Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:58:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Barbaw še en vprašanje zate,zdej je maxi cosi priori 120 evrov pa me zanima če ga naj kr tle nabavim al bo še vedno v nemčiji ceneje? Tega sem jaz kupila danes. Mi je kar všeč, pa Videk je celi navdušen v njem sedel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:59:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Barbaw:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:59:52
|
|
|
|
Anonimen
|
O Hijenca a ti tud? Držim pesti da se hitro pozdraviš. Katy sm šla nazaj gledat pa sm vidla za Anžeta ,bogi za njega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:00:51
|
|
|
|
barbaw
|
za vse, ki jih rabite Bi predolgo pisala, če bi vsako posebaj napisala, pa še katera bi se mi izmuznila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:00:53
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem namreč danes kot drogirana, neka vročina mi pri ličkih ven gre, drugače pa me zebe kot cucka. Joj, pa ne, da boš zdaj pa še ti zbolela... Nimam časa sedaj zbolet, nimam koga, ki bi na Vidka pazil, bom mogla kar zdrava bit. hijenca: kar malo se nafilaj s kakim daleronom, lekaodl +C čaj in via posltelja. Če vse to naenkat pojem, Vidka zjutraj ne bom slišala, ko bo mamo klical, da je lačen. Bom se čaja s šnobsom napila, bom jutri čisto nova.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:01:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Barbaw: A si namerno spregledala moje vprašanje od mansarde
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:01:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Barbaw: Pa ti si faca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:01:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem namreč danes kot drogirana, neka vročina mi pri ličkih ven gre, drugače pa me zebe kot cucka. Joj, pa ne, da boš zdaj pa še ti zbolela... Nimam časa sedaj zbolet, nimam koga, ki bi na Vidka pazil, bom mogla kar zdrava bit. hijenca: kar malo se nafilaj s kakim daleronom, lekaodl +C čaj in via posltelja. Če vse to naenkat pojem, Vidka zjutraj ne bom slišala, ko bo mamo klical, da je lačen. Bom se čaja s šnobsom napila, bom jutri čisto nova. potem boš pa ziher slišala Vida.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:01:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Barbaw: A si namerno spregledala moje vprašanje od mansarde
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:02:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem namreč danes kot drogirana, neka vročina mi pri ličkih ven gre, drugače pa me zebe kot cucka. Joj, pa ne, da boš zdaj pa še ti zbolela... Nimam časa sedaj zbolet, nimam koga, ki bi na Vidka pazil, bom mogla kar zdrava bit. hijenca: kar malo se nafilaj s kakim daleronom, lekaodl +C čaj in via posltelja. Če vse to naenkat pojem, Vidka zjutraj ne bom slišala, ko bo mamo klical, da je lačen. Bom se čaja s šnobsom napila, bom jutri čisto nova. potem boš pa ziher slišala Vida. ja si me pa prehtela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:02:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos mi imamo spalnico in otroško sobo, dnevna pa je s kuhinjo povezana - ni stene vmes, ker smo jo podrli. Imamo Kuhinjo in dnevno kot en prostor. Vmes je le miza. Kaj pa misliš imeti v mansardi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:03:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem namreč danes kot drogirana, neka vročina mi pri ličkih ven gre, drugače pa me zebe kot cucka. Joj, pa ne, da boš zdaj pa še ti zbolela... Nimam časa sedaj zbolet, nimam koga, ki bi na Vidka pazil, bom mogla kar zdrava bit. hijenca: kar malo se nafilaj s kakim daleronom, lekaodl +C čaj in via posltelja. Če vse to naenkat pojem, Vidka zjutraj ne bom slišala, ko bo mamo klical, da je lačen. Bom se čaja s šnobsom napila, bom jutri čisto nova. potem boš pa ziher slišala Vida. Potem ti bo tako odmevalo, da boš slišala 3 Vide
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:04:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem namreč danes kot drogirana, neka vročina mi pri ličkih ven gre, drugače pa me zebe kot cucka. Joj, pa ne, da boš zdaj pa še ti zbolela... Nimam časa sedaj zbolet, nimam koga, ki bi na Vidka pazil, bom mogla kar zdrava bit. hijenca: kar malo se nafilaj s kakim daleronom, lekaodl +C čaj in via posltelja. Če vse to naenkat pojem, Vidka zjutraj ne bom slišala, ko bo mamo klical, da je lačen. Bom se čaja s šnobsom napila, bom jutri čisto nova. potem boš pa ziher slišala Vida. Ti ne veš, kako glasno zna Videk klicat. Pa ne jokat, klicat. Slišala sem ga preko celega Špara, ko sta se z dedijom šprancirala. Ju nisem rabla iskat, sledila sem Vidovi pesmici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:04:18
|
|
|
|
katy82
|
Sej drgač pa sploh ne vem kaj naj pokomentiram k skoz klofate in sploh ne dohajam Kar vskoči in se priklopi tu, kjer si zdaj. Drugače ne boš sfolgala, verjemi In za Laro. Na Anžeta pa že ves čas mislim in na tvojo sestrico Imam bratca oz brata Hijenca upam da se kmalu pozdraviš Estrella na mojega si nardila ful vtis k sem mu povedala tvojo življensko zgodbo še posebi so mu všeč potovanja BTW dobra metla čeprav jst zate še vedno navijam za sesalc k si bolj napredna ženska Barbaw hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:04:26
|
|
|
|
tally
|
Bejbe jaz moram v horiznotalo pa upam da bom lahko zaspala. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:04:55
|
|
|
|
valentina2006
|
ČERRRR kasso: Bogi ... IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Malo vas še preberem, da vidim če je kaj novega. Jaz sem namreč danes kot drogirana, neka vročina mi pri ličkih ven gre, drugače pa me zebe kot cucka. Tud teb ... Je pa zdej glih ta prav čas... mam občutek, da bomo kr naprej te pikepoke limale... ni važn, sam da bojo pomagale. Morm pa neki napisat... Matevž se je čist navdušu z mini lučno in se vsak večer z njo igra v postelci preden zaspi... tolk časa jo lovi in občuduje, da ga zmanka... pol mu jo gre pa mami ugasnt ko utihne in je k angelček... tko lepo pančka .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:05:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos mi imamo spalnico in otroško sobo, dnevna pa je s kuhinjo povezana - ni stene vmes, ker smo jo podrli. Imamo Kuhinjo in dnevno kot en prostor. Vmes je le miza. Kaj pa misliš imeti v mansardi??? Tole mi je pa ušlo. Včasih ne preberem čisto vseh postov oz. jih spregledam med svojimi. Eno spodnjo sobo bi riskirala za stopnice, zg. bi pa naredila 2 otroški, kopalnico (tuš in wc), pa če bi šlo še eno malo sobico za mojega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:05:33
|
|
|
|
Anitka
|
Evo Gal spi . Špelin@ se mi zdi, da si ti spraševala po spalni vreči - kupila sem jo v Avstriji v NKD-ju, za manj kot 10 evrčkov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:05:54
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin: Ju3 srečno na sistematskem, da bosta končno rešena pikice in da bodo pljučka čista pa še eno "ta kičasto"da bo bolj držalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:06:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Bejbe jaz moram v horiznotalo pa upam da bom lahko zaspala. NOČKO Dobr pančite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:06:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Bejbe jaz moram v horiznotalo pa upam da bom lahko zaspala. NOČKO Enako, tudi tebi lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:07:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos mi imamo spalnico in otroško sobo, dnevna pa je s kuhinjo povezana - ni stene vmes, ker smo jo podrli. Imamo Kuhinjo in dnevno kot en prostor. Vmes je le miza. Kaj pa misliš imeti v mansardi??? Tole mi je pa ušlo. Včasih ne preberem čisto vseh postov oz. jih spregledam med svojimi. Eno spodnjo sobo bi riskirala za stopnice, zg. bi pa naredila 2 otroški, kopalnico (tuš in wc), pa če bi šlo še eno malo sobico za mojega. A pol bi vi2 imela spalnico spodaj, otroka pa zgoraj??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:07:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Sej drgač pa sploh ne vem kaj naj pokomentiram k skoz klofate in sploh ne dohajam Kar vskoči in se priklopi tu, kjer si zdaj. Drugače ne boš sfolgala, verjemi In za Laro. Na Anžeta pa že ves čas mislim in na tvojo sestrico Imam bratca oz brata Sori, sem zaje*ala Zakaj sem bila ves ačs prepričana, da imaš sestro??? Vsekakor stiskam pestke za celo družinico!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:07:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem namreč danes kot drogirana, neka vročina mi pri ličkih ven gre, drugače pa me zebe kot cucka. Joj, pa ne, da boš zdaj pa še ti zbolela... Nimam časa sedaj zbolet, nimam koga, ki bi na Vidka pazil, bom mogla kar zdrava bit. hijenca: kar malo se nafilaj s kakim daleronom, lekaodl +C čaj in via posltelja. Če vse to naenkat pojem, Vidka zjutraj ne bom slišala, ko bo mamo klical, da je lačen. Bom se čaja s šnobsom napila, bom jutri čisto nova. potem boš pa ziher slišala Vida. Ti ne veš, kako glasno zna Videk klicat. Pa ne jokat, klicat. Slišala sem ga preko celega Špara, ko sta se z dedijom šprancirala. Ju nisem rabla iskat, sledila sem Vidovi pesmici. To smo pa mame. Jaz sem mojega slišala med 10 jokajočimi otroci in sem vedela kateri jok je njegov. Pa v vrtcu se je enkrat tako drl, da sem ga slišala 200m proč. Mama je vedno mama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 22:08:30
|
|
|
|
špelin@
|
tally, upam,da te glava neha bolet in boš dobro spala IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Morm pa neki napisat... Matevž se je čist navdušu z mini lučno in se vsak večer z njo igra v postelci preden zaspi... tolk časa jo lovi in občuduje, da ga zmanka... pol mu jo gre pa mami ugasnt ko utihne in je k angelček... tko lepo pančka .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?