Anonimen
|
Itak da sem zdej pomirjena...ni nic katastrofalnega to z glavo...Bom pa jo vseeno ubogala in ga mal soncila, ampak ne glavico..nogice pa rokice. Pa olivno olje bom tudi dodajala. Sedaj pa komentarji: Ok, najprej hvala vsem za lepe besede o mojemu soncku.Itak je vsaki mamici njen otrok najlepsi ampak jaz vam povem da pri meni tudi tisto da imajo nekateri starsi najmlajsega najraje prav gotovo drzi. Vse 3 imam neskoncno rada, ampak tale je pa moj bonboncek... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****:Lepega fantka imaš. Moj je bil tud dostikrat v roza pižami in je še danes hud ko vidi fotke Bom zrihtala za seznam. Moj ta starejsi je pa hud ce je kje nag na slikcah. Drugace pa sej Omar ni v roza, ampak tale pizama ima pa res rdece rozice gor...je pa topla in prakticna pa kdo ga pa ponoci vidi. ****: ampak tuki sta si pa s Samio fejst podobna Dobr oprav dans in ne se razburjat, saj veš kaj raste od tega Ja res sta si zelo podobna bom jutri dala eno fotko za primerjavo... cez 10 let ne bom vedela ker je ker na fotkah, ker sta res kopija. Ja men od razburjenja res rit raste, ker se potolazim lahko samo iz cokolado... Nisem se nic razburjala, ker je dragi poskrbel da naju je on peljal in da sva bila hitro na vrsti. In zdravnica je bila danes ultra ustrezljiva beri ni se ji mudilo...pa se ta boljse cepivo je imela. Je pa res da sva se zaradi prometa tja vozila skor 2 ure nazaj pa sva bila v 40 minutah... pa mam občutek dajo grlo boli, ker neke spake edelazraven ko jeva...pa nič novega ne okušava tako da...bi lahko to blo to, ha? Cmrlika: Moj Omar ni hotel jesti in je bil slabe volje kar 2 dni in sele potem je dobil hudo vrocino pa smo ga peljali k zdravniku in je ugotovil , da ima hudo vneto grlo. Tako, da ja lahko ima vneto grlo in zato ne je. Pelji jo zdravniku. Mya: Za vas tud pikapoke. Zal ti jaz ne znam nic na temo tako hudih alergij svetovati, sem pa v mislih s teboj... **** tebi sem dolžna en odgovor. Ja tisti medo ima pampersko gor. Jakovo delo. za danes Barbaw: Hvala so nucale zgleda te pikapoke... tisti medo ( sem mislila, da je kuza) je pa faca... takoj sem opazila pampersko... In res se strinjam z spelino, ce je to razmetano potem pa res ne vem... Pri nas imamo tako ko je pospravljeno. Še 1 za vse ki imate fantke --> midva še zmer ne spravva kožice čez glavco, se je že kr lepo stegnila, sam se mi zdi, da še zmer dost fali. Imam pa od P naročeno, da jo samo mal po kopanju potegnem nazaj. Kako pa je pri vas???? Valentina: Pri nas sta oba fantka obrezana tako da ne vem... Vem pa da je enkrat ze ena to sprasevala in sem poklicala tega kirurga urologa, ki ga mi poznamo in je svetoval med kopanjem narahlo dol vlect...in da ce gre pomalem potem so sanse da bo slo... Ce pa ne gre niti malo potem bo potrebna pa kirurska ali pediatricna asistenca.. Lahko da mu bo P. samo na grobo potegnil in bo malo zakrvavelo...ce bos potem lepo v kamilice namakala ali pa vsaj obkladke dajala da se ne bo nazaj zaraslo bo vse reseno... In pa za tvojega Matevza, da bi bilo vse uredu Glede tega kar ti je P. povedala pa ni nic cudnega...v tujini so precej bolj skepticni glede flexotida, imam izkusnje iz italije... estrella pa iz nemcije. Ampak sam da bo vse o.k. ... dozo imate pa res minimalno. IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne da se mi brskat za nazaj....kaj kupujete za dlesni, ko prihajajo zobki? Mi imamo pa eno anglesko stvar imenuje se DENTINOX pa me zanima ce bi mi katera hotela napisat sestavo tega Calgela, da vidim ali je to ena in ista stvar... Do kdaj nameravate imeti oblazinjeno posteljico??? Aurora: Jaz skoz,dokler bo noter spal... saj se lahko butne v les tud ko je 1 let pa pol star...al pa 3 leta. A ti razmisljas da bi stran vzeka obrobe? Ali pa sem spet kej narobe razumela... Estrella: Res imate zelo lepo hisko... ampak res je zakon. Tud barva fasade je Anitka: Tudi vi imate lusno hisko. Pa za Gala , da se cim prej pozdravi. Naty: Punce sej nočm zamorit, ampak a ste vidle kaj se je zgodilo tistem fantku v mariborski bolnici ? Js sm tolk jokala prejle... bogi starši. Men bi se po moje kr zmešalo. Jaz pa ne vem zakaj se gre Pa bi rada vedela Aha sem ze nasla kasso: Boli ga ker je ze toliko star...in se bolj zaveda, ce bi bil dojencek se reagiral ne bi. Meni je tisti kirurg rekel da on nasprica z xelocainom prej. Potem pa obvezno Calpol vsaj 1 dan in pa kamilicni obkladki da se ne zasusi... A sedaj mi lahko poves kater je bil? Jaz sem zgubila živce in odnehala s tem slikam in sem nazaj napopala mjo maskoto; piščanca Estrella: Ta piscanec je Zakon . Samia ga ima blazno rada. Nina7: Tudi mi se ze kar v veliki banji kopamo...mi je lazje pa manj sem mokra IZVIRNO SPOROČILO: kasso edinaos, zakaj si pa bila užaljena ...vsega pa od včeraj nisem brala, a mislim, da ti ni nobena hotela kaj hudega Za brez veze...pa brez zamere to je samo moje skromno mnenje hijenca: Drzi se... Upam, da ne bos zbolela... Se 5 strani mi je ostalo za pokomentirat... ampak bom raje stisnila potrdi da mi vse ne zbrise ko sem se pa tok namatrala enkrat za spremembo...
|