Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.11.2008 8:32:30
|
|
|
|
sayuri
|
Popravljam Torej, če katera potrebuje: žabice do pasu št.56 body brez rokavov št 68 2 bodija z dolgimi rokavi št.68 body (bolj tanek je in malce strgan pri netkih) št.86/92 majica št.104 Stvari pošljem po pošti na moje stroške. Lahko si stvari ogledate tukaj: http://www.moj-album.com/uredi/sayuri/14248889/
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.11.2008 10:01:43
|
|
|
|
sayuri
|
Popravljam (zopet) Torej, če katera potrebuje: žabice do pasu št.56 body (bolj tanek je in malce strgan pri netkih) št.86/92 majica št.104 Stvari pošljem po pošti na moje stroške. Lahko si stvari ogledate tukaj: http://www.moj-album.com/uredi/sayuri/14248889/
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.11.2008 10:07:24
|
|
|
|
ELMA
|
Podarim dva nova bodija , bodi marelična barve št.62/68 SPARKI . Beli bodi je sam opran kupljren v trgovini Hofer , št.62/68 .
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 24.11.2008 13:52:36
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Podarim dva nova bodija , bodi marelična barve št.62/68 SPARKI . Beli bodi je sam opran kupljren v trgovini Hofer , št.62/68 . Pravkar odala bodoči mamici
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.11.2008 9:38:05
|
|
|
|
BrankaO.
|
proooooossssssssiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm če imate doma veelikooo punčk-kakršnihkoli-in se vam na njhi le prah nabira...bi jih bile naše punce zelo vesele..... hvala vsem že vnaprej!!!
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.11.2008 10:41:44
|
|
|
|
simonas
|
Super tema punce. Ko bom kaj imela z veseljem dodam.
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.11.2008 11:42:10
|
|
|
|
sayuri
|
JAz sem oddla bodije in majčko št. 104 Še vedno na voljo žabice do pasu št.56 body (bolj tanek je in malce strgan pri netkih) št.86/92 Stvari pošljem po pošti na moje stroške. Lahko si stvari ogledate tukaj: http://www.moj-album.com/uredi/sayuri/14248889/
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.11.2008 16:14:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 živijo! zanima me če lahko katera podari (ali pa za simbolično ceno) kompletek za v zibko(jogi,obroba..).....če se najde katera mi naj poščje zs lp a nima nobena
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 25.11.2008 16:33:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Prošnja!!! imam sosedo ki je zapadla v finančno krizo! ima tri otroke ,svoj dom ki sta ga gradila z možem sta morala zapustiti zaradi taščinega pijančevanja! ker sta vzela za bivši dom kredit in ga vmes nekaj časa nista mogla plačevat je zdaj prišlo za njima! če lahko katera kako pomaga-veseli bodo vsega-hrane oblačil....karkoli jaz sem malo že ampak imam tudi svojo družino in ji lahko samo še takole! ker vem da ste tu same dobre dušice apeliram na vas! bližajo se najlepši prazniki-njo pa je strah-se jih sploh ne veseli! torej če lahko katera pomaga.....naj javi meni na zs hvala vsem v imenu njene družine!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 26.11.2008 14:31:58
|
|
|
|
buček
|
bmwjka imaš zs
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 27.11.2008 11:16:41
|
|
|
|
ELMA
|
podarim št.24
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 27.11.2008 11:28:32
|
|
|
|
divinus
|
sayuri! POslala sem zs. hvala.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 27.11.2008 11:45:11
|
|
|
|
ELMA
|
čeveljčki odani ga*r@ jutri vam pošljem na vaše stroške
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 27.11.2008 11:46:37
|
|
|
|
trije3
|
jaz imam prijateljico, ki je študentka in ima malega dojenčka in bi ji stvari prišle še kako prav. sasa.veselic@gmail.com
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 27.11.2008 11:49:12
|
|
|
|
sayuri
|
divinus, dobiš Ko se bo zopet kaj nabralo za podarit, se javim Sem pa vesela, da sem oddala kar nekaj stvari.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 27.11.2008 15:37:37
|
|
|
|
katicka
|
potrebovala bi spalno vrečo za spanje velikost 80, če ima katera za podarit mi prosim javite. lp
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 27.11.2008 21:38:44
|
|
|
|
BrankaO.
|
hvala buček sem se že javila
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 27.11.2008 23:09:40
|
|
|
|
nusanezajan
|
Prosim za pomoč ,ker je čas obdarovanja si tudi mojo 3 sončki želijo kakšnih igrač, ker je zaposlen samo mož jim težko uresničiva njihove želje.Hčera (4l.)si želi punčko za friziranje .Pa sem mislila, če je kdo ne potrebuje če jo podari.najstarejša hčera (5l.) pa si želi baby anabel ,če jo kdo podari ali proda za simbolično ceno . lp nuša,neža ,jan
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 28.11.2008 8:16:05
|
|
|
|
ELMA
|
Zdej bom še jaz neki prosila Ker je moj sinek začel zbirat serviete -papirnate robčke , sem se odliočila da vas prosim če mate kakšno doma in bi podarili mojem otroku Sicer ni oprema , ampak za otroka je
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 28.11.2008 9:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka Prošnja!!! imam sosedo ki je zapadla v finančno krizo! ima tri otroke ,svoj dom ki sta ga gradila z možem sta morala zapustiti zaradi taščinega pijančevanja! ker sta vzela za bivši dom kredit in ga vmes nekaj časa nista mogla plačevat je zdaj prišlo za njima! če lahko katera kako pomaga-veseli bodo vsega-hrane oblačil....karkoli jaz sem malo že ampak imam tudi svojo družino in ji lahko samo še takole! ker vem da ste tu same dobre dušice apeliram na vas! bližajo se najlepši prazniki-njo pa je strah-se jih sploh ne veseli! torej če lahko katera pomaga.....naj javi meni na zs hvala vsem v imenu njene družine! no ravnokar sem izvedela še....da ima sosedin mož pri podjetju kjer dela pogodbo še samo do decembra-z novim letom bo brez zaposlitve! to so mu jo danes dali v roke... če kdo ve za kakšno zaposlitev za avtomehanika-delal je sedaj tudi na viličarjih -lahko tudi javi! čeprav ni podarimo otroku-no nekako tudi je!! hvala vsem!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 28.11.2008 12:33:41
|
|
|
|
buček
|
podarim komlet za punčko 6m( majčka in hlače ) novo žabice bele 62
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 28.11.2008 13:13:46
|
|
|
|
Oaza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka Prošnja!!! imam sosedo ki je zapadla v finančno krizo! ima tri otroke ,svoj dom ki sta ga gradila z možem sta morala zapustiti zaradi taščinega pijančevanja! ker sta vzela za bivši dom kredit in ga vmes nekaj časa nista mogla plačevat je zdaj prišlo za njima! če lahko katera kako pomaga-veseli bodo vsega-hrane oblačil....karkoli jaz sem malo že ampak imam tudi svojo družino in ji lahko samo še takole! ker vem da ste tu same dobre dušice apeliram na vas! bližajo se najlepši prazniki-njo pa je strah-se jih sploh ne veseli! torej če lahko katera pomaga.....naj javi meni na zs hvala vsem v imenu njene družine! no ravnokar sem izvedela še....da ima sosedin mož pri podjetju kjer dela pogodbo še samo do decembra-z novim letom bo brez zaposlitve! to so mu jo danes dali v roke... če kdo ve za kakšno zaposlitev za avtomehanika-delal je sedaj tudi na viličarjih -lahko tudi javi! čeprav ni podarimo otroku-no nekako tudi je!! hvala vsem! Bmwjka- lahko tukaj napišeš spol in katere številke oblek in čevljev nosijo otroci, pa če kaj najdemo, se potem naprej dogovarjamo preko ZS.
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 28.11.2008 13:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
spol vseeno saj ponosijo vse! za starost 10-11let 7-8let in 8-12 mesecev!za št. nog še vprašam!!!
|
|
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 28.11.2008 13:29:24
|
|
|
|
sarcy21
|
žabice 56 oddane
< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 28.11.2008 13:30:37 >
|
|
RE: Podarim otroku/dojenčku 28.11.2008 13:45:50
|
|
|
|
Oaza
|
Bmwjka imaš ZS.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?