Anonimen -> RE: Najinega očija pa ni :( (27.11.2008 7:19:01)
|
A jej jej. Sicer nisem podrobno brala tvojega bloga, samo enkrat sem bila v podobni situaciji, zadeve smo se lotili tako kot je napisala Volga. Kolikor razumem vize nima ker nista porocena. Pa vendar je bil v Sloveniji, zakaj se nista porocila in uredila te stvari? Me pa samo kot firbec zanima, ali si se po tvojem pisanju sodec odlocila, da gres in ostanes tam in se pac nikoli vec ne vrnes?? Ali pa mislis ko bos da Bog da se enkrat noseca, spet nekako prisla domov v Slovenijo in zopet tukaj zbirala denar za nazaj?? Moj skromen nasvet bi bil predvsem iz vidika da vem kako je draga pot do tega da partner dobi dovoljenje za prebivanje: Zaposli se, sluzbe ni tesko najti to vem ne mislim. Pa ni ti treba it cistit. Vsi trgovski centri rabijo blagajnicarke ( vem,ker sem jih tudi jaz vedno, zelo krvavo rabila) ali ljudi za filat police, sploh sedaj ko bo veseli December... Skratka najdi si sluzbo in zacni nabirat svoj denar in poslji svojemu dragemu , vmes se pozanimaj tocno katere dokumnente potrebuje in kako overjene za poroko v Sloveniji. Potem naj on pride z vsemi temi papirji, se porocita in , ker bos zaposlena ti absolutno ne morejo zavrniti vize na podlagi zdruzitve druzine... Ko bo prisel pa naj se takoj zaposli. Tudi to ni problem vem zopet iz lastnih izkusenj,ker moj dragi ni hotel cakati doma krizem rok ,dokler ni bila nostrifikacija diplome urejena in se je lahko zaposlil kot inziner je sel pac cistit... Sluzbo je dobil na crno za nocne ure , takoj. Skratka vse se da ce se hoce, samo treba je sam kaj narest ne pa samo cakat na dobro voljo ljudi, pa brez zamere. Torej pljuni v roke in zdruzi svoje moci z dobro voljo ljudi in inshallah se bo vse dobro izteklo. Lep pozdrav iz Egipta El Domy
|
|
|
|