Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:13:05
|
|
|
|
claud
|
ne za tole še nism povedala...mi2 sva jo dala po naročilu delat....oz previjalno tisto omarco mam še od nečaka, sam je tista ozka pa jo bom mela sam za plenice pa cunce pa za banjico-je tko narjena.....pol sva dala pa narest večjo polico al balonchy bi rekla temu ploh pa peno sva dala v blago tko da je kot ulit... no sj ti lohk slikco pokažem.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:17:45
|
|
|
|
sunny24
|
Aha, sta se malo znajdla. Mi je jasno ja, kaj misliš s plohom-rečem tudi jst tko! Dej pokaži slikico!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:17:56
|
|
|
|
claud
|
No taka je: No tuki okol pa gor bojo pa tiste slikce..... se mi pa zdi tale previjalna ful dobra, ker je velika!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:20:47
|
|
|
|
sunny24
|
Full dobra. Meni une ta ozke sploh ne potegnejo, smo tudi mi2 gledala tako previjalno, k je uni ploh gor širok. Zdej jo mormo it sam še naročit v trgovino-se odpravljamo že skor cel mesec...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:23:50
|
|
|
|
Pupka
|
lepo sta se znašla ful... In z slikicami bo enkratno res! sicer pa one ozke so zlo nepraktične... ker aš otroka gor... in pol ni ne levo ne desno več prostora za kaj odložit... Še ene pleničke ne...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:25:18
|
|
|
|
claud
|
Ma sj bosta že...je pa super da se je spomnu dons postlco postavt tvoj Sam ful nategujejo cene za te previjalne....K se lohksam znajdeš za ful cenej... Pa pr nama bi bla una ozka ful neuporabna k morš ob strani stat da lohk previjaš...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:25:26
|
|
|
|
Ajvy
|
Večer..... sem bla pr zdravnici...oddala papirje za komisijo...upam, na odobritev bolniške še do konca....to pa je to..potem pa je treba en dan it še v laboratorij...na tešč....potem pa še na csd-i....pol pa lahko grem počasi rodit..... Hvala vsem za lepe želje....jst tudi upam,da se kmalu izvlečemo iz tega vročinanja....mi je pa sumljiv en zob..tak da mislim, da jo še to matra... BarbaraSg...nima te bit kej strah in ni čisto nič prezgodaj....super za MŠ... Majchy...a kr slabost te je obšla....bogica...upam, da te mine...kaj pa si takega pojedla??....jst tudi upam, da ni nič takšnega....mogoče pač ena enkratna zadeva.....držim pestke da se ne ponovi.... Mogoče si pa samo eno orenk brco dobila ke v želodec..... Boma....mau si čudn napisala pa ne razumem.....ok..seveda nam je ok....sej imamo vsi dovolj prostora.....to je pač takšna skupna spalnica.... Naša pupa je stara 1 leto in 4 mesece.... Balonchy...super za gibe...a jih moraš prav v tabelco vpisovat....moja samo vpraša...a je živahen?? in to je to Shuka...jst pa nimam več dobrega položaja....vsake tolk časa drug....boh ne dej da se zaležim..ker mi cela stran zaspi..... mam pa najraje desni bok.... Pupka...tale tvoj sine je pa posrečen...kako je že zdej zagret za pomaganje Reckova....full super za takle nakup to pa je res super.....te pleničke pa lahko povsod kupiš...v otroških trgovinah...al pa v Tosami.... Sunny...to pa so bile sanje KAyica...mene boli desna spodnja stran hrbtenice...to pa zato ker imam skoliozo in bolećina pride še bolj do izraza med nosečnostjo.... Čist možno tole s kislino.... Claud...super za tako famozen odvzem krvi JSt sem tudi na 10 kg plusa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:30:21
|
|
|
|
claud
|
ajvy- famozen odvzem ja zdj sam upam da bo izvid ok...v ponedeljek izvem...pa to sm mela zdj še za tokso... Upam da tamalo sam zobek matra da ni kj hujš....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:33:22
|
|
|
|
claud
|
pupka-hvala....zdj sam upam da ne bo moj dragi tok grobo tud pol previjalke gor daju k bova slikce nalimala, da mi ne bi vse potrgu k gre tok na knap.....pol pa jst njemu vse potrgam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:33:23
|
|
|
|
sunny24
|
O ajvy, upam, da ti odobrijo bolniško do konca! claud, sej mi2 sva gledala eno od Alplesa, je cca 170 evrov, ampak gre potem tisti previjalni del dol in ostane navadna omara-predalnik, potem bomo pač sam dokupli še večjo omaro od Alplesa in bo sobica spet vsa ista. Smo pa to izbrali+una nizka omarca zravn previjalne: http://www.alples.si/prodajni-program/mladinske-in-otroske-sobe/planet#
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:34:48
|
|
|
|
sunny24
|
Ah, na tem linku pejdi tam na desni strani na fotogalerijo in mislim da je ta prva slikica, k ti odpre...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:36:01
|
|
|
|
claud
|
sunny- super boste mel mal roza.... mi2 sva pa z roza čist out...nč nimava... voziček je moder, dekca je modra, previjalna je modra punca bo mela travme z modro pol mi bo pa sam z rozi težila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:38:46
|
|
|
|
claud
|
aja sm misnl da boste mel celo sobico Aha, mi je pa tale ful huda previjalna, pa boš mela pol skos za uporabo...tud za druge namene...pa to mi je všeč da so predalčki mi2 mava sicer na vratca, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:39:39
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka-hvala....zdj sam upam da ne bo moj dragi tok grobo tud pol previjalke gor daju k bova slikce nalimala, da mi ne bi vse potrgu k gre tok na knap.....pol pa jst njemu vse potrgam Probejta zaščitit s kakšnim papirjem, s kakšnim onim plakatom e kje dobiš k je bolj gladek... Da ne bosta direkt po slikcah vlekla ko bosta dajala nazaj...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:39:40
|
|
|
|
claud
|
A je una omarca na koleščka?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:41:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: claud pupka-hvala....zdj sam upam da ne bo moj dragi tok grobo tud pol previjalke gor daju k bova slikce nalimala, da mi ne bi vse potrgu k gre tok na knap.....pol pa jst njemu vse potrgam Probejta zaščitit s kakšnim papirjem, s kakšnim onim plakatom e kje dobiš k je bolj gladek... Da ne bosta direkt po slikcah vlekla ko bosta dajala nazaj... ja sj neki bo treba narest...k če mojmu kj ne gre takoj lepo pol kr neki rine pa rine....pol mu je pa čist vseen tud če kj unič spotoma...ma čisti škorpijon trmast....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:44:20
|
|
|
|
sunny24
|
Ne, ne, ne bo roza, bomo kar v naravni barvi lesa vzela. Mi ni lih neki tista roza in še dražje pride, če daš kak predal v barvi... Pa ni na koleščka, je kar tko... Sej če ti neki šenkajo, ni važno, važno je, da se da neki pršparat. Mi2 sva iz 2. roke dobila sam postlco (njegovo), pa sodelavka mi je neki cotk prnesla, sam še te sosam poletne, tko, da bom kvečjemu kak bodi uporabla za pod majčko za doma.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:45:04
|
|
|
|
Pupka
|
sunny a prav ta previjalna je 170 €
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:48:44
|
|
|
|
claud
|
Jst sm pa tok jezna na eno kolegico...pojma nimam kaj ji je...ona ma 1 leto staro punčko in sm ji jst takrat (še čist za dojenčka) posodla ful cunc od nečaka, zdj k jih bom pa jst rabla se mi pa ne javi! K mi jih je res škoda ker ma same luštne pajacke pa ravno za ta letni čas..... In če se mi ne bo najavla bom mogla vse nabavt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:49:21
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del: Akvalina....bogica...čimprej se pozdravi...veliko počivat Sunny....mene je v Bohinju v tistih bazenih full zeblo....no, v bistvu nas je vse tri...še vedno mi je najlepše v Snoviku..... Claud...Mene Egipt ne vidi nikoli več...piramide- itak je večji del piramide zaprt za javnost....voda je nepitna..tako da ti driska ne uide....edino je res lepo in nekako veličastno stat pred piramidam....pa v muzeju je tudi fajn..samo rabiš ene par dni, da ga obdelaš...pa jabolčno fanot pogrešam...to pa res full...pa šišo...jabolčni tobak---ah ja....sej če pomislim niti ni blo tolk hudo Je pa res da smo imeli ves čas varnostnika ..... Glen....bogica LIn....drugič daj v orehovo lupinico malo olja....ga pogrej in zlij v ušesko...super prva pomoč.... upam ,da se čimprej pozdravi...... Glede nočke pa točno vem kako je ....Tarja je celo noč polnila plenico....potem, ko se je orenk sesrala se je pa zgleda super počutla in je imela žurko....tak ,da točno vem kako ti je...ampak danes bo oblje....boš vidla.... Glede kil pa je tako...dojenček si že vzame kar potrebuje...ne skrbi..... Urša...super odločitev za pospravljanje je vedno dovolj časa.... Claud...super za previjalno Vav...kera fejstna previjalna....super je Akvalina....super ,da se je vse lepo rešilo glede predstave Vav...super fant...to bo imel lepe zobke Pupka....lepo počivčkaj Majchy....full dober za nakup...... Pa hvala ker nas obveščaš glede cen..... Sunny....full dobr da je pojstelca še tak fit
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:49:42
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, hoj, javljam se na raport. A sem včer se? A veste da pojma nimam, vem pa da sem šla ful kmal spat. Skratka, un kolokvij učer bom verjetn ruknla. Ampak ne zarad neznanja, ampak zarad tega kolk zagteva. Je kolokvij sam opravljen ali neopravljen, nobene ocene, da ga pa opraviš pa morš met ene 80% prov. Tok pa ne vem če mam, ker sej pravm mi je cajta zmanjkal. En drug kolokvij sem pa 9 pisala, čez tri tedne pa ta težji del... Še en kolokvij, ki je neocenjen in je sam opravljen/neopravljen pa okol 80% za to da ga nardiš. Jupi, in to še ful težek kolokvij o poznavanju svetega pisma. Se bo treba kr namatrat za tale kolokvij. Drgač sem bla pa dons pridna, kuhno sem pospravla, zlikala sem, cune dala prat, z Neli šla na sprehod, pobrala cunje... In zraven tega sem še neki za eno seminarsko brala, k jo moram do srede narest. Nisem nč za nazaj brala, ni časa, pa ne da se mi. Sej k bom mela kej več časa bom spet med glavnimi čvekuljami
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:50:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud ajvy- famozen odvzem ja zdj sam upam da bo izvid ok...v ponedeljek izvem...pa to sm mela zdj še za tokso... Upam da tamalo sam zobek matra da ni kj hujš.... hvala...veš da bo super izvid...pri takem odvzemu sploh nič drugega ne preostane
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:50:40
|
|
|
|
Pupka
|
... tudi taki obstajajo, kaj Bejž do njenih vrat- pozvoni... in je to to
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:52:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jst sm pa tok jezna na eno kolegico...pojma nimam kaj ji je...ona ma 1 leto staro punčko in sm ji jst takrat (še čist za dojenčka) posodla ful cunc od nečaka, zdj k jih bom pa jst rabla se mi pa ne javi! K mi jih je res škoda ker ma same luštne pajacke pa ravno za ta letni čas..... In če se mi ne bo najavla bom mogla vse nabavt veš kaj...v rit naj si jih vtakne...če je tak nesramna.... sicer pa...vedno bolj velja.. da je dobrota sirota
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 27.11.2008 21:53:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy...ti pa si pridna.....držim pesti za kolokvije
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......