|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
27.11.2008 14:54:34   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

CTG- bila sem 2x in se mi ni bilo treba nič obračat...
samo, ve vse pišete o neki ravni črti, jaz nimam nobene ravne črte nikjer...
eni hribi so zgoraj (srčni utrip) in eni malce nižji spodaj na listu...

gin. pa nikoli ne reče da bi bilo kaj posebnega, lep ctg in napiše bp v materinsko.
grem v pon, spet in bom vprašala...

zdaj pa še to...
nakazilo denarja iz csd- meni so poslali odločbo, danes pa sem plačevala račune preko elektronskega bančništva in ugotovila, da nekaj ne štima... potem pa vidim, da nakazila 269€ ni nikjer... halo?!? a je še katera s takim primerom?
moram poklicat, a danes ni uradnih ur, pa še ves čas je zaseden telefon.

CTG men se tud ni bilo potrebno obračat.je pa ta mali precej aktiven,ko sem na ctg-juuser posted image .mu kot izgleda ne pašeuser posted image .pa jaz tud nimam nikoli ravne črte.utrip je ok,za ta spodnjo črto pa tud reče,da je še vse okuser posted image user posted image .

kdaj si pa oddala vlogo na csd?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
27.11.2008 15:17:58   
martka
kdaj si pa oddala vlogo na csd?

pravi čas!!!
sem sedaj govorila z njo, dobim decembra, ker... ah, ne bom razlagala... v glavnem - kokoš je!!! grrr...
no, sam da bo!

sedaj si grem pa lase umit in potem plesatuser posted image ... danes pa res zadnjič... haha
user posted image
lp vsem

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
27.11.2008 15:24:53   
tejci01
moj prvi ctg se mi je zdel zelo zanimiv.
Babca je bila zelo prijazna, vprašala me je kako bom ležala ali na hrbtu ali na boku. Tako da sem se odločla za bok, pol mi naštima tisti trak okoli pasu in mi reče, da me pusti ležati kakih 10 minut in je odšla.  Z mojim sva se vmes pogovarjala, čez par minut me je prišla babca pogledat in je rekla da je vse ok, samo da me pusti še kakih 5 minut. Zelo mi je blo všeč, ko slišiš otrokovo srčke kako dela. Včasih me je naš mali tudi brcnil.
Na aparaturi sem opazila številke ki so se gibale med 130 in 160.
Ginekolog je pol tudi rekel da je ctg super.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
27.11.2008 15:49:40   
tasa.m
Meni pri CTG vedno prestavijo na desni bok, za 20 min. Na desenga mislim, da zato ker ima moj user posted image  hrbet na levi strani, na desni pa rokice in nogice (ta stran je bolj aktivna), in srčni utrip - tisto napravo naštima na levo stran (na hrbet user posted image ), utripi pa naj bi bili od 120 pa do 160 (to je vse bp), če se pa premika pa lahko tudi kaj preskoči, meni je vmes spal in ko se je začel premetavat je utrip narastel tudi čez 160).
Anonimna; tudi jaz sem imela probleme z taščo, potem sem dala svojemu ultimat in zdaj imava svoj vhod (živimo skupaj v isti hiši). Tako se zdaj srečujem z njo samo na dvorišču user posted image user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
27.11.2008 16:02:46   
čebeli
user posted image Jej, veste kaj sem se spravla delat??user posted image Postlico oblečt...in šivam - prvič v življenju z mašino. In res je najbolj zoprno potem gobo not tlačit...pa zgleda, da jo bom mogla rezat, ker sem blago preozko sešila in se bo skrčilo v pralnem stroju.  Bom pa od zdej naprej sama vse blazine tut za stole delala...ker je kr izi. Pa še več kt pol cenej bouser posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
27.11.2008 16:05:18   
mavrica72
Hvala za vaše izkušnje pri CTG-jih. Zgleda, da sem potem jaz nekaj posebnega, da sem morala spreminjati položaje. Saj problem je ravno v tem, da ravno takrat ko je bil user posted image  živahen, so bili utripi nizki, ko je bil pri miru, je bilo pa v mejah normale. No, bomo videli kaj bo v nedeljo. Vem, da če bo kaj čudnega, bom ostala notri in sledil bo kar takoj CR user posted image

Martka - ti pa še kar plešeš? Dobra si user posted image  . Jaz že s počasnega sprehoda pridem vsa utrujena, kaj šele da bi plesala user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
27.11.2008 16:11:40   
tasa.m
A mogoče katera ve, če se trebuh vedno spusti pred porodom, ker moj trebuh je še vedno na isti "višini".

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
27.11.2008 16:15:05   
nadya
Evo jaz sem od zdravnika in spet mi niso delal ctg-jauser posted image  pa sem že polnih 37t noseča. Če je men še kej jasno. Mi je sam vaginalni pregled nardila in rekla da sem še zaprta in to je to user posted image .

Sem kar mal slabe volje, tko da se grem mal ohladit pa se pol tipkamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2858
27.11.2008 16:52:55   
vrtnica21
IZVIRNO SPOROČILO: mam32

Vrtnica, ki si kupila čaj za nosečke? Jaz sem ga iskala po trgovinah, pa ga nisem našla. sem namreč dobla pri G (pred časom) reklamnega pa mi je bil full dober.

Čaj za nosečke sem kupila v Intersparu. Ampak ne išči ga med čaji, temveč med otroško hrano, nego za otročka. Tam imaš tudi čaj za dojenje. Meni sta oba fajn.

Ko bo čas za porod, boste takoj vedele. Ne se preveč sekirat in iskat znake....definitivno boste vedele kdaj v porodnišnico.

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 27.11.2008 16:54:30 >

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
27.11.2008 17:10:49   
CIPRESA
nadya tako meni vmes niso delali nič - samo CTG ki pa ni tako dober pokazatelj če gre kaj narobe. No na zadnjem pregledu sem bila pa kar presenečena ko mi je opravila oboje vaginalnega in UZ. Vmes sem zaradi zaskrbljenosti in nevednosti šla še celo na samoplačniškega in odštela 72 eur - kaj vse ne delamo zaradi zaskrbljenosti za naše male pikiceuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
27.11.2008 17:16:42   
blackcoffee
mavrica72
Seznamček je pa res super urejen. Čestitke urejevalkam, imam pa samo en majhen predlog - mogoče bi bilo dobro, da se na koncu doda še tel.št. kam lahko sporočimo novičke user posted image

hja... mislim, da je že krožila neka cifre tukaj na forumu pa se zdaj ne spomnim ktera jo je objavila. imam nekje na listku zapisano. user posted image
če katera želi, se lahko tudi meni javi na zs. pa ji pošljem svojo cifro. vedite pa, da sem med prvimi decembrkami na seznamu in vprašanje časa je, kdaj bom odromala. no, to vam bom že sporočila, ko bo tako daleč.

eno vprašanje!
ali boste ve obvarovale svoje štruce prvi mesec pred okolico? namreč.. pravijo, da ni dobro, da otroka vlačijo ne vem kdo vse... od babic, tet, dedkov, stricev.... blablabla...
jaz sem se odločila, bom s tamalim v "karanteni" - pa pretiravanje gor al dol. mesec dni pa hitro mine. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2861
27.11.2008 17:18:19   
blackcoffee
user posted image

user posted image

==================================================
 PDP   Ime   starost     kraj   pregledi       spol     obseg/kg
==================================================

01.12.

1olivija          31  let        ?       pregled        user posted image             ?
blackcoffee    35  let      MB    user posted image CTG 01.12.     user posted image    O:107/+17 kg user posted image user posted image
saššša             25 let     CERK   rodila                 user posted image user posted image    O : 120 / +15 kg

02.12. 
Pikanai           31 let      SG      rodila                   user posted image       O:96/+8g
cipresa           29 let       KR      P                      user posted image       O:96/+13g
tian*zoja          ? let         ?      p                   user posted image                 ?
Claudi               25 let   LJ/PO   p                     user posted image            ?/+12kg
gemina             26 let         ?                             user posted image            ?/+5kg
lonja                 35 let         ?     P                   user posted image            O:?/+14kg

03.12. 
Julllija                ? let         ?     p                      user posted image           O:97/+4kg
tasa.m.            26 let         ?      CTG 25. 11.      user posted image             ?/+13kg
skorpika           27 let        LJ     p                   user posted image               ?/+7kg
Splet.Ka             30 let       ?        rodila              user posted image         O: 96/ +12kg 

04.12.

Otika                 25 let       LJ       rodila              user posted image         O: 112/ +6kg          

05.12. 
Ana Luna          29 let         LJ     p                    user posted image         ?/+13kg
roal                  26 let           ?     p                     user posted image            ?
julika               26 let      PTUJ     P                     user posted image   O:109cm/+15kg user posted image
katja_p             25 let   SG/CE    P                  user posted image      O:104/+14kg

roal                  30let      PTUJ     p                      user posted image           ? /+ 15kg

06.12. 
Bimba80           27 let       KP       P                    user posted image          ?/+13kg
miracleme        28 let        GO     P                    user posted image     O:100/+12kg
jasa                   30let        NM     p                        user posted image              ?
5ra_28             28 let       MB     P 28. 11            user posted image      O:100/+12kg
martka            36 let       CE      P 1. 12.               user posted image       O: 86/+8kg
MoonEve            28 let       ?      rodila                 user posted image        O: ? / ?
vrtnica21            31 let     LJ        rodila             user posted image        O: 104/ + 11kg

07.12. 
nadaklemen      31 let         ?     p                        user posted image           ?

08.12. 

Tajka                 28 let        LJ     P                         user posted image         ?/+10kg
hektorina           38 let       MB     P                      user posted image          ?
teja*                  33 let       LJ     P                          user posted image      O:106/+10kg
SanMat              27 let       CE     P 27.11.            user posted image        O:98 / +12kg

09.12. 
Vplanu                29 let         ?     p                        user posted image             ?
moonshine          29 let      CE    P 26.11.        user posted image           ?/+13kg
arupnik3             20 let      PO     P                        user posted image      O:113/+11kg
mamabranka      28 let      LJ      p  3. 12.        user posted image       O: 105/+3kg

10.12.
jagodinka           28 let      CE    rodila                     user posted image     O: 99/ +12kg

11.12. 

pike                      26 let    PTUJ    CTG 27.11.   user posted image        O:102/+11kg

12.12. 

Majcika                 28 let        ?     rodila           user posted image         0:111/+15kg

mam32                 32 let         ?     p                user posted image      O:103/+15kg
pišapela                26 let      SG     P                   user posted image               ?/+14 kg
mami1979            29 let      CE      P 01.12.     user posted image                 /+7kg
ajda26                  30 let     LJ     P                     user posted image             ?/+9 kg
december28         29 let     LJ     P                        user posted image                ?
ketii                        ? let         ?     p                  user posted image               ?
Tedi77                   37 let KR/LJ     p                     user posted image                ?

13.12. 
*Mateja                23 let     KR      P                  
     O:89/+6kg
JAPE                    27 let     KR      P 3. 12.         user posted image je skrivnost user posted image /+ 11kg
julijana                38 let      TR     P                     user posted image           ?
medika13          29 let   SG/LJ    P 21.11.           user posted image        O:106/+15kg

tejci01                27 let      PO   P                         user posted image     O:96/+12,8kg
patkapatatka     32 let      MB    p                        user posted image                 / + 8kg

14.12. 
andya                     ? let        ?     p                       user posted image          ?

15.12. 
LUNA06                 28 let        ?    p                      user posted image             ?
Puella                     31 let       LJ    P                   user posted image        ?/+7kg
Zanositev              28 let    LJ/PO P                     user posted image           ?
b                             34 let        ?    p                    user posted image            /+9 kg
ursulla                   28 let      LJ   p                      user posted image              /+14 kg user posted image

16.12. 
lollypop                 29 let  JE/KR   P                    user posted image        O:102/+10kg
Suni                        27 let  LJ       P                    user posted image          O:98/+10kg

17.12. 

jabi babi                27 let    ?     p                       user posted image            ?
ursula83               24 let  TR     P                      user posted image       O:102/+10kg
nAny84                   ? let    ?     p                   user posted image            ?
pumpkin23            27 let  LJ     P 28. 11. user posted image noče povedat user posted image /+17kg user posted image user posted image

18.12. 
bibabuba             27 let TR     p                  user posted image     O:96/+10kg
nadya                  26 let           p                 user posted image    O:98/+15kg
miskajus             26 let      ?    p                   
         ?
čebeli                  25 let   NM    CTG 3. 12.  user posted image   O: 99/+16kg
user posted image user posted image

19.12. 
zverinca              29 let    LJ     P                 user posted image     O:97/+8,5kg
mavrica72          35 let      ?     p                  user posted image             ?
anamari                 ? let      ?      p                 user posted image             ?
gbranka                 ? let      ?     p                   user posted image            ?
nanaa                   29 let    TR   user posted image 1. 12.   user posted image       ?/+10 kg

20.12. 
neisha80             28 let      ?     P 24.11.       user posted image       O: 110/+12kg
Nincica1              30 let  LJ/KR    P                 user posted image       O:98/+6kg
.Evelyn.              26 let    LJ     P                     user posted image          ?/+15kg
mettyy               31 let    SG     rodila                  user posted image            ?

21.12. 
**NiNa**              27 let   KR    P                user posted image      O:105/+7kg
avšika                    ? let      ?      p                   user posted image              ?
_sanja_*              22 let    CE      P              user posted image     O:99/+10kg
alena*                    ? let      ?     p                 user posted image               ?

23.12. 

ninica04                  28 let  CE    P              user posted image      O:102/+14 kg
user posted image

24.12. 
ninica7                   29 let    TR     p            user posted image          ?
superpunca            ? let      ?     p              user posted image         ?
žabicamala            28 let    MB   rodila           user posted image       O: ? / + 6,5 kg

25.12.
*nina*                    23 let  CE      P 27.11.   user posted image      O:96/+11,5kg
lupči                         ? let      ?     p              user posted image              ?
didyi                       31 let  CE       rodila            user posted image               ?

26.12.
tejka**                   33 let      ?     p             user posted image             ?
tinca123                 29 let    LJ     P 28. 11.  user posted image                 / +10kg

27.12.
jesenskolistje         22 let  LJ        P              user posted image        O:100/+10kg

28.12.
Lyla                      28 let  GO     P 25.11.          user posted image         ?/+9 kg

30.12.
abi                        31 let      ? P                     user posted image       ?/+4 kg

31.12.
uršap                      ? let      ?     p                 user posted image            ?
Pikica T                 29 let      ?     P              user posted image   O:91/+12kg

ocka33                  34 let      ?     p              user posted image              ?
ellena                    29 let     MB   P 09. 12.  user posted image   111/+17kg user posted image
user posted image

1.1.
Detece                     ? let      ?     p                user posted image             ?

skupaj nas je 97 user posted image  
in pričakujemo 

user posted image   = 31
user posted image   = 28
user posted image   = 38

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:

x.12.   luna           
x.12.   inja2     
x.12.   tany83
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
12.12. robidka       
13.12.  miši            
24.12. MIAAA30    

Z nami so pot začele:
user posted image user posted image
janney 
ančica
ani76
faka
Sulfinija
metuljcek27
nanika*
Santa
becky
Anonimna 4
potička  

user posted image

user posted image
Za mamina ušesa najlepši je zvok,                   
ko prvič po rojstvu zajoka otrok.                
srce materinsko nam sreča prevzema,
ko prvikrat svojega otroka objemaš.     

Teh čustev opisati nihče ne zna,
ker le v dnu srca se čutiti jih da. 
Zares veselimo se še mi skupaj z vami,
saj vemo, da otroku boste najboljša mami!

03. 09. 2008
1. MoonEve  - Luna (? g, ?cm) (PDP 12.12.08 - 27. teden)

07. 10. 2008
2. Mettyy - Tian (1275g, 39cm)  (PDP 20. 12. 08 - 29. teden)

20. 10. 2008
3. Saššša  - Ajda (1.490 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

Živa (1.630 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

21. 10. 2008
4. didyi - Klara (1370 g, 37 cm) (PDP 25.12.08 - 29. teden)

30. 10. 2008
5. žabicamala  - Žan Luka (1.890g, 44,5 cm) (PDP 25.12.08 - 32. teden)

14. 11. 2008
6. Vrtnica 21 - Brina (2.820, 49 cm) (PDP 6.12.08 - 37. teden)

18.11.2008
7. Jagodinka - Filip (2465g, 48 cm) (PDP 10.12.08 - 37. teden)

20.11.2008
8. Splet.ka - Zoja (3240g, 50 cm) (PDP 03.12.08 - 38. teden)

20.11.2008
9. Otika - Neža (2270g, 49 cm)  (PDP 04.12.08 - 38. teden)

24. 11. 2008
10. MajcikaLeja (3370g, 51cm)  (PDP 12. 12. 08  - 38. teden)

25. 11. 2008
11. Pikanai - Tita - (3240g, 50.5cm)  (PDP 2. 12. 02 - 39. teden)

Imamo: 
   user posted image      = 9
   user posted image      = 3

user posted image

Zdaj smo pa res že skor na koncu ...

user posted image

user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

1.  nanaa  01. 12. 08 - ob 08:00h!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image go go go go!!!
2. **NiNa**   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

3. CIPRESA - ?????     user posted image user posted image user posted image    user posted image

4 . AnaLuna,  bi rada že rodilaaaa!!!   user posted image

???  Blackcoffee, nimam časa - delam seznam!  user posted image  
nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image user posted image user posted image

[/quote]

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 27.11.2008 17:23:11 >

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
27.11.2008 17:25:11   
nadya
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

nadya tako meni vmes niso delali nič - samo CTG ki pa ni tako dober pokazatelj če gre kaj narobe. No na zadnjem pregledu sem bila pa kar presenečena ko mi je opravila oboje vaginalnega in UZ. Vmes sem zaradi zaskrbljenosti in nevednosti šla še celo na samoplačniškega in odštela 72 eur - kaj vse ne delamo zaradi zaskrbljenosti za naše male pikiceuser posted image

Ma sej vem da najbrž preveč kompliciram, ampak me mal mot ta njihov sistem. mislm da bi mogl met en vzorc in se ga vsi držat. Od uz-jev so men tudi sam morfologijo delal pa ta prvi potrditveni uz, za tistga k so mi ga pa prejšni teden nardil sem pa mogla skor na kolena it, pa še to jim je blo težko . Pa če bi to valal za vse me še nebi tok zmotil, tkole ko pa vem da večini nosečnic delajo skor vsakič uz me pa mot. Ker ne vem več kaj je ok user posted image . Tko kot ctg. Večini jih delajo že od 35 ali 36t, enim pa do pdp-ja nič user posted image  Mi res ne gre v glavo.

Ja jaz sem šla tudi vmes na en privat uz. Je tudi zaskrbljenost ven sekalauser posted image

No pa ne bom več morila.

Sva pa se z mojim možem zdej končno in za zihr odločila kako bo ime najinmu smrkcuuser posted image user posted image (jaz ga že en mesec kličem tko, zdej je pa še moj dec dal blagoslov). Decembra zveste user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
27.11.2008 17:34:32   
blackcoffee
aja pa še to...
sem dobila danes paket - tisti promocijski....
mah.. kr neki je tole. user posted image user posted image user posted image
notr so vzorčki pa testerji.. skratka miniaturna zadevca... nič niste na zgubi tiste, ki niste iz mb ali ptuja...
notr je ena flaška od aventa, pa bebi palčke, pa ena kremica, pa miniaturni  vlažilni robčki za rito pucat... pa en kup propagandnega materiala...
nisem še niti pogledala vsega.
toliko o  user posted image paketu. user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
27.11.2008 17:59:51   
tejci01
Midva sva se tudi dogovorila, da vsaj prva dva do tri tedne bi rada imela čim manj obiskov. Ker še letni čas je tak, da je veliko grip in viroz. Tudi v porodnišnico si ne želim veliko obiskov. Prvi dan bo prišel verjetno samo bodoči očka, ostali bodo pa počakali do naslednjega dneva.
Tudi doma bom želela imeti mir, ne da mi bo tašča non stop hodila na obisk. Če se zdaj ne spomni veliko na nas, se tudi pol ni treba. user posted image
Sem mnenja, da nova družina potrebuje mir, da se vsi počasi privadijo na nov ritem življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 2865
27.11.2008 18:06:54   
ninica04
5ra_28 - super da si doma, da je vse ok. Vem, da bi se ti zdelo boljše če bi bolnico zapustila v dveh kosih, pa kaj češ, mali bo že prišel ko bo pripravljen...

anonimna - user posted image za tebe. Ne daj se, pa pošlji tečno babo v rit!! Joj kolk mi grejo take ženske na živce. Pa glih zdej ko si čisto na koncu, da se še z njo ubadaš. Probaj se čisto odklopit, pa razmišljaj samo o sebi, tvojmu, bebici.. pa naj gre stara kleštra user posted image . Mam podobne težave ampak so to na žalost moji starši, tako da približno vem kako ti je. Se pa ne dam in si vsakič mislim svoje, pa se ne dam zamorit. Včasih sem se ful presekirala, pa prejokala, pa mela težave z mojim... samo se ne dam. Nihče mi ne bo vzel mojega veselja in se vmešaval v moje življenje!!!

obiski - jaz sem tud že vsem omenila da naj me vsaj 14 dni pustijo na miru. No razen čist najbližji (starši, tašča, tast, ki itak da ne bodo čakali). Mi je pa ko sem rodila prvič moja stara vse možne obiske privlekla domov tako da sem bila jezna ko user posted image user posted image .  Jst čist boga, pol pa vsa možna žlahta, ko jih prej leta ni blo!!! Zdej sem pa hvala bogu na svojem in bom čisto kratko malo rekla da ne, da naj malo počakajo.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
27.11.2008 18:08:07   
ninica04
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

aja pa še to...
sem dobila danes paket - tisti promocijski....
mah.. kr neki je tole. user posted image user posted image user posted image
notr so vzorčki pa testerji.. skratka miniaturna zadevca... nič niste na zgubi tiste, ki niste iz mb ali ptuja...
notr je ena flaška od aventa, pa bebi palčke, pa ena kremica, pa miniaturni  vlažilni robčki za rito pucat... pa en kup propagandnega materiala...
nisem še niti pogledala vsega.
toliko o  user posted image paketu. user posted image

no vidiš sem si misla da bodo zadeve čist majhne, pa en kup papirovja zraven... user posted image user posted image  tako da se me, ki nismo iz Mb ne rabimo sekirat....

Neposredna povezava do sporočila: 2867
27.11.2008 18:37:58   
wildfire
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

dobro jutro...sem vaša redna decembrka, ki vam redno pišem sem gor vsak dan, sam bo tale post pod anonimna, ker določeni poznajo moj nick in ne bi rada da vejo kdo sem in kaj vam bom napisala....
imela sem težek dan včeraj...tašča me ubija...zadnji mesec je pred nama ona pa dela samo sranje....narazen naju hoče spravit, v to sem 100%.ona hoče imet svoje otroke za sebe in tako se je odločla, da bo prišla do tega na tak način, da bo na koncu ona najbolj boga izpadla jaz pa največji hudič....no uglavnem, včeraj smo se spet nekaj skregali..kot smo se že parkrat, ampak včeraj je bil pa res buuuuum, ko bi ve to vidle, ta njen jok, napad....histerija, js sem kar obsedela in se cela tresla....in to zaradi banalne teme ki smo jo imeli, midva živiva za sebe, od mojga sestra tudi, njuna mama pa živi pri enih, pri katerih skrbi za nepokretnega gospoda, ki gre proti koncu, in tako je že par tednov nazaj rekla, da bo ona pol nekam mogla it živet...kao k nama ali drugi hčeri...vsi se tega bojimo, ker jo poznamo, ker smo že živeli skupaj...najprej je živela pri hčeri in njenmu...danes nista več skupaj, tudi midva preden sva šla za sebe sva živela z njo in takrat sem dvakrat pakirala cote ion skoraj šla, vsak dan je moju vtepala v glavo, da sem jaz lenuh in ni da ni....govorila mu je da on ni za družinsko življenje in mu to skoraj res vbila v glavo, sam je bila ljubezen do mene premočna pravtako resnica. potem sva sla za sebe in končno malo zaživela, ko bi ve vedle kako se midva zastopiva in imava rada.  no potem je enkrat prišla k nama za 4dni ( ki ne bojo nikoli pozabljeni) in spet smo se vžgali...kako midva predolgo spiva, da sam okrog hodiva, kot, da nje ni,  ampak na koncu sem bila samo jaz krivec, kako sem ji pokvarila vikend, ker sem prišla domov od 12h ponoči in jo kao zelo čudno pozdravila, da se ni počutila dobrodošlo, nič drugega ni blo krivo samo moj pozdrav..., sedaj med poletjem, smo se isto vžgali, zato ker sva midva želela it sama na morje še zadnjič....in spet sem bila jaz kriva , da je jaz ne želim zraven....no sedaj je pa že parkrat načela temo stari in mladi skupaj živeti, čisto normalno smo se otem pogovarjali, pa sem jaz pač povedala svoje mnenje, da če ni potrebno zakaj bi, da je itak boljš, da živiš za sebe če le lahko in se je moj strinjal z namo, pol je prišla še njegova sestra in pol se je pa začelo, da ona gre, da itak ve da nikjer ni doborodošla, in kako se ona dva ( njena otroka obnašata do nje), kaj vse je ona mogla za njiju skoz dat, da ju je preživela....take stvari je govorila, da je bil moj čist iz sebe in njegova sestra isto, kot da sta ona dva kriva da sta na svetu...sploh vam ne morem opisat poglede od njiju, kot dva mala otroka sta bila in se počutila krivo, da sta na svetu, ker zato je pa ona trpelauser posted image user posted image user posted image user posted image ko sva z mojim šla sem mu takoj rekla, boš videl samo jaz bom na koncu kriva, samo na moje besede se bo vsedla...in še , da če bo tako sem jaz zaključila z njo in pri meni res ni dobrodošla....in veste kaj boli...IMELA SEM PRAV, sem danes klicala njegovo sestro in jo vprašala kako je in mi je povedala, da je mama takoj ko sva midva šla rekla, da sem vsega kriva prav jaz, samo moja izjava jo je zmotla, čeprav sta jo ona dva potrdila, in jaz sem tista v tem krogu, ki se bom mogla korenito spremenit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je delala že ko je bila hčera s svojim še skupi, vedno je bil vse on kriv, no in dan danes nista več skupaj....sploh ne morem vrjet, en mesec do roka, in se sploh nimam časa veselit, vse pokvari. Moju sem rekla, jaz sem z njo zaključila in da sedaj pa pri meni res ni dobrodošla, rekel je da sem prav naredila in da sem lahko srečna kakošno mamo imam jaz.

vrjetno bote razbrale kera sem in to tudi želim, nočem pa da vejo tisti, ki me dejansko poznajo, mogla sem se izpovedat, sej vem da je čist mimo tema, ampak sem mogla napisati.

drugače pa imam danes pregled in ga komaj čakam

ojla anonimna!

danes sicer prvič pišem na ta forum... še sama ne vem dobro zakaj... verjetno ti moje pisanje nič ne pomeni, glede na to, da se ne poznava...
pa vseeno... mislim, da so tašče problem pri večini mladih družin. vsepovsod vtaknejo svoj nos, pametujejo in še posebno rade dajejo nasvete takrat ko ga nisi niti prosil, pa tudi v taki obliki in vsebini, da ti lahko samo še varovalke ven vrže. najbolj pa nam seveda zamerijo to, da smo jim od doma odpeljale sinčke...in sedaj niso več na 1. mestu... in zato smo jih seveda, hočeš nočeš, dolžne poslušati njihove zblojene ideje in jih prenašati do smrti!
tudi moja tašča je konkretno utrgana...  pa da ne bi naštevala kaj vse počne in kake ideje ima, ker lahko pišem celo uro, pa ne bo nič boljše, kvečjemu bom slabe volje, ker se bom spet spomnila na njo... lahko ti samo rečem, da jo lepo "odrežita" iz svojega življenja, ker k vama res ne sodi (pravzaprav ne sodi nikamor, razen v kako posebno ustanovo za duševno motene osebe)! 
res nima smisla, da se zdaj obremenjuješ še z njo!! na prvem mestu si sedaj TI!!! tvoje misli pa naj bojo sedaj usmerjene predvsem na novega prihajajočega družinskega člana... otrok si ne zasluži že na samem začetku imeti zaskrbljeno in žalostno mamo...
želim ti veliko sreče v življenju in predvsem veliko veselja z novo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
27.11.2008 18:52:25   
mami_1979
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

dobro jutro...sem vaša redna decembrka, ki vam redno pišem sem gor vsak dan, sam bo tale post pod anonimna, ker določeni poznajo moj nick in ne bi rada da vejo kdo sem in kaj vam bom napisala....
imela sem težek dan včeraj...tašča me ubija...

Si me spomnila, kako je bilo nekoč pri nas,....user posted image
Sem namreč ločena, v veliki meri tudi zaradi tašče,... no seveda tudi zaradi nesposobnosti mojega bivšega moža, da bi se postavil na mojo stran,... Bil je, in je še mamin sinček in tako bo tudi ostalo.
Če imaš podporo partnerja, pa jo enostavno "odrežita". To je edina možnost, da se bosta vidva lepo razumela.

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 27.11.2008 18:54:17 >

(odgovor članu wildfire)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
27.11.2008 18:55:38   
mami_1979
eno vprašanje!
ali boste ve obvarovale svoje štruce prvi mesec pred okolico? namreč.. pravijo, da ni dobro, da otroka vlačijo ne vem kdo vse... od babic, tet, dedkov, stricev.... blablabla...
jaz sem se odločila, bom s tamalim v "karanteni" - pa pretiravanje gor al dol. mesec dni pa hitro mine.
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
Meni, ki sem bolj družaben tip, bi utrgalo, da bi bila en mesec v karanteni.user posted image
Rada imam veliko obiskov, a ne kogarkoli, pač pa mojih domačih in seveda v mejah normale. Imamo takšno navado, da ne pridejo na obisk, da bi jaz njih "pedenala", ampak oni pridejo pomagat meni. Pomagajo pri pomivanju nakopičene posode, mami da prat perilo, kaj zlika, a žal razvajanje ne traja dlje, kot kakšnih 14 dni.

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 27.11.2008 19:00:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 2870
27.11.2008 19:07:49   
didyi
Mettyy, kaj  praviš na cvetačo???user posted image Ne bom je jedla 2 leti. Doma je res super. Danes sem si privoščila celo  pico... user posted image Pivo žal ni bilo na vrsti - brezalkoholno, da ne bo pomote.

Lep pozdrav Tianuuser posted image .

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
27.11.2008 19:11:34   
mami_1979
Še nekaj sem, pozabila,.. Si predstavljate, da bi bila en mesec doma, v bloku z dojenčkom in s tremi razbojnikiuser posted image user posted image user posted image , ki bi mi obrnili stanovanje, že drugi dan na glavo, zaradi viška energije,..
Ne, definitivno, bomo veliko na terenu, takoj, ko bom prišla k sebi,..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2872
27.11.2008 19:11:51   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Imamo takšno navado, da ne pridejo na obisk, da bi jaz njih "pedenala", ampak oni pridejo pomagat meni. Pomagajo pri pomivanju nakopičene posode, mami da prat perilo, kaj zlika, a žal razvajanje ne traja dlje, kot kakšnih 14 dni.

no, zdej si me pa spomnila še na to - a je katera med vami, ki ji ne bo nihče razen partnerja pomagal? kako ste tiste, ki ste že rodile obvladale goro posode, perila, kuhanje, čiščenje itd.? Seveda brez mam in tašč? je šlo?
eni me mal strašijo, češ, a ti boš pa kar sama? iz dneva v dan sem bolj radovedna, kako bodo zgledali prvi dnevi z novim članom.

Neposredna povezava do sporočila: 2873
27.11.2008 19:30:23   
anamari
ŽIVJO NAJ TI POVEM IMAM DVE HČERKI  PA SEM VEDNO VSE NAREDILA SAMA ZATO MISLIM DA TUDI TEBI NE BO NOBEN HUD PROBLEM SAJ SE HITRO  Z ORAGANIZIRAŠ MI PA PRIČAKUJEMO  ŠE PETEGA ČLANA

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
27.11.2008 19:31:40   
blackcoffee
Ana Luna
no, zdej si me pa spomnila še na to - a je katera med vami, ki ji ne bo nihče razen partnerja pomagal? kako ste tiste, ki ste že rodile obvladale goro posode, perila, kuhanje, čiščenje itd.? Seveda brez mam in tašč? je šlo?
eni me mal strašijo, češ, a ti boš pa kar sama? iz dneva v dan sem bolj radovedna, kako bodo zgledali prvi dnevi z novim članom.

ena takih sem / bom jaz. sama. mamo imam bolno in bo treba še zanjo poskrbeti in seveda tudi za očeta... tako bo vso gospodinjstvo viseolo na meni. hvala bogu imam svoje stanovanje, kamor se lahko umaknem.. in že zdaj mi je kristalno jasno, da ne morem nobene pomoči pričakovati s strani svoje matere, saj več ali manj nekaj zadnjih dni leži, ker ima težave s hrbtenico. no, nadejam se, da bo njeno stanje kmalu bolje. 
kako bo tiste štiri dni, ko bom šla v P, pojma nimam. user posted image no, verjamem, da ji bo oče pomagal, kolk bo pač lahko...
potem pa ko pridem iz P. bo pač na meni večina dela.

oče pričakovanega otroka, se je odselil v drugo mesto. prihajal bo občasno.. in srčno upam, da poroda ne zamudi - ker, kdo pa mi bo med popadki masiral in cuzal bradavičke? lol user posted image user posted image
jao.. pa glavniki, pa stolček... bom sfolgala vse to? user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image

- bo kar:  j.e.b.a. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 27.11.2008 19:33:42 >

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?