|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
28.11.2008 8:51:30   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Folk ni normalen:
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/salonarji-za-dojencke.html

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Sam folk res ni čisto pri "tapravi" user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
28.11.2008 8:54:13   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Za nazaj nisem brala, ker včeraj nisem prišla do računalnika, saj sem imela preveč dela z obiskovanjem wc školjke.En dan sem bila vredu, včeraj pa cel dan drisko.Mi je trebuh kar izhlapel.Vsaj za nekaj dobrega.
Tilči pa kaj je s tabo???
SEm te že 1x spraševala, samo te ni bilo noč več tisti dan na RR.
Si ful slaba?

SS.. hvala za kavo in user posted image  za Manco, da je malo potegnilauser posted image

Včeraj si je Nejc sam postavil svojo mini smrekico, je bil tako navdušen, ker že lučke gorijo.Jih ves čas hodi gledatuser posted image Najbolje, da začneva počasi piškote pečtuser posted image
Bravo za Nejca user posted image user posted image user posted image
Si ga kar predstavljam s tistim svojim nagajivin pogledom in kako je ponosen na smečico user posted image
KO bosta pa piškote začela peči, jih pa še zame dejta mal, men se jih letos ne vem če bo dalo user posted image
Miklavž je bil tudi bolj zgoden in mu je prinesel enega velikega tovornjaka,ki si ga je tako želel.
user posted image user posted image user posted image  za Miklavža, da je tako zgoden in priden pri obdarovanju

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 77
28.11.2008 8:54:48   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image                                                            user posted image   
user posted image   
user posted image

Še z moje in Mančine strani vse najboljše!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 78
28.11.2008 8:59:55   
Anonimen

user posted image                                                            user posted image   
user posted image   
user posted image

Tudi midve se pridružujeva čestitkam.

Pa dobro jutro. Čeprov zame je sam jutro k me tok biča boli, da mi jo bo razgnalouser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
28.11.2008 9:01:40   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Za nazaj nisem brala, ker včeraj nisem prišla do računalnika, saj sem imela preveč dela z obiskovanjem wc školjke.En dan sem bila vredu, včeraj pa cel dan drisko.Mi je trebuh kar izhlapel.Vsaj za nekaj dobrega.
Si ful slaba?

Danes sem že bolje, sem pa včeraj cel dan preležala,ker se mi je skoz vrtelo, saj nisem nič konkretnega jedla.

Tilen je omagal, jaz pa najbolje,da se lotim user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 80
28.11.2008 9:02:38   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image   
user posted image

Tudi midve se pridružujeva čestitkam.

Pa dobro jutro. Čeprov zame je sam jutro k me tok biča boli, da mi jo bo razgnalouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
28.11.2008 9:02:55   
Soncnica Sandra ***
NATY:tebi in Žankotu pa z Manco pošiljava koš pikapok, da bosta danes bolje spančkala.
Aja pa to sem še hotla reči: Žan res hitro napreduje user posted image . Na zadnje ko smo se videli, ni niti še sedel, sedaj pa se hoče že kar plazit. Zagotovo hoče naslednjič dober vtis narediti na Manco in se ji oddolžiti za tistega "ki se samo po tleh plazi in ne zna sedeti" user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
28.11.2008 9:03:19   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Dobro jutro vsem skupaj!

ss, hvala za kavico in bravo za Mančino podaljšan spanje.

Za lepši dan sem pripela en video, upam, da je uspešno pripopan user posted image .

user posted image

****,
a me boš dala med prijateljice, prosim user posted image .

Ajoj žabe user posted image

Sam je pa tamala ful faca user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 83
28.11.2008 9:04:51   
Soncnica Sandra ***

Upam, da te čim prej preneha, ker to je res user posted image
Pa koš pikapok ti z Manco pošiljava

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
28.11.2008 9:05:30   
Soncnica Sandra ***

Danes sem že bolje, sem pa včeraj cel dan preležala,ker se mi je skoz vrtelo, saj nisem nič konkretnega jedla.

Tilen je omagal, jaz pa najbolje,da se lotim user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image

Potem pa le veselo na delo, jaz grem pa malo na kavč pred TV user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 85
28.11.2008 9:07:02   
Naty*

NATY:tebi in Žankotu pa z Manco pošiljava koš pikapok, da bosta danes bolje spančkala.
Aja pa to sem še hotla reči: Žan res hitro napreduje user posted image . Na zadnje ko smo se videli, ni niti še sedel, sedaj pa se hoče že kar plazit. Zagotovo hoče naslednjič dober vtis narediti na Manco in se ji oddolžiti za tistega "ki se samo po tleh plazi in ne zna sedeti" user posted image

Ahaaaaa user posted image user posted image  posebi za njo!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 86
28.11.2008 9:07:15   
barbaw

user posted image   
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 87
28.11.2008 9:10:04   
Anonimen

Si ful slaba?

No sam da je že boljše danes.A vse to boš počel? Pridna,pridna

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
28.11.2008 9:10:06   
Anonimen

Upam, da te čim prej preneha, ker to je res user posted image
Pa koš pikapok ti z Manco pošiljava

o hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 89
28.11.2008 9:11:07   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Zaradi enega revčka nismo danes ponoči nič spali: Gregija je celo noč bolela nogica in je imel vročino okrog 38,5 st. C - po tem nesrečnem cepljenju... Paracetamolsko svečko sem mu dala zvečer in še 1x ponoči, ampak mu ni popolnoma nič prijelo user posted image  Celo noč sem ga božala in mu dajala za pit, pa dudko, pa v naročje crkljat,... Spal je v kosu le 2x 1 uro in 3x po 10-15 minut, drugače je dremal minuto, dve, potem pa spet začel jokati in otepati okrog sebe...
No, prejle sem mu dala Panadol baby sirup (isto kot Calpol, Lekadol, Daleron ipd.) in ga zdaj crkljam, da bo lahko vsaj malce zadremal. Upam, da mu bo sirup kaj pomagal, ker je res tako bogi... user posted image  Popoldne dela naša P in bova šla tja.
Aha, zdaj bo očitno zadremal user posted image

Jaz pa moram hitro obvestiti obe moji zasavski čvekici, da naju ne bo na kofetek... user posted image  Eh, a verjamete, da sem se že 2 dni fajn veselila tega? user posted image  Sem čisto podrta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
28.11.2008 9:14:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zaradi enega revčka nismo danes ponoči nič spali: Gregija je celo noč bolela nogica in je imel vročino okrog 38,5 st. C - po tem nesrečnem cepljenju... Paracetamolsko svečko sem mu dala zvečer in še 1x ponoči, ampak mu ni popolnoma nič prijelo user posted image  Celo noč sem ga božala in mu dajala za pit, pa dudko, pa v naročje crkljat,... Spal je v kosu le 2x 1 uro in 3x po 10-15 minut, drugače je dremal minuto, dve, potem pa spet začel jokati in otepati okrog sebe...
No, prejle sem mu dala Panadol baby sirup (isto kot Calpol, Lekadol, Daleron ipd.) in ga zdaj crkljam, da bo lahko vsaj malce zadremal. Upam, da mu bo sirup kaj pomagal, ker je res tako bogi... user posted image  Popoldne dela naša P in bova šla tja.

Jaz pa moram hitro obvestiti obe moji zasavski čvekici, da naju ne bo na kofetek... user posted image  Eh, a verjamete, da sem se že 2 dni fajn veselila tega? user posted image  Sem čisto podrta...

Bogi Gregi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej mine.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
28.11.2008 9:15:05   
Soncnica Sandra ***

Danes z Manco pošiljava koše pikapok naokoli, tako da sva enega poslali tudi k vam domov!!!
Je že na poti, in to s hiro pošto user posted image

Zdej grem pa res mal pred TV se uležt, ker Manca panča, da bova šle lahko pol mal ven na sončka okli pol 12h, če se ne bo prej že skril user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 92
28.11.2008 9:15:17   
špelin@
MATICU VSE NAJ OB OBMESEČNICI!!! user posted image user posted image user posted image

Seveda en velik user posted image  za 6. del user posted image

Za vse male in velike bolančke user posted image user posted image user posted image

****, uno temo sem brala tudi jaz, ampak se tu ravnam po načelu, da živim in pustim živeti. Kdor ji bo denar nakazal, je to njegova stvar. Vsak na svoj način pač. Si pa odprla zanimivo podvprašanje: zakaj ni prosila za službo? Stavim, da bi izmed vseh na forumu vsaj nekdo lahko tu vskočil... Ker potem bi lahko njen user posted image  prišel v Slovenijo, ker bi ona garantirala zanj... Škoda user posted image

Grem si skuhat kavo...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 93
28.11.2008 9:25:53   
Estrella*

Bogi Gregi user posted image user posted image user posted image     , da čimprej mine.

Gregec je pa res eno nesrečno bitje kar se tiče bolezniuser posted image user posted image user posted image vse kar je na voljo ga napade. Bo pa pol boljši , ko malo zraste. Za čvek ti verjemem , da si slabe volje, samo jih bo še nešteto tako, da se skoncentriraj na bubančka, da se čimprej popraviuser posted image

Naša frača je spet sitna na 3 potenco, ne vem kaj ji je zadnja jutrauser posted image Niha iz ene skrajnosti v drugo z razpoloženjem. Mah , saj bo bolje. Sam , da mi ne zboli.
A še to, sem ji ponovno dala skuto in spet na licu izsušena koža z mozoljčkiuser posted image Očitno jo bom mogla umaknit z jedilnika, mlečne kaše ne mara in kaj naj ji potem sploh še dam za jest?????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
28.11.2008 9:28:05   
Anonimen
Punce moram vam povedat, da moja miška že 2 dni ne mara joškeuser posted image

jaz sem fuuuuuuuuuuuuuul vesela.

Tako, da komot še en datum prej določmo za ŽURANJEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
28.11.2008 9:30:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Tako, da komot še en datum prej določmo za ŽURANJEuser posted image user posted image user posted image

o bravo,a tud ponoč ne? Pa super ti je to ratal

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
28.11.2008 9:30:52   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image user posted image user posted image  kakšno veselje. Edinaos a že kaj črtaš na koledarju koliko še ostaja do službe???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
28.11.2008 9:31:07   
Anery
Matic se zahvaljuje za čestitke. Sem bila tako prijetno presenečena, ko sem videla prvo čestitko. Sem pomislila, kateremu majskemu hroščku je še ime Matic user posted image . Res, punce hvala. Super ste.

CEPLJENJE: midva sva imela pri drugem cepljenju težave z bolečo nogico. Zatrdlina, ki se mu je naredila je ostala še cel mesec, kljub hladnim obkladkom. Pri tretjem cepljenju pa sva že k pediatru vzela filter kamiličnega čaja, ki sva ga doma namočila v krop in dala v polivinil vrečko. Takoj po cepljenju sva jo dala na pikeca in ni bilo nobene reakcije. Tako da punce, ki vas še čaka cepljenje poskusite. Spelin@: user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 98
28.11.2008 9:31:34   
Srčekgirll

user posted image   
user posted image

Mi2 z Vidkom se podpiševa. VSE NAJ NAJ....

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 99
28.11.2008 9:31:58   
Estrella*
Nina7: a je tvoja še vedno taka jedka, da vse zmaže????

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?