Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 17:30:58
|
|
|
|
claud
|
Evo jst sm spet nazaj! Je bil dober losos za kosilo...pa malancani v marinadi...mmmm timy- jst pa nism opazla da je bl slana, ampak men je bla pa topla ....ker pr men traja zihr pol ure da se not spravm, tam sem šla pa v sekundi al pa že drugo podnebje pomaga... Kaj kj počnete zdj....? Mi2 sva previjalno že dobila pa zrihtala.....sva tako ponosna....moj ponavad če gleda tv nima cajt za nč druzga, ampak zdele pa sam ta kot gleda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 17:34:09
|
|
|
|
Maksi1
|
Claud - super za previjalno. Pa super tudi za tvojga in tisti kotek. Jaz zdej nč ne počnem. Večerjo sem skuhala in zdej čakam, da pride moj domov.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 17:36:48
|
|
|
|
claud
|
maksi1-kaj bomo pa dobrega jedli? Sj sm pred uro in pol jedla, ampak kj bi pa še šlo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 17:40:17
|
|
|
|
Maksi1
|
Prav nič posebnega. Samo krompirjeva solata in pečenice. Ti si imela veliko bolj njamsi kosilo - vsaj meni je naredil tvoj losos take gušte, da si ga moram zdej čez vikend zrihtat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 17:43:06
|
|
|
|
timy
|
Claud - ja topla je res bolj, ampak sem 100%, da je tudi bolj slana Losos mnjamsi Jaz si ga bom tudi čez vikend omislila, hvala za idejo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 17:44:10
|
|
|
|
claud
|
ja tud men je pasal tole dons...mam tud ful rada malancane (v marinadi z olivnim oljem in česnom)... sam zdele bi pa tko neki sladkega...pa ne vem a bi palačinke al kaj drugega.... neki bo še treba dons....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 17:44:40
|
|
|
|
akvalina
|
oj! no jaz sem uspešno spravla žan-a k tašči da gredo na čebelico majo(lutkovno predstavo), ni nč kopmplicirov. Mene je pa tolk skrbel , je reku da mi bo vse povedu ko pride domov kakšne so ble lutke ."oblubm mami" ve ste pa dons same dobrote jedle, jaz pa makarone
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 17:45:07
|
|
|
|
claud
|
boste mele lososov vikend kr privoščite si...ribice so zdravee
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 17:47:20
|
|
|
|
Maksi1
|
Ideja za sladkobo: tiste ta nove čokolade od Lindta v beli embalaži.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 17:50:06
|
|
|
|
claud
|
Akvalina- no vidš kok je prjazn tvoj Žan. Sj tud tvoje kosilo je slišat dobro-jst sm ena tistih k obožuje testenine maksi1- Lindt ma pa itak najboljše čokolade
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 18:00:13
|
|
|
|
akvalina
|
ja naš žan je končno tolk star da razume če se nekaj pač ne da. najbolj sem vesela ker si vsak dan pridno umiva zobke, takole no pridno čvekejte jaz grem mal v diagonalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 18:03:00
|
|
|
|
claud
|
akvalina-iii kok je srček.... no kr pejt v diagonalo spočij se pa prlet še kj na klepet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 18:04:23
|
|
|
|
Maksi1
|
Akvalina - tvoj Žan je pa res priden. Kako lepo skrbi za svoje zobke. Pa za mamico tudi - in ti bo povedal vse lepe stvari na predstavi, da boš mislila, da si bila tam.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 18:13:57
|
|
|
|
claud
|
Sploh ne vem kaj naj delam....cunce mam že v previjalki, prah pobrisan, vse narjen, pa še kr bi neki prčkala.....sploh se mi ne da počivat.....a temu rečejo gnezdenje..... hiperaktivc-zdj bi mogla bit na šihtu pol bi bil pa mir
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 18:23:08
|
|
|
|
claud
|
No vidm da ni nobene.....grem......ajde
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 18:49:49
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kayica, sunny, claud, petrap HVALA . Na sreco sem silila in silila in veliko stvari nakupila ze zelo hitro, ker bi zdaj zelo trpela, ko mi je odvzeto to veselje letanja okoli in seveda tudi po trgovinah. kile: uh enih 10 pa sem jih ze pridelala, ampak se ne mislim sekirat. Sem drugace bolj slang in verjamem, da bo slo vse dol. Edino kar mi ni jasno je, kako jih uspem gor filat te kilce, ce pa jem manj al pa enako kot prej. potovanja: mmmmm ze cutim slani veter in toplo sonce. Letos jeseni nam ne uide kaksen last minute, res ne. Dokler smo se dovolj pri moceh, da lahko gremo na letalo, se ne zadovoljim z naso ali sosednjo obalo . Pa se mali otroci imajo zastojn hihi, je treba to izkoristit glen ne skrbet glede kil...vsaka zenska je drugacna. Ce cutis da je dojencek vredu in je razvoj vredu, potem bos pac ena izmed tistih srecnic, ki bo takoj po porodu lahko oblekla svoje stare cunjice , pa pac mal vec jedla med dojenjem, da bo dovolj kalorij za mleko...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 19:21:06
|
|
|
|
Pupka
|
Čer pupke... Še enkrat vas malo pozdravim! Naš/a kolca se mi zdi... Sicer pa grem danes kar lepo v kad (bano) si nalit vodo in se mal namakat! Se ne morem odločit al sem spočita al zaspana Sem pa že ves dan v pižami! večinoma sem ležala lepo- na levem boku kot je rekla G! Sem pa pomagala tudi mami, ki je likala jaz sem pa zlagala... Sva ble ful hitri! claud a nasplošno nimaš kaj delat, al sam kar se tiče priprav... Jooj, jaz bi tudi nonstop nekej... Ampak ne smem, oz. ne bom nič kaj ekstra! Ker potem se kmalu selimo in je škoda za par mesecev nekej postavljat, pa pol spet narazen in selit! Ker mam neke stvari od prvega, ampak ni blo tak kot sem želela pa takrat sem bla sama... Zato bomo zdaj lepo skupaj izbirali take stvari ko bo čas za to! Sem pa danes že ene cnjice prebirala... Pripravila, da jih kasneje perem, zlikam in da bodo pripravljene. ne bom prala še, ker do februarja bi jih ziher še enkrat... ker bi 2 meseca kar stale tam! No, lepo klepetajte... vem da vaša ura šele prihaja Mogoče še pridem kaj danes naokrog- če ne pa jutri spet! Razvajajte se punce- Še bolje če vas razvajajo drugi!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 19:26:44
|
|
|
|
claud
|
pupka- ma ja na splošno ne vem kaj naj...ne da se mi neki ležat.... se uležem če mi moj teži, pa 5 minut zdržim, pol morm pa ustat....ne zdržim...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 19:34:37
|
|
|
|
Čebel@
|
ola.....sva bila z mojim v mercator tehniki v črnučah in sem kupila termometer za ušeska(je s piko ceneje)in banjico(brez stojala ker sva se odločila da bova umivala na mizi),potem me je pa dragi pelu še na pico in sem zdej full žejna ,pa je dneva konec tole pospravljanje mene tudi že daje.....kar neki bi prištimovala za pa se držim nazaj.......aja sva se spotoma ustavila v pikapolonici in tam imajo najdražje tetra planice(21evrov)-zadnje čase full cene gledam in se mi zdi prav da jih delim z vami ker nas je večina takih ki pač je prisiljena gledati na ceno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 19:56:39
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz grem še pred tv....niste tanajbolj grovorna družba fajn bodite,božite bušije,mirno noč in se tipkamo jutri.......nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 20:01:31
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Kako smo? Majchy, a spet te je sprehajal po tgovinah? Super za nakup! Prej je pa moj končno sestavu postlco in smo ugotovili, da je stabilna in bomo kar to pošlihtali. Pa smo pršparali enih 100 evričev. A vi kar gnezdite? Sej jst bi tudi kej delala, ma kaj, ko nimamo še pošlihtano-mormo še naročit previjalno, pa šit, še voziček...Drugi teden al pa čez 14 dni najkasneje mormo it po voziček, k če bo treba še čakat kej...Ah ja, sej bo! Upam, da bo še preden rodim... akvalina, tvoj Žan je pa res fajn fantek-vidiš, tolko te je skrbelo, zdej ti bo pa on kar lepo obnovo naredu! pupka, sej kak dan v pižami tudi zapaše! Kaj počnete? Jst sem bla spet malo pridna, sem kosilo/večerjo nardila (grah, krompir in aviacija), pa mal sm pospravla kuhno in dnevno, pa eno žehto sm dala prat, moj je šou delat, jst pa "počivam" na kavču...Naša pa se spet premetava po bušiju...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 20:53:52
|
|
|
|
claud
|
sunny- sj ti si bla pa tud pridna . jst se pa tok dolgočasm.....grem za 2 minute ležet, pa me mine pa grem na rr, pa to delam že 2 uri Naša bejba ma tud dons športni dan...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:00:47
|
|
|
|
sunny24
|
Sej meni se tudi ne da nič...nei bi pa nevem še sama kaj bi...Ja no, tudi čekiranje na rr je neki, sam da gre cajt mimo! A si končala že vse za tam okoli previjalne, mislim risbice in to?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:05:52
|
|
|
|
claud
|
ja risbice so končane, sam še nalimat morva gor.... sva mela pa ful srečo s previjalno....jst sm merla in sm tko merla da bi blo na vsaki strani 1 cm prostora....no sva jo dons položila not, ma je šlo čist na milimeter
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:08:57
|
|
|
|
sunny24
|
Ja kako si pa merla? Sej ni važno, važno da sta trofnla mere, čeprav lih za glih! Kiro previjalno ste pa vzeli? Sej si mi zdi da si že povedla, sam sej veš...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......