|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
26.11.2008 22:08:34   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Špelin: Ju3 srečno na sistematskem, da bosta končno rešena pikice in da bodo pljučka čistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še eno "ta kičasto"da bo bolj držalouser posted image

Pod tole se pa tud jaz podpišem. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
26.11.2008 22:09:03   
katy82
Anitka tvojemu hroščku se pa prov pozna da je buban naj se hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa ful lepo hišo imate

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
26.11.2008 22:09:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Evo Gal spiuser posted image user posted image .

Špelin@
se mi zdi, da si ti spraševala po spalni vreči - kupila sem jo v Avstriji v NKD-ju, za manj kot 10 evrčkovuser posted image

Zelo poceni user posted image

Estrella*, coprnička moja, hvala ti za lepe želje user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
26.11.2008 22:09:48   
jana81
Nejc je končno zaspal, jst sem pa ubita ko klada..grem pod tuš, pa mal pred tv, pol pa k Nejcu spat... lubi bo dans verjetn dolg pred tv, ker imava brata njegovega tu na obisku in bosta verjetno PS igrala...

pa NOČKO VSEM

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
26.11.2008 22:09:48   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Edinaos mi imamo spalnico in otroško sobo, dnevna pa je s kuhinjo povezana - ni stene vmes, ker smo jo podrli. user posted image  Imamo Kuhinjo in dnevno kot en prostor. Vmes je le miza.

Kaj pa misliš imeti v mansardi???

Tole mi je pa ušlo. user posted image  Včasih ne preberem čisto vseh postov oz. jih spregledam med svojimi.

Eno spodnjo sobo bi riskirala za stopnice, zg. bi pa naredila 2 otroški, kopalnico (tuš in wc), pa če bi šlo še eno malo sobico za mojega.

A pol bi vi2 imela spalnico spodaj, otroka pa zgoraj??

Ja. Imamo grozne sosede, ki imajo vrtnarijo in vsako jutro štartajo kombi, ki je glasen in zelo smrdi, odpeljejo pa se po pol ure in pustijo smrad za sabo. Otroška je obrnjena ravno k njim. user posted image  je pa od okna do ograje samo slabe 4 m. user posted image  Zato bi naredila zgoraj sobe, pa da ima vsak svojo, da ne bo v puberteti dretja (itak da bo), midva pa imava spalnico na ful dobri legi in ne bi menjala.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4280
26.11.2008 22:10:02   
katy82
Špelina tudi zate bom držala pesti in za tvojega navihančka,da bi le bil zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
26.11.2008 22:10:44   
špelin@
Nočko, jana81 user posted image

valentina2006, tudi tebi hvala user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
26.11.2008 22:10:45   
Soncnica Sandra ***
Čer!

Sem vam prišla samo lahko noč voščit. Sem ravno izpod tuša, Manca panča od 9ih, moj je pa zadremal pre TVjem ko gleda on "pomembno" tekmo fuzbala user posted image

Nč ga grem zbudit, da ga v posteljo zvlečem user posted image

NOČKO

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
26.11.2008 22:11:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Špelina tudi zate bom držala pesti in za tvojega navihančka,da bi le bil zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
26.11.2008 22:11:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Sej drgač pa sploh ne vem kaj naj pokomentiram k skoz klofate in sploh ne dohajamuser posted image

Kar vskoči in se priklopi tu, kjer si zdaj. Drugače ne boš sfolgala, verjemi user posted image
In user posted image user posted image user posted image  za Laro. Na Anžeta pa že ves čas mislim in na tvojo sestrico user posted image Imam bratca oz bratauser posted image

Hijenca upam da se kmalu pozdraviš

Estrella na mojega si nardila ful vtis k sem mu povedala tvojo življensko zgodbo še posebi so mu všeč potovanjauser posted image BTW dobra metla čeprav jst zate še vedno navijam za sesalc k si bolj napredna ženskauser posted image

Barbaw hvala

katy; metla je res staromodna, ampak je tiha in z njo lahko lažje špijuniram. A si predstavljaš glasen sesalc in mojo tonažo na njemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj mister J mi je deloval tako nekeko:" o babe, daj že nehta nabijatuser posted image user posted image " Je pa priden dečko, da je ostal s teboj in poslušal babji čvek. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
26.11.2008 22:11:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Sem vam prišla samo lahko noč voščit. Sem ravno izpod tuša, Manca panča od 9ih, moj je pa zadremal pre TVjem ko gleda on "pomembno" tekmo fuzbala user posted image  

"Gleda", ja... user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
26.11.2008 22:12:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tally, upam,da  te glava neha bolet in boš dobro spala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
Morm pa neki napisat... Matevž se je čist navdušu z mini lučno in se vsak večer z njo igra v postelci preden zaspi... tolk časa jo lovi in občuduje, da ga zmanka... pol mu jo gre pa mami ugasnt ko utihne in je k angelček... tko lepo pančka user posted image .

user posted image user posted image user posted image

podpišem se pod tole.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
26.11.2008 22:12:35   
barbaw

Špelin: Ju3 srečno na sistematskem, da bosta končno rešena pikice in da bodo pljučka čistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še eno "ta kičasto"da bo bolj držalouser posted image

Pod tole se pa tud jaz podpišem. user posted image

Jaz tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 4288
26.11.2008 22:12:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejc je končno zaspal, jst sem pa ubita ko klada..grem pod tuš, pa mal pred tv, pol pa k Nejcu spat... lubi bo dans verjetn dolg pred tv, ker imava brata njegovega tu na obisku in bosta verjetno PS igrala...

pa NOČKO VSEM

A so ti že povedali, da so moški vedno otroci, le igrače postanejo dražje? user posted image

Pa lahko noč!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
26.11.2008 22:13:25   
barbaw
Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
26.11.2008 22:13:54   
valentina2006
Zmer pozabim user posted image

Anitka: Luštna hiša... in držim pesti za Gala user posted image user posted image user posted image ...

Estrella*: user posted image  user posted image  user posted image  za paparico v podpisu user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
26.11.2008 22:14:09   
špelin@
barbaw, hvala user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
26.11.2008 22:15:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw, hvala user posted image

Nič hvalit. Samo pozdravite se čimprej. Že to, da ne kašlja ko ga pripelješ z mrzlega na toplo je user posted image . Zelo dober znak.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
26.11.2008 22:16:02   
Estrella*

Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. user posted image

Jaz že ene dva dni zaostajam za kako stran, včeraj mi je uspelo celo za 2 strani. Grozaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
26.11.2008 22:16:41   
valentina2006

Tud jest ne... mi kr zmanka kakšna roka za glavo podpirat user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
26.11.2008 22:17:24   
barbaw

Jaz že ene dva dni zaostajam za kako stran, včeraj mi je uspelo celo za 2 strani. Grozaaaaaaaaaaaaaaa

Jaz sem nekako nadoknadila vse, ampak danes pa sem eno stran zadaj capljala. Saj zdaj mi je ratalo. Je kar hudo tole za tiste, ki ne vedo kako se vklopit. Sem se nekako navadila citirat poste in kar klikat. Jih pač ful pade en za drugim.

Neposredna povezava do sporočila: 4296
26.11.2008 22:17:42   
Estrella*

Pa danes sploh ni tempa, včeraj sem se utapljalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4297
26.11.2008 22:17:52   
barbaw

user posted image user posted image

A zdaj pa smo same?

Neposredna povezava do sporočila: 4298
26.11.2008 22:18:58   
barbaw

Pa danes sploh ni tempa, včeraj sem se utapljalauser posted image user posted image user posted image

Mene pa danes glava ubija. Sem spila že dve kavi pa je še premalo. Nimam pojma kaj je to, da po porodu Maje rabim vsak dan kavo, ker drugače imam takeeeee glavobole za znoret. user posted image  Pa prej nikoli nisem pila kave. Pritisk je normalen. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4299
26.11.2008 22:19:57   
Estrella*

Jaz sem nekako nadoknadila vse, ampak danes pa sem eno stran zadaj capljala. Saj zdaj mi je ratalo. Je kar hudo tole za tiste, ki ne vedo kako se vklopit. Sem se nekako navadila citirat poste in kar klikat. Jih pač ful pade en za drugim.

To sem včeraj prakticirala, pa sem bila v še večjem zaostankuuser posted image Da ne govorim koliko postov je šlo mimo. Še dobro, da ste jih citiraleuser posted image
To od sob in najstniškega ravsa, mi je že sedaj slabo. Andraž ima malo večjo in lepšo sobo z balkonom, Alja pa pač obično in že vidim, da bo to kamen spotikeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?