|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
26.11.2008 22:26:04   
martka
ups... Alma , ne Ana  (Karlin)
res moram it spat!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.11.2008 22:28:49   
blackcoffee
kje hodi naša moonshine? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.11.2008 22:31:28   
martka
wau blackcoffe si se zbudila?!?

bomo jutri vse izvedele...
kakšne so bile naše nočke...

jaz vam želim sladko, mirno in sproščujočo...

čao!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
27.11.2008 3:24:11   
mam32
Dobro jutro!
Končno enkrat prva user posted image user posted image . Sicer ne vem če mi je to ravno smešno. J....user posted image , ne morem spat!!!!! In ker me od premetavanja v postelji že vse boli, sem prišla vsa obtimistična na RR pogledat. Vidim, da sem tukaj edina sova. Nič, bom si šla kak film prištimat, v upanju da bom zaspala. KATASTROFA! Hočem rodit in hočem spat!!!!! Ojoj, to pa zveni precej obupano. Mogoče bi mogla na kak SOS telefon poklicat al pa kako vročo linijo, da se malo sprostim user posted image user posted image user posted image . No, bom nehala neumosti klestit.

Pa lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
27.11.2008 6:35:44   
Ana Luna
še ena sova tu! user posted image in še ena, ki hoče čim prej rodiiiiiit! (ampak do nedelje zvečer še počakamo, ne? blackcoffee je dala ultimat - noge držat skupi!)
kakšni dve uri se že premetavam po postelji in razmišljam vse mogoče stvari ... mah, Ana Luna ne sme imet preveč cajta, ker pol ji grejo neumnosti po glavi ...

danes mam pregled in upam, da se odhod v rim bliža. danes je luna, jaz pa zatekam v obraz, prste na rokah (včeraj sem dala prstan dol), da o nogah ne govorim. bojda je zatekanje povezano tudi z luno. user posted image

mah, še en dooooolg dan je pred nami, dejte čim več čvekat, da bo cajt hitreje minu. user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
27.11.2008 8:02:50   
tinca123
Dobro jutro Decemberčice!

Tale polna luna ima name super efekt - spala sm k top do 5h. Očitno še ni moja polna luna, glede na moj PDP, bo pa naslednja.user posted image Pravijo da ženske bolj pogosto rojevajo k je polna luna.

Končno sem vse pripravila - babica mi pridno šiva robove na plenice - 20 narejenih, še 10 TO GO!user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo babi super si!!!!

user posted image Evo punce ena kavica za vse vas!!! Jaz grem tud svojo popit!!user posted image

Lep dan vsem....

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
27.11.2008 8:05:19   
nadaklemen
Živijo!!!
  Po dolgem času sem prišla na raćunalnik v knjižnico. Pri nas ga še nimamo,sedaj ko smo 2 meseca po selitvi.
Vidim da me imete še  na seznamu nosečk . Lepo!
   Drug teden me čaka,veliki dan. Upam da ne bo prehudo in da me začne navijat zjutraj ko bo šel bodoči bratec v vrtec,tako da se bom lahko v miru pripravila.Če bi me gledal in potek ko bi odšla od doma ,bi ful jokala samo ob misli nanj.
Tako,vsem ki ste pred mano ali za mano,želim lep,brez težav in gladek porod,ter zdravega dojenčka.
  Se vidimo (slišimo) po novem letu,saj prej verjetno ne bomo še imeli računalnika doma.

Lp ,Nanicka !!!!

buči

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
27.11.2008 8:06:48   
nadya
He he punce moje noči tudi zgledajo tko user posted image user posted image user posted image   ampak dans za spremembo sem pa spala od 1:30 do 7:30, edino enkrat sem šla na wc user posted image user posted image . Jaz ne vem a ma to kakšne veze, ampak takrat ko je kakšna luna (polna al prazna) jaz spim kot top. Sem rak po horoskopu in naš planet je luna.

Drugač pa dobro jutro in za vsako ena user posted image .

Jaz mam tudi dans pregled ob enajstih, pol grem pa še do sestrce, tko da se tipkamo šele popoldne user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
27.11.2008 8:07:47   
nadya
IZVIRNO SPOROČILO: tinca123

Dobro jutro Decemberčice!

Tale polna luna ima name super efekt - spala sm k top do 5h. Očitno še ni moja polna luna, glede na moj PDP, bo pa naslednja.user posted image Pravijo da ženske bolj pogosto rojevajo k je polna luna.

Dans mislim da je prazna luna (ne polna) user posted image

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.11.2008 8:22:15   
CIPRESA
Kakršnakoli luna je ..........jaz se SUPER spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mam32

Hočem rodit in hočem spat!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image Tole pa negre skupaj, pol bo spanja še manj. Edino v luft ne bomo gledaleuser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
27.11.2008 8:39:18   
b

Dobro jutro

Kakšen lep dan je danesuser posted image . Kavicauser posted image in sonček vsem od mene.
Spala sem tudi jaz kot top in obisk wc samo 1x. Danes je mlaj.
Uživajte v sončku če se da saj nas napoji z pozitivno energijo ki pa je to dobro saj mlaj ji ne dajeuser posted image pa smo v ravnovesju. Mislim pa da rabimo sedaj v tem zadnjem času prav res čim več pozitivne energije in vspodbud, saj se zgodi da ženske pademo v predporodno depresijo. Pride pa še poporodnauser posted image .
Nič lepo se imejte in kaj dobrega pojejte.
Kosilo pri nas - piščanček z pečenim krompirčkom ter veliko mešane solate.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
27.11.2008 8:46:54   
ninica04

hej hej

tudi jaz sem danes presenetljivo dobro spala user posted image user posted image user posted image ne morem verjet. Sicer 3 x obisk WC ampak takoj sem zaspala nazaj. Do 7 h ko je mala princeska privrela v spalnico da hoče risanke...
zgleda da ma prazna luna dober učinekuser posted image user posted image

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
27.11.2008 9:00:28   
Bimba80
Dobro jutro in eno user posted image  za vse user posted image
Vidim, da smo več ali manj še vse tukaj.....jaz sem bla včeraj spet na ctg-ju; zadnji mesec hodim vsak teden......no mala je spet spala, pa smo jo mogli spet budit.....vedno je tako, na ctg-ju spi, potem pa mi ne da mira........ma je že prav tako........črta popadkov pa ravna, tako kot prejšnjo sredo.......
Me je pa potem zvečer tako špikalo spodaj, da sem se prav ustrašila......sploh nevem če so popadki bli ali ne......no bomo videli.......moj oče je napovedal, da bo kaj ta vikend, jaz pa upam, da ali ponedeljek ali torek.........

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
27.11.2008 9:17:10   
Anonimen
dobro jutro...sem vaša redna decembrka, ki vam redno pišem sem gor vsak dan, sam bo tale post pod anonimna, ker določeni poznajo moj nick in ne bi rada da vejo kdo sem in kaj vam bom napisala....
imela sem težek dan včeraj...tašča me ubija...zadnji mesec je pred nama ona pa dela samo sranje....narazen naju hoče spravit, v to sem 100%.ona hoče imet svoje otroke za sebe in tako se je odločla, da bo prišla do tega na tak način, da bo na koncu ona najbolj boga izpadla jaz pa največji hudič....no uglavnem, včeraj smo se spet nekaj skregali..kot smo se že parkrat, ampak včeraj je bil pa res buuuuum, ko bi ve to vidle, ta njen jok, napad....histerija, js sem kar obsedela in se cela tresla....in to zaradi banalne teme ki smo jo imeli, midva živiva za sebe, od mojga sestra tudi, njuna mama pa živi pri enih, pri katerih skrbi za nepokretnega gospoda, ki gre proti koncu, in tako je že par tednov nazaj rekla, da bo ona pol nekam mogla it živet...kao k nama ali drugi hčeri...vsi se tega bojimo, ker jo poznamo, ker smo že živeli skupaj...najprej je živela pri hčeri in njenmu...danes nista več skupaj, tudi midva preden sva šla za sebe sva živela z njo in takrat sem dvakrat pakirala cote ion skoraj šla, vsak dan je moju vtepala v glavo, da sem jaz lenuh in ni da ni....govorila mu je da on ni za družinsko življenje in mu to skoraj res vbila v glavo, sam je bila ljubezen do mene premočna pravtako resnica. potem sva sla za sebe in končno malo zaživela, ko bi ve vedle kako se midva zastopiva in imava rada.  no potem je enkrat prišla k nama za 4dni ( ki ne bojo nikoli pozabljeni) in spet smo se vžgali...kako midva predolgo spiva, da sam okrog hodiva, kot, da nje ni,  ampak na koncu sem bila samo jaz krivec, kako sem ji pokvarila vikend, ker sem prišla domov od 12h ponoči in jo kao zelo čudno pozdravila, da se ni počutila dobrodošlo, nič drugega ni blo krivo samo moj pozdrav..., sedaj med poletjem, smo se isto vžgali, zato ker sva midva želela it sama na morje še zadnjič....in spet sem bila jaz kriva , da je jaz ne želim zraven....no sedaj je pa že parkrat načela temo stari in mladi skupaj živeti, čisto normalno smo se otem pogovarjali, pa sem jaz pač povedala svoje mnenje, da če ni potrebno zakaj bi, da je itak boljš, da živiš za sebe če le lahko in se je moj strinjal z namo, pol je prišla še njegova sestra in pol se je pa začelo, da ona gre, da itak ve da nikjer ni doborodošla, in kako se ona dva ( njena otroka obnašata do nje), kaj vse je ona mogla za njiju skoz dat, da ju je preživela....take stvari je govorila, da je bil moj čist iz sebe in njegova sestra isto, kot da sta ona dva kriva da sta na svetu...sploh vam ne morem opisat poglede od njiju, kot dva mala otroka sta bila in se počutila krivo, da sta na svetu, ker zato je pa ona trpelauser posted image user posted image user posted image user posted image ko sva z mojim šla sem mu takoj rekla, boš videl samo jaz bom na koncu kriva, samo na moje besede se bo vsedla...in še , da če bo tako sem jaz zaključila z njo in pri meni res ni dobrodošla....in veste kaj boli...IMELA SEM PRAV, sem danes klicala njegovo sestro in jo vprašala kako je in mi je povedala, da je mama takoj ko sva midva šla rekla, da sem vsega kriva prav jaz, samo moja izjava jo je zmotla, čeprav sta jo ona dva potrdila, in jaz sem tista v tem krogu, ki se bom mogla korenito spremenit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je delala že ko je bila hčera s svojim še skupi, vedno je bil vse on kriv, no in dan danes nista več skupaj....sploh ne morem vrjet, en mesec do roka, in se sploh nimam časa veselit, vse pokvari. Moju sem rekla, jaz sem z njo zaključila in da sedaj pa pri meni res ni dobrodošla, rekel je da sem prav naredila in da sem lahko srečna kakošno mamo imam jaz.

vrjetno bote razbrale kera sem in to tudi želim, nočem pa da vejo tisti, ki me dejansko poznajo, mogla sem se izpovedat, sej vem da je čist mimo tema, ampak sem mogla napisati.

drugače pa imam danes pregled in ga komaj čakam

(odgovor članu b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
27.11.2008 9:17:40   
tejci01
Dobro jutro

Hvala vsem za jutranjo kavico, prav pasala je.

Kako sem spala? Kot ponavadi, nič kaj dobro. Okrog 1 sem šla na wc in pol nisem mogla zaspat. Ob 5 sem šla še enkrat na wc in pol se je moj dragi stisnil k meni, da sem zaspala kot otročiček. samo kaj ko je hitro minilo, ker je ob 6 že vstal in odšel v službo.user posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
27.11.2008 9:37:41   
tejci01
Joj kakšna zgodba. user posted image
Če te kaj potolaži je pri nas podobno, samo ne tako grozno.

Moja tašča tudi mene ne mara in bi rada imela svoja dva sinova samo za sebe. Brat od mojga je pri njej vse, ga še vedno vidi kot otročička in za njega bi dala dobesedno svoje življenje. Brat je bil tudi že poročen, samo nevesta je odšla. Skupaj pa imata hčerko. On pri hiši zelo malo opravi, samo pohaja, ampak še vedno je pri hiši NAJBOLJŠI.
Moj dragi pa je res zelo priden, delaven (ne da ga hvalim ker je moj dragi), v stanovanju sva tudi par stvari popravila. Ampak nič ni cenjeno, midva lahko premikava gore, samo še vedno ne bova pri njej NIČ. Jaz sem ji tudi že povedala, da s takim obnašanjem ne bo šlo več dolgo naprej in da ko mi bo prekipelo se bova odpravila z mojim drugam. Moji nas bi sprejeli pod streho, ker naju imata zelo rada in vidita da tu ni prihodnosti.
In tega se ona zaveda, da če grem od hiše ji bom vzela tudi sina, katerega je toliko let izkoriščala za delo.

Pozabila sem povedat, da živimo na skupnem dvorišču, imamo pa gospodinjstvo posebej.

Jaz se z njo kaj dosti ne obremenjujem, ji povem kar mi leži na duši. Za najinega otročička nam ni nič pomagala, ma če se bo pa preveč vtikala v najino družinsko življenje, imamo tudi ključ v vratih.

Tako da te razumem kako se počutiš, samo pač taka je in hvala bogu, da so vsaj tvoji starši super.
Zdaj misli samo na svojo štručko in se posveti njej.
jaz sem zagovornica tega, da pogovor v družini vedno reši vse.  Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  za srečo.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
27.11.2008 9:39:49   
čebeli
Joj, Uboga anonimna!user posted image user posted image user posted image Imaš pa res grozno taščo, kot si že enkrat prej pisala (ne bom te tudi jaz imenovala). Ja, takim ljudem ne moreš naredit nič drugega, kot da se čimbolj odmakneš od njih. Je morala pa imeti ona res hude travme v otroštvu, da je tako nezrela za svoje otroke. Ker se pa res obnaša kot nek razvajen 4letni mulček. In res je bilo vedno bolje, da tamladi živijo stran od tastarih, če je le možno. Saj ne živite na ogromni kmetiji, da bi morali bit skupaj. Smo se na faxu tko učil...pač je bla prevelika potreba po delovni sili in so bli prisiljeni...sej pri nas imamo pa res kmetijo (kamor sem se primožila - sem korajžna user posted image ), pa vseeno živimo ločeno in svoje gospodinjstvo in se čimmanj vmešavamo. Je pa res, da se mamo potem radi in tut tile moji so šli čez določene probleme in še sedaj niso popolni.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
27.11.2008 9:47:10   
Anonimen
anonimna, te razumem. Vse kar zdaj rabiš, je to...

Drži se, držita skupaj pa bosta vse premagala, gore premaknila in otročka lepo pocartkala.

Neverjetno, z nekaterimi nam enostavno ni usojeno hoditi skupaj.

Žal... ali pa na srečo!

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
27.11.2008 9:54:52   
Anonimen
Če že govorimo o notranjih stiskah...mene je moja v.d. tašča prvič in zadnjič vprašala kako sem, ko sem bila v osmem mesecu... prej se o moji nosečnosti sploh nismo pogovarjali. Kolikokrat sem komaj zadrževala solze, ko smo sedeli za mizo po par ur skupaj... pa me od njegovih nihče nič ni vprašal... no, enkrat je bilo res govora o tem, da nosečnost ni bolezen...moram bit poštena.

Sama izhajam iz družine, kjer smo se precej pogovarjali, se razvajali kolikor smo le zmogli... potem pa sem naletela na ledene gore, nezaupanje, nespodbujanje, zatiranje....tega do sedaj nisem poznala.

Nekako te bolečine že izgubljajo energijo in zdaj vidim da sem spet postavljena pred nove izzive, novo delo na sebi.

Vse kar predelamo, vse služi nečemu.

Ampak, mačke, ne dajmo se.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
27.11.2008 9:57:36   
katja_p
Aninimna, ne daj se! Sej bo!

Sicer pa je v popvrečju s taščami (al pa tasti) kr velik križ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
27.11.2008 10:01:31   
martka
joj, anonimus... tega pa ne privoščim nikomur, kaj šele mamici v pričakovanju...

user posted image  zate in tvojega dragega, da vzdržita pritisk in ubereta svojo pot brez tašče!

jaz imam HB ok taščo. sedaj! ko me še ni poznala (prva tri leta!!!) pa sem itak bila za njenega sinka izguba časa in uničevanje življenja. 
a sedaj pokliče mene, ko bi od njega kaj rada.... haha, kot da pomaga.... a če ima ona boljši filing- tud prav.
ja, je pa tudi navijala, da bi bili skupaj v hiši- ker 320kv hiše in biti na stara leta sam z možem- ni ravno luštno, priznam, a saj sta sama gradila takšno galejo!!
pa se je sprijaznila, da smo mi zase (25km stran!) in prihajamo 1x-2x na mesec na kosilo in to je to!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
27.11.2008 10:17:38   
martka
druače pa danes ponoči prvič resnejši obisk wc-ja!

ob 1h ponoči me je ful zvilo... tako hudo drisko sem dobila... jao... res me je fino zvijalo! a je user posted image še delala prevale zravenuser posted image

no pa sem potem zaspala do 7h!! vsi smo spali do 7h - tudi Luka  (ki je navadno ob 6.30 v spalnici)...
potem vsakodnevna rutina (malo bolj na hitro) zajtrk, kopalnica, šola, služba...

potem pa je prišla že kr ob 8h  kolegica na kavo za eno uro in pol, sedaj za pol ure še mami moja, jaz pa sem med premorom med njenima obiskoma spet sedela na wc ju in sedaj še enkrat....  no tolk o nizkem štartu...
se je dragi spraševal- mene je spraševal, če sploh naj gre v Lj... haha, ga bolj daje kot mene... hahauser posted image

čeprav, bi jaz temu še bolj rekla visoki štart ali pa celo predpriprave... nikakor še ne resen začetek česa- to zna še trajat cel teden...user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
27.11.2008 10:27:43   
blackcoffee
pikola.. tale prazna Luna pa očitno zelo različno vpliva na nas... večina vas pravi, da ste lepo spale.. jaz pa ravno danes nisem. poleg lulanja in neprestanega vstajanja sem se le obračala po postli in čakala jutra. če bi vedela, da še kaka sova tle gor čepi, bi ji prišla delati družbo...  skratka, zaspala sem šele okoli 6h. 
tako, zdaj vam lahko voščim dobro jutro.... user posted image

anonoimna
- kratko in jedrnato: naj gre baba v dom za ostarele. ti pa koliko sem lahko razbrala imaš podporo partnerja.. kar šteje največ. očitno, se ne bo pustil zmanipulirat saj izgleda, je dejansko na tvoji strani.
ampak! to, kar si ji povedala, bi ji moral tudi on - kot sin. seveda pa je za razumeti, da bo to težko storil.. konec koncev mu je mati.  vse kar je potrebno, je to, da postavi mejo in da te zaščiti v tem smislu, da sta odločitev spejela skupaj in da nisi ti črna ovca.
pač... ljudje v takih okoliščinah potrebujejo črno ovco - nekoga, ki je za vse kriv. v tem primeru si pač to ti. sprejmi in se ne obremenjuj. itak dobro veš, da si pravilno ravnala in si bila odkrita, ko si povedala svoje mnenje.
nihče ti nima kaj očitati. pričakuješ otroka in imaš vso pravico zaživeti svoje družinsko življenje. če bi pa imeli s taščo lepše odnose, pa bi najbrž tudi na stara leta, lahko živela z vama. tako je pač treba iskati druge opcije - domovi za ostarele še vedno obstajajo. so polno zasedeni, tako da ne čakajta predolgo - vsaj na čakalno listo jo dajte.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
27.11.2008 10:31:29   
CIPRESA
Anonimna  sedaj se ne obremenjuj s taščo, vem da je to lahko rečt ampak na prvem mestu dta vidva in vajin težkopričakovani otroček. Ne sme ti pokvariti razpoloženja, to je vajin dan, to so vajini trenutki. Odmisli jo, ona je že imela svojo priložnost in svoje trenutke - sedaj sta NA VRSTI VIDVA in to edino šteje. Če se bosta vidva lepo razumela  potem vaju ne prestavi tudi taka taščauser posted image

Martka glede driskanja, sem ga imela en teden nazaj in sem mislila da je to to, sedaj grem pa rodit - pa je bil le en virus ki sem ga staknilauser posted image Lahko pa se res že pripravljaš na odhod, če se ne motim je driska tudi en znak med vsemi ostalimi  za rodituser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
27.11.2008 10:43:14   
martka
Martka glede driskanja, sem ga imela en teden nazaj in sem mislila da je to to, sedaj grem pa rodit - pa je bil le en virus ki sem ga staknila Lahko pa se res že pripravljaš na odhod, če se ne motim je driska tudi en znak med vsemi ostalimi za rodit

ja, saj ne delam panike... sam neseser sem pa vseeno pripravila...user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?