Freycha
|
hillmagic moram priznati, da si me s tvojim odgovorom **** zelo zelo razočarala. Pa ne toliko zaradi napada, kot zato, ker sem ugotovila, da si očitno še zelo nezrela in da kljub otroku deluješ precej iracionalno in ker imaš tu probleme, bežiš tako daleč, kot je Nepal, samo problemi se te držijo, ker problem si ti sama. Pa kaj, če nimaš prevoza. Saj obstajajo avtobusi. Ljudje najdejo službo, pa brati in pisati ne znajo, kaj šele voziti, pa jo najdejo. Pa ne mi rečt, da v tvoji vasi ali mestu (če se ne motim, je to Škofja Loka, ki niti ni neka vas) ni nobenega, ki ne bi iskal recimo varstvo otroka, čiščenje hiše, likanje - karkoli...... Zakaj ne zbereš poguma, spišeš neko zanimivo "ponudbo" jo sprintaš in vržeš v nabiralnike. Mogoče se pa najde kdo, ki te bo poklical in ti ponudil neko gospodinjsko delo. Izgubiti nimaš kaj...... Lahko delaš tudi na črno, pa ne izgubiš nobenih otroških dodatkov in ničesar. Ne razumem, zakaj se tako braniš možnosti zaslužka..... še manj pa razumem, zakaj mi nismo dovolj vredni, da bi nam to zaupala. Zakaj se ne potrudiš me prepričati, da je tvoja pot neizhodna in tvoji cilji opravičljivi, da tudi sama nekaj prispevam? Predvsem pa ne razumem, kako nisi bila pripravljena, da če boš to objavila javno, da se bo našel nekdo ali več njih, ki se s tabo in tvojim načinom ne bodo strinjali? Lej, ne zavidam ti denarja, želim si, da bi bili vsi trije srečni, samo do sedaj me nisi prepričala, da bi tvoja dejanja dobro vplivala tudi na otroka. Sej verjamem, da si želiš, da sta oče in hči skupaj, ampak sta lahko skupaj tudi tu, kjer so za otrka veliko boljše možnosti, kot pa dol. Tu bo Karuna vedno domačinka, dol bo vedno tujka..... tko to je. Kakšne možnosti ima dol kar se tiče: - zdravstvenega zavarovanja - možnosti zdravljenja - šolanja - zaposlitve - in nenazadnje življenja si na to sploh pomislila, al ti je važno samo to, da zbežiš iz SLO in živiš s svojim dragijem, al ti je tudi važno, da bo otrok lahko srečen. Si ne predstavljam, da bo enkrat stara 15. let in se bo začela zavedati, da bi lahko živela v izobilju v SLO, tako pa živi nekje daleč, daleč stran od civilizacije in normalne možnosti razvoja...... Kaj pa vem. Pri meni ljubezen in dobrobit otroka pretehta vsako ljubezen. Tudi do mojega partnerja, ki ga imam sicer na smrt rada.
|