|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
28.11.2008 13:40:06   
claud
sunny-uživaaaaaaaaaj!!!!!!

pa pa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
28.11.2008 13:45:57   
Urša08
Claud kaj pa če je telefonsko zamenjala? Dej enkrat kr do nje skoči, sej more bit tud kej domauser posted image

Sunny dobro sokcej.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
28.11.2008 13:46:46   
Čebel@
in kaj kej delate?jaz čakam možeka da pride iz službe da uzamem avto in grem do zdravnice po bolniški list

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
28.11.2008 13:46:46   
claud
Jst grem pa mal počivat v vodoravno , ker se mala spet neki čudn guziuser posted image

Se pol debatiramo1

čao

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
28.11.2008 13:50:53   
Maksi1
Sunny, Claud - uživajta. Tudi jaz bom šla zdej malo počivat.
Majchy - tebi naj čas do prihoda tvojga možeka hitro mine in da zrihtaš ta bolniški list. Jaz bom bolniški list šla iskat v ponedeljek, ker so danes imeli preveliko gužvo v zdravstvenem domu.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
28.11.2008 13:54:53   
Čebel@
maksi,claud......fajn počivejta
sunny....uživej v sokcanju

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
28.11.2008 14:10:30   
Katjusa
Dan punce....

sem se dopoldne mal potepala in sem kupla enga pajaceka sicer je mal rozastuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak mi je bil tok všeč da mi je čist vseeno sej pa nikjer ne piše da more bit fant v modrem pa še moj se meni da bo tretjič punčka tak da....
user posted image
stal je pa sam5,5€ pa je fino narejen ma drukrčke tud med nogami kar je super za previjanje kupla sem ga pa v kiku.... mami je mogla it v sosednjo trgovino neki gledat jst sem jo pa pol še v kik spravla pa sem mal baby stvari gledala.....

Ponoči sem spala katastrofalno polek tega sem pa imela fenomenalne sanje tak da vse odtehta.... sem sanjala da sem mela trojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image in rojevala sem vsak mesec enega:) pa z mojmu sma kupovala voziček za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem pa kam sma misla tretjega datuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
28.11.2008 14:16:54   
Čebel@
katjuša full luškan pajacekuser posted image .....ja sanje si mela pa hude ni kejuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
28.11.2008 14:19:35   
boma2
dober dan vse nosečke... :)

katjuša...ti, da ne bi kam nam ušla med januarčiče..kr tuki ostan... te bi tolk pogrešale  če greš...
..pajacek ja pa full lep.....

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
28.11.2008 14:20:43   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No takole sva skombinirala nove omare in staro previjalno

user posted image

Tukaj Nejček spi

user posted image

No naš novi član bo pa v tej postelci spal, ko preraste zibkouser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   full lepa sobica... :) bi bila tudi jaz dojenček....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
28.11.2008 14:20:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

katjuša...ti, da ne bi kam nam ušla med januarčiče..kr tuki ostan... te bi tolk pogrešale  če greš...
se popolnoma strinjam....nimaš nikamor za hodit!!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
28.11.2008 14:23:10   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Glede kavice ti lahk sam eno predlagam - prid v PO in te peljem v barček kjer delajo še lepše in boljše! user posted image

držim za besedo, sam da začnem dopust čez 14 dni,,.. pa še nekaj če bo moji hčerkici vse ok... gre v ponedljek v vrtec, jaz pa v službo... :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
28.11.2008 14:24:25   
boma2
vse, ki ste moji hčerki želele hitro, da se pozdravi,.. mislim, da vam je uspelo... :) hvalaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
28.11.2008 14:26:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

vse, ki ste moji hčerki želele hitro, da se pozdravi,.. mislim, da vam je uspelo... :) hvalaa user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela da je pomagalo da ji je pomagalo da smo trebuškarce držale pestke zanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
28.11.2008 14:34:44   
petrap
ojla čveke...
jaz pa danes uživam doma z mojim...sva bla dopoldne mal po trgovinah, pa na obisku pri njegovi stari mami, ki je imela rojstni dan, pol je pa skuhou kosilo, jaz sem pa mal pospravljala...no zdaj je pa še on mal pomagou in sva že končala, tko da jutri ne bo nč dela..user posted image user posted image user posted image ...zdaj greva pa še na obisk k mojim domou, pa mislm, da se bo šel moj še ostrič...no sam tolk da se vam mal javim....

pridne bodte, pa lep dan vam želim....

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
28.11.2008 15:09:58   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ojla čveke...
jaz pa danes uživam doma z mojim...sva bla dopoldne mal po trgovinah, pa na obisku pri njegovi stari mami, ki je imela rojstni dan, pol je pa skuhou kosilo, jaz sem pa mal pospravljala...no zdaj je pa še on mal pomagou in sva že končala, tko da jutri ne bo nč dela..user posted image user posted image user posted image ...zdaj greva pa še na obisk k mojim domou, pa mislm, da se bo šel moj še ostrič...no sam tolk da se vam mal javim....

pridne bodte, pa lep dan vam želim....

ojla...

zanima me, če si kej pametnega kje videla... in kej kupila za novorojenčka... :)

< Sporočilo je popravil boma2 -- 28.11.2008 15:12:02 >

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
28.11.2008 16:49:34   
Katjusa
Boma2 in Majchy hvala....

Punce kaj kej pijete? mene po vseh čajih tok kislina matra same vode pa ne smem pit dobim takoj vnetje grla... topla voda mi pa ni dobrauser posted image .... ne vem več kaj nej pijem vse sem že sprobala pa mi nič ne odgovarja.....

Petrap sta kej kupa al sam gledala?

Moj še ni vidu kakega pajacka sem dons kupla pomoje ga bo kap ko bo videluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al bom pa reje kr tihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
28.11.2008 16:55:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Boma2 in Majchy hvala....

Punce kaj kej pijete? mene po vseh čajih tok kislina matra same vode pa ne smem pit dobim takoj vnetje grla... topla voda mi pa ni dobrauser posted image .... ne vem več kaj nej pijem vse sem že sprobala pa mi nič ne odgovarja.....

Petrap sta kej kupa al sam gledala?

Moj še ni vidu kakega pajacka sem dons kupla pomoje ga bo kap ko bo videluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al bom pa reje kr tihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša - jaz si skuham jabolka in suhe slive in pijem kot sok hladen ali topli pa še na prebavo dobro dene, potem pa sadje zmiksam in imam gosti sok, tko da je zmer neki z okusom, ker voda tud men ne potegne. Probaj.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
28.11.2008 17:05:27   
birdy
Hoooj,
sem vidla da se o šporgetih pogovarjate... Jst mam pa dve indukcijski in dve steklokeramiki in mi je žal da sploh mam steklokeramiko. Ko bova nov šporget kupovala ziher kupm tazga na štiri indukcijske. Pa sem bla prej zaprisežena "plinarka", drgač k na plin nisem znala kuhat, pa ful mi je bil fajn k je hitrejši k elektrika... No, ampak proti indukcijski se pa lohk sam skrije, indukcijska pa tok hiter laufa da ne morem verjet. Ko sva prvič dala Neli gret mleko na indukcijsko (ko sva jo sploh prvič sprobala) sva mlek zavrela, ne pa pogrela, tok hiter je blo. Zdej k pridem k svojim staršem in ko kdaj kak kofe skuham pa k moram čakat da voda zavre, joj, kok to počas dela (majo plin).
Pa še ful pocen sva dubla k je bla akcija, šporgetpa pečica za mislm da 800eur.
Tko da če bo kera nov štedilnik kupovala naj povem da je indukcijska zakon, prva klasa, the best, sami presežki!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  In da seveda priporočam po svojih izkušnjah.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
28.11.2008 17:07:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Katjuša - jaz si skuham jabolka in suhe slive in pijem kot sok hladen ali topli pa še na prebavo dobro dene, potem pa sadje zmiksam in imam gosti sok, tko da je zmer neki z okusom, ker voda tud men ne potegne. Probaj.

točno hvala jabolčni kompotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak se nisem prej spomnla pa v zečetku nosečnosti sem kr naprej to pila in jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image
dober da vas mam.....

Sem zdej mal decemberke brala joj vse že v štartuuser posted image user posted image user posted image user posted image še mal pa bomo na njihovem mestu...... me prav zanima katera bo prva od našihuser posted image , Gremo kake stave pobirat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
28.11.2008 17:10:19   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

točno hvala jabolčni kompotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak se nisem prej spomnla pa v zečetku nosečnosti sem kr naprej to pila in jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image
dober da vas mam.....

Sem zdej mal decemberke brala joj vse že v štartuuser posted image user posted image user posted image user posted image še mal pa bomo na njihovem mestu...... me prav zanima katera bo prva od našihuser posted image , Gremo kake stave pobirat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst lohk stavm sam da ne bom prvauser posted image user posted image user posted image user posted image  Pri Neli sem mela rok 1. avgusta, pa je kr neki avgustovk pred mano rodil.user posted image user posted image user posted image
Pa tud tam pred ene 10.februarjem ne smem jit rodit, mam izpiteuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
28.11.2008 17:39:06   
NO da se še jaz javim...sem se zbudila iz popoldanskega spanca že dva dni sem taka kot bi me kdo razstavil in se ne znam več sestavit nazajuser posted image user posted image user posted image  ena stranka me je tko grdo užalila da sploh ne pirdem več k sebi ko vem da laže stara koka in še tisto noč sem imela obupne sanje po mojem vse od sekiranja zarad te stare kokeuser posted image user posted image user posted image ...evo moj pa odšel v službo tako da sem spet sama....

Katjusa fulll lep pajacsek si kupila kaj več se pa tko ne spomnim komentirat pač pozabljivost dela svojeuser posted image user posted image user posted image ...

Zdej pa grem v napad mandarin njamiiiii...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
28.11.2008 17:57:03   
Shuka
Citka - ne pusti se stari  koki, pa odmisli vse slabe stvari user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
28.11.2008 18:35:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

NO da se še jaz javim...sem se zbudila iz popoldanskega spanca že dva dni sem taka kot bi me kdo razstavil in se ne znam več sestavit nazajuser posted image user posted image user posted image  ena stranka me je tko grdo užalila da sploh ne pirdem več k sebi ko vem da laže stara koka in še tisto noč sem imela obupne sanje po mojem vse od sekiranja zarad te stare kokeuser posted image user posted image user posted image ...evo moj pa odšel v službo tako da sem spet sama....

Katjusa fulll lep pajacsek si kupila kaj več se pa tko ne spomnim komentirat pač pozabljivost dela svojeuser posted image user posted image user posted image ...

Zdej pa grem v napad mandarin njamiiiii...

ne pusti se da te stranka spravi iz tira..... je škoda tega lepega časa, da bi ti ga tujci kvarili....

hvala za pohvale nad pajackom..... mojmu sem ga tud pokazala pa mu je všeč... pa sem rekla RES? pa je reku ja sem rekla te nič ne moti k je za fantka pa je mal roza vmes pa je reku ne sej pa ne more bit sam v modremuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej si pa kompot kuham pa je moj reku, da ga bo tud jedu tak da ga delam velik lonec..... še prej bomo mel pa mal večerje sem šla dol po jabolke pa sta mami a ati glih jedla pa mi je tak zadišalo da sem nafehtala še za nas malo in sicer zrnatega fižola v solatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
28.11.2008 18:41:19   
Deja
ojla!

No pa da se še jaz malo javim... Sej kot verjetno opazite - sem na RR-u non stop - vas berem, ampak ko pride do pisanja sem bolj lena.

Sem imela namen malo pokomentirat - pa sem že vse pozabila... Ah ta nosečniška skledoza.

A je imela še katera danes taki zoprni dan? Jaz sem se zbudila cela zahripana, s polnim nosom... glavobolom... sem celi dan preležala na sedežni - imam kr slabo vest...

No ko pa sem se uspela vstat pa me je čakalo delo - priprava na jutrišnje koline user posted image user posted image user posted image . Sej jem rada - samo ko je tolko dela...user posted image user posted image

Aja pri nas na štajerskem je začelo snežiti - mimogrede cesta je že bela!!! Sej mi je full fajn ko je sneg - samo da ceste očistijo... A še kje drugje sneži? Če mi bo supelo bom slikala in prilepila slikico...

Lep večer še naprej...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......