Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A črnega ste vzel vidm. Jest sm pa rekla sam črnega ne, ker mam voziček pol črnega in se mi vse mucke gor primejo in me živcirajo . Kok je pa bil?
Tud jest mam voziček bolj črn... pa se mi mucke ne poznajo ... za stolč sem pa rekla, da bom prevlekco itak kupla... mi je bil ta tak univerzaln... če bom mela še kakšno punčko ... kakšen roza al pa moder dodatek in smo zmagal. Bil pa je 140 € v Turbo limaču
Ja takrat se je splačalo,super. Men se pa ni dal it,pa sm pol brez ostala. Za prevleko sm pa tud jest že razmišljala,sam so baje ful drage
Prevleka za maxi cosi priori pride cca 30€.
Ja, mislim da je zlo tm... pomoje se jo kr splača nabavt... vsaj stolček ostane bolj ohranen, če ga spet kmal nucaš al pa prodaš.
Ja to je res. Naš je oba zdrajsal in smo oba poflikali
valentina našmu je iz HM 80 še prevelika, ker je suhcen, ma pa dolge noge in trup
Jest sem mu prejšn teden kupla 2 puloverčka v H&M 80, pa sta mu k ulita... žabce ma tud 80... pa flis tud 80 in nč ne visi na njemu. 74 je pa zlooooo na knap, mu kr prekratki rokavčki ratajo
Jao jao mi smo pa komi na 68
Mi tud,neki mamo še celo 56 ,neki pa 74,večinoma pa 68
A črnega ste vzel vidm. Jest sm pa rekla sam črnega ne, ker mam voziček pol črnega in se mi vse mucke gor primejo in me živcirajo . Kok je pa bil?
Tud jest mam voziček bolj črn... pa se mi mucke ne poznajo ... za stolč sem pa rekla, da bom prevlekco itak kupla... mi je bil ta tak univerzaln... če bom mela še kakšno punčko ... kakšen roza al pa moder dodatek in smo zmagal. Bil pa je 140 € v Turbo limaču
Ja takrat se je splačalo,super. Men se pa ni dal it,pa sm pol brez ostala. Za prevleko sm pa tud jest že razmišljala,sam so baje ful drage
Prevleka za maxi cosi priori pride cca 30€.
Ja, mislim da je zlo tm... pomoje se jo kr splača nabavt... vsaj stolček ostane bolj ohranen, če ga spet kmal nucaš al pa prodaš.
Ja to je res. Naš je oba zdrajsal in smo oba poflikali
Jaz sem jo imela na lupinici je bla pa 25€
Pa po kom so tvoji otroc tolk veliki???A maš dedca 2metraša?
Po kom le??? Sej je mami dost obilna ... ati pa mer 181 cm
Pol bi mojo mogl razganjat Ne , koliko si pa ti velika , mal čez 160 a ne???
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Estrella*, fino, da imaš nazaj doma in da ti pomaga. Jaz sem na mojega jezna
Kaj je pa spet ušpičil???
Mislim, da tole dvoje vse pove: večno iskanje izgovorov in večno valjenje krivde na druge. Pa dobro vem, da je to stvar vzgoje, ker je to pobral po svoji mami. V tej familiji ne poznajo besede oprosti in priznanja, da včasih pač nekdo sam zafrkne določeno stvar. Nočem, da se njegovih izmikanj odgovornosti "nalezejo" najini otroci, ki so kot gobe in samo srkajo...
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Estrella*, fino, da imaš nazaj doma in da ti pomaga. Jaz sem na mojega jezna
Mislim, da tole dvoje vse pove: večno iskanje izgovorov in večno valjenje krivde na druge. Pa dobro vem, da je to stvar vzgoje, ker je to pobral po svoji mami. V tej familiji ne poznajo besede oprosti in priznanja, da včasih pač nekdo sam zafrkne določeno stvar. Nočem, da se njegovih izmikanj odgovornosti "nalezejo" najini otroci, ki so kot gobe in samo srkajo...
O to je pa . A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj
Ja to pa je zaj.... Sam jeza pa tud škoduje lepoti,ne smeš bit preveč jezna
O to je pa . A veš kaj je najhuje, da človek toliko energije vloži, da bi ga odvadil tega, pa je vse zamanj
Moj pa se HB ne izgovarja, mu je pa bilo prej večkrat kaj težko naredit. ko pa so bolani pa itak .... brez besed.
Moj pa se HB ne izgovarja, mu je pa bilo prej večkrat kaj težko naredit. ko pa so bolani pa itak .... brez besed.