|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
26.11.2008 23:11:27   
sesil
a zdej bom pa sama ostala?
kaj tavečja čveka je tudi že šla?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
26.11.2008 23:12:30   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Anitka, moj rekord je bil 340 slik.  so ble od par let nazaj.

Moje pa od treh mesecevuser posted image user posted image

je sam Gal na slikah, grem stavituser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
26.11.2008 23:14:05   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka, moj rekord je bil 340 slik.  so ble od par let nazaj.

Moje pa od treh mesecevuser posted image user posted image

je sam Gal na slikah, grem stavituser posted image

Zdaj si me pa dobilauser posted image user posted image user posted image , ja na večini je res Gal

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
26.11.2008 23:15:25   
sesil
tudi v času ko me ni blo na rr, sem bla med prisotnimi. hm, verjetno zato ker ne zaprem strani, ugasnem samo povezavo z internetom. ali pa je bil moj kaj na rač. pa je blo okno odprto.
potem zgleda tako, kot da nimam drugega dela kot na rr viset.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
26.11.2008 23:15:34   
Srčekgirll
Uf,...jst bom šla zdej tud spatuser posted image . Upam, da bo Videk spal do zjutraj. Saj se je do zdej vsake tolk zbujal pa kr jokaluser posted image , pol je bil polulan skoz ( Hofer plenice so en kuser posted image c). K sm ga preoblačila je tulu k jeshar, pol sm ga pa še mal podojila in zaenkrat je vse tiho. Upam, da do jutra. Vsem skupaj želim lepo in MIRNO noč, upam da se boste naspale in vas bojo mali hroščki pustili spat in da bojo tud oni spali do jutra. Tiste, ki mate pa bolne user posted image pa želim, da se do jutra pzdravijouser posted image . Pa še user posted image za vas inuser posted image za vaše hroščke. Nočko

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
26.11.2008 23:15:53   
Anitka

tudi v času ko me ni blo na rr, sem bla med prisotnimi. hm, verjetno zato ker ne zaprem strani, ugasnem samo povezavo z internetom. ali pa je bil moj kaj na rač. pa je blo okno odprto.
potem zgleda tako, kot da nimam drugega dela kot na rr viset.

Hvala enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
26.11.2008 23:16:53   
valentina2006
katy82: Akcija v Intersparu traja od 26.11. do 8.12.2008.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
26.11.2008 23:17:14   
Anitka
Zdaj pa res grem  user posted image

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
26.11.2008 23:18:27   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

kolko je pa redna cena?

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
26.11.2008 23:19:23   
valentina2006
Tud jes se odpravljam... DOBR PANČITE

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4410
26.11.2008 23:19:45   
sesil
jaz sem kupla maxi cosi tobi za 140 e v turbo limaču, je bla akcija oktobra. sej verjetno sta podobna.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
26.11.2008 23:20:22   
sesil
user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
26.11.2008 23:20:42   
valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

kolko je pa redna cena?

Piše, da 149,99 -- zdej v akciji pa 119,99.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
26.11.2008 23:29:59   
sesil
waw, jaz imam hotel 4  zvezdice. sploh ne vem kdaj sem prišla v višjo kategorijo.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
26.11.2008 23:31:45   
sesil
pol grem pa tudi jaz spat.
jutri nimam pilatesa, bo bolj čvekast večer.user posted image

nočko

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
26.11.2008 23:37:12   
Anonimen
Dober vecer,

Ne bom veliko razlagala samo na kratko...pa komentirala bom tud jutri, ce bom pri volji mislim, da ste naklofale tam nekje 15 strani.

Zdele moram po netu mal pobrskat kaj je s tem zarascanjem lobanje...ker mi gre ta P prav na jetra ze s tem ko mi tezi da ima veliko glavo pa, da naj ga dam na sonce...Pa da ima prevec odprto (se vedno ) lobanjo...

Skratka na sonce ga moram dajat, pls be seriususer posted image user posted image  Men se zdi, da naj bi glih zascitili otrosko glavico pred soncem ne pa da ga se na sonce nastavljam...
Pa ze prejsnjic mi je rekla da ga moram soncit pa dobil je ne sam D3 ampak prov sirup kalcij +D3...pedical, se mu rece.

No pa sem potem pisala dr. Casermanu v Slovenijo in mi je lepo razlozil da je bil ob rojstvu z obsegom glave na 95% -37,5cm in da je tudi sedaj z 45 cm se zmeraj na 95% in da je to cist normalno saj naj bi v prvih treh mesecih glavica zrasla po 2cm na mesec in potem naslednje mesece po 1 cm. In po tej logiki je Omar cist normalen...
Ampak ona pravi da ga moram dat na sonce in pa malo zlicko oljcnega olja v kosilo vsak dan..
No vsaj tok je pa bila da je rekla da na sonce pa ne it od 12 -15 ure...

Kaj pa naj ... ubogala jo bom.user posted image

Druga stvar pa spet smo prelahki.. Zredil se je v 6 tednih samo 300g. In potem ko sem povedala koliko poje , je vprasala ce je morda zelo aktiven. Ja, to pa moram rect da je res...skoz v pogonu niti sekunde pri miru.
Potem je rekla, da bo to to in da se za tezo ne bomo se sekirali...

Skratka... evo sem rekla da ne bom pisala pa sem kar ... aja se to imela je ta dobro cepivo HB .. tako da upam na manj reakcije..

Ti pa tukaj pri nas kar pediater cepi in takoj da se zlicko Calpola.

No zdej pa res grem mal iskat kaj je s tem ce se kosti glave prepocasi zarascajo...

Pa se podatki za seznam:

71 cm
8300 g
45 cm obseg glavice

Ce bo cajt bom sla mal za nazaj brat ker itak cakam da mi svecke za vrocino dostavijo iz lekarne... ampak najprej pa grem klikat, da me ne bo skrbelo po nepotrebnem...ali pa da me morda mora skrbet...

ajde  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4416
27.11.2008 1:05:30   
Anonimen
Itak da sem zdej pomirjena...ni nic katastrofalnega to z glavo...Bom pa jo vseeno ubogala in ga mal soncila, ampak ne glavico..nogice pa rokice.user posted image
Pa olivno olje bom tudi dodajala.

Sedaj pa komentarji:

Ok, najprej hvala vsem za lepe besede o mojemu soncku.Itak je vsaki mamici njen otrok najlepsi ampak jaz vam povem da pri meni tudi tisto da imajo nekateri starsi najmlajsega najraje prav gotovo drzi.user posted image  Vse 3 imam neskoncno rada, ampak tale je pa moj bonboncek...

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****:Lepega fantka imaš. Moj je bil tud dostikrat v roza pižami in je še danes hud ko vidi fotkeuser posted image Bom zrihtala za seznam.

Moj ta starejsi je pa hud ce je kje nag na slikcah.user posted image
Drugace pa sej Omar ni v roza, ampak tale pizama ima pa res rdece rozice gor...je pa topla in prakticna pa kdo ga pa ponoci vidi.user posted image

****: ampak tuki sta si pa s Samio fejst podobnauser posted image  Dobr oprav dans in ne se razburjat, saj veš kaj raste od tegauser posted image

Ja res sta si zelo podobna bom jutri dala eno fotko za primerjavo... cez 10 let ne bom vedela ker je ker na fotkah, ker sta res kopija.user posted image

Ja men od razburjenja res rit raste, ker se potolazim lahko samo iz cokolado...

Nisem se nic razburjala, ker je dragi poskrbel da naju je on peljal in da sva bila hitro na vrsti. In zdravnica je bila danes ultra ustrezljiva beri ni se ji mudilo...pa se ta boljse cepivo je imela.user posted image
Je pa res da sva se zaradi prometa tja vozila skor 2 ure nazaj pa sva bila v 40 minutah...

pa mam občutek dajo grlo boli, ker neke spake edelazraven ko jeva...pa nič novega ne okušava tako da...bi lahko to blo to, ha?

Cmrlika: Moj Omar ni hotel jesti in je bil slabe volje kar 2 dni  in sele potem je dobil hudo vrocino pa smo ga peljali k zdravniku in je ugotovil , da ima hudo vneto grlo.
Tako, da ja lahko ima vneto grlo in zato ne je. Pelji jo zdravniku.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mya: Za vas tud pikapoke.user posted image user posted image user posted image user posted image   Zal ti jaz ne znam nic na temo tako hudih alergij svetovati, sem pa v mislih s teboj...

**** tebi sem dolžna en odgovor. Ja tisti medo ima pampersko gor. user posted image  Jakovo delo. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za danes

Barbaw:
Hvala so nucale zgleda te pikapoke... tisti medo ( sem mislila, da je kuza) je pa faca... takoj sem opazila pampersko...user posted image user posted image user posted image

In res se strinjam z spelino, ce je to razmetano potem pa res ne vem...user posted image user posted image  Pri nas imamo tako ko je pospravljeno.user posted image

Še 1 user posted image  za vse ki imate fantke --> midva še zmer ne spravva kožice čez glavco, se je že kr lepo stegnila, sam se mi zdi, da še zmer dost fali. Imam pa od P naročeno, da jo samo mal po kopanju potegnem nazaj. Kako pa je pri vas????

Valentina: Pri nas sta oba fantka obrezana tako da ne vem... Vem pa da je enkrat ze ena to sprasevala in sem poklicala tega kirurga urologa, ki ga mi poznamo in je svetoval med kopanjem narahlo dol vlect...in da ce gre pomalem potem so sanse da bo slo...
Ce pa ne gre niti malo potem bo potrebna pa kirurska ali pediatricna asistenca..

Lahko da mu bo P. samo na grobo potegnil in bo malo zakrvavelo...ce bos potem lepo v kamilice namakala ali pa vsaj obkladke dajala da se ne bo nazaj zaraslo bo vse reseno...user posted image
In pa za tvojega Matevza, da bi bilo vse uredu user posted image user posted image user posted image  

Glede tega kar ti je P. povedala pa ni nic cudnega...v tujini so precej bolj skepticni glede flexotida, imam izkusnje iz italije... estrella pa iz nemcije.
Ampak sam da bo vse o.k. ... dozo imate pa res minimalno.user posted image

ne da se mi brskat za nazaj....kaj kupujete za dlesni, ko prihajajo zobki?

Mi imamo pa eno anglesko stvar imenuje se DENTINOX pa me zanima ce bi mi katera hotela napisat sestavo tega Calgela, da vidim ali je to ena in ista stvar...user posted image

Do kdaj nameravate imeti oblazinjeno posteljico???

Aurora: Jaz skoz,dokler bo noter spal... saj se lahko butne v les tud ko je 1 let pa pol star...al pa 3 leta.

A ti razmisljas da bi stran vzeka obrobe?
Ali pa sem spet kej narobe razumela...user posted image

Estrella: Res imate zelo lepo hisko... ampak res je zakon. Tud barva fasade je user posted image

Anitka: Tudi vi imate lusno hisko.user posted image  Pa za Gala user posted image user posted image user posted image , da se cim prej pozdravi.

Naty:

Punce sej nočm zamorit, ampak a ste vidle kaj se je zgodilo tistem fantku v mariborski bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image ? Js sm tolk jokala prejle... bogi starši. Men bi se po moje kr zmešalo.

Jaz pa ne vem zakaj se gre user posted image user posted image  Pa bi rada vedela user posted image

Aha sem ze nasla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kasso: Boli ga ker je ze toliko star...in se bolj zaveda, ce bi bil dojencek se reagiral ne bi.  Meni je tisti kirurg rekel da on nasprica z xelocainom prej. Potem pa obvezno Calpol vsaj 1 dan in pa kamilicni obkladki da se ne zasusi...

A sedaj mi lahko poves kater je bil?

Jaz sem zgubila živce in odnehala s tem slikam in sem nazaj napopala mjo maskoto; piščancauser posted image user posted image

Estrella:
Ta piscanec je Zakon user posted image user posted image . Samia ga ima blazno rada.

Nina7: Tudi mi se ze kar v veliki banji kopamo...mi je lazje pa manj sem mokrauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
edinaos, zakaj si pa bila užaljenauser posted image ...vsega pa od včeraj nisem brala, a mislim, da ti ni nobena hotela kaj hudegauser posted image

Za brez veze...pa brez zamere to je samo moje skromno mnenje user posted image

hijenca: Drzi se...user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne bos zbolela...

Se 5 strani mi je ostalo za pokomentirat... ampak bom raje stisnila potrdi da mi vse ne zbrise ko sem se pa tok namatrala enkrat za spremembo...

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
27.11.2008 1:30:08   
Anonimen
Spelin@: Da dobro opravita danes in da bodo pljucka ze boljse.user posted image user posted image user posted image

Barbaw: Upam da lepo panckas in da je glavobol sel...user posted image

Govora o polnoci je bilo res na temo cakanja, ce bi bila sama..Tako pa je moj zrihtal beri podkupil sestro in sva bila tik tak...

Joj, kaj tle denar dela cudeze.user posted image

Estrella: Emso te jeb*e... kako si lahko pozabila kje sem,ko si mi se svetovala naj se ne sekiram prevec ker od tega rit raste...
Ce ni EMSO potem imas pa ce sladkorno krizo zaradi abstinence in ti na spomin udarja...user posted image user posted image user posted image  
Ampak vseeno hvala za skrb...user posted image user posted image user posted image  Te mam rada ves user posted image

Mena je se dalec....user posted image  Permejdunej da se men zdi da bos ti mela se enega dojencka.user posted image user posted image

Spelin@: Ti si pa faca.... ce bi se rodil najmanj 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Katy: cakam slikce iz toplic...user posted image

Zeleni so pa user posted image user posted image user posted image   Resevalno vozilo za psihiatrijo je menda zelene barve...

Evo pa sem na koncu...

Ura pa 2.30...zdej pa pod tus pa spat.

Lahko noc vsem skupaj in lepe sanje.user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
27.11.2008 6:37:08   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Evo, piskrčki s kavico so že pristavljeni

user posted image

pa nekaj za v zelodček se bo tudi našlo

user posted image

Drugače pa je danes zelooooooo mraz, saj zunaj kaže -7,8 stopinj. Me je kar groza, ko pomislim, da bo potem, ko bo sonce šlo gor še kako stopinjo do dve več minusa.
Uglavnem, meni je pomembno to, da je zunaj popolnoma jasno, ker poeni, da bo SONČEK in bova z Manco lahko šle ven, če ne bo spet spala od 11-14h user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
27.11.2008 6:52:52   
Estrella*

user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
27.11.2008 6:59:05   
Anonimen
Dobro jutro tudi od nas,

Mi smo se zrihtali najedli...sedaj pa bova sla mal ven... na sonce.user posted image
Zunaj je prijetno , soncno brez oblacka 18 stopinj.

Vse naj za pol svecke Maju.user posted image

Ajde...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4421
27.11.2008 7:01:55   
Estrella*
Ups, škrat je bil na deluuser posted image . Pa dobro jutro!!

ss, tud pri nas je še -7stuser posted image  in sonček že počasi leze gor: ob 7.29h bo danes sunrise in ob 16.13h sunsetuser posted image user posted image user posted image
Hvala za postrežbo, si grem kar kuj postrežtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4422
27.11.2008 7:02:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dobro jutro tudi od nas,

Mi smo se zrihtali najedli...sedaj pa bova sla mal ven... na sonce.user posted image
Zunaj je prijetno , soncno brez oblacka 18 stopinj.

Vse naj za pol svecke Maju.user posted image

Ajde...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
27.11.2008 7:05:50   
Estrella*

Spelin@: Da dobro opravita danes in da bodo pljucka ze boljse.user posted image user posted image user posted image

Barbaw: Upam da lepo panckas in da je glavobol sel...user posted image

Govora o polnoci je bilo res na temo cakanja, ce bi bila sama..Tako pa je moj zrihtal beri podkupil sestro in sva bila tik tak...

Joj, kaj tle denar dela cudeze.user posted image

Estrella: Emso te jeb*e... kako si lahko pozabila kje sem,ko si mi se svetovala naj se ne sekiram prevec ker od tega rit raste...
Ce ni EMSO potem imas pa ce sladkorno krizo zaradi abstinence in ti na spomin udarja...user posted image user posted image user posted image  
Ampak vseeno hvala za skrb...user posted image user posted image user posted image  Te mam rada ves user posted image

Mena je se dalec....user posted image  Permejdunej da se men zdi da bos ti mela se enega dojencka.user posted image user posted image

Spelin@: Ti si pa faca.... ce bi se rodil najmanj 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Katy: cakam slikce iz toplic...user posted image

Zeleni so pa user posted image user posted image user posted image   Resevalno vozilo za psihiatrijo je menda zelene barve...

Evo pa sem na koncu...

Ura pa 2.30...zdej pa pod tus pa spat.

Lahko noc vsem skupaj in lepe sanje.user posted image user posted image

****; res se nekaj dogaja z menoj, ker mi določene stveri uidejo z glave. Ko mi Matej kaj omeni ;rečem  jj OK in ko se tista stvar zgodi gledam ko tele v nova vratauser posted image Res kriza.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
27.11.2008 7:12:07   
Estrella*

Pa se podatki za seznam:

71 cm
8300 g
45 cm obseg glavice

Prelahek??????Mater, pol je moja ultra prelahka ker ima na 70cm/7450guser posted image user posted image user posted image user posted image Naša se je sicer v 6t zredila 750g, ampak mi je ravno Casserman rekel, da je vse ok, če gre teža le gor in ne stagnira. Sicer je bil Omar bolan in še z GH na začetku ni lahko.
Glavo ima pa čisto OK, ker res sledi svoji krivulji že od rojstvauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?