|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
26.11.2008 11:44:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy- ljubljana da ravno tok k domžale-0!!

je pa ena kolegica domžalskemu županu pismo poslala zakaj nč ne da, pa je reku da živimo v nadstandarduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kje je to prebral.....

mubom jaz dala nadstandart-ga bom nasuvala v tisto debelo rituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image on lahko tko reče ker ima baje čez 3000 everčkov na mesecuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
26.11.2008 11:46:05   
Katjusa

Sam ta starševski dodatek se pa uveljavlja šele 30 dni pred pdp ne 60 dni.....to bomo kr naprej tm visel na socialni pol....

jst sem v 1. vse skupaj oddala.... razmišljam da bom v drigo tud v jauarju ensla ker s ejanuarja usklajujejo cene pa bo mogoče kak € več tud pri pomoči ob rojstvu je blo 10€ nazadnje dvignjeno.... tak da se splača počakat bomo pač denar dobil šele februarja...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
26.11.2008 11:47:53   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy- ljubljana da ravno tok k domžale-0!!

je pa ena kolegica domžalskemu županu pismo poslala zakaj nč ne da, pa je reku da živimo v nadstandarduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kje je to prebral.....

sebe je misluuser posted image user posted image user posted image user posted image kriza najprej ljudi fehtaš za glasove pol si pa v nadstandardu pa ti ni mar za mlade družine

žalostno ja....beračjo za glasove....

Zato pa jst NE VOLIM!vsi sam prazne obljube dajejo....to bi znala tud jst...sam jst pol ljudem ne bi upala v oči gledat.....tko da pr tem bi bla pa bl slaba...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
26.11.2008 11:49:19   
Ajvy
TArja je spet zakuhala user posted image user posted image user posted image  ponoči smo se na eno uro zbujali.....mene je začelo špikat v intervalih....zato je možek vstajal...in ostal doma....sem brez glasu...trebušček me boli....zato grem tudi zdej spet počivat....

samo tolk sem se na hitro javla.....
še dobr da mam dans pregled....drgač bi šla kar sama tja....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
26.11.2008 11:50:37   
claud

Sam ta starševski dodatek se pa uveljavlja šele 30 dni pred pdp ne 60 dni.....to bomo kr naprej tm visel na socialni pol....

jst sem v 1. vse skupaj oddala.... razmišljam da bom v drigo tud v jauarju ensla ker s ejanuarja usklajujejo cene pa bo mogoče kak € več tud pri pomoči ob rojstvu je blo 10€ nazadnje dvignjeno.... tak da se splača počakat bomo pač denar dobil šele februarja...

a  res? Pa dobr...10  pa 10, neki je....
no za očetovski dopust bi blo vseen fajn prej zrihtat...če bo kj prej slučajno....jst tok ne zaupam mojmu PDP-ju...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
26.11.2008 11:52:08   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

TArja je spet zakuhala user posted image user posted image user posted image  ponoči smo se na eno uro zbujali.....mene je začelo špikat v intervalih....zato je možek vstajal...in ostal doma....sem brez glasu...trebušček me boli....zato grem tudi zdej spet počivat....

Prou vsi ste bogi....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj ji nobena zdravila ne pomagajo al kaj?

Kr pejt se mal spočit....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
26.11.2008 11:53:24   
Čebel@
ajvy.....žal mi je da ste imeli težko nočuser posted image user posted image user posted image .......malo počivej potem maš pa itak g.....boš user posted image  vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
26.11.2008 11:57:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy pazi nase in na pikico.... Tarja pa upam da se kmalu pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

a  res? Pa dobr...10  pa 10, neki je....
no za očetovski dopust bi blo vseen fajn prej zrihtat...če bo kj prej slučajno....jst tok ne zaupam mojmu PDP-ju...user posted image

sej ma čas ati nest takoj ko rodiš ma vsaj 3 dni prej da greš domov..... za tist dan k pa rodi pa tak mu pripada v službi 1 dan za rojstvo otroka vsaj tak je blo pr mojem in mislim da je drugje tud tako... pa ne verjemem da bi kje kompliciral okol tega..... moj je pol hodo v službo tiste dni k sem bla jst v P tist dan k sme šla domov je pa začel veljat očetovski in mislim tud da ima 3 dni časa da za nazaj ureja a ne? nej me katera popravi če se motim.... sem pa ne moreš na prej vedet kater dan boš šel domov..... moj mislim da je nesu pol drug dan za nazaj.....user posted image sem pozabla sam zdi se mi da je blo tako

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
26.11.2008 11:58:34   
petrap
claud - jaz tud pravim, da bo zihr mal prej...user posted image ..pol mi pa vsi pravijo, da daj da ne bo raje kak dan več...jaz sem sicer za 4.2., moj pravi, da bo pa 7.2...no kakor koli...bomo vidl čez 2 mesca user posted image user posted image user posted image ..prej mnde ne user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
26.11.2008 12:00:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

claud - jaz tud pravim, da bo zihr mal prej...user posted image ..pol mi pa vsi pravijo, da daj da ne bo raje kak dan več...jaz sem sicer za 4.2., moj pravi, da bo pa 7.2...no kakor koli...bomo vidl čez 2 mesca user posted image user posted image user posted image ..prej mnde ne user posted image
jaz imam tud filing da bom šla po prvem roku rodit(14.) moja mami pa pravi pa da 16.ker je polna luna(ali pa mlaj ne vem) in da se user posted image  kao prej rodijo.....bomo videliuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
26.11.2008 12:01:33   
claud
aja pol pa vse štima....no sj sam da nismo decemrbke, ker pol bi pa pr mojmu zihr kj kompliciral...
a priznanje očetovstva se pa tud prej rihta?....za to ne rabš nč oktokovih podatkov al kako majo to....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
26.11.2008 12:02:18   
timy

timy-s kje si si pa papirje stiskala?

Iz CSD Celje, so vsi papirji gor   http://csd-celje.si/sl/main/view/starsevski-dopust/

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
26.11.2008 12:02:28   
Pupka
Dan, srečke!

Pr nas sije sonček ampak ni nekak najbolj toplo!

Berem, da ugotavljate kolko "da" katera občina ob rojstvu otroka...

Jaz sem doma v novonastali občini! Čist novo! Na zadnjih volitvah al referendumu... al kaj že.. user posted image

Občina je lih tolko vlka da je lahko občina... Občina kot taka ma 3 gostilne, cerkev, mini trgovinico, šolo in vrtec pa zdavstveno ambulanto! zobozdravni dela enkrat na teden... oni zdravnik pa tudi. V glavnem toklo da je en k se ma za župana.

In ravnokar sem prebrala da je občinski prispevek ob rojstvu otroka 200 € user posted image user posted image user posted image

Dobro, ne! user posted image user posted image

Sem pa prosla mamo da mi je prinesla eno vrečo cotik od prvega user posted image ,  da malo preberem!! No, ap mi je prinesla prevelike... user posted image user posted image Tak da zdaj se kuha kosilo, pol peljemo še sestri in popoldan mi bo šla iskat pravih!

Zdaj pa grem na deci in pol magnesol-a user posted image user posted image

Vas preberem spet kasneje!

Ampak ste pa res naspidirane... Če bi mogle tolko na glas govoriti po moje MŠ (dihanje) sploh potrebvale ne bi user posted image user posted image user posted image

Sej prav, nenazadnje človek marsikaj zve takole... Pa cajt mine!

No, zdaj pa pičim eno etaž niže user posted image

Se tipkamo kasneje!

Uživejte

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
26.11.2008 12:03:00   
Čebel@
claud...a nista poročena?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
26.11.2008 12:04:55   
claud
Kar se roka tiče zato ne verjamem, ker mi moja G kr ne more verjet da sm bla prej noseča kot je ona rekla....glede na nuhalno....
Sam jst k sm zvedla da sm noseča sm se šla takoj na pregled prijavit...ona je pa pol tak datum dala da je zgledal tko kot da sm se prjavla še preden sm bla res noseča...a je kakšna poštekala kaj sm hotla povedat? sm zakomplicirala ane?user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
26.11.2008 12:07:22   
claud
pupka-user posted image user posted image user posted image svaka čast vaši občini-resuser posted image user posted image

majchy-  ne, ne-sva kr še na koruzi....am...me je pa letos zaročuuser posted image user posted image ...če bo kj iz tega pa ne vemuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
26.11.2008 12:08:18   
Pupka

a priznanje očetovstva se pa tud prej rihta?....za to ne rabš nč oktokovih podatkov al kako majo to....

to je en  članek ki razlaga o tem! Preberi si!

http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/priznanje-ocetovstva.html

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
26.11.2008 12:10:24   
Čebel@

pupka-user posted image user posted image user posted image svaka čast vaši občini-resuser posted image user posted image

majchy-  ne, ne-sva kr še na koruzi....am...me je pa letos zaročuuser posted image user posted image ...če bo kj iz tega pa ne vemuser posted image user posted image

aha......sem misnila da sta že poročena......valda da bo kej iz tega.....samo ne prelagat ker pol bo zaroka še trajalauser posted image .....moj je bil najbolj zagret da bi šla eno sredo na občino samo podpisat,jaz pa sem hotla poroko ki se ji reče poroka in jo dubilauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
26.11.2008 12:10:50   
Katjusa
Punce jst sem v 1. skos misla da bom kak teden do 2 prej rodila na kraj pamet mi ni prišlo da bi rodila čez rok in sem po tak težko čakala 14 dni prej sme zečela čakat pa se ni nič dogajal in pol je bla tud polna luna mislim da v soboto pa ni meni nič pomagalo sem rodila 3 dni čez rok v ponedeljek ko so ugotovili da sem skoraj 4 cm odprta.... tak da zdej v 2. mam rok 10.2 po UZ po ZM pa 7.2 sam sem si že kr rekla da bomo okol 15. ker tisto čakanje ubija in si dajem raje mal rezerve in tud manj se mi mudi s pripravami kot se mi je prvič ko sem imela večino pripravljeno v januarju rok pa 21 aprila no zdej nimam še nič konkretno pripravljeno bom počakala in vse delala v januarju.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
26.11.2008 12:11:46   
claud
no hvala, zdj pa mislm da mam vse info......user posted image

a se greste kj sončkat dons....? mene ful ven vleče pa je mrzlo k user posted image .

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
26.11.2008 12:15:58   
Čebel@

a se greste kj sončkat dons....? mene ful ven vleče pa je mrzlo k user posted image .

je premrazuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
26.11.2008 12:16:32   
claud

Punce jst sem v 1. skos misla da bom kak teden do 2 prej rodila na kraj pamet mi ni prišlo da bi rodila čez rok in sem po tak težko čakala 14 dni prej sme zečela čakat pa se ni nič dogajal in pol je bla tud polna luna mislim da v soboto pa ni meni nič pomagalo sem rodila 3 dni čez rok v ponedeljek ko so ugotovili da sem skoraj 4 cm odprta.... tak da zdej v 2. mam rok 10.2 po UZ po ZM pa 7.2 sam sem si že kr rekla da bomo okol 15. ker tisto čakanje ubija in si dajem raje mal rezerve in tud manj se mi mudi s pripravami kot se mi je prvič ko sem imela večino pripravljeno v januarju rok pa 21 aprila no zdej nimam še nič konkretno pripravljeno bom počakala in vse delala v januarju.....

Pa sj jst ne bi dvomla v PDP, pa bi res še mislila da bom šla čez....sam k se z G nisva ujele glede datuma...nism valda jst 2 tedna prej kr sama vedla da sm noseča preden je test pokazuuser posted image ....user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
26.11.2008 12:18:38   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

je premrazuser posted image

ja sj,....zadnjič sva šle z mami sam svečko pržgat na grob, pa sm mela bundo gor ampak odpeto, k ni šla skup...sm misnla da bom zmrznla....sploh ne vem kaj nj nardim....al je konc sprehodov za letos al kaj....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
26.11.2008 12:20:35   
petrap
no to glede lune nč ne vem....mi je pa mami povedala, da je pr men mela že v 6 mesecu popadke in da je bla odprta 1 cm...tko da je mogla pol skoz počivat...no očitno je bil men tist 1 cm premal, ker sem pol pršla 2 dni čez rok user posted image user posted image user posted image ...moj pa tud mislm,da tam okrog roka..

jaz zaenkrat nimam nobenga problema...mi pa gin ni še nč pogledala MV...ne vem no, al pa nč ne reče...aja pa rekla je, da je maternica spredaj user posted image user posted image user posted image ..a kera ve kaj to pomeni...da je čez MV? no saj jo bom naslednjič vprašala in si zaenkrat ne bom delala skrbi...dokler tko pridno brca...se je pa ta naš otrok res neki dol spustu...no saj bom kmalu doma in bom lepo sam lenarla user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
26.11.2008 12:23:38   
Katjusa
jst sem pa kak teden prej k je bil test pozitiven vedla da sem noseča v bistvu kak teden prej k sem M pričakovala sem vedla da je nekaj drugače in da bo verjetno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa res da če maš 2x po 2 lati izkušenj že mal bol poznaš svoje telo in klub vsej psihi veš kdaj gre zares.... test sme delala sam zato da se potrdila to kar sem vedlauser posted image user posted image user posted image drugo pa je da nisem mogla verjet da je končno uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?