wildfire
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen dobro jutro...sem vaša redna decembrka, ki vam redno pišem sem gor vsak dan, sam bo tale post pod anonimna, ker določeni poznajo moj nick in ne bi rada da vejo kdo sem in kaj vam bom napisala.... imela sem težek dan včeraj...tašča me ubija...zadnji mesec je pred nama ona pa dela samo sranje....narazen naju hoče spravit, v to sem 100%.ona hoče imet svoje otroke za sebe in tako se je odločla, da bo prišla do tega na tak način, da bo na koncu ona najbolj boga izpadla jaz pa največji hudič....no uglavnem, včeraj smo se spet nekaj skregali..kot smo se že parkrat, ampak včeraj je bil pa res buuuuum, ko bi ve to vidle, ta njen jok, napad....histerija, js sem kar obsedela in se cela tresla....in to zaradi banalne teme ki smo jo imeli, midva živiva za sebe, od mojga sestra tudi, njuna mama pa živi pri enih, pri katerih skrbi za nepokretnega gospoda, ki gre proti koncu, in tako je že par tednov nazaj rekla, da bo ona pol nekam mogla it živet...kao k nama ali drugi hčeri...vsi se tega bojimo, ker jo poznamo, ker smo že živeli skupaj...najprej je živela pri hčeri in njenmu...danes nista več skupaj, tudi midva preden sva šla za sebe sva živela z njo in takrat sem dvakrat pakirala cote ion skoraj šla, vsak dan je moju vtepala v glavo, da sem jaz lenuh in ni da ni....govorila mu je da on ni za družinsko življenje in mu to skoraj res vbila v glavo, sam je bila ljubezen do mene premočna pravtako resnica. potem sva sla za sebe in končno malo zaživela, ko bi ve vedle kako se midva zastopiva in imava rada. no potem je enkrat prišla k nama za 4dni ( ki ne bojo nikoli pozabljeni) in spet smo se vžgali...kako midva predolgo spiva, da sam okrog hodiva, kot, da nje ni, ampak na koncu sem bila samo jaz krivec, kako sem ji pokvarila vikend, ker sem prišla domov od 12h ponoči in jo kao zelo čudno pozdravila, da se ni počutila dobrodošlo, nič drugega ni blo krivo samo moj pozdrav..., sedaj med poletjem, smo se isto vžgali, zato ker sva midva želela it sama na morje še zadnjič....in spet sem bila jaz kriva , da je jaz ne želim zraven....no sedaj je pa že parkrat načela temo stari in mladi skupaj živeti, čisto normalno smo se otem pogovarjali, pa sem jaz pač povedala svoje mnenje, da če ni potrebno zakaj bi, da je itak boljš, da živiš za sebe če le lahko in se je moj strinjal z namo, pol je prišla še njegova sestra in pol se je pa začelo, da ona gre, da itak ve da nikjer ni doborodošla, in kako se ona dva ( njena otroka obnašata do nje), kaj vse je ona mogla za njiju skoz dat, da ju je preživela....take stvari je govorila, da je bil moj čist iz sebe in njegova sestra isto, kot da sta ona dva kriva da sta na svetu...sploh vam ne morem opisat poglede od njiju, kot dva mala otroka sta bila in se počutila krivo, da sta na svetu, ker zato je pa ona trpela ko sva z mojim šla sem mu takoj rekla, boš videl samo jaz bom na koncu kriva, samo na moje besede se bo vsedla...in še , da če bo tako sem jaz zaključila z njo in pri meni res ni dobrodošla....in veste kaj boli...IMELA SEM PRAV, sem danes klicala njegovo sestro in jo vprašala kako je in mi je povedala, da je mama takoj ko sva midva šla rekla, da sem vsega kriva prav jaz, samo moja izjava jo je zmotla, čeprav sta jo ona dva potrdila, in jaz sem tista v tem krogu, ki se bom mogla korenito spremenit. to je delala že ko je bila hčera s svojim še skupi, vedno je bil vse on kriv, no in dan danes nista več skupaj....sploh ne morem vrjet, en mesec do roka, in se sploh nimam časa veselit, vse pokvari. Moju sem rekla, jaz sem z njo zaključila in da sedaj pa pri meni res ni dobrodošla, rekel je da sem prav naredila in da sem lahko srečna kakošno mamo imam jaz. vrjetno bote razbrale kera sem in to tudi želim, nočem pa da vejo tisti, ki me dejansko poznajo, mogla sem se izpovedat, sej vem da je čist mimo tema, ampak sem mogla napisati. drugače pa imam danes pregled in ga komaj čakam ojla anonimna! danes sicer prvič pišem na ta forum... še sama ne vem dobro zakaj... verjetno ti moje pisanje nič ne pomeni, glede na to, da se ne poznava... pa vseeno... mislim, da so tašče problem pri večini mladih družin. vsepovsod vtaknejo svoj nos, pametujejo in še posebno rade dajejo nasvete takrat ko ga nisi niti prosil, pa tudi v taki obliki in vsebini, da ti lahko samo še varovalke ven vrže. najbolj pa nam seveda zamerijo to, da smo jim od doma odpeljale sinčke...in sedaj niso več na 1. mestu... in zato smo jih seveda, hočeš nočeš, dolžne poslušati njihove zblojene ideje in jih prenašati do smrti! tudi moja tašča je konkretno utrgana... pa da ne bi naštevala kaj vse počne in kake ideje ima, ker lahko pišem celo uro, pa ne bo nič boljše, kvečjemu bom slabe volje, ker se bom spet spomnila na njo... lahko ti samo rečem, da jo lepo "odrežita" iz svojega življenja, ker k vama res ne sodi (pravzaprav ne sodi nikamor, razen v kako posebno ustanovo za duševno motene osebe)! res nima smisla, da se zdaj obremenjuješ še z njo!! na prvem mestu si sedaj TI!!! tvoje misli pa naj bojo sedaj usmerjene predvsem na novega prihajajočega družinskega člana... otrok si ne zasluži že na samem začetku imeti zaskrbljeno in žalostno mamo... želim ti veliko sreče v življenju in predvsem veliko veselja z novo
|