala projekt BG in ti prišepnem, da ni preveč odpora . Ju3 druga runda! Povej mi, a si našla ?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:39:31
|
|
|
|
gigi1
|
Blančika jaz imam pa dober filing Dejziko pa vse misamo. Upam, da se kmalu vrne. Mislim, da si je mal frej vzela. BB tale je pa čist tazaresen sneg. Ga bo jutri kar veliko za odmetat Želvica hvala za te besede in za une na tvoji temi (decemberski) Larica tud jaz do 1. postopka še nisem bila na bolniški Zarči jadranski buhteljček grem po tvojem priporočilu mal učke past na lepotcih Kruce a ti pa zvečer nisi prav zgovoren? Samo bereš
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:39:52
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 mijavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Sredinski je zame! Hvala Larči
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 28.11.2008 21:42:50
|
|
|
|
gigi1
|
Pija raje ne povem . V glavnem...neumnosti trosim, pa sem raj popravla
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.11.2008 21:44:18 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?