Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina ful lepe slikice pod tickerjem O hvala,lepo da opaziš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:31:07
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer!!!! Ja sem bila čist paf, da smo šele na 191 strani Sem nazaj z zadnje ure plavanja in nisem mogla verjet, da moj sine plava Dobil je celo bronasto ščuko, ki naj bi jo osvojil v naslednji stopnji. Sem bila tako ponosna, da sem kar mal zrastla Dobilo so diplomo, kupon za pizzo inn bon za 1x obisk bazena. 8 dec, štartamo naprej Nina7: za novo pridobitev, vidim, da je že ovekovečena v tickerju Grem malo še do Alje, ker tečka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:32:28
|
|
|
|
sesil
|
endomy, jaz bi bla tudi tvoja prijateljica (za slikce ) naša leži v posteljici, upam da ne bo kakih intervencij.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:35:57
|
|
|
|
sesil
|
Estrella, za sinkota. Verjamem da si ponosna in da si višja za 2 cm. Če se ne motim si bla na začetku full skeptična kako bo šlo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer!!!! Ja sem bila čist paf, da smo šele na 191 strani Sem nazaj z zadnje ure plavanja in nisem mogla verjet, da moj sine plava Dobil je celo bronasto ščuko, ki naj bi jo osvojil v naslednji stopnji. Sem bila tako ponosna, da sem kar mal zrastla Dobilo so diplomo, kupon za pizzo inn bon za 1x obisk bazena. 8 dec, štartamo naprej Nina7: za novo pridobitev, vidim, da je že ovekovečena v tickerju Grem malo še do Alje, ker tečka O bravo Andraž . A si mal zajokcala ane? A to pa ni tanov,je še lupinca,ta nov sedež je še v avtu,zapakiran ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:37:52
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naty: ma kak šotor, dovolj je zabav decembra Ah sej veš, če se fešta, naj se na polno ! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, res sem spregledala... Ti, pojma nimam, itak si niti ne predstavljam, kam bi ga v vseh teh gradbiščih lahko sploh postavili, na Ruardi pa dvomim, da ga bodo... kako me lahko spregledaš ???? a veš, da sm pozabla, da je zagorje zdej eno samo gradbišče, ja pol pa res verjetn nič ne bo... kasso a ti pa rokerka??? to bi pa rada vidla!!! Veš kaka sm bla js v prvem letniku... strgane kavbojke, bulerji in karirasta srajca ala Axel Rose , da to vidiš!!!! edina Primož pa ful hepi zgleda zraven seke , še dobr da nisi ljubosumen tip . Men je bla pa s črnimi lasmi ful boljša, postavo mi ma pa dobro, ker je bl polna. Prou taprava baba . IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* jp filmčki, dva sta bla ane? Hvala, sej bom še mal pobrskala. Sem ti dala link.... si spregledala?? Hvala, hvala nisem spregledala . Glih tega sm misla, čeprav je bil takrat v dveh delih, ampak je čist taprav . A dodaš še mene za prijateljico za slike... IZVIRNO SPOROČILO: Katina Naty* neki si obljubljala, pa ne nisi prijela za besedo . Če sm pa brez avta ... sej bom enkrat. Estrella za Andraža!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:44:43
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* kasso a ti pa rokerka??? to bi pa rada vidla!!! Veš kaka sm bla js v prvem letniku... strgane kavbojke, bulerji in karirasta srajca ala Axel Rose , da to vidiš!!!! jaz sem bla tudi rokerka, pa metal je bil zakon. iron maiden, metallica, gunsi...to pa so bli cajti. vse črno, široko, dolgi lasi po možnosti na očeh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:46:11
|
|
|
|
sesil
|
zdej grem pa v savno. se tipkamo čez eno uro . a mi kaj zavidate?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:46:39
|
|
|
|
Aurea
|
Živijo punce, se na hitro javim še na 5. delu, ker boste čez nekaj minut sigurno odprle 6-ko A je bilo kaj novega? Me 2 dni ni bilo, pa imam cca. 70 strani za prebrati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:49:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer!!!! Ja sem bila čist paf, da smo šele na 191 strani Sem nazaj z zadnje ure plavanja in nisem mogla verjet, da moj sine plava Dobil je celo bronasto ščuko, ki naj bi jo osvojil v naslednji stopnji. Sem bila tako ponosna, da sem kar mal zrastla Dobilo so diplomo, kupon za pizzo inn bon za 1x obisk bazena. 8 dec, štartamo naprej Nina7: za novo pridobitev, vidim, da je že ovekovečena v tickerju Grem malo še do Alje, ker tečka O bravo Andraž
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:49:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem nazaj z zadnje ure plavanja in nisem mogla verjet, da moj sine plava Dobil je celo bronasto ščuko, ki naj bi jo osvojil v naslednji stopnji. Sem bila tako ponosna, da sem kar mal zrastla Dobilo so diplomo, kupon za pizzo inn bon za 1x obisk bazena. 8 dec, štartamo naprej Andraž!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Nina ful lepe slikice pod tickerjem O hvala,lepo da opaziš Srčkane fotke IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, res sem spregledala... Ti, pojma nimam, itak si niti ne predstavljam, kam bi ga v vseh teh gradbiščih lahko sploh postavili, na Ruardi pa dvomim, da ga bodo... kako me lahko spregledaš ???? a veš, da sm pozabla, da je zagorje zdej eno samo gradbišče, ja pol pa res verjetn nič ne bo... Ti moram pa povedat, da je bil zadnjič cel podvig priti z vozičkom od zdravstvenega doma do lekarne... Da ne omenjam, kako priti V lekarno Pa veš, da je vmes samo nekaj bogih metrov... Katastrofa!!! Če bi takrat kje srečala župana, bi mu take povedala v faco, da tudi čivknil ne bi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:50:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej grem pa v savno. se tipkamo čez eno uro . a mi kaj zavidate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:50:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea A je bilo kaj novega? Veliko Predvsem prednovoletna večerja. A že veš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:52:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej grem pa v savno. se tipkamo čez eno uro . a mi kaj zavidate? Pa ne še ti... **** na večerjo in v kino, ti v savno, še katera, lepo prosim???? Žal še vedno nisem odkrila "fovšnega" smajlija... UŽIVAJ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:55:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer!!!! Ja sem bila čist paf, da smo šele na 191 strani Sem nazaj z zadnje ure plavanja in nisem mogla verjet, da moj sine plava Dobil je celo bronasto ščuko, ki naj bi jo osvojil v naslednji stopnji. Sem bila tako ponosna, da sem kar mal zrastla Dobilo so diplomo, kupon za pizzo inn bon za 1x obisk bazena. 8 dec, štartamo naprej Nina7: za novo pridobitev, vidim, da je že ovekovečena v tickerju Grem malo še do Alje, ker tečka O bravo Andraž . A si mal zajokcala ane? A to pa ni tanov,je še lupinca,ta nov sedež je še v avtu,zapakiran , Oprosti, ampak sploh ni lupinici podobno, saj je čist pokonc Ja pri Andražu, nisem ravno jokala, ampak učke so se pa mal orosile naty; tudi jaz sem bila metalka z dogo čupo in obup oblečena. Ko pomislim danes na to me mine sesil: Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:55:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej grem pa v savno. se tipkamo čez eno uro . a mi kaj zavidate? Pa ne še ti... **** na večerjo in v kino, ti v savno, še katera, lepo prosim???? Žal še vedno nisem odkrila "fovšnega" smajlija... UŽIVAJ Ja sam uživajo.No sej prov,mal je treba. Jest grem pa krof pojest,mam dons dan krofof,bo ta že četrti dons
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:56:41
|
|
|
|
jana81
|
anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella ja te lupinice so res bl visoke kokr kšne druge
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:58:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer!!!! Ja sem bila čist paf, da smo šele na 191 strani Sem nazaj z zadnje ure plavanja in nisem mogla verjet, da moj sine plava Dobil je celo bronasto ščuko, ki naj bi jo osvojil v naslednji stopnji. Sem bila tako ponosna, da sem kar mal zrastla Dobilo so diplomo, kupon za pizzo inn bon za 1x obisk bazena. 8 dec, štartamo naprej Nina7: za novo pridobitev, vidim, da je že ovekovečena v tickerju Grem malo še do Alje, ker tečka Koliko cm si zrastla? Andraž
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:58:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Barbaw a je Maja že zaspala nazaj? Tisti, ki mene kličejo na domač telefon imajo navodila, da prvo pokličejo na mob., ki je na vibro naštiman, in vprašajo če Emilija spi potem pa na domačga kličejo . Že parkrat se je zgodilo da sem jo po eno uro uspavala in je potem zazvonil telefon in seveda ona se zbudi. Ne še.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 20:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka jst pa še nisem nič dobila ...si že poslala? O Jana ti maš tud nove fotke,dobr je Nejc a sklece dela .Kaj pa je tm vidu k je tolk usta odpru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Barbaw a je Maja že zaspala nazaj? Tisti, ki mene kličejo na domač telefon imajo navodila, da prvo pokličejo na mob., ki je na vibro naštiman, in vprašajo če Emilija spi potem pa na domačga kličejo . Že parkrat se je zgodilo da sem jo po eno uro uspavala in je potem zazvonil telefon in seveda ona se zbudi. Ne še. A pol je pa tko k naša,če jo kej zbudi pol ful traja da nazaj zaspi? No upam, da bo kmal šla nazaj v spančkovo deželico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:02:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja sem bila čist paf, da smo šele na 191 strani A ni fajn, ko imaš malo za brat za nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:04:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Barbaw a je Maja že zaspala nazaj? Tisti, ki mene kličejo na domač telefon imajo navodila, da prvo pokličejo na mob., ki je na vibro naštiman, in vprašajo če Emilija spi potem pa na domačga kličejo . Že parkrat se je zgodilo da sem jo po eno uro uspavala in je potem zazvonil telefon in seveda ona se zbudi. Ne še. A pol je pa tko k naša,če jo kej zbudi pol ful traja da nazaj zaspi? No upam, da bo kmal šla nazaj v spančkovo deželico Ponavadi kar hitro zaspi, zdaj pa mi dela družbo za mizo. Mi sedi v naročju in gleda kaj tipkam. Sem ji dala še pol žličke calpola, ker je jokcala. Še malo pa bo cel zobek zunaj. Kaj je to en . Pri prvem pa sploh nisem vedela. Ni bilo nobenih stranskih učinkov razen sline v potoku. Mala pa se ne slini toliko, je pa tečna in joka ko .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 27.11.2008 21:06:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer!!!! Ja sem bila čist paf, da smo šele na 191 strani Sem nazaj z zadnje ure plavanja in nisem mogla verjet, da moj sine plava Dobil je celo bronasto ščuko, ki naj bi jo osvojil v naslednji stopnji. Sem bila tako ponosna, da sem kar mal zrastla Dobilo so diplomo, kupon za pizzo inn bon za 1x obisk bazena. 8 dec, štartamo naprej Nina7: za novo pridobitev, vidim, da je že ovekovečena v tickerju Grem malo še do Alje, ker tečka Koliko cm si zrastla? Andraž Se bom ju3 merila Kar nekaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?