|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
28.11.2008 21:03:58   
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Čudovito sneženo noč vsem skupaj...

enako tebi in tudi vsem ostalim grem počivat user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
28.11.2008 21:10:24   
Najaa
Oj punce. Ful sem utrujena, zato vam želim samo še lahko noč. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
28.11.2008 21:27:37   
novo
  Sneži!
Vidim, da ste prave čvekice, zvečer pa nikjer nobene. Kaj vse user posted image ?user posted image
Js mam zadnje čase pretirano energije, tak da pridem domov šele zvečer. Se že sprašujem, a je z mano kaj narobe.
Buši vztrajno raste, počasi pa že razmišljava z dragim o šopingah, ki naju čakajo. Sva se odloćila, da začneva po novom letu, čeprav bi že js kr vse kupila. Vztrajno primerjam cene po netu, za začetek pa se bova lotila vozička, previjalne in posteljice. Vidim, da ste že nekatere nabavljale.
Lepe zasnežene sanje in spanje želim vsem user posted image , Taša_m tebi pa vse naj, naj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 28.11.2008 21:28:58 >

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
28.11.2008 21:28:58   
trezika
ja kje ste ve doma, da imate sneg?? no, saj ne da ga kaj zelo pogrešam...tu pr nas je prej padala mešanica med snegom in dežjem, toliko da so zdaj ceste ledene... na naš breg v takem sigurno ne pridemuser posted image

nič, grem js tut pod tuš pa spat...jutri zgodaj vstajamouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
28.11.2008 21:31:58   
dolči
Vidim,da ste vse že krenile pod odejo,ker vas nikjer ni.
Tudi prav. Jaz sem si pogledala kmetijo,zdaj pa moj dragi gleda film,meni pa nekako ne potegne in sem se spravila na RR.
Sem popoldan sprožila debato o vozičkih pa zgleda da ste že vse obdelalale kar se tega tiče.
Pa slikco bušija bi vam rada prilepila pa mi nočte pomagat.
No pa kdaj drugič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
28.11.2008 21:35:57   
spps
dolči,jaz sem pravkar iz bane prišla,kako ti lahko pomagamuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
28.11.2008 21:37:33   
spps
kar se pa vozička tiče,pa sama nimam pojma-verjetno bo kr katera varianta peg perego modularni sistem-nisem pa ziheruser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
28.11.2008 21:46:12   
spps
nič,potem pa tudi jaz grem-nočko vsem.

pupa in vsem ostalim-lepe sanje....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
28.11.2008 21:49:01   
novo
no, glede peg perega. Moja kolegice je rodila pred kratkim in ima peg perego switch in pravi, da je sicer malo dražji od navadnega, a je fajn, ker se da regulirat, da imaš otroka obrnjenega s sebi ali navzven.
user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
28.11.2008 22:08:47   
snežinka7
no, da še jaz povem nekaj glede peg peregoja sva ga midva z mojim tudi nabavla ta teden in sicer pliko swich modular sistem tri- fix, je sicer dražji od navadnega samo sem si jaz vedno želela takega, ki gre regulirat, da lahko imaš otroka obrnjega k sebi ali pa navzven.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
28.11.2008 22:21:52   
MalaČebelica
ojla babe moje!

danes ste pa spet bile malo bolj aktivne kar se pisanja tiče. samo vas zdaj nimam časa brat, ker imam bolj slabe novice. danes sem imela pregled pri gin. z bebico je sicer vse ok, ampak sem spet imela taki visoki pritisk, da me je gin. napotil v bolnico. jutri moram prit zjutraj v bolnico na opazovanje in preiskave user posted image user posted image user posted image

sem bila kar šokirana, ker sem mislila, da bom mela idealni pritisk (doma sem ga imela ok) pa spet ni blo ok. G mi je nameril 160/100. rekel je, da je lahko to sicer tudi zaradi pregleda (ker sem mogoče malo živčna), ampak da to vseeno ni normalno in da me ne upa kar tak pustit.

držite pesti, da bo vse ok.

tasa_m vse naj naj naj za rojstni dan

pupa7 kako je pa s teboj? so se zadeve umirile? držim pesti da boš kmalu doma

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
28.11.2008 22:25:57   
MalaČebelica
aja, pozabila sem še povedat podatke za seznam: kg + znaša že 10kg, obseg trebuha 96cm. najslednjega pregleda pa mi še ni določil, ker je odvisno, kako bo stanje v bolnici...

aja, spola še tudi ne vem, ker sem bla danes čisto iz sebe zaradi te bolnice in sem pozabila vprašat. user posted image user posted image user posted image tak da ostane user posted image vsaj do naslednjič....

držite se pa mislite kaj na mene.

papa

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
29.11.2008 4:17:50   
PERSIDA
DOBRO JUTRO!!!

NE NI SE MI ZMEŠALO ,PA V SLUŽBO TUD NE GREM.Je tista urca včeraj popoldan bila verjetno preveč al ,pa tud ne.No v glavnem sedaj pripravljam zajtrk mojemu dragemu je včeraj prišel nepričakovano domov.Po pravem ni mogel ,ker bi moral še počivat devet ur ampak ga je kar vsekal domov.Grem mu še zdaj kavico naret ,ker se bo vsak čas vstal gre danes naprej delat.No vsaj eni morajo ,če drugi zabušavamo.

mama_milchy - hvala za one podatke zadnjič.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
29.11.2008 7:21:16   
mama_milchy
user posted image

Dobro jutro,

no, da vam postrežem s kavico, da se lažje prebudite.

Evo, jaz sem že pokonci, zdaj bo tudi Žiga vsak čas; danes sva spet sama (tata je že šel na košarko) in zdaj se odpraviva in greva v eno otroško delavnico pol pa k mojim na kosilo pa malo naokoli. Pa v trgovino še moram, kupit nekaj drobnarij za izdelavo teh čestitk pa tako.

Uživajte v dnevu kolko se le da; pri nas je sicer deževno ampak nič zato.

lep dan

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
29.11.2008 8:43:09   
PERSIDA
Skoraj vse še spite.Grem si zdaj svežega kruhca iskat.Pa za enega mičkenega grem nekaj kupit je dopolnil eno leto.Te ,pa le poležavajte saj je idealen dan za to.

tasa_m - zdaj pa maš sneg ,ko si ga tako želela.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
29.11.2008 8:48:28   
Dali*
Dobro jutro!

mama_milchy...tale kavica mi je pa prav pod nos pridišala, tko da zdej ko sem pojedla zajtrk si jo grem kr skuhat.

trezika bi rada kaj snega...vse kar je tu naokoli ti odstopim, še poštnino plačam, sam da mi ni treba po snegu...

Pa tle v naših hribih je sneg obup, cesta je čist ledena. Ne posipajo, ampak samo plužijo in dobr, da sem v B, da mi ni treba skrbet kako se bom vozila naokoli.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
29.11.2008 8:49:55   
frutolina
Malačebelica user posted image  saj bo vse vredu! Se bo uredilo!
Držim vse pestke kar jih mam da je vse ok!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
29.11.2008 9:21:38   
Pupa7
Mala čebelica en ogroooooomen objem tak od švice do slovenije!!!!!!!!!! Vse bo še vredu, to si bla samo ti malo živčna pa ti je pritisk dvignalo! DRŽIM PESTI ZATE IN MISLIM NATE IN TVOJGA user posted image !!!!!!

Kar pa se mene tiče, še zmer sm na flaši user posted image In ljubi mi včer ni prnesu saharce ampak snickers user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pršu je šele 18.55 ob 19.00 je pa konc obiskov... samo so ga pustli ostat in me je božal da sva z malim zaspala potem pa šel, niti nevem kdaj...

Dans pa kr razn zajtrka še ni blo nobenga v beli halji mimo, pojma nimam kaj se dogaja, vem da so mi ponoči menjali flašo in je spet polna, kar ni najlepš znak...  no vam sporočim kaj in kako ko mi kdo sploh kaj pove...

pa pište kaj, da mi nebo tečno user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
29.11.2008 9:38:02   
babyg
Pozdravljene mamice. Jaz se spet malo oglašam,ker mi čas dopušča. Mi 3je se imamo prav lepo in smo kar veseli tega snega,čeprav sem se včeraj iz službe vozila 2 uri!!
Danes zjutraj pa ni bilo problema.
Pupa7 user posted image
-če bi bila v naši bolnici bi te lahko kar zdaj obiskalauser posted image ,ker sem tu zaposlena.Bi mi čas hitreje minil,ker me ful šparajo zdej,ko semuser posted image .
No pa lep dan vam želim!!

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
29.11.2008 9:40:15   
babyg
Ups Pupa7.mi je kar tvoj ticker zraven pokazaluser posted image user posted image user posted image

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
29.11.2008 9:48:42   
Lolita23
Živjo!!!!user posted image

Kako ste kaj????Eno veliko sneženo dobro jutro.user posted image
Moja punčka je poštudirala, da ima njena mami rebre in se je začel boksarski turnir oz. brcarski.user posted image user posted image user posted image Drugače pa smo danes spali super,mala se je sicer prestavljala, zgleda da zdaj ona ne ve na kateri strani bi si uredila ležišče.user posted image user posted image Danes mi moj ljubi dela kosilo in to krapavice z omako.On je bolj za specialitete.user posted image
Grem zdaj  v trgovino po kruh, se slišimo še kaj kasneje.user posted image

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
29.11.2008 9:54:29   
Dali*
Jaz pa danes dopoldan likam in čistim...no, danes mi ni treba kuhati kosila, ker sva povabljena na kosilo v restavracijo, ker en frend praznuje r.d., avto...pa še kaj, tko da bomo tam 4 pari in 5 otrok + najin v trebuščku. Prav fajn, da se bomo spet malo dobili...prej smo se na piknikih, sedaj pa bo treba na toplo...za peč, heh.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
29.11.2008 9:54:48   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

Ups Pupa7.mi je kar tvoj ticker zraven pokazaluser posted image user posted image user posted image

to zato da si mojmu user posted image dala vedet še posebej da nima naslednjih 112 dni nima kam user posted image

ma sm malo delč da bi kera pršla na obisk user posted image sej vas mam pa vsaj lahko tukaj z mano v bolnici na RR user posted image

kr še nobenga dohtarja od nikjer dans, zgleda da jim vikendi ne ležijo...  mene pa tko matra a me bojo že dal dol s te flaše al kuga... user posted image

no vam javim ko bo kaj novega...

bodite lepo!!!

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
29.11.2008 9:55:10   
Dali*
Pupa - upam, da ti bodo dr. čimprej pojasnili tvoje stanje in da je z babyjem vse super...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
29.11.2008 9:58:34   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Pupa - upam, da ti bodo dr. čimprej pojasnili tvoje stanje in da je z babyjem vse super...

dali hvala, z bebyemje vse kul, očitno, saj me že cel dopoldne zabava s prevali, bolj me skrbi ker sm spet ponoč mela 4x trd trebuh (kljub flaši...)... no ja mogoč pa to ni panika (sej veš kako je to, ko se sekiraš pa je vsaka stvar ki ni čist normalna, "nevarna")..

kok bluzim z besedam ko sm mal živčna... sorry user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?