|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
27.11.2008 20:09:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
tasa_m - grem na tržaško.

persida pol če ti bo se lahko dobiva na kavici,če imaš čas?? Jaz tud grem na en sprehod do Mercatorja po kruh, ker tu v naši pekarnici nimajo takega, kakršnega si je moj dragi zaželel...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
27.11.2008 20:17:39   
mama_milchy
persida:meni je ta vreča všeč http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/jane-zimska-vreCa-za-voziCke/804428420421804421 sicer pa imam jaz košaro za na voziček tako da jo ne bom kupovala ampak mi je zelo lep

tasa_m, bom počakala do nedelje, ni panike. Kaj pa vem, gor v pisarne user posted image  jaz sem zelo navajena ljudi in ne zaprtega prostora ampak če bo treba, grem tudi gor, samo da mi ne poberejo vsega dopusta že zdaj. sicer pa imam v sredo kontrolo pri G in že zadnjič me je spraševal, če mi da bolniško glede na to, da je delo pretežno stoje tako da bomo vidli kaj bo G rekel. Jaz bi zdaj najraje uživala z Žigcem doma oziroma kje v kakšnih delavnicah, ker pol ko pride user posted image  ne bo več tolko časa in bo treba to ljubezen, časa razpolovit; bomo vidli.
Ti si na bolniški do kdaj?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
27.11.2008 20:20:37   
mama_milchy
persida ali pa ta http://www.neckermann.si/artikel/2780599/Zimska-nozna-vreca

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
27.11.2008 20:25:48   
tasa_m
Meni je tud ta vreča lepa ja..user posted image  Midva sva jo na srečo dobila zraven vozička kot darilo..

Ja, jaz sem na bolniški do 12.12 pol pa upam, da mi bodo spet podaljšali ker z tem mojim križem si ne morem kaj dost počet v službi.. ne vem kak bi vzdržala user posted image  ker sem ugotovila, da če se prehitro obrnem da me zaboli kot user posted image  in me za nekaj časa priklene na posteljo.

Sem mojega  user posted image  zdaj htela "obrnit" da mi pove kaj mi je za roj. dan kupil pa mi noče povedat, da naj kao počakam do jutri. Hjoj, ki še je jutri.. user posted image  Pol pa sem začela sitnarit,če bo mi torto nabavo, ker mi sladko paše,..pa mi je reko naj ga pustim pri miru ko Kmete gleda in se naj RR posvetim.. user posted image  Tak zdaj pa sem ga razkurla z mojim tečnarjenjem in radovednostjo..
No, saj mi paše da sem na RR mam svoj mir... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1904
27.11.2008 20:32:12   
mama_milchy
a jutri imaš RD? no, če je tako pol pa boš ja do jutri počakala; ni vrag da ne....
zakaj pa ti ne bi bolniške podaljšal? sej, če je delo stoje in še križ, ki te boli, ne vidim razloga da bi te poslal delat...jaz bom tudi malo pojamrla da me kej boli, da mi da kak teden al pa dva bolniške user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.11.2008 20:33:52   
Pupa7
Dober večer,

jaz sem zgleda dobila novo sosedo ali soseda, neki user posted image se joče že 2 uri skupaj.... in že mene načenjajo živci... sej vem sm grozna... samo sem tako utrujena, pa se borim da bi bilo z mojim vse ok, potem pa poslušam in skušam razumet zakaj majo vendar odprta balkonska vrata otrok joče zunaj pa 0 stopinj, res čudno ne...

no ja upam da jim kaka sestra pomaga razumet da ni za odpirat na veliko... (cel dan so čepel na balkonu in kadil in blebetal na ves glas ko da so v gostilni...) al sm se razkurla ... sm tečna vem...

ker vidim da dans tud ne bom spala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
27.11.2008 20:45:08   
tasa_m
Pupa7 sočustvujem s tabo.. user posted image  Upam, da se bo stanje pri vam pomirilo in boš vsaj vso noč lahko prespala. Mogla se boš fejst razkurit..vdari po mizi pa zahtevaj mir.. user posted image

mama_milchy - ja jutri ga imam..25-tko "že" user posted image  Sem se že bala, da bom morala ki roj.dan preležat pa ga na srečo nebom rabla.. Sicer pa nebom hvalila dneva pred nočjo al kak je že ta pregovor? user posted image
Ja saj veš kak je v gostinstvu, več ali manj stojiš..saj verjamem da mi bodo podaljšali ampak vseeno stalno pomislim na najslabše..kaj pa če... user posted image  (večni pesimist user posted image )..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
27.11.2008 20:50:32   
mama_milchy
pupa7, kako pa imate to oddelke razporejene? pri nas recimo je otroški oddelek spodaj, štuk višje je ginekološki oddelek in še en višje pa otročnice - porodni del; boš mogla res zaropotat, da dajo mir, okno odprto pri 0stopinjah, brrrr

tasa_m, sej to so lepa leta; tudi če preležiš r.d. važno, da te razvajajo in strežejo z vseh strani.

punce, dejte mi povedat kako vaše spanje? na kateri strani spite? meni včasih kr mravljinci hodijo po roki in nogi če sem malo dlje v istem položaju; kaj pa spanje na hrbtu? zakaj ga odsvetujejo? zadnjič, ko sem bla na masaži, sem rekla možu, da bom tisto mizo kr domov uzela, ker je imela tako lepo luknjo za trebuh

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
27.11.2008 21:00:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
punce, dejte mi povedat kako vaše spanje? na kateri strani spite? meni včasih kr mravljinci hodijo po roki in nogi če sem malo dlje v istem položaju; kaj pa spanje na hrbtu? zakaj ga odsvetujejo? zadnjič, ko sem bla na masaži, sem rekla možu, da bom tisto mizo kr domov uzela, ker je imela tako lepo luknjo za trebuh

Moje spanje je tak pač no. Več ali manj probam spat na boku ampak mi ne rata ..sploh zdaj z tem križem user posted image . Ne morem bit glih na levem boku.. Tak da večji del spim na hrbtu, ker če sem predolgo na bolu me začno rebra bolet..user posted image  Jaz nimam pojma, zakaj nebi smeli na hrbtu spatuser posted image ,.. je pa res da se probam dat na bok če se zalotim, da sem na hrbtu.user posted image

Ja, verjetno bi nam prav prišle te mizice z lukno za trebušček..user posted image user posted image  samo, da bi lahko spale na trebuhu..

Saj se bom pustila razvajat,brezskrbi. Sploh ko bodo moji prišli na obisk.. sestra pa mama tak lepo skrbita zame,..bog ne daj da bi kak korak nardila več kot mi je potrebno. Mi ponavadi prav paše,ponavadi pa si mislim, saj ne umiram- samo noseča sem user posted image . Je mamo tak strah, da bi blo kaj narobe. Mene je rodila z 7 mesci in me zdaj vsak dan kliče, če sem ok in se ok počutim..tak lepoo, upam, da bo marca namesto da kliče bla več tu.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1909
27.11.2008 21:01:52   
Infinity1
mama_milchy: ne vem točno zakaj odsvetujejo spanje na hrbtu, pomoje ker user posted image zdaj že pritiska na hrbtenico. Jaz najraje spim in počivam na desnem boku, čeprav je menda najboljši položaj levi bok, ker po desni strani potekajo neke žile in tudi na njih menda ni najbolje pritiskat, tako da je menda levi bok super za izležavanje. Meni sicer ni najboljši, ker ob ležanju na levi strani slišim in imam občutek kot da utesnim svoje srce. Mogoče se sliši smešno, ampak res tako občutim. Ne vem kako druge.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1910
27.11.2008 21:10:29   
mama_milchy
Ko gremo spat, sem jaz na desnem boku tako da gledam proti Žigcu, ker pač on hoče da sem obrnjena proti njemu, ponoči pa se full obračam, desno - levo - desno - levo ampak zadnjih par dni se sploh ne morem naštimat, da bi spala ˝normalno˝ ; nekdo mi je govoril kao da ni zdravo spat na hrbtu pa ne vem ravno zakaj? najbrž, ker otrok res pritiska na hrbtenico,

tasa_m:sej ljudje si mislijo sej zdaj je na bolniški, mora počivat in bla, bla, bla pa ženska je noseča in ne umira, halo. Tako je bilo pri meni na začetku (takrat ko sem krvavela) vsi so skakali okoli mene, me stregli z leve in desne, ma niti miru za počivat mi niso dali.
Aja, če pa sem bla sama doma, so skozi telefoni zvonili

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 27.11.2008 21:12:32 >

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
27.11.2008 21:23:48   
tasa_m
jaz ponavadi kr gsm izklopim, ker mi gre na živce.
Par kolegic sem že od sep. ko sem bila na bolniški vabla da naj pridejo na obisk pa nič..jutri pa so se mi vsi napovedali,koda so čakali samo da mam r.d.  Je pa res, da so se mogoče vstrašle, ko sem jim full resno rekla da če ne pridejo niti zdaj enkrat, ko sem cele dneve doma, da ne rabijo pol niti marca hodit.. user posted image  Joj, mi je mami takrat rekla da sem ven z user posted image . Ma razkuri me tako, ko jih moraš prosit, da te kdo pride pogledat, ko pa se kaj zgodi pa ne vedo s kire strani bi prileteli..

Hja, no pol pa bomo začeli na boku spat,..samo kaj ko pa dolgo ne vzdržim user posted image .

Infinity1 jaz tudi ko počivam sem večinoma na desnem boku, čeprav se pol ponavadi dam še malo na levi bok.. Sem že ugotovila, da user posted image  dost bolj čutim, ko sem na levem boku kot pa na desnem..

Joj kaka pustinja je danes pri marčevkah,..ponavadi se je dogajalo na pune.. Vsi že delajo okraske in voščilnice za novo leto.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
27.11.2008 21:28:37   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz ponavadi kr gsm izklopim, ker mi gre na živce.
Par kolegic sem že od sep. ko sem bila na bolniški vabla da naj pridejo na obisk pa nič..jutri pa so se mi vsi napovedali,koda so čakali samo da mam r.d.  Je pa res, da so se mogoče vstrašle, ko sem jim full resno rekla da če ne pridejo niti zdaj enkrat, ko sem cele dneve doma, da ne rabijo pol niti marca hodit.. user posted image  Joj, mi je mami takrat rekla da sem ven z user posted image . Ma razkuri me tako, ko jih moraš prosit, da te kdo pride pogledat, ko pa se kaj zgodi pa ne vedo s kire strani bi prileteli..

jaz tudi tega ne maram; ampak mi imamo kr veliko obiskov, pa tudi mi sami se kam odpravimo oziroma gremo koga pogledat; res pa je da težko uskladimo moj in možev urnik, kaj šele da bi uskladili urnike s kolegi, ko vsi delamo take čudne službe. ampak, da bi bla jaz tako dolgo doma na B in da me nihče ne pride niti pozdravit in pogledat, ne vem, bi kr težila se mi zdi....

danes je pa tukaj res zatišje, bomo slabo prišle do 4.dela marčevk.
Kje pa je spps, pa najaa, pa pocka in ostale? najbrž se vse stiskajo z user posted image  in je doma veselo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
27.11.2008 21:33:58   
tasa_m
jaz tudi tega ne maram; ampak mi imamo kr veliko obiskov, pa tudi mi sami se kam odpravimo oziroma gremo koga pogledat; res pa je da težko uskladimo moj in možev urnik, kaj šele da bi uskladili urnike s kolegi, ko vsi delamo take čudne službe. ampak, da bi bla jaz tako dolgo doma na B in da me nihče ne pride niti pozdravit in pogledat, ne vem, bi kr težila se mi zdi....

danes je pa tukaj res zatišje, bomo slabo prišle do 4.dela marčevk.
Kje pa je spps, pa najaa, pa pocka in ostale? najbrž se vse stiskajo z user posted image  in je doma veselo user posted image

ja, jaz sem tud že spraševala kje sta najaa in spps pa Pocka pa Piruri..
Vem pa da se dolgo ni oglasila že Zasanjana? Mislim, da se sploh še ni na tem 2. delu, ali pač?

mama_milchy bomo mogle neko kazen dat kaj praviš? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.11.2008 21:34:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 1914
27.11.2008 21:34:13   
Infinity1
Tasa_m jaz glih ne morem rečt, da otročka na levem al pa desnem boku čutim bolj, v bistvu ga čez dan niti ne čutim dosti, al pa nisem pozorna, je pa trenutno precej aktiven in nasploh zvečer in ponoči rad brca tale naš user posted image . Sem pa nekje prebrala, da če otročka dost dobr opazuješ, da lahko že zdaj nekako špekuliraš kakšne spalne navade bo imel po rojstvu.. ne vem kolk je to res.. če pa je, pa predvidevam, da smo mi že zamenjali dan za noč user posted image user posted image user posted image . To bo še lušno.

Neposredna povezava do sporočila: 1915
27.11.2008 21:35:57   
Infinity1
Ne jih kaznovat... mogoče so pa samo brez veze (povezave) kot sem bila jaz user posted image user posted image user posted image in pol pridem čist šokirana in ugotovim da sem ostala na sedmi strani, ve ste jih pa naklofale vmes že ene 60 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1916
27.11.2008 21:36:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

...Sem pa nekje prebrala, da če otročka dost dobr opazuješ, da lahko že zdaj nekako špekuliraš kakšne spalne navade bo imel po rojstvu.. ne vem kolk je to res.. če pa je, pa predvidevam, da smo mi že zamenjali dan za noč user posted image user posted image user posted image . To bo še lušno....

ja jaz sem to tudi prebrala. Mislim, da glih na RR na nosečniškem kolendarčku..nisem ziher user posted image

No, pol pa sva že dve, če je res kaj na tem, da bo imel takšne spalne navade.. user posted image  no, se pa bova imeli kaj na RR kaj za menit.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1917
27.11.2008 21:37:18   
mihaela01
Mislim, da smo danes vse zelooo utrujene zato nas ni dosti na RR-ji. Jaz grem tudi ajat...

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1918
27.11.2008 21:38:40   
mama_milchy
mama_milchy bomo mogle neko kazen dat kaj praviš? user posted image user posted image

ja, nič, bomo eno tabelo nardile pa minuse delile kot v osnovni šlo, ni druge, če se ne mislijo pupe oglašat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.11.2008 21:39:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Mislim, da smo danes vse zelooo utrujene zato nas ni dosti na RR-ji. Jaz grem tudi ajat...
Nočko

Nočko,... lepe sanje..

Meni pa je očitno tista glukoza dala polno energije user posted image ..me še nič ne meče..ampak počasi bom tud jaz šla. Mama_milchy bo počasi tak končala šiht, tak da.. bomo jo lahko nehali kratkočasit.. user posted image

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.11.2008 21:42:36   
Infinity1
tasa_m: no če je res kaj na tem bova pa ponoči kakšno rekle, sedaj grem pa tudi jaz počasi v krpe... škoda ker se dobrega spanca ne da delat na zaloge .

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1921
27.11.2008 21:43:31   
mama_milchy
no drage moje, moja smena je že tukaj tako ad tudi jaz počasi odhajam domov k mojima dvema fantoma, bomo še vidli na kateri strani bom spala user posted image .

jutri bom malo manj na RR, ker zjutraj bom imela malo user posted image akcije in pol grem po recept v ZD za Žigca pa po trgovincah s kolegico tako da se vam pridružim proti večeru.

no, drage moje

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
27.11.2008 21:43:32   
tasa_m

ja, nič, bomo eno tabelo nardile pa minuse delile kot v osnovni šlo, ni druge, če se ne mislijo pupe oglašat user posted image

user posted image user posted image  si predstavljaš? še en seznam, napisani pa bili + in -. user posted image user posted image  verjetno nobenemu nič jasno, če bi kr tak uletel na naš forumuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1923
27.11.2008 21:46:45   
helimaša
cao!

jst bi se oglasila sm mi se vedno rac steka in se vedno ni sumnikov.....

pupa skoz mislm nate....sej se bo vse dobr koncal....tko da ti sam pozitivno misl....mas pa sreco da mas v sobi vsaj TV in pa racunalnik.....pr nas mislm da je  v nadstandardni sobi sam TV.....tko da bi bla kriya brez RR/jauser posted image user posted image user posted image .....

grem pomfri jest....se mi je zalustal pa sm si ga nrdila.....
sm sla pa vcer test za sladkor delat in je vse super....tko da lahko vse normalno jem....
felix.....glede materinske sole v Grosupljem....pa sm zadnjic same dobre pohvale slisala....baje da je ful zaniv....tko da fajn....kr pejta v Grosuplje....mislm da ti ne bo zal.....

grem papcat...

nocko 

Neposredna povezava do sporočila: 1924
27.11.2008 21:46:51   
tasa_m
saj jaz tud grem,..slišim da je moj zaspal na kavču,..bom zdaj rabla še dobre pol ure, da ga spravim v spalnico..so dolge cerimonije to..user posted image user posted image

user posted image

se slišimo jutri..

prej pa grem še nekaj jest,..mi SPET nekaj kruli..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?