Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Zaradi enega revčka nismo danes ponoči nič spali: Gregija je celo noč bolela nogica in je imel vročino okrog 38,5 st. C - po tem nesrečnem cepljenju... Paracetamolsko svečko sem mu dala zvečer in še 1x ponoči, ampak mu ni popolnoma nič prijelo Celo noč sem ga božala in mu dajala za pit, pa dudko, pa v naročje crkljat,... Spal je v kosu le 2x 1 uro in 3x po 10-15 minut, drugače je dremal minuto, dve, potem pa spet začel jokati in otepati okrog sebe... No, prejle sem mu dala Panadol baby sirup (isto kot Calpol, Lekadol, Daleron ipd.) in ga zdaj crkljam, da bo lahko vsaj malce zadremal. Upam, da mu bo sirup kaj pomagal, ker je res tako bogi... Popoldne dela naša P in bova šla tja. Aha, zdaj bo očitno zadremal Jaz pa moram hitro obvestiti obe moji zasavski čvekici, da naju ne bo na kofetek... Eh, a verjamete, da sem se že 2 dni fajn veselila tega? Sem čisto podrta... Bogi Gregi , da čimprej mine. Gregec je pa res eno nesrečno bitje kar se tiče bolezni vse kar je na voljo ga napade. Bo pa pol boljši , ko malo zraste. Za čvek ti verjemem , da si slabe volje, samo jih bo še nešteto tako, da se skoncentriraj na bubančka, da se čimprej popravi Naša frača je spet sitna na 3 potenco, ne vem kaj ji je zadnja jutra Niha iz ene skrajnosti v drugo z razpoloženjem. Mah , saj bo bolje. Sam , da mi ne zboli. A še to, sem ji ponovno dala skuto in spet na licu izsušena koža z mozoljčki Očitno jo bom mogla umaknit z jedilnika, mlečne kaše ne mara in kaj naj ji potem sploh še dam za jest?????????
|