|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   restavracija CUBO
24.11.2008 19:01:02   
arianna33
Nevem ali spada ta tema sem, a nevem kam drugam bi jo uvrstila kot k hrani user posted image .

Zanima me sledece: Ali je katera ze bila? Mnenje? Cene? Kaksne vrste hrano imajo? Je potrebna rezervacija? Urnik?

Hvala za odgovor.

P.S. Namrec, kar veliko se govori o njej, pa me zanimajo vase izkusnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: restavracija CUBO
24.11.2008 19:13:55   
hubi
Meni je bilo zelo všeč, lušten ambient, rezervacija obvezna, cene malo višje.

(odgovor članu arianna33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2008 19:21:02   
Anonimen
Ambient lusen, cene malo visje, ne pretirano, se mi zdi, hrana ok, sicer ne slaba, ampak nic posebnega, za moj okus. Od vsega mi najbolj sede ambient.

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2008 20:21:09   
timika
Meni predrago za to, kar ponujajo.
Res je, da je poudarek na kvalitetnih sestavinah malo drugače, ampak to lahko dobim vsaj v 5 restavracijah po zmernejši ceni.
Moram priznat, da mi tudi vzdušje sicer krasno urejenega lokala ni bilo všeč, taka bolj snobovska varianta, meni bolj sedejo bilj simpl variante. Tako lastnikov kot ambienta kot tudi klientele.

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2008 20:28:44   
kaya2007
Ambient lusen, cene malo visje, ne pretirano, se mi zdi, hrana ok, sicer ne slaba, ampak nic posebnega, za moj okus. Od vsega mi najbolj sede ambient.

jaz se pa čisto s temlem strinjam!!!

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 20:54:41   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: timika

Res je, da je poudarek na kvalitetnih sestavinah malo drugače, ampak to lahko dobim vsaj v 5 restavracijah po zmernejši ceni.

v kterih restavracijah pa? nam vsake tolk zmanjka idej kam it jest po normalnih cenah.

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2008 7:47:23   
Hope2
Za poskusit jeuser posted image . Meni je fajn ambient, hrana še kar ok, cene-vsake kvatre lahko mal več v denarnico pogledamo. Edino kar ti svetujem je to, da ob prejemu jedilnikov povprašate po drugi hrani, saj ti dajo jedilnik za tekoči mesec, ki ga najdeš tudi na njihovi internetni strani (poglej si doma), drugače pa imajo še drugo hrano, ki je ni na jedilniku (jastoga, prstace, tudi za otroke pomfri in dunajca......).

Rezervacija pri nama ni bila potrebna in tudi dokaj prazno je bilo. Sva pa šla ob 18.00 jest, kasneje se je že napolnilo.Rezerviraš pa lahko tudi prek njihove internetne strani.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.11.2008 7:48:43 >

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2008 7:51:04   
Kerensa*
Ena boljših v Ljubljani... za moje pojme.

http://www.cubo-ljubljana.com/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2008 8:37:57   
Katey
Meni osebno je Cubo v samem vrhu med restavracijami, v Lj. za moje pojme nima konkurence.
Cene so sicer nekoliko višje, ni pa pretiravnaje kot ga najdeš v As-u ali npr. v Krpanu.

Meni osebno so njihove testenine (Toskanska pašta, Siciliana, rezanci z gamberi in šparglji) vrhunske, rižote tudi, od mesa pa imam najraje tagliato, da o sladicah ne govorim.
Za decembra oz. že sedaj je pa pametno da rezerviraš, ker je tak čas kar gužva.
Všeč mi je tudi odnos personala do gosta.

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2008 8:44:07   
Kerensa*
Primerljiva restavracije je še razmeroma nova River-house v Stari Ljubljani.

http://www.riverhouse.si/

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2008 8:49:12   
Katey
Tam pa še nisem bila, zato ne morem komentirat. Bomo šli pa poskusituser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2008 8:51:06   
Kerensa*
Cenovno je primerljivo s Cubo-tom (lahko vidiš na cenikih), ponudba je krasna, porcije bi bile v vseh teh fancy restavracijah lahko malo bolj balkanskih velikosti user posted image , ampak recimo, da "velikost" porcij odtehta okus hrane, ambient je fejst... ja cool je, no.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2008 10:57:27   
*mačka*
Sm bla ene parkrat - brez rezervacije, je pa res da že en čas nazaj- zdj ne vem kok je

So mi pa njihove testenine booooožanske in vredne svoje cene user posted image user posted image

Ambijent pa tudi za 10ko user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2008 11:35:46   
jakaracman
Meni je zelo všeč in se grem rada tja pocrkljat.

(odgovor članu *mačka*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2008 21:00:58   
kaya2007
testenine so popolnoma iste kot v Asu zgoraj, jih imam na sumu, da je šel kuhar iz asa v cubota delat...v asu so se potem namreč poslabšale in so mi rekli, da je nov kuhar. in tudi cene v asu so že pred časom malo znižali.
mi grejo pa natakarji v cubotu malo na živce oz. njihov način kao kolk so fensi...ok, sej je dobra gostilna, samo ni pa treba pretiravat.

če hočete res pošteno plačati (nič ne rečem, hrana je dobra), pojdite v hišo kulinarike Manna.

kar se mene tiče, mi je trenutno najboljša restavracija na Krku, pa še z nekaterimi potezami so se mi prikupili in pokazali, da se jim ne gre le za dobiček. je pa vsakič vrhunsko okusno!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.11.2008 21:32:18   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

testenine so popolnoma iste kot v Asu zgoraj, jih imam na sumu, da je šel kuhar iz asa v cubota delat...v asu so se potem namreč poslabšale in so mi rekli, da je nov kuhar. in tudi cene v asu so že pred časom malo znižali.
mi grejo pa natakarji v cubotu malo na živce oz. njihov način kao kolk so fensi...ok, sej je dobra gostilna, samo ni pa treba pretiravat.

če hočete res pošteno plačati (nič ne rečem, hrana je dobra), pojdite v hišo kulinarike Manna.

kar se mene tiče, mi je trenutno najboljša restavracija na Krku, pa še z nekaterimi potezami so se mi prikupili in pokazali, da se jim ne gre le za dobiček. je pa vsakič vrhunsko okusno!

Tudi jaz sem slišala, da je kuhar iz Asa šel v Cubo.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.11.2008 21:38:45   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Katey

Meni osebno je Cubo v samem vrhu med restavracijami, v Lj. za moje pojme nima konkurence.
Cene so sicer nekoliko višje, ni pa pretiravnaje kot ga najdeš v As-u ali npr. v Krpanu.

Meni osebno so njihove testenine (Toskanska pašta, Siciliana, rezanci z gamberi in šparglji) vrhunske, rižote tudi, od mesa pa imam najraje tagliato, da o sladicah ne govorim.
Za decembra oz. že sedaj je pa pametno da rezerviraš, ker je tak čas kar gužva.
Všeč mi je tudi odnos personala do gosta.

Se strinjam z napisanim. Grem zelo rada k njim jest. Bo treba že počasi za decembra rezervirat. Meni je hrana res odlična.

Drugače pa  priporočam še:
Pri Danilu  http://www.pridanilu.com/
Čubr http://gostilna-cubr.com/
Gostilna Zgornji Kirn

< Sporočilo je popravil Lianna -- 25.11.2008 21:39:46 >

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.11.2008 22:37:45   
arianna33
Hvala za odgovore, punce user posted image . Bomo poiskusili. Le to me malo skrbi (ok, tudi ce je cena malo visja, kaj potem, saj ne gres vsak dan tam, pomembno je, da je hrana okusna, toda glede kolicine, ki jo je omenila Kerensa, se malo zamislim...), ker sem gurmanka, obozujem dobro hrano in ne maram, ce ze placam, da malo zaboli po zepu, da je kolicina na krozniku majhna. Tudi ce na koncu pustim. Toda rada grem sita iz restavracije, ne pa lacna.

Kaj to pomeni, da moras pred odhodom v restavracijo, doma kak prigrizek dat v ustauser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 18
25.11.2008 23:09:01   
jajula
ma ne prej jest, men se niso zdele mini porcije.

Neposredna povezava do sporočila: 19
25.11.2008 23:11:08   
jajula

kolk pa tole kej stane? zgleda bolj drago.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.11.2008 8:50:19   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: arianna33

Kaj to pomeni, da moras pred odhodom v restavracijo, doma kak prigrizek dat v ustauser posted image ?

Midva sva šla zvečer in ko sva prišla tja, sva bila sita in sva mislila, da sploh ne bova mogla več jest, pa sva naročila predjed, glavno jed in sladico in nisva počlauser posted image . Sva bila še naprej prijetno sita, pa ne vem ali zaradi malih porcij ali ker je bilo tak dobrouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 21
26.11.2008 9:43:48   
*mačka*

Hvala za odgovore, punce user posted image . Bomo poiskusili. Le to me malo skrbi (ok, tudi ce je cena malo visja, kaj potem, saj ne gres vsak dan tam, pomembno je, da je hrana okusna, toda glede kolicine, ki jo je omenila Kerensa, se malo zamislim...), ker sem gurmanka, obozujem dobro hrano in ne maram, ce ze placam, da malo zaboli po zepu, da je kolicina na krozniku majhna. Tudi ce na koncu pustim. Toda rada grem sita iz restavracije, ne pa lacna.

Vrjetn je zlo od človeka odvisn kolk poje.
Zame pravjo da velik pojem, pa porcijo njihovih testenin komaj vase spravim.
Tko da...

Neposredna povezava do sporočila: 22
26.11.2008 11:32:34   
Katey
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Pri tej gostilni pa nima nič drugega za rečt kot samo odlično in vrhunsko. Sem iz teh koncev doma in greva/mo velikokrat tja, nikoli razočarana. Res so vrhunski.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.11.2008 16:13:08   
kaya2007
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Pri tej gostilni pa nima nič drugega za rečt kot samo odlično in vrhunsko. Sem iz teh koncev doma in greva/mo velikokrat tja, nikoli razočarana. Res so vrhunski.

tudi mi že dolga leta hodimo na družinska kosila k čubru in v zadnjem času so se le še popravili in razširili ponudbo...ni pa zdaj to nek fensi ambient kot cubo in tudi nimajo ne vem kakšne eksotike, je vseeno bolj vaška gostilna z dobro hrano. in ponavadi traja kosilo cel dan-imajo bolj slow food, kar gre meni včasih že na živce (familijo gledat cel dan user posted image ).

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.11.2008 15:31:00   
Lianna

Količina ni majhna. Meni je prevelika. Jaz imam rada majhne porcije, glavno da je hrana odlična. No v Cubu nikoli ne pojem cele glavne jedi, ponavadi jem testenine ali rižoto. Res pa da si naročim predjed, potem glavna jed in po kakšni uri še na koncu s težavo vase zbašem sladico (taščina torta je odlična).

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?