|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
27.11.2008 20:30:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Nina ful lepe slikice pod tickerjemuser posted image

O hvala,lepo da opazišuser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
27.11.2008 20:31:07   
Estrella*
Čer!!!!

Ja sem bila čist paf, da smo šele na 191 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem nazaj z zadnje ure plavanja in nisem mogla verjet, da moj sine plavauser posted image user posted image user posted image Dobil je celo bronasto ščuko, ki naj bi jo osvojil v naslednji stopnji. Sem bila tako ponosna, da sem kar mal zrastlauser posted image Dobilo so diplomo, kupon za pizzo inn bon za 1x obisk bazena. 8 dec, štartamo naprejuser posted image

Nina7: user posted image za novo pridobitev, vidim, da je že ovekovečena v tickerjuuser posted image

Grem malo še do Alje, ker tečkauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
27.11.2008 20:32:28   
sesil
endomy, jaz bi bla tudi tvoja prijateljica (za slikce )user posted image

naša leži v posteljici, upam da ne bo kakih intervencij.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
27.11.2008 20:35:57   
sesil
Estrella, user posted image user posted image user posted image za sinkota. Verjamem da si ponosna in da si višja za 2 cm. Če se ne motim si bla na začetku full skeptična kako bo šlo.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
27.11.2008 20:36:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Čer!!!!

Ja sem bila čist paf, da smo šele na 191 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem nazaj z zadnje ure plavanja in nisem mogla verjet, da moj sine plavauser posted image user posted image user posted image Dobil je celo bronasto ščuko, ki naj bi jo osvojil v naslednji stopnji. Sem bila tako ponosna, da sem kar mal zrastlauser posted image Dobilo so diplomo, kupon za pizzo inn bon za 1x obisk bazena. 8 dec, štartamo naprejuser posted image

Nina7: user posted image za novo pridobitev, vidim, da je že ovekovečena v tickerjuuser posted image

O bravo Andraž user posted image user posted image user posted image . A si mal zajokcala ane?user posted image

A to pa ni tanov,je še lupinca,ta nov sedež je še v avtu,zapakiranuser posted image ,

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4780
27.11.2008 20:37:52   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Naty: ma kak šotor, dovolj je zabav decembrauser posted image

Ah sej veš, če se fešta, naj se na polno user posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ja, res sem spregledala... user posted image  Ti, pojma nimam, itak si niti ne predstavljam, kam bi ga v vseh teh gradbiščih lahko sploh postavili, na Ruardi pa dvomim, da ga bodo...

kako me lahko spregledaš user posted image user posted image user posted image ????

user posted image user posted image user posted image
a veš, da sm pozabla, da je zagorje zdej eno samo gradbišče, ja pol pa res verjetn nič ne bo...

kasso a ti pa rokerka???user posted image  to bi pa rada vidla!!! Veš kaka sm bla js v prvem letniku... strgane kavbojke, bulerji in karirasta srajca ala Axel Rose user posted image user posted image , da to vidiš!!!!user posted image

edina Primož pa ful hepi zgleda zraven seke user posted image user posted image user posted image , še dobr da nisi ljubosumen tip user posted image user posted image . Men je bla pa s črnimi lasmi ful boljša, postavo mi ma pa dobro, ker je bl polna. Prou taprava baba user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

jp filmčki, dva sta bla ane? Hvala, sej bom še mal pobrskala.

Sem ti dala link.... si spregledala??user posted image

Hvala, hvala nisem spregledala user posted image . Glih tega sm misla, čeprav je bil takrat v dveh delih, ampak je čist taprav user posted image .
A dodaš še mene za prijateljico za slike...

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Naty* neki si obljubljala, pa ne nisi prijela za besedo user posted image .

Če sm pa brez avta user posted image ... sej bom enkrat.

Estrella user posted image user posted image user posted image  za Andraža!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
27.11.2008 20:44:43   
sesil

kasso a ti pa rokerka???user posted image  to bi pa rada vidla!!! Veš kaka sm bla js v prvem letniku... strgane kavbojke, bulerji in karirasta srajca ala Axel Rose user posted image user posted image , da to vidiš!!!!user posted image

jaz sem bla tudi rokerka, pa metal je bil zakon. iron maiden, metallica, gunsi...to pa so bli cajti. vse črno, široko, dolgi lasi po možnosti na očehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
27.11.2008 20:46:11   
sesil
zdej grem pa v savno. se tipkamo čez eno urouser posted image .
a mi kaj zavidate?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
27.11.2008 20:46:39   
Aurea
Živijo punce, se na hitro javim še na 5. delu, ker boste čez nekaj minut sigurno odprle 6-ko user posted image  user posted image  user posted image  

A je bilo kaj novega?
Me 2 dni ni bilo, pa imam cca. 70 strani za prebrati user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
27.11.2008 20:49:46   
tally

Čer!!!!

O bravo Andraž user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 4785
27.11.2008 20:49:54   
špelin@
Sem nazaj z zadnje ure plavanja in nisem mogla verjet, da moj sine plavauser posted image user posted image user posted image Dobil je celo bronasto ščuko, ki naj bi jo osvojil v naslednji stopnji. Sem bila tako ponosna, da sem kar mal zrastlauser posted image Dobilo so diplomo, kupon za pizzo inn bon za 1x obisk bazena. 8 dec, štartamo naprejuser posted image  

user posted image user posted image user posted image  Andraž!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Nina ful lepe slikice pod tickerjemuser posted image

O hvala,lepo da opazišuser posted image

Srčkane fotke user posted image

Ja, res sem spregledala... user posted image  Ti, pojma nimam, itak si niti ne predstavljam, kam bi ga v vseh teh gradbiščih lahko sploh postavili, na Ruardi pa dvomim, da ga bodo...

kako me lahko spregledaš user posted image user posted image user posted image ????

a veš, da sm pozabla, da je zagorje zdej eno samo gradbišče, ja pol pa res verjetn nič ne bo...

user posted image
Ti moram pa povedat, da je bil zadnjič cel podvig priti z vozičkom od zdravstvenega doma do lekarne... user posted image  Da ne omenjam, kako priti V lekarno user posted image  Pa veš, da je vmes samo nekaj bogih metrov... Katastrofa!!! Če bi takrat kje srečala župana, bi mu take povedala v faco, da tudi čivknil ne bi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4786
27.11.2008 20:50:12   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

a mi kaj zavidate?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
27.11.2008 20:50:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
A je bilo kaj novega?

Veliko user posted image  Predvsem prednovoletna večerja. A že veš??

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
27.11.2008 20:52:18   
špelin@
a mi kaj zavidate?

Pa ne še ti... **** na večerjo in v kino, ti v savno, še katera, lepo prosim???? Žal še vedno nisem odkrila "fovšnega" smajlija... user posted image
UŽIVAJ user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
27.11.2008 20:55:15   
Estrella*

Čer!!!!

O bravo Andraž user posted image user posted image user posted image . A si mal zajokcala ane?user posted image

A to pa ni tanov,je še lupinca,ta nov sedež je še v avtu,zapakiranuser posted image ,

Oprosti, ampak sploh ni lupinici podobno, saj je čist pokoncuser posted image

Ja pri Andražu, nisem ravno jokala, ampak učke so se pa mal orosileuser posted image

naty; tudi jaz sem bila metalka z dogo čupo in obup oblečena. Ko pomislim danes na to me mineuser posted image

sesil: Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
27.11.2008 20:55:34   
Anonimen

a mi kaj zavidate?

Pa ne še ti... **** na večerjo in v kino, ti v savno, še katera, lepo prosim???? Žal še vedno nisem odkrila "fovšnega" smajlija... user posted image
UŽIVAJ user posted image

Ja sam uživajo.No sej prov,mal je treba. Jest grem pa krof pojest,mam dons dan krofof,bo ta že četrti donsuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4791
27.11.2008 20:56:41   
jana81
anitka jst pa še nisem nič dobilauser posted image ...si že poslala?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
27.11.2008 20:57:27   
Anonimen
Estrella ja te lupinice so res bl visoke kokr kšne druge

Neposredna povezava do sporočila: 4793
27.11.2008 20:58:01   
barbaw

Čer!!!!

Koliko cm si zrastla? user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image  Andraž

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4794
27.11.2008 20:58:08   
barbaw

Barbaw a je Maja že zaspala nazaj?

Tisti, ki mene kličejo na domač telefon imajo navodila, da prvo pokličejo na mob., ki je na vibro naštiman, in vprašajo če Emilija spi potem pa na domačga kličejouser posted image user posted image user posted image .

Že parkrat se je zgodilo da sem jo po eno uro uspavala in je potem zazvonil telefon in seveda ona se zbudi.

Ne še. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
27.11.2008 20:59:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

anitka jst pa še nisem nič dobilauser posted image ...si že poslala?

O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece delauser posted image .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
27.11.2008 21:01:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tisti, ki mene kličejo na domač telefon imajo navodila, da prvo pokličejo na mob., ki je na vibro naštiman, in vprašajo če Emilija spi potem pa na domačga kličejouser posted image user posted image user posted image .

Že parkrat se je zgodilo da sem jo po eno uro uspavala in je potem zazvonil telefon in seveda ona se zbudi.

Ne še. user posted image

A pol je pa tko k naša,če jo kej zbudi pol ful traja da nazaj zaspi? No upam, da bo kmal šla nazaj v spančkovo deželico

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
27.11.2008 21:02:19   
barbaw

Ja sem bila čist paf, da smo šele na 191 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image   

A ni fajn, ko imaš malo za brat za nazaj. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4798
27.11.2008 21:04:05   
barbaw

Ne še. user posted image

A pol je pa tko k naša,če jo kej zbudi pol ful traja da nazaj zaspi? No upam, da bo kmal šla nazaj v spančkovo deželico

Ponavadi kar hitro zaspi, zdaj pa mi dela družbo za mizo. Mi sedi v naročju in gleda kaj tipkam. user posted image

Sem ji dala še pol žličke calpola, ker je jokcala. Še malo pa bo cel zobek zunaj. Kaj je to en user posted image . Pri prvem pa sploh nisem vedela. Ni bilo nobenih stranskih učinkov razen sline v potoku. Mala pa se ne slini toliko, je pa tečna in joka ko user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
27.11.2008 21:06:01   
Estrella*

Čer!!!!

Koliko cm si zrastla? user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image  Andraž

Se bom ju3 merilauser posted image user posted image  Kar nekajuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?