mamabranka
|
Anonimna, sočustvujem s tabo. Sem na podobnem, z razliko, da je tvoja tašča v bistvu moja mama . Sem tud že pisala o tem, da me je prjavla socialni,... no ja življenje gre naprej, ampak tud veliko živcev gre zato, kar delajo nekatere stare babe (tudi moja "mama"), čisto nezrele reakcije, kot triletniki. Ko sem zahtevala opravičilo (ko sem se pogovarjala z mojo babi), mi je mami poslala pismo in se mi opravičila zato, ker se je ona sploh rodila, in da je sploh nas imela, ne pa za njena dejanja, ki jih je naredila . Take so nekatere, upam, da bo tvoj vredu in, da bo potegnu s tabo! Če nima te moči, potem... Moj me je takoj podpru, ko sem prekinla stike, ampak pravi, da bi bil čas, da se soočim z mamo in ji povem svoje, v obraz! Sama pa nisem taka, mislim besede mi glih ne tečejo, kot bi morale. Že med prvo mi je težila, da sem si izbrala napačnega,... no ja se mi ne da njenih besed pisat (če bi imel veliko,veliko,veliko denarja, pa bi bil dober, ker bi jo lahko preživljal in bi mi ona lahko usmerjala življenje,...). No hotla sm te potolažit, da nisi sama in upam dda se vse srečno konča! prihaja ena , ki ti bo spremenila življenje :)