|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
26.11.2008 22:40:21   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A ste ponoreleuser posted image user posted image user posted image , ne dohajam vas veččččč

jaaaaa, a boš poklicala zelene? user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
26.11.2008 22:41:16   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Imam par, kaj si lahko še želim. Da ostaneta zdrava.

No s tem se tudi jaz strinjam... zelo si pa želim še enga, če bo "bog" dal user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
26.11.2008 22:41:52   
hijenca

A ste ponoreleuser posted image user posted image user posted image , ne dohajam vas veččččč

Si me spraševala danes, kakšen sedež sem kupila. Maxi Cosi priori, je v akciji v šparu, 120 €, pa Videk celi nori sedi v njem. Trenutno je sedež na kavču, ker sma brez avta. user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
26.11.2008 22:42:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

No s tem se tudi jaz strinjam... zelo si pa želim še enga, če bo "bog" dal user posted image

user posted image user posted image user posted image     da čimprej ugledaš željeno user posted image  ali user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
26.11.2008 22:44:14   
hijenca
Jaz bi pa mela takoj novega user posted image , če bi smela. AMpak imam prepoved eno leto zanosituser posted image , upam, da nam bo potem uspelo hitro zanosit, ker prevelike razlike ne bi imela.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
26.11.2008 22:44:51   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Si me spraševala danes, kakšen sedež sem kupila. Maxi Cosi priori, je v akciji v šparu, 120 €, pa Videk celi nori sedi v njem. Trenutno je sedež na kavču, ker sma brez avta. user posted image user posted image

In v kakšnih barvah jih imajo? No pa fajn se navadita nanj na kavčuuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
26.11.2008 22:44:56   
barbaw

Jaz bi pa mela takoj novega user posted image , če bi smela. AMpak imam prepoved eno leto zanosituser posted image , upam, da nam bo potem uspelo hitro zanosit, ker prevelike razlike ne bi imela.

Saj bo hitro minilo. še pol leta. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
26.11.2008 22:45:03   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella*: Za 1 sekundo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... sem te pihnla...

user posted image user posted image user posted image user posted image  maš hitrej prste in več kondicije kot jaz "stara kripa"user posted image user posted image

A tebe daje kriza srednjih let al kaj? user posted image user posted image  non-stop emšo omenjaš user posted image

Počasi prihajam v menouser posted image

pa ti si čisto zmešana user posted image user posted image user posted image   še imaš 20 let do tja

Ne, mogoče kako leto , dve pol pa konec. Moja babi, mami in sestra so pri 40 bile že brez user posted image Po eni strani se veselim, po drugi pa mi je malo bad.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
26.11.2008 22:45:18   
Anitka

jaaaaa, a boš poklicala zelene? user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
26.11.2008 22:45:36   
valentina2006
Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj????Jaz menjam za 3 letnika takoj podpišemuser posted image user posted image

Tud jest pr Sari, ker je bla prav hudič... Matevž je pa je poglavje zase - sem pa tud jest starejša in verjetno na vse gledam drugače, sploh po izgubi... nikol!!!!!! Bi dala vse na svetu, da bi bil dons ponovno 26. maj, ko je na svet prijokal naš sonček user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
26.11.2008 22:45:54   
katy82
Estrella saj maš prav kr drž se metle ampak zarad glasnosti ne mi pa s težo lepo prosim ker ti itak ne fali dost da boš mela geštel.Moj mister J u kva se mu bo pa tole zdel fajn slišat je pa v bistvu na prvih srečanjih mal čuden.Ful je sramežljiv pa se hoče mal frajerja delat pol pa ponavad izpade ful zatežen tip,zato sem ga pa en let ignorirala k me je pecaluser posted image Čeprav je tko zgledal je tko na ušesa lovil čist vse kar si rekla in mi je včer razlagal kako si mi svetovala glede mesa in juhic k sem jst pozabla on je pa kr vse vedu.Ma mi bo on rožce prodajal da dedci niso firbčniuser posted image

Me je glihkar klical da je 21. frej tko da brez skrbi pridem na večerjo in mi tud ne bo treba takoj domov,kam bomo babnce skliznle po večerji?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
26.11.2008 22:46:52   
Estrella*

Vidiš, si me spomnila, moram privlečt iz podstrešja oba priorija, da ju operem in pripravim za naš fračo. Računam po novem letu, da bo šla v njega

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
26.11.2008 22:47:23   
Estrella*

A ti to resno????

Neposredna povezava do sporočila: 4363
26.11.2008 22:47:40   
hijenca

In v kakšnih barvah jih imajo? No pa fajn se navadita nanj na kavčuuser posted image user posted image

Rdeč, temnomoder, siv-črn, in moder s svetlomodrim. Jaz sem vzela temnomodrega, pa na kavču uživama, pa avta ni treba čohat, pa toplo je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
26.11.2008 22:47:50   
barbaw

Estrella*: Za 1 sekundo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... sem te pihnla...

user posted image user posted image user posted image user posted image  maš hitrej prste in več kondicije kot jaz "stara kripa"user posted image user posted image

A tebe daje kriza srednjih let al kaj? user posted image user posted image  non-stop emšo omenjaš user posted image

pa ti si čisto zmešana user posted image user posted image user posted image   še imaš 20 let do tja

Ne, mogoče kako leto , dve pol pa konec. Moja babi, mami in sestra so pri 40 bile že brez user posted image Po eni strani se veselim, po drugi pa mi je malo bad.

Tako hitro??? Pa tudi do 40 imaš nekaj let.

Neposredna povezava do sporočila: 4365
26.11.2008 22:49:06   
valentina2006

A ti to resno????

Ja itak...  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4366
26.11.2008 22:49:17   
Anitka
Bo treba malo v Spar, da jih prej ne pokupijouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
26.11.2008 22:49:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Estrella saj maš prav kr drž se metle ampak zarad glasnosti ne mi pa s težo lepo prosim ker ti itak ne fali dost da boš mela geštel.Moj mister J u kva se mu bo pa tole zdel fajn slišat je pa v bistvu na prvih srečanjih mal čuden.Ful je sramežljiv pa se hoče mal frajerja delat pol pa ponavad izpade ful zatežen tip,zato sem ga pa en let ignorirala k me je pecaluser posted image Čeprav je tko zgledal je tko na ušesa lovil čist vse kar si rekla in mi je včer razlagal kako si mi svetovala glede mesa in juhic k sem jst pozabla on je pa kr vse vedu.Ma mi bo on rožce prodajal da dedci niso firbčniuser posted image

Me je glihkar klical da je 21. frej tko da brez skrbi pridem na večerjo in mi tud ne bo treba takoj domov,kam bomo babnce skliznle po večerji?

user posted image user posted image user posted image user posted image  se že veselim, da malo usekamo!!!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
26.11.2008 22:50:25   
Estrella*

A ti to resno????

Kdaj pa planiraš???Če ni skrivnost al pa si žeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4369
26.11.2008 22:51:28   
Estrella*

A ti posodim metlo????

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
26.11.2008 22:51:47   
barbaw

A ti posodim metlo????

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4371
26.11.2008 22:52:05   
valentina2006

A ti to resno????

Kdaj pa planiraš???Če ni skrivnost al pa si žeuser posted image

Ko bo bo... mislim, da še nisem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4372
26.11.2008 22:52:29   
barbaw
Jaz sem padla v Mamo mio in jo grem gledat. Nočko punce moje. dobro spite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
26.11.2008 22:53:25   
Estrella*

Tako hitro??? Pa tudi do 40 imaš nekaj let.

5,5 let. Mami me je rodila pri 36 letih in leto po porodu je začela izgubljat user posted image Za sestro ne vem kako je bilo, samo ko sem jo pri 42 vprašala, če še ima, je rekla že zdavnaj ne večuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
26.11.2008 22:53:55   
katy82
Hijenca do kdaj pa je akcija v sparu?

Estrella a veš da komi čakam na čvek mi je pa bed k ne bom smela nč spit k mam kasko.Sej ne da sem nora na alko ampak včasih mi paše kozarček dva tri za zdravjeuser posted image A boste šle vse domov al si boste iskale prenočišče?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?