|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
28.11.2008 16:19:50   
Dali*
no, pa sej namesto kvalitetnega spanca si privoščimo pa kvalitetno rekreacijo, pa je tudi super...poltem še bolj sladko zaspimo in je problem rešen...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
28.11.2008 16:23:33   
Lolita23
Evo punce pri nas  spet snežiuser posted image .Drugače pa smo mi danes nakupovali jelko, v akciji seveda ter okraskeuser posted image .Tašča pa nama je podarila za miklavža prelep adventni venček.Ta bo zdražal več let.user posted image user posted image user posted image No pa da jo še pohvalim nama je naredila kosilo repo pa matevž pa krvavice.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
28.11.2008 16:27:59   
Pupa7
ojla pupe,

vidim da se vam dogaja na polno, in spet ko pridem gor vse poniknete user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tak lačna da bom začela tuki postlo glodat hahahaha, večerja pa šele čez uro in pol in več user posted image

mandarine mi samo padajo čez želodec, od vode se mi bodo žabe zaredle, jaz pa bi klobaso jedla hahahaha

kr sanjam z odprtimi očmi, režiser pa je želodec user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
28.11.2008 16:43:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ojla pupe,

vidim da se vam dogaja na polno, in spet ko pridem gor vse poniknete user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tak lačna da bom začela tuki postlo glodat hahahaha, večerja pa šele čez uro in pol in več user posted image

mandarine mi samo padajo čez želodec, od vode se mi bodo žabe zaredle, jaz pa bi klobaso jedla hahahaha

kr sanjam z odprtimi očmi, režiser pa je želodec user posted image

user posted image user posted image user posted image pupa,par dni še zdrži,pa boš imela spet dostop do klobasuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
28.11.2008 16:55:04   
tasa_m
pupa pa saj smo tu !! user posted image
še malo pa boš imela večerjo..malo še vzdrži. Mogoče pa bo presenečenje pa boš klobaso dobla..user posted image

danes pa mene povezava zabava.. user posted image  mi tak dolgo odpira, da vmes že skoraj celega Pajka zašpilam user posted image ..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
28.11.2008 17:03:50   
Pupa7
hojla,

ja spps samo jaz bi kranjsko klobaso z zenfom pa kajlo domačga kruha hahahaha, tega pa tle ni ne v bolnici ne doma...

tasa že vem da nebo klobase, tole piše na meniju:
Minestra (neka župca iz vrečke spet)
Crespelle alla ricotta e prosciutto (neki makarončki z skuto in šunko)
Insalata verde (tuki so me čist presenetil)
Dessert o frutta (dans bo ziht sadje, ker je bil včer desert hahahahah)

takle mamo user posted image jaz pa bi rajš će že kak sendvič čist po domače, da se najem user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
28.11.2008 17:04:06   
PERSIDA
Eko mene naspana spočita zdaj ,pa lahko gremo v akcijo.

spps - ma te mal hormoni napadajo user posted image .Pa meni take slikice kažeš,ko bi beanu kar zobmi hlače slekla.Moj se ,pa po svetu vozi.Pa če to ni zap.....it!

Pupa7 - boga si mi res s toto hrano.Daj povej kaj bi rada jedla ,pa po hitri pošti pošljem ,ker mam občutek ,da se ti bo vsaki čas zmešalo ,ko študiraš o klobasicah.Pa ,da ne slučajno razmišljaš o takih klobasicah ko spps?user posted image !!!

tasa_m - kaj zdaj obiski so ti vso pecivo pojedli? Za nas prišparaj malo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
28.11.2008 17:09:06   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

spps - ma te mal hormoni napadajo user posted image .Pa meni take slikice kažeš,ko bi beanu kar zobmi hlače slekla.Moj se ,pa po svetu vozi.Pa če to ni zap.....it!

Pupa7 - boga si mi res s toto hrano.Daj povej kaj bi rada jedla ,pa po hitri pošti pošljem ,ker mam občutek ,da se ti bo vsaki čas zmešalo ,ko študiraš o klobasicah.Pa ,da ne slučajno razmišljaš o takih klobasicah ko spps?user posted image !!!

ja jaz bi konkretno pravo kranjsko klobaso nič ne menjam za nič drugega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
28.11.2008 17:18:11   
Pupa7
no pa grem še mal štrikat, da mine cajt...

pa se vam javim po vsej verjetnosti še zvečer, preden bom probala zaspat... ker po večerji pride moj lubi s sahar torto hahaha njammmiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

papa pupe moje zlate

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
28.11.2008 17:18:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

ja jaz bi konkretno pravo kranjsko klobaso nič ne menjam za nič drugega user posted image user posted image user posted image

no, saj jaz sem tud mislila o pravi klobasi, ko sem ti pisala. Ne o taki kot spps.. hahaha. Hormončki so na višku..user posted image  prav tak se vsaj smejimo malo..ko vsaka o drugačni klobasi ali pa klobasici misli..user posted image

Persida ti kr pridi pa še jih lahko nekaj povabiš zraven, da bomo zmazali to pecivo. 2 kolegici prideta komaj ob 18h, ostali pa okoli 8h. Ampak verjetno bodo tile bolj po klobasah (že spet klobasa user posted image ) mazali..keksi pa bodo jutri v nevarnosti, ko pride moja mami na obisk. Ona je bolj sladkosneda in nima nikdar konca..user posted image  Ji dam vso pecivo, sam da bo z njenim zdravjem ok..

Pupa, kranjse sicer nimam doma, lahko pa ti kakšno hrenovko pošljem.. no pa še zenft user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
28.11.2008 17:37:14   
pondelak
živjo po dolgem času...
dobrodošle nove marčevke!!user posted image user posted image
dolžna sem še podatke iz MF: +7,5kg, naša user posted image je težka 590g, pregled je potekal vredu...naslednji pa je 22.12
uz_meni ga bo delal tudi na naslednjih pregledih...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
28.11.2008 17:56:56   
yania
tasa_m poslušaj to:
vse najboooooljšeeee za teeeeeee,
vseeee najboooljšeeeee za teeeeeee,
vse najbooooljšeeee, dragaa Taaaaasaaaaaaaaaaaa,
vseeee najboooooljšeeeeee zaaaa teeeeeeee.

melodijo si pa predstavljaj samauser posted image user posted image user posted image user posted image zapela sem v F-duru......

Ej, vse lepo in kar si sama najbolj želiš (itak vemo kaj je ena izmed želja...haha), pa naj ti bo dan posvečen samo tebi. Pusti se crkljat, pa če se da še cel vikend....

Pupa ti pa zdrži, sej bo kmalu boljše, ko boš doma, za user posted image  je treba potrpeti...sej verjetno se je pa z otrdevanjem trebuha tudi kaj umirilo, a? Meni tudi ful skos to dogaja...tko ene 8x v celem dnevu ziher, s tem da vsak dan popijem en kalcij in en magnezij....se pa spomnim, da mi je tudi v prvi nosečnosti ful, pa nisem bila tako pozorna na to....sem mislila da se user posted image  pač obrača....ah, maternica raste z mojim miškolinčkom in to je to....

Ostale pa, lep večer, a ne....jaz sem ravno zmazala tortico Rustiko, iz Rustike, seveda..njami, kolk je pa to dober, tista ki tega še ni poskusila, niti ne priporočam, ker povzroča dolgotrajno odvisnost user posted image user posted image user posted image user posted image

papa, se čujemo...

Aja, a še velja, za 5.decembra, zmenek v BTCju v Ljubljani?.....se že veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
28.11.2008 18:05:28   
pondelak
tasa_m-vse najboljše!

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
28.11.2008 18:11:52   
Tasa vse najboljše in vse kar si sama želiš user posted image  user posted image  user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
28.11.2008 18:19:04   
Pupa7
ojla,

evo mene, spet sem jaz user posted image mojga kar še ni... me pa zdaj že skrbi... ko je tako po cestah... user posted image user posted image user posted image

ampak večerja to pa je blo zdele hahahahaha katastrofa tisto niso bli makarončki ampak neki šmorn z bolj kot ne neko vodico od skute, pa šunke za vzorc... ja juha pa una goveja kocka not narezan korenje... solata hmmm brez kisa in olja ampak dodobra popoprana, in sladica ja sm računala na sveže sadje dobla pa kuhane hruške hahahahaha

ni druge ko da sanjam in dosanjam klobaso al pa vsaj saherco ki mi jo nosi moj lubi že celo večnost...

očitno skrbijo za mojo linijo tuki not (čeprov moj user posted image protestira!!!) pol se pa bašem z mandarinam pa piškoti da pridm k seb...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
28.11.2008 18:38:34   
felix7
Čer, punce,

najprej tebi, tasa, vseeeeeeeeeeeeeeee najboljše  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da si preživela lep dan in da te bližnji razvajajo na polno user posted image

pupa, še malo zdrži, vem, da bolnišnična hrana nikoli ni kaj prida, ampak če pričakuješ tortico, potem ti ne bo hudega user posted image

aja, ko ste včeraj klepetale, zakaj spati na levem boku, sem se spomnila na Pušenjaka, ki je na podobno zastavljeno vprašanje odgovoril takole (in me spravil v smeh) user posted image  :

morda bo koristil droben, splošen nasvet, ko v prihodnje naletite na podoben ali tudi povsem drugačen problem kakšne "prepovedi", ki vam ne bo povsem jasna. Vprašajte se le, kaj so "za vraga" počele naše prednice v eni od kovinskih ali celo v kameni dobi, ko niso bile tako pametne in načitane, kot smo mi danes? Mislite, da so ležale na levem boku? Mislite, da so se takrat rojevali otroci s poškodovanimi možgani samo zato, ker je takratna "skvo" ležala na ravnih tleh zravnano na hrbtu? Verjetno ne. In zakaj ne? zato, ker nam je narava vgradila številne čute, s pomočjo katerih zaznavamo neugodje in se odzivamo situaciji primerno ter za to niti ne potrebujemo razumskega dela možgan, ampak obstajajo refleksi, ki jih uravnava najnižja raven centralnega živčevja. Res je, da pri povečani maternici le ta lahko pritisne na spodnjo votlo veno, ki prinaša kri iz spodnjih delov telesa v srce ter s tem zmanjša tudi pretok krvi nazaj v maternico, vendar, šele v tretji tretjini nosečnosti in nikakor ne pri 15 tednih. Če se to zgodi in ne zgodi se vedno, ženski postane slabo in se nagonsko, sama, avtomatično, brez da bi sploh pomislila, za kaj gre, obrne na bok. Skratka, na vaš položaj vam ni potrebno misliti in smete ležati kakor vam drago, dokler vam drago in če vam bo všeč, se lahko tudi pri 40 tednih še uležete na trebuh in se kotalite po stanovanju, čeprav vem, da to verjetno nikomur ravno ne paše. Želim le sporočiti, da s tem otroku ne boste nič škodili.

Skratka, malo ironično napisano, sem pa opazila, koliko nosečnic, ki mu postavlja vprašanja, komplicira za prazen nič. Očitno smo res bolj občutljive v tem obdobju, ampak nekatere so pa res prave paničarke.

aja, še en "opomnik" za vse moje punce: ste se danes že spomnile na Keglove vaje? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
28.11.2008 18:43:58   
Pupa upam da pride čim prej k tebi tvoj dragi in ti prnese saher tortico da se vsaj malo okrepiš po tako slabi hrani...jaz sem tudi šla v napad na mandarine pa so se mi že mal ustavile bi pa tudi kako klobasico pa je ne smemuser posted image user posted image user posted image ...kako je hudo imaš pa ne smeš...in še pada snegec al je že prenehal??

Jaz pa že iz pod tuša pa mal gledam tv in seveda rr na sporeduuser posted image user posted image user posted image ...sem pa sama doma ker je moj šel delat za 18.00 pride pa ko pride imajo eno zaključeno družbo tako da pride upam do jutra ko grem jaz delat takole imamo mi in takole bo cel december gostinstvo dela svoje user posted image user posted image sem rekla sedaj še delaj ampak ko bo mala pikica že privekala na svet pa upam da ne ker drugače se  mi bo kr zmešalo tale njegov urnik kr neki...no cita sedaj pa dovolj jamranjauser posted image user posted image

spps tebe pa danes malo hormončki mečejo lepo te je videt tako dobre volje sem si mal učke napaslauser posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.11.2008 18:48:41   
Moj me je zdele poklical iz službe in mi reče draga kje pa si pa rečem doma pa mi reče ka si videla kako sneži zunaj jaz pa KAJ SI REKOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa reče ja ja in grem pogledat pa res fajn sneži in upam da bo do jutra že ok ker moram delat drugače pa je moj reko da me bo peljal seveda če bo ta čas že doma...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
28.11.2008 19:43:21   
mama_milchy
Ojla,

evo mene s potepanja, končno sem uspela prit domov;

spps, moj buši je tak kot da bom decembra rodila in ne marca

dana; še malo se bom lahko spustila po hribu navzdol kot žogica; samo pri Žigcu sem bla taka nekje v 30tednu, sedaj pa sem 4 tedne prej tako okrogla kaj bo šele do marca;

No, vidim, da ste se naklepetale danes; a ste še kaj drugega počele.

Najaa; čestitke za MF, a spol si vidla?

Pupa, a pri vas v bolnicah pa ne dajajo zelenjave k obrokom? Pri nas dajo ponavadi več zelenjave kot mesa; Kak se pa počutiš? A je uspelo tvojmu dragemu prit do tebe? Očitno vas je fajn zasnežilo.

Pri nas pa user posted image , to vreme je šlo po gobe

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.11.2008 20:24:18   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) ?, Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
30.12. , LJ user posted image +3 kg, 110cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image    +6,5 kg    
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.12., LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+8,5 kg, 99cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image +7,5 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +5,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ITA user posted image +12 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image +8 kg
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 7 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5,5 kg, 104cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.12, CE, user posted image + 9 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +8 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)?,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., LJ user posted image +6 kg, 90cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 3.12., NM  user posted image +6 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.12., MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ?, LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +5,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., ? user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) ?, LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 1.12., ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 21 fantkov
user posted image  - 15 punčk
user posted image  - 29 presenečenj 

Skupaj nas je 62 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.11.2008 20:29:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

spps tebe pa danes malo hormončki mečejo lepo te je videt tako dobre volje sem si mal učke napaslauser posted image user posted image ...
na čem si si pa ti učke napasla???user posted image user posted image user posted image
cita fotko tvojga bušija hočemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.11.2008 20:31:09   
spps
pri nas je tud vse belooooouser posted image ,nimam rada snega-men je čist dovolj,če je sneg od božiča do novga leta....
kaj boste počele za vikend?razen snežakovuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
28.11.2008 20:51:10   
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pri nas je tud vse belooooouser posted image ,nimam rada snega-men je čist dovolj,če je sneg od božiča do novga leta....
kaj boste počele za vikend?razen snežakovuser posted image user posted image

jaz grem v službo jutri mi je kr mal hudo ko je sneg zunaj...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
28.11.2008 20:52:01   
aja mojega bušija hmm...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
28.11.2008 21:01:57   
Dali*
Čudovito sneženo noč vsem skupaj...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?