|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
27.11.2008 17:30:58   
claud
Evo jst sm spet nazaj!user posted image

Je bil dober losos za kosilo...pa malancani v marinadi...mmmm

timy- jst pa nism opazla da je bl slana, ampak men je bla pa toplauser posted image ....ker pr men traja zihr pol ure da se not spravm, tam sem šla pa v sekundiuser posted image al pa že drugo podnebje pomaga...

Kaj kj počnete zdj....?

Mi2 sva previjalno že dobila pa zrihtala.....sva tako ponosna....moj ponavad če gleda tv nima cajt za nč druzga, ampak zdele pa sam ta kot gledauser posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
27.11.2008 17:34:09   
Maksi1
Claud - super za previjalno. Pa super tudi za tvojga in tisti kotek.

Jaz zdej nč ne počnem. Večerjo sem skuhala in zdej čakam, da pride moj domov.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
27.11.2008 17:36:48   
claud
maksi1-kaj bomo pa dobrega jedli?user posted image   Sj sm pred uro in pol jedla, ampak kj bi pa še šlouser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
27.11.2008 17:40:17   
Maksi1
Prav nič posebnega. Samo krompirjeva solata in pečenice. Ti si imela veliko bolj njamsi kosilo - vsaj meni je naredil tvoj losos take gušte, da si ga moram zdej čez vikend zrihtat.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
27.11.2008 17:43:06   
timy
Claud - ja topla je res bolj, ampak sem 100%, da je tudi bolj slanauser posted image

Losos mnjamsiuser posted image  Jaz si ga bom tudi čez vikend omislila, hvala za idejouser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
27.11.2008 17:44:10   
claud
ja tud men je pasal tole dons...mam tud ful rada malancane (v marinadi z olivnim oljem in česnom)...
sam zdele bi pa tko neki sladkega...pa ne vem a bi palačinke al kaj drugega....user posted image neki bo še treba dons....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
27.11.2008 17:44:40   
akvalina
oj!

no jaz sem uspešno spravla žan-a k tašči da gredo na čebelico majo(lutkovno predstavo), ni nč kopmplicirov. Mene je pa tolk skrbeluser posted image user posted image user posted image , je reku da mi bo vse povedu ko pride domov kakšne so ble lutkeuser posted image user posted image user posted image ."oblubm mami"user posted image

ve ste pa dons same dobrote jedle, jaz pa makaroneuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
27.11.2008 17:45:07   
claud
boste mele lososov vikenduser posted image kr privoščite si...ribice so zdraveeuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
27.11.2008 17:47:20   
Maksi1
Ideja za sladkobo: tiste ta nove čokolade od Lindta v beli embalaži.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
27.11.2008 17:50:06   
claud
Akvalina- no vidš kok je prjazn tvoj Žan.user posted image   Sj tud tvoje kosilo je slišat dobro-jst sm ena tistih k obožuje testenine

maksi1- Lindt ma pa itak najboljše čokolade

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
27.11.2008 18:00:13   
akvalina
ja naš žan je končno tolk star da razume če se nekaj pač ne da.

najbolj sem vesela ker si vsak dan pridno umiva zobke, takole

user posted image

no pridno čvekejte jaz grem mal v diagonalouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
27.11.2008 18:03:00   
claud
akvalina-iii kok je srček.... no kr pejt v diagonalouser posted image spočij se pa prlet še kj na klepetuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
27.11.2008 18:04:23   
Maksi1
Akvalina - tvoj Žan je pa res priden. Kako lepo skrbi za svoje zobke. Pa za mamico tudi - in ti bo povedal vse lepe stvari na predstavi, da boš mislila, da si bila tam.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
27.11.2008 18:13:57   
claud
Sploh ne vem kaj naj delam....cunce mam že v previjalki, prah pobrisan, vse narjen, pa še kr bi neki prčkala.....sploh se mi ne da počivat.....a temu rečejo gnezdenje.....user posted image
hiperaktivc-zdj bi mogla bit na šihtu pol bi bil pa miruser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
27.11.2008 18:23:08   
claud
No vidm da ni nobene.....grem......ajde

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
27.11.2008 18:49:49   
BarbaraGS
kayica, sunny, claud, petrap HVALA user posted image . Na sreco sem silila in silila in veliko stvari nakupila ze zelo hitro, ker bi zdaj zelo trpela, ko mi je odvzeto to veselje letanja okoli in seveda tudi po trgovinah.

kile: uh enih 10 pa sem jih ze pridelala, ampak se ne mislim sekirat. Sem drugace bolj slang in verjamem, da bo slo vse dol. Edino kar mi ni jasno je, kako jih uspem gor filat te kilce, ce pa jem manj al pa enako kot prej.

potovanja: mmmmm ze cutim slani veter in toplo sonce. Letos jeseni nam ne uide kaksen last minute, res ne. Dokler smo se dovolj pri moceh, da lahko gremo na letalo, se ne zadovoljim z naso ali sosednjo obalo user posted image . Pa se mali otroci imajo zastojn hihi, je treba to izkoristit user posted image

glen ne skrbet glede kil...vsaka zenska je drugacna. Ce cutis da je dojencek vredu in je razvoj vredu, potem bos pac ena izmed tistih srecnic, ki bo takoj po porodu lahko oblekla svoje stare cunjice user posted image , pa pac mal vec jedla med dojenjem, da bo dovolj kalorij za mleko...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
27.11.2008 19:21:06   
Pupka
Čer pupke... Še enkrat vas malo pozdravim! Naš/a user posted image kolca se mi zdi...

Sicer pa grem danes kar lepo v kad (bano) si nalit vodo in se mal namakat!

Se ne morem odločit al sem spočita al zaspana user posted image user posted image

Sem pa že ves dan v pižami! večinoma sem ležala lepo- na levem boku kot je rekla G!
Sem pa pomagala tudi mami, ki je likala jaz sem pa zlagala... Sva ble ful hitri! user posted image

claud a nasplošno nimaš kaj delat, al sam kar se tiče priprav... Jooj, jaz bi tudi nonstop nekej... Ampak ne smem, oz. ne bom nič kaj ekstra! Ker potem se kmalu selimo in je škoda za par mesecev nekej postavljat, pa pol spet narazen in selit! Ker mam neke stvari od prvega, ampak ni blo tak kot sem želela pa takrat sem bla sama... Zato bomo zdaj lepo skupaj izbirali take stvari ko bo čas za to! Sem pa danes že ene cnjice prebirala... Pripravila, da jih kasneje perem, zlikam in da bodo pripravljene. ne bom prala še, ker do februarja bi jih ziher še enkrat... ker bi 2 meseca kar stale tam!

No, lepo klepetajte... vem da vaša ura šele prihaja user posted image user posted image user posted image   Mogoče še pridem kaj danes naokrog- če ne pa jutri spet!

Razvajajte se punce- Še bolje če vas razvajajo drugi!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
27.11.2008 19:26:44   
claud
pupka- ma ja na splošno ne vem kaj naj...ne da se mi neki ležat....user posted image se uležem če mi moj teži, pa 5 minut zdržim, pol morm pa ustat....ne zdržim...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
27.11.2008 19:34:37   
Čebel@
ola.....sva bila z mojim v mercator tehniki v črnučah in sem kupila termometer za ušeska(je s piko ceneje)in banjico(brez stojala ker sva se odločila da bova umivala na mizi),potem me je pa dragi pelu še na pico in sem zdej full žejna ,pa je dneva konecuser posted image
tole pospravljanje mene tudi že daje.....kar neki bi prištimovala za user posted image  pa se držim nazaj.......aja sva se spotoma ustavila v pikapolonici in tam imajo najdražje tetra planice(21evrov)-zadnje čase full cene gledam in se mi zdi prav da jih delim z vami ker nas je večina takih ki pač je prisiljena gledati na cenouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
27.11.2008 19:56:39   
Čebel@
no jaz grem še pred tv....niste tanajbolj grovorna družbauser posted image user posted image user posted image fajn bodite,božite bušije,mirno noč in se tipkamo jutri.......nočko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
27.11.2008 20:01:31   
sunny24
Čer! Kako smo?

Majchy, a spet te je sprehajal po tgovinah? user posted image  Super za nakup!user posted image user posted image user posted image

Prej je pa moj končno sestavu postlco in smo ugotovili, da je stabilna in bomo kar to pošlihtali. Pa smo pršparali enih 100 evričev.
A vi kar gnezdite? Sej jst bi tudi kej delala, ma kaj, ko nimamo še pošlihtano-mormo še naročit previjalno, pa šit, še voziček...Drugi teden al pa čez 14 dni najkasneje mormo it po voziček, k če bo treba še čakat kej...Ah ja, sej bo! Upam, da bo še preden rodim...user posted image user posted image user posted image

akvalina, tvoj Žan je pa res fajn fantek-vidiš, tolko te je skrbelo, zdej ti bo pa on kar lepo obnovo naredu!user posted image

pupka, sej kak dan v pižami tudi zapaše!

Kaj počnete? Jst sem bla spet malo pridna, sem kosilo/večerjo nardila (grah, krompir in aviacija), pa mal sm pospravla kuhno in dnevno, pa eno žehto sm dala prat, moj je šou delat, jst pa "počivam" na kavču...Naša pa se spet premetava po bušiju...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
27.11.2008 20:53:52   
claud
sunny- sj ti si bla pa tud pridnauser posted image .

jst se pa tok dolgočasm.....grem za 2 minute ležet, pa me mine pa grem na rr, pa to delam že 2 uriuser posted image

Naša bejba ma tud dons športni dan...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
27.11.2008 21:00:47   
sunny24
Sej meni se tudi ne da nič...nei bi pa nevem še sama kaj bi...Ja no, tudi čekiranje na rr je neki, sam da gre cajt mimo!
A si končala že vse za tam okoli previjalne, mislim risbice in to?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
27.11.2008 21:05:52   
claud
ja risbice so končane, sam še nalimat morva gor....

sva mela pa ful srečo s previjalno....jst sm merla in sm tko merla da bi blo na vsaki strani 1 cm prostora....no sva jo dons položila not, ma je šlo čist na milimeteruser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
27.11.2008 21:08:57   
sunny24
Ja kako si pa merla?user posted image  Sej ni važno, važno da sta trofnla mere, čeprav lih za glih! Kiro previjalno ste pa vzeli? Sej si mi zdi da si že povedla, sam sej veš...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......