Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:28:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... Opa, govori iz prve roke Koliko otrok si si vedno želela imet Špelin@? Kot najstniška sanjaška smrklja: ene 5 . Okrog polnoletnosti: nobenega. Po dvajsetem: 2. Po prvem porodu: enega. Po 25.: 2. Po izgubi : 3. Zdaj: 3. Oz. bi imela še enega, če bi se rodil star najmanj 6 mesecev...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:29:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje sta pa danes **** in sesil,??? Sesil je kao gor. ****: Je pa itak ilegalka .... a nima dons ceplenja z Omarjem Ja ob 20h No, saj je verjetno še przgodaj glede na to, da mora v down town A ni bilo nekaj govora o polnoči? to pa ne vem. No, upam, da dobro opravita in se javita ju3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:29:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Upam, pa da mene minejo glavoboli, ko bom spet hodila na šiht.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:29:36
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čer! Sem vam prišla samo lahko noč voščit. Sem ravno izpod tuša, Manca panča od 9ih, moj je pa zadremal pre TVjem ko gleda on "pomembno" tekmo fuzbala Nč ga grem zbudit, da ga v posteljo zvlečem NOČKO Uh.. naš je preveč obseden, da bi zaspal med fuzbalom... mi že kr v glav piska od navijanja ... pa da bi ga zdejle v postlo spravla - ni šans - mor do konca gledat, ker je to življenjskega pomena . A ja... dobr pančite bog ne daj, da bi crknu televizor, bog ne daj .... Ko bi vsaj, ko bi vsaj... Sam, da ne bo komp pa modem ja , nikar si tega ne želi, da res kaj ne vseka v tvoj comp, saj veš to se rado zgodi Bo vsaj uržah za novga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:29:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... Opa, govori iz prve roke Koliko otrok si si vedno želela imet Špelin@? Kot najstniška sanjaška smrklja: ene 5 . Okrog polnoletnosti: nobenega. Po dvajsetem: 2. Po prvem porodu: enega. Po 25.: 2. Po izgubi : 3. Zdaj: 3. Oz. bi imela še enega, če bi se rodil star najmanj 6 mesecev... Saj se rodi star 9 mesecv, kak teden gor ali dol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:30:26
|
|
|
|
hijenca
|
Ej punce, veste kaj se mi je zdaj zgodilo. Nesem ven smeti, ker jutri odvažajo, pa je tako nekaj počlo, nekje v Mb. Nimam pojma kaj bi to bilo, ali eksplozija kje, ali kaj pa vem. Sem čisto budna ratala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:30:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Za 1 sekundo ... sem te pihnla... maš hitrej prste in več kondicije kot jaz "stara kripa"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:30:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... Opa, govori iz prve roke Koliko otrok si si vedno želela imet Špelin@? Kot najstniška sanjaška smrklja: ene 5 . Okrog polnoletnosti: nobenega. Po dvajsetem: 2. Po prvem porodu: enega. Po 25.: 2. Po izgubi : 3. Zdaj: 3. Oz. bi imela še enega, če bi se rodil star najmanj 6 mesecev... Saj se rodi star 9 mesecv, kak teden gor ali dol ok, pol pa 15 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:31:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, veste kaj se mi je zdaj zgodilo. Nesem ven smeti, ker jutri odvažajo, pa je tako nekaj počlo, nekje v Mb. Nimam pojma kaj bi to bilo, ali eksplozija kje, ali kaj pa vem. Sem čisto budna ratala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:32:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, veste kaj se mi je zdaj zgodilo. Nesem ven smeti, ker jutri odvažajo, pa je tako nekaj počlo, nekje v Mb. Nimam pojma kaj bi to bilo, ali eksplozija kje, ali kaj pa vem. Sem čisto budna ratala. Na katerem koncu si doma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:33:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Za 1 sekundo ... sem te pihnla... maš hitrej prste in več kondicije kot jaz "stara kripa" A tebe daje kriza srednjih let al kaj? non-stop emšo omenjaš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:33:52
|
|
|
|
špelin@
|
Grem in Pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:34:18
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... Opa, govori iz prve roke Koliko otrok si si vedno želela imet Špelin@? Kot najstniška sanjaška smrklja: ene 5 . Okrog polnoletnosti: nobenega. Po dvajsetem: 2. Po prvem porodu: enega. Po 25.: 2. Po izgubi : 3. Zdaj: 3. Oz. bi imela še enega, če bi se rodil star najmanj 6 mesecev... O... če lahko še jaz odgovorim... kot smrkla, vsaj enaga - po Sari dolg cajta nobenga. Po izgubi še vsaj enga. Sedaj sem na treh. Uf špelin@, to se pa ne strinjam... jest prov ojokujem prvih 6 mescev, ker so mi tolk prehitro minili... bi kuj mela novorojenčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:34:28
|
|
|
|
hijenca
|
Je pa tako mrzlo zunaj, -1 kaže moj termometer zunaj, občutek pa -10.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:34:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... Opa, govori iz prve roke Koliko otrok si si vedno želela imet Špelin@? Kot najstniška sanjaška smrklja: ene 5 . Okrog polnoletnosti: nobenega. Po dvajsetem: 2. Po prvem porodu: enega. Po 25.: 2. Po izgubi : 3. Zdaj: 3. Oz. bi imela še enega, če bi se rodil star najmanj 6 mesecev... Z rdečo velja zame z dodatkom po prvem porodu: enega, +"pa kaj mi je bilo tega treba "
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:34:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... Opa, govori iz prve roke Koliko otrok si si vedno želela imet Špelin@? Kot najstniška sanjaška smrklja: ene 5 . Okrog polnoletnosti: nobenega. Po dvajsetem: 2. Po prvem porodu: enega. Po 25.: 2. Po izgubi : 3. Zdaj: 3. Oz. bi imela še enega, če bi se rodil star najmanj 6 mesecev... Saj se rodi star 9 mesecv, kak teden gor ali dol ok, pol pa 15 mesecev Saj se mi je zdelo ja. Jaz sem včeraj razmišljala kako fini so občutki ob prvih gibih, potem pa sem se spomnila kako vse boli ob prečni legi in v zadnjem mesecu je neokretnoste velikaaaa, .... Bom kar ostala na magični št. 2. Imam par, kaj si lahko še želim. Da ostaneta zdrava.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:36:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Za 1 sekundo ... sem te pihnla... maš hitrej prste in več kondicije kot jaz "stara kripa" A tebe daje kriza srednjih let al kaj? non-stop emšo omenjaš Počasi prihajam v meno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:36:27
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Za 1 sekundo ... sem te pihnla... maš hitrej prste in več kondicije kot jaz "stara kripa" Ja, ja... mam vč kondicije za spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:37:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... Opa, govori iz prve roke Koliko otrok si si vedno želela imet Špelin@? Kot najstniška sanjaška smrklja: ene 5 . Okrog polnoletnosti: nobenega. Po dvajsetem: 2. Po prvem porodu: enega. Po 25.: 2. Po izgubi : 3. Zdaj: 3. Oz. bi imela še enega, če bi se rodil star najmanj 6 mesecev... O... če lahko še jaz odgovorim... kot smrkla, vsaj enaga - po Sari dolg cajta nobenga. Po izgubi še vsaj enga. Sedaj sem na treh. Uf špelin@, to se pa ne strinjam... jest prov ojokujem prvih 6 mescev, ker so mi tolk prehitro minili... bi kuj mela novorojenčka Kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj????Jaz menjam za 3 letnika takoj podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:37:44
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, veste kaj se mi je zdaj zgodilo. Nesem ven smeti, ker jutri odvažajo, pa je tako nekaj počlo, nekje v Mb. Nimam pojma kaj bi to bilo, ali eksplozija kje, ali kaj pa vem. Sem čisto budna ratala. Na katerem koncu si doma? Iz Kamnice sem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:38:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz planiram 2 enaki naredit. nikoli ne veš, kaj te čaka. Potem pa raje naredi 3... Nikoli ne veš, kaj te čaka... Opa, govori iz prve roke Koliko otrok si si vedno želela imet Špelin@? Kot najstniška sanjaška smrklja: ene 5 . Okrog polnoletnosti: nobenega. Po dvajsetem: 2. Po prvem porodu: enega. Po 25.: 2. Po izgubi : 3. Zdaj: 3. Oz. bi imela še enega, če bi se rodil star najmanj 6 mesecev... Z rdečo velja zame z dodatkom po prvem porodu: enega, +"pa kaj mi je bilo tega treba " Jaz pa sem vedno sanjala o 2 in to parčku. In to imam, pa še zaporedje se je izpolnilo. Moram pa priznat, da me je življenje toliko počastilo, da sem obakrat zelooo hitro zanosila (v roku 3 m) in nikoli imela SS. za vse, ki imate angelčke Zame ni hujše izkušnje v življenju kot izguba otroka. Se vedno zjočem, ko izvem za kakšnega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:38:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem in Pridem nazaj To sem jaz opravila pred začetkom večernega čveka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:39:09
|
|
|
|
Anitka
|
A ste ponorele , ne dohajam vas veččččč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:39:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Za 1 sekundo ... sem te pihnla... maš hitrej prste in več kondicije kot jaz "stara kripa" A tebe daje kriza srednjih let al kaj? non-stop emšo omenjaš Počasi prihajam v meno pa ti si čisto zmešana še imaš 20 let do tja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:39:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, veste kaj se mi je zdaj zgodilo. Nesem ven smeti, ker jutri odvažajo, pa je tako nekaj počlo, nekje v Mb. Nimam pojma kaj bi to bilo, ali eksplozija kje, ali kaj pa vem. Sem čisto budna ratala. Na katerem koncu si doma? Iz Kamnice sem. Ti si na drugem koncu.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?