Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 13:40:06
|
|
|
|
claud
|
sunny-uživaaaaaaaaaj!!!!!! pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 13:45:57
|
|
|
|
Urša08
|
Claud kaj pa če je telefonsko zamenjala? Dej enkrat kr do nje skoči, sej more bit tud kej doma Sunny dobro sokcej.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 13:46:46
|
|
|
|
Čebel@
|
in kaj kej delate?jaz čakam možeka da pride iz službe da uzamem avto in grem do zdravnice po bolniški list
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 13:46:46
|
|
|
|
claud
|
Jst grem pa mal počivat v vodoravno , ker se mala spet neki čudn guzi Se pol debatiramo1 čao
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 13:50:53
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny, Claud - uživajta. Tudi jaz bom šla zdej malo počivat. Majchy - tebi naj čas do prihoda tvojga možeka hitro mine in da zrihtaš ta bolniški list. Jaz bom bolniški list šla iskat v ponedeljek, ker so danes imeli preveliko gužvo v zdravstvenem domu.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 13:54:53
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi,claud......fajn počivejta sunny....uživej v sokcanju
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 14:10:30
|
|
|
|
Katjusa
|
Dan punce.... sem se dopoldne mal potepala in sem kupla enga pajaceka sicer je mal rozast ampak mi je bil tok všeč da mi je čist vseeno sej pa nikjer ne piše da more bit fant v modrem pa še moj se meni da bo tretjič punčka tak da.... stal je pa sam5,5€ pa je fino narejen ma drukrčke tud med nogami kar je super za previjanje kupla sem ga pa v kiku.... mami je mogla it v sosednjo trgovino neki gledat jst sem jo pa pol še v kik spravla pa sem mal baby stvari gledala..... Ponoči sem spala katastrofalno polek tega sem pa imela fenomenalne sanje tak da vse odtehta.... sem sanjala da sem mela trojčke in rojevala sem vsak mesec enega:) pa z mojmu sma kupovala voziček za dvojčke ne vem pa kam sma misla tretjega dat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 14:16:54
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša full luškan pajacek .....ja sanje si mela pa hude ni kej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 14:19:35
|
|
|
|
boma2
|
dober dan vse nosečke... :) katjuša...ti, da ne bi kam nam ušla med januarčiče..kr tuki ostan... te bi tolk pogrešale če greš... ..pajacek ja pa full lep.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 14:20:43
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No takole sva skombinirala nove omare in staro previjalno Tukaj Nejček spi No naš novi član bo pa v tej postelci spal, ko preraste zibko full lepa sobica... :) bi bila tudi jaz dojenček....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 14:20:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 katjuša...ti, da ne bi kam nam ušla med januarčiče..kr tuki ostan... te bi tolk pogrešale če greš... se popolnoma strinjam....nimaš nikamor za hodit!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 14:23:10
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Glede kavice ti lahk sam eno predlagam - prid v PO in te peljem v barček kjer delajo še lepše in boljše! držim za besedo, sam da začnem dopust čez 14 dni,,.. pa še nekaj če bo moji hčerkici vse ok... gre v ponedljek v vrtec, jaz pa v službo... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 14:24:25
|
|
|
|
boma2
|
vse, ki ste moji hčerki želele hitro, da se pozdravi,.. mislim, da vam je uspelo... :) hvalaa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 14:26:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 vse, ki ste moji hčerki želele hitro, da se pozdravi,.. mislim, da vam je uspelo... :) hvalaa sem vesela da je pomagalo da ji je pomagalo da smo trebuškarce držale pestke zanje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 14:34:44
|
|
|
|
petrap
|
ojla čveke... jaz pa danes uživam doma z mojim...sva bla dopoldne mal po trgovinah, pa na obisku pri njegovi stari mami, ki je imela rojstni dan, pol je pa skuhou kosilo, jaz sem pa mal pospravljala...no zdaj je pa še on mal pomagou in sva že končala, tko da jutri ne bo nč dela.. ...zdaj greva pa še na obisk k mojim domou, pa mislm, da se bo šel moj še ostrič...no sam tolk da se vam mal javim.... pridne bodte, pa lep dan vam želim....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 15:09:58
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap ojla čveke... jaz pa danes uživam doma z mojim...sva bla dopoldne mal po trgovinah, pa na obisku pri njegovi stari mami, ki je imela rojstni dan, pol je pa skuhou kosilo, jaz sem pa mal pospravljala...no zdaj je pa še on mal pomagou in sva že končala, tko da jutri ne bo nč dela.. ...zdaj greva pa še na obisk k mojim domou, pa mislm, da se bo šel moj še ostrič...no sam tolk da se vam mal javim.... pridne bodte, pa lep dan vam želim.... ojla... zanima me, če si kej pametnega kje videla... in kej kupila za novorojenčka... :)
< Sporočilo je popravil boma2 -- 28.11.2008 15:12:02 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 16:49:34
|
|
|
|
Katjusa
|
Boma2 in Majchy hvala.... Punce kaj kej pijete? mene po vseh čajih tok kislina matra same vode pa ne smem pit dobim takoj vnetje grla... topla voda mi pa ni dobra .... ne vem več kaj nej pijem vse sem že sprobala pa mi nič ne odgovarja..... Petrap sta kej kupa al sam gledala? Moj še ni vidu kakega pajacka sem dons kupla pomoje ga bo kap ko bo videl al bom pa reje kr tih
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 16:55:14
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Boma2 in Majchy hvala.... Punce kaj kej pijete? mene po vseh čajih tok kislina matra same vode pa ne smem pit dobim takoj vnetje grla... topla voda mi pa ni dobra .... ne vem več kaj nej pijem vse sem že sprobala pa mi nič ne odgovarja..... Petrap sta kej kupa al sam gledala? Moj še ni vidu kakega pajacka sem dons kupla pomoje ga bo kap ko bo videl al bom pa reje kr tih Katjuša - jaz si skuham jabolka in suhe slive in pijem kot sok hladen ali topli pa še na prebavo dobro dene, potem pa sadje zmiksam in imam gosti sok, tko da je zmer neki z okusom, ker voda tud men ne potegne. Probaj.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 17:05:27
|
|
|
|
birdy
|
Hoooj, sem vidla da se o šporgetih pogovarjate... Jst mam pa dve indukcijski in dve steklokeramiki in mi je žal da sploh mam steklokeramiko. Ko bova nov šporget kupovala ziher kupm tazga na štiri indukcijske. Pa sem bla prej zaprisežena "plinarka", drgač k na plin nisem znala kuhat, pa ful mi je bil fajn k je hitrejši k elektrika... No, ampak proti indukcijski se pa lohk sam skrije, indukcijska pa tok hiter laufa da ne morem verjet. Ko sva prvič dala Neli gret mleko na indukcijsko (ko sva jo sploh prvič sprobala) sva mlek zavrela, ne pa pogrela, tok hiter je blo. Zdej k pridem k svojim staršem in ko kdaj kak kofe skuham pa k moram čakat da voda zavre, joj, kok to počas dela (majo plin). Pa še ful pocen sva dubla k je bla akcija, šporgetpa pečica za mislm da 800eur. Tko da če bo kera nov štedilnik kupovala naj povem da je indukcijska zakon, prva klasa, the best, sami presežki!!!!! In da seveda priporočam po svojih izkušnjah.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 17:07:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Katjuša - jaz si skuham jabolka in suhe slive in pijem kot sok hladen ali topli pa še na prebavo dobro dene, potem pa sadje zmiksam in imam gosti sok, tko da je zmer neki z okusom, ker voda tud men ne potegne. Probaj. točno hvala jabolčni kompot kak se nisem prej spomnla pa v zečetku nosečnosti sem kr naprej to pila in jedla dober da vas mam..... Sem zdej mal decemberke brala joj vse že v štartu še mal pa bomo na njihovem mestu...... me prav zanima katera bo prva od naših , Gremo kake stave pobirat?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 17:10:19
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Katjuša - jaz si skuham jabolka in suhe slive in pijem kot sok hladen ali topli pa še na prebavo dobro dene, potem pa sadje zmiksam in imam gosti sok, tko da je zmer neki z okusom, ker voda tud men ne potegne. Probaj. točno hvala jabolčni kompot kak se nisem prej spomnla pa v zečetku nosečnosti sem kr naprej to pila in jedla dober da vas mam..... Sem zdej mal decemberke brala joj vse že v štartu še mal pa bomo na njihovem mestu...... me prav zanima katera bo prva od naših , Gremo kake stave pobirat? Jst lohk stavm sam da ne bom prva Pri Neli sem mela rok 1. avgusta, pa je kr neki avgustovk pred mano rodil. Pa tud tam pred ene 10.februarjem ne smem jit rodit, mam izpite
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 17:39:06
|
|
|
|
|
NO da se še jaz javim...sem se zbudila iz popoldanskega spanca že dva dni sem taka kot bi me kdo razstavil in se ne znam več sestavit nazaj ena stranka me je tko grdo užalila da sploh ne pirdem več k sebi ko vem da laže stara koka in še tisto noč sem imela obupne sanje po mojem vse od sekiranja zarad te stare koke ...evo moj pa odšel v službo tako da sem spet sama.... Katjusa fulll lep pajacsek si kupila kaj več se pa tko ne spomnim komentirat pač pozabljivost dela svoje ... Zdej pa grem v napad mandarin njamiiiii...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 17:57:03
|
|
|
|
Shuka
|
Citka - ne pusti se stari koki, pa odmisli vse slabe stvari
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 18:35:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita NO da se še jaz javim...sem se zbudila iz popoldanskega spanca že dva dni sem taka kot bi me kdo razstavil in se ne znam več sestavit nazaj ena stranka me je tko grdo užalila da sploh ne pirdem več k sebi ko vem da laže stara koka in še tisto noč sem imela obupne sanje po mojem vse od sekiranja zarad te stare koke ...evo moj pa odšel v službo tako da sem spet sama.... Katjusa fulll lep pajacsek si kupila kaj več se pa tko ne spomnim komentirat pač pozabljivost dela svoje ... Zdej pa grem v napad mandarin njamiiiii... ne pusti se da te stranka spravi iz tira..... je škoda tega lepega časa, da bi ti ga tujci kvarili.... hvala za pohvale nad pajackom..... mojmu sem ga tud pokazala pa mu je všeč... pa sem rekla RES? pa je reku ja sem rekla te nič ne moti k je za fantka pa je mal roza vmes pa je reku ne sej pa ne more bit sam v modrem Zdej si pa kompot kuham pa je moj reku, da ga bo tud jedu tak da ga delam velik lonec..... še prej bomo mel pa mal večerje sem šla dol po jabolke pa sta mami a ati glih jedla pa mi je tak zadišalo da sem nafehtala še za nas malo in sicer zrnatega fižola v solati
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 28.11.2008 18:41:19
|
|
|
|
Deja
|
ojla! No pa da se še jaz malo javim... Sej kot verjetno opazite - sem na RR-u non stop - vas berem, ampak ko pride do pisanja sem bolj lena. Sem imela namen malo pokomentirat - pa sem že vse pozabila... Ah ta nosečniška skledoza. A je imela še katera danes taki zoprni dan? Jaz sem se zbudila cela zahripana, s polnim nosom... glavobolom... sem celi dan preležala na sedežni - imam kr slabo vest... No ko pa sem se uspela vstat pa me je čakalo delo - priprava na jutrišnje koline . Sej jem rada - samo ko je tolko dela... Aja pri nas na štajerskem je začelo snežiti - mimogrede cesta je že bela!!! Sej mi je full fajn ko je sneg - samo da ceste očistijo... A še kje drugje sneži? Če mi bo supelo bom slikala in prilepila slikico... Lep večer še naprej...
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......