Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:08:34
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin: Ju3 srečno na sistematskem, da bosta končno rešena pikice in da bodo pljučka čista pa še eno "ta kičasto"da bo bolj držalo Pod tole se pa tud jaz podpišem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:09:03
|
|
|
|
katy82
|
Anitka tvojemu hroščku se pa prov pozna da je buban naj se hitro pozdravi ,pa ful lepo hišo imate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:09:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Evo Gal spi . Špelin@ se mi zdi, da si ti spraševala po spalni vreči - kupila sem jo v Avstriji v NKD-ju, za manj kot 10 evrčkov Zelo poceni Estrella*, coprnička moja, hvala ti za lepe želje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:09:48
|
|
|
|
jana81
|
Nejc je končno zaspal, jst sem pa ubita ko klada..grem pod tuš, pa mal pred tv, pol pa k Nejcu spat... lubi bo dans verjetn dolg pred tv, ker imava brata njegovega tu na obisku in bosta verjetno PS igrala... pa NOČKO VSEM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:09:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos mi imamo spalnico in otroško sobo, dnevna pa je s kuhinjo povezana - ni stene vmes, ker smo jo podrli. Imamo Kuhinjo in dnevno kot en prostor. Vmes je le miza. Kaj pa misliš imeti v mansardi??? Tole mi je pa ušlo. Včasih ne preberem čisto vseh postov oz. jih spregledam med svojimi. Eno spodnjo sobo bi riskirala za stopnice, zg. bi pa naredila 2 otroški, kopalnico (tuš in wc), pa če bi šlo še eno malo sobico za mojega. A pol bi vi2 imela spalnico spodaj, otroka pa zgoraj?? Ja. Imamo grozne sosede, ki imajo vrtnarijo in vsako jutro štartajo kombi, ki je glasen in zelo smrdi, odpeljejo pa se po pol ure in pustijo smrad za sabo. Otroška je obrnjena ravno k njim. je pa od okna do ograje samo slabe 4 m. Zato bi naredila zgoraj sobe, pa da ima vsak svojo, da ne bo v puberteti dretja (itak da bo), midva pa imava spalnico na ful dobri legi in ne bi menjala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:10:02
|
|
|
|
katy82
|
Špelina tudi zate bom držala pesti in za tvojega navihančka,da bi le bil zdrav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:10:44
|
|
|
|
špelin@
|
Nočko, jana81 valentina2006, tudi tebi hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:10:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Čer! Sem vam prišla samo lahko noč voščit. Sem ravno izpod tuša, Manca panča od 9ih, moj je pa zadremal pre TVjem ko gleda on "pomembno" tekmo fuzbala Nč ga grem zbudit, da ga v posteljo zvlečem NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:11:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina tudi zate bom držala pesti in za tvojega navihančka,da bi le bil zdrav Hvala ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:11:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Sej drgač pa sploh ne vem kaj naj pokomentiram k skoz klofate in sploh ne dohajam Kar vskoči in se priklopi tu, kjer si zdaj. Drugače ne boš sfolgala, verjemi In za Laro. Na Anžeta pa že ves čas mislim in na tvojo sestrico Imam bratca oz brata Hijenca upam da se kmalu pozdraviš Estrella na mojega si nardila ful vtis k sem mu povedala tvojo življensko zgodbo še posebi so mu všeč potovanja BTW dobra metla čeprav jst zate še vedno navijam za sesalc k si bolj napredna ženska Barbaw hvala katy; metla je res staromodna, ampak je tiha in z njo lahko lažje špijuniram. A si predstavljaš glasen sesalc in mojo tonažo na njem Tvoj mister J mi je deloval tako nekeko:" o babe, daj že nehta nabijat " Je pa priden dečko, da je ostal s teboj in poslušal babji čvek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:11:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sem vam prišla samo lahko noč voščit. Sem ravno izpod tuša, Manca panča od 9ih, moj je pa zadremal pre TVjem ko gleda on "pomembno" tekmo fuzbala "Gleda", ja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:12:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, upam,da te glava neha bolet in boš dobro spala IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Morm pa neki napisat... Matevž se je čist navdušu z mini lučno in se vsak večer z njo igra v postelci preden zaspi... tolk časa jo lovi in občuduje, da ga zmanka... pol mu jo gre pa mami ugasnt ko utihne in je k angelček... tko lepo pančka . podpišem se pod tole.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:12:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin: Ju3 srečno na sistematskem, da bosta končno rešena pikice in da bodo pljučka čista pa še eno "ta kičasto"da bo bolj držalo Pod tole se pa tud jaz podpišem. Jaz tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:12:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je končno zaspal, jst sem pa ubita ko klada..grem pod tuš, pa mal pred tv, pol pa k Nejcu spat... lubi bo dans verjetn dolg pred tv, ker imava brata njegovega tu na obisku in bosta verjetno PS igrala... pa NOČKO VSEM A so ti že povedali, da so moški vedno otroci, le igrače postanejo dražje? Pa lahko noč!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:13:25
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:13:54
|
|
|
|
valentina2006
|
Zmer pozabim Anitka: Luštna hiša... in držim pesti za Gala ... Estrella*: za paparico v podpisu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:14:09
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:15:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, hvala Nič hvalit. Samo pozdravite se čimprej. Že to, da ne kašlja ko ga pripelješ z mrzlega na toplo je . Zelo dober znak.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:16:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Jaz že ene dva dni zaostajam za kako stran, včeraj mi je uspelo celo za 2 strani. Grozaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:16:41
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Tud jest ne... mi kr zmanka kakšna roka za glavo podpirat .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:17:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Jaz že ene dva dni zaostajam za kako stran, včeraj mi je uspelo celo za 2 strani. Grozaaaaaaaaaaaaaaa Jaz sem nekako nadoknadila vse, ampak danes pa sem eno stran zadaj capljala. Saj zdaj mi je ratalo. Je kar hudo tole za tiste, ki ne vedo kako se vklopit. Sem se nekako navadila citirat poste in kar klikat. Jih pač ful pade en za drugim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:17:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Tud jest ne... mi kr zmanka kakšna roka za glavo podpirat . Pa danes sploh ni tempa, včeraj sem se utapljala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:17:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Tud jest ne... mi kr zmanka kakšna roka za glavo podpirat . A zdaj pa smo same?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:18:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Tud jest ne... mi kr zmanka kakšna roka za glavo podpirat . Pa danes sploh ni tempa, včeraj sem se utapljala Mene pa danes glava ubija. Sem spila že dve kavi pa je še premalo. Nimam pojma kaj je to, da po porodu Maje rabim vsak dan kavo, ker drugače imam takeeeee glavobole za znoret. Pa prej nikoli nisem pila kave. Pritisk je normalen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:19:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa danes nisem v elementu. Sploh ne utegnem vsega prebrat. Do danes mi je to vedno ratovalo. Jaz že ene dva dni zaostajam za kako stran, včeraj mi je uspelo celo za 2 strani. Grozaaaaaaaaaaaaaaa Jaz sem nekako nadoknadila vse, ampak danes pa sem eno stran zadaj capljala. Saj zdaj mi je ratalo. Je kar hudo tole za tiste, ki ne vedo kako se vklopit. Sem se nekako navadila citirat poste in kar klikat. Jih pač ful pade en za drugim. To sem včeraj prakticirala, pa sem bila v še večjem zaostanku Da ne govorim koliko postov je šlo mimo. Še dobro, da ste jih citirale To od sob in najstniškega ravsa, mi je že sedaj slabo. Andraž ima malo večjo in lepšo sobo z balkonom, Alja pa pač obično in že vidim, da bo to kamen spotike
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?