|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
26.11.2008 10:56:48   
petrap
hvala vam za spodbudne besede...itak bo bolš, če pa ne, bomo pa nardil da bo...ma ga je prou žalostno gledat mojga, k včasih je šel tko rad v službo, zdaj mu je pa prou muka...sicer se ostali med seboj super razumejo...bo že...

mah jaz tko komaj čakam prihod naše štruce...danes bom šla mogoče še kaj pogledat v bc, če bom kaj najdla...ker danes je spet akcija in dobiš bone, če kupiš nad 50eur...morm pa kupit banjico pa stojalo, pa posodico za umivanje...pa kak un set k je glavniček pa to...bom vidla, če se mi bo dal it...

aja pa vidm, da je v HM neka akcija s temi majčkami pa modrčki...rabm!!! tko da bi blo dobro it mal pogledat...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
26.11.2008 10:58:27   
claud
Shuka----uživajte na pregledu!!!!!!!

Majchy--kako si? men tok ni dons za laboratorij-kr vem da me bo cel dan lulat pa bom na wc hodila, tm pa ne bom mogla zihruser posted image čist zmeri je tko...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
26.11.2008 11:03:02   
Čebel@
shuka-uživejtauser posted image
petra....kar malo zapravli,za dušo.....ne sikeri se za tvojga-se bojo že pokomendiral
claud......malo sem polomljena ker nekako ne najdem prave poze v postelji,drgač sem pa super že zato ker tko sonček sveti......glede wc-ja je pa vedno tko.....enkrat sem jaz takoj ko sem ustala šla v laboratorij(sva blizu doma) in sem med potjo govorila po telefonu z mami in me je vprašala zakaj sem tok zadihana,pa sem rekla da šibam v laboratorij na wc in me je res full tiščalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
26.11.2008 11:09:45   
claud
majchy-user posted image jst bi tud tko nardila, sam it LJ do domžal pa ne bom tko mogla zdržatuser posted image Enkrat vem da me je prej ful lulat, pol pa ni šlo, tko da sm se po ZD pol ure sprehajala pa uno vodo tankala....za crknt....
Jst tud dons nism najdla položaja....tko na boku me fula začne noga desna bolet in tko kot da bom mravljince dubla....
Pa en vlažilec zraka morva kupt....včer sm cel večer kašljala-kr tko mal za brez veze...tko da pomoje da je ful suh zrak zdj...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
26.11.2008 11:10:31   
timy
Pozdravljene,

vidim, da imate nekatere bubane otročke. user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravijo.

Katjuša - vse naj naj za god. Prekrasno darilouser posted image

Claud - jaz moram dati vodo v ponedeljek. In že zdaj razmišljam o tem, ker nazadnje ni in ni šlo. Pa še fuuul ljudi me je čakalo v vrsti in mencalo, jaz pa nisem mogla spustiti niti kapljice, no dve kapljici sta na koncu bili.user posted image  Drugače sem pa nonstop na straniščuuser posted image

Jaz sem si že tudi vse papirje stiskala. 2. decembra naj bi dobila PDP, 5. decembra imam plačo, tako da bom papirje začela urejati nekje po 5. decembru, če bom utegnila, drugače pa po 11. 12.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
26.11.2008 11:12:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy-user posted image jst bi tud tko nardila, sam it LJ do domžal pa ne bom tko mogla zdržatuser posted image Enkrat vem da me je prej ful lulat, pol pa ni šlo, tko da sm se po ZD pol ure sprehajala pa uno vodo tankala....za crknt....
Jst tud dons nism najdla položaja....tko na boku me fula začne noga desna bolet in tko kot da bom mravljince dubla....
Pa en vlažilec zraka morva kupt....včer sm cel večer kašljala-kr tko mal za brez veze...tko da pomoje da je ful suh zrak zdj...

ja iz lj bi bila to malo huda preiskušnja za mehuruser posted image jaz na katero koli stran sem se obrnila me je user posted image  žokal,pa še moj je spet full smrčov in sem ga celo noč napiz.evalauser posted image .....ja verjetno da imata zaradi kurjave suh zrak-midva vsak drug dan uklopiva vlažilec in je full boljše

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
26.11.2008 11:12:49   
Katjusa

Majchy--kako si? men tok ni dons za laboratorij-kr vem da me bo cel dan lulat pa bom na wc hodila, tm pa ne bom mogla zihruser posted image čist zmeri je tko...

prej k greš od doma se fino napij.... sicer pa v nosečnosti je lažje k mali skačejo po mehurju.... men se je zadnič zgodil da je bil lonček ful poln pa sem hotla mal odlit in sem bla mal štorasta pa sem lonček kor čist spraznla blo je not gih tolk da je bil podn pkrit.... pa je blo dost sem vpršala sestro če je dost sme povedala da sem polila (čeprav nisme polila pa kaj nej razlagam da ne znam mal odlituser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
26.11.2008 11:15:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

prej k greš od doma se fino napij.... sicer pa v nosečnosti je lažje k mali skačejo po mehurju.... men se je zadnič zgodil da je bil lonček ful poln pa sem hotla mal odlit in sem bla mal štorasta pa sem lonček kor čist spraznla blo je not gih tolk da je bil podn pkrit.... pa je blo dost sem vpršala sestro če je dost sme povedala da sem polila (čeprav nisme polila pa kaj nej razlagam da ne znam mal odlituser posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
26.11.2008 11:18:49   
petrap
user posted image user posted image user posted image sem se zdaj nasmejala tem vašim zgodbam z dajanjem vode...jaz pa nekak nimam problema..lulam lahko kadar koli user posted image ..zdaj k sem noseča...drugače pa jaz ko grem od doma grem lulat, pol pa preden pridem do tja in sem na vrsti, se mi lepo spet fino mudi...tko da ni problemou user posted image user posted image user posted image

men pa upoštevajo sam še novembrsko plačo, ker mam PDP na začetku februarja...no saj mi čist odgovarja...ker bom decembra tud mal na bolniški, zdaj k sem se odločila, da še prej končam kot sicer...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
26.11.2008 11:19:44   
claud
katjuša-user posted image user posted image user posted image ti pa si ja...user posted image user posted image ja sj se vedno ful napijem preden grem od doma, sam kaj k takrat ko ni treba to šele čez 1 uro ali več do dol prideuser posted image

majchy-ja kurjava pa mrzu zrak pol je pa verjetn tko...k me kr tko dušit začne.....bo treba res kupt pa ne vem če bo znesl s časom dons....tok vsega da ma dan premal ur....user posted image

timy-s kje si si pa papirje stiskala?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
26.11.2008 11:21:36   
petrap
claud - papirji so pod seznamom februarčic..obrazci mislm user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
26.11.2008 11:22:44   
Katjusa
OK zdej sem se pa sama sebi nasmejala k sem prebrala kaj sem vam napisala oz sem brala kot da to nisem jst pisala in da se to ni men zgodiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam je res smešno so mi kr solze v oči stople......

jst še nimam nič za papirje 8.12 ma pregled in bom verjetno dobla potrdilo pol bomo pa rihtal.... za plače mi pa ni treba skrbet k je nimam tak da bom kr lepo tist starševski dodatek dobla k mi pripada.....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
26.11.2008 11:23:05   
claud
Ma jst sploh ne vem kaj vse morm zrihtat glede papirjev-ker mam status študenta...tko da bolniško ne.... neki kar vam zaposlenim en dodatek pripada, men ne pripada....je pa tud en dodatek, za študentke pa brezposelne.....ma pojma nimam...sam vem da me bojo pošiljal z enga konca na druzga...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
26.11.2008 11:25:23   
Katjusa

Ma jst sploh ne vem kaj vse morm zrihtat glede papirjev-ker mam status študenta...tko da bolniško ne.... neki kar vam zaposlenim en dodatek pripada, men ne pripada....je pa tud en dodatek, za študentke pa brezposelne.....ma pojma nimam...sam vem da me bojo pošiljal z enga konca na druzga...user posted image

jst sem tud v 1. mela status.... mislim sam da rabiš potrdilo o šolanju pol boš pa vs ena zavodu rihtala sma obrazce daš izpolnjene dobla boš pa tko k jst k sem na zavodu starševski dodatek...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
26.11.2008 11:26:39   
claud
katjusa-hvala!! in ta dodatek je dobrih 100evrov al kokuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
26.11.2008 11:28:26   
Čebel@
claud ja po moje res da si umislita vlažilec-ni nujno danes je pa dobro čimprej da boš lažje spala
papirji.......jaz bom 2.12.dobila potrdilo o pdp-ju potem bom pa printala pa letala okoli......bo pa ziher trajalo da mi v službi vse potrdijo ker si zmeri vzamejo čas za take zadeveuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
26.11.2008 11:28:35   
petrap
calud mislm, da je blo nazadnje nekih 181 eur..nism pa zihr

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
26.11.2008 11:32:33   
claud
OOoo bogatouser posted image mogoče ravno za plenice aneuser posted image
Sj mi je kr mal smešno že tole z našo državo in vsem skup....najbolš da se v izolo preselim, k  baje da da občina dobro enkratno pomočuser posted image pr nas ne dajo pa nič!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
26.11.2008 11:33:33   
Čebel@

OOoo bogatouser posted image mogoče ravno za plenice aneuser posted image
Sj mi je kr mal smešno že tole z našo državo in vsem skup....najbolš da se v izolo preselim, k  baje da da občina dobro enkratno pomočuser posted image pr nas ne dajo pa nič!

a ljublana nič ne da?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
26.11.2008 11:36:57   
Katjusa

takrat k sem jst bla 2 lati nazaj je bil 170€ oz 41000 sit zdej je pa bojda več

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
26.11.2008 11:37:54   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Ja, vse papirje sem že oddala (2x vlogo S1/1 in 2x prilogo S-1 + potrdilo o PDP-ju)...

balonchy
A veš da meni pa je na csd.ju točno zračunala 60 dni do mojega pdp.ja in mi rekla da pred tem datumom nemorem prinest.
Pa še neki,napisala si da si oddala že dve vlogi a misliš tudi zaočetovski tudi?ker jaz sem našo soc. delavko razumela da tisto drugo vlogo za očetovski mož izpolne v službi ko rodim in pol nese,ali sem jo jaz slabo razumela?

No, jaz sem pa oddala več k 60 dni od PDP-ja... user posted image
In tut za očetovskega sem oddala. Samo, ko se naša bebica rodi sporočiva še par podatkov in to je to.
V službi so mu pa samo izpolnili plače od okt. 07 do okt. 08... Tisto vlogo pa v službi ni treba nič potrjevat. Vpišeš samo osebne podatke, in kdaj boš karkol koristil...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
26.11.2008 11:38:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

takrat k sem jst bla 2 lati nazaj je bil 170€ oz 41000 sit zdej je pa bojda več

evo 188,90€ http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/starsevskiDodatek.asp upam da se še kej dvigneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
26.11.2008 11:41:07   
claud
majchy- ljubljana da ravno tok k domžale-0!!

je pa ena kolegica domžalskemu županu pismo poslala zakaj nč ne da, pa je reku da živimo v nadstandarduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kje je to prebral.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
26.11.2008 11:42:18   
Katjusa

majchy- ljubljana da ravno tok k domžale-0!!

je pa ena kolegica domžalskemu županu pismo poslala zakaj nč ne da, pa je reku da živimo v nadstandarduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kje je to prebral.....

sebe je misluuser posted image user posted image user posted image user posted image kriza najprej ljudi fehtaš za glasove pol si pa v nadstandardu pa ti ni mar za mlade družine

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
26.11.2008 11:43:34   
claud
Sam ta starševski dodatek se pa uveljavlja šele 30 dni pred pdp ne 60 dni.....to bomo kr naprej tm visel na socialni pol....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?