|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
26.11.2008 10:23:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image

Takole pa zgleda dnevna pri dveh otrocih (dokaj pospravljena).

user posted image

Ma saj to ni razmetano..to so samo igrače!
Mi imamo še po kuhinjski mizi računalnik od mojega brata in mame, ki ga mora moj popravit in ful drobnarij od tamalihdveh, ker se mi ne da vsak dan pospravljat (svinčnike, barvice, tuše, voščenke, igračke iz kinder jajčk......) ma ne bom slikala, ke rpotem me je preveč user posted image

Sem jo sesala danes in sem vse ostalo pospravila. Pri nas se hitro vse navleče. Pa saj je povsod tako. Moj se je vedno bunil, ker so igrače v dnevni, jaz pa otroku pustim, da se zraven mene igra.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
26.11.2008 10:25:15   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

punce kje bi lahko dobila tapete za steno, s tem da jst bi belo omaro prelepla z njimi, mela bi kak otroški motiv

KLIK

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
26.11.2008 10:29:31   
jana81

punce kje bi lahko dobila tapete za steno, s tem da jst bi belo omaro prelepla z njimi, mela bi kak otroški motiv

bauhaus, Merkur, Obi, Baumax

tnx..

kasso tvoj klik pa nea dela

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
26.11.2008 10:29:45   
Srčekgirll
No, Vid spi že skor 1h. Pol k se bo pa zbudu, bova šla mal vn k je tak lep sonček, da je treba izkoristit.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
26.11.2008 10:37:26   
Anonimen

MATEVŽ :

user posted image

Tole je pa zakon...user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se pridruzujem cestitkam...user posted image user posted image

SS - he,he tudi jaz sem najprej na fotki opazila pivo...user posted image  Manca je pa itak lusnauser posted image

barbaw: kuza ima pampersko???user posted image user posted image user posted image  lusna je Maja user posted image

mya: user posted image user posted image user posted image

Vec se pa zdele ne spomnim... aja se to:

Spelin@: Vsi otroski pulmologi ce ze niso tudi alergologi pa imajo spanovijo z alergologom, ker ogromno pljucnih tezav pri otrocih izvira prav iz alergij...
Tako da jaz popolnoma podpiram tvojo odlocitev da pridobis napotnico in takoj k pulmologinji... link sem ti pa itak ze dala. Morda ti bo prihranila veliko let pumpic , predvsem pa ker imajo ventolin, becotid, flexotide zelo hude stranske ,ki se na mojemu sinu ze kazejo... te bo vsaj naucila kako se to varno uporablja...Sicer varno ni nikdar ampak vsaj preudarno potem in res po potrebi uporabljas...

Samo ne vem kako bi to bilo pri tako malem otrocku...

Vem da je nam zelo pomagala in da sem huda same nase ker sem dovolila pediatrom da so ga leta pacali z ventolinom in flexotidom, becotidom...

Sele ko sem zamenjala pediatrinjo je le ta malega takoj poslala k pulmologinji in od takrat je slo potem samo se na bolje pri 10 letih pa se je pumpice prav resil...

Bil je pa bolan od 3 meseca, takrat je prvic pristal v bolnici na kisiku... K pUlmologu pa smo sli sele pri njegovih 5 letih...

5 let smo mu dajali pumpice kar tako...kot se je zdelo Pediatrom.. ja sej pomaga sam pa tud skodo naredi...

Hotla sem sam povedat da te 100% podpiram da gres tudi k pulmologu...ce ze gredo lahko tako mali otroci.

Aja pa se to v zivo se spomnim ko je mali stal pred pulmologinjo in ga je samo pogledala pa dlani je vzela v roke in je rekla ja seveda ima astmo user posted image user posted image
Brez da bi ga sploh poslusala...
Sem vprasala kako pa to lahko ze tako vidi pa je rekla po prstkih ...poglejte kako ima nabreklo tukaj pri nohtkih,to je znak da okoncine ne dobijo normalen pretok kisika - vsaj obcasno ne...in pa poglejte njegov prsni kos, je sodcaste oblike, kar pomeni da se plucka ne nafilajo do konca z kisikom...

Tega se spomnim kot bi bilo vceraj...pa jaz rada pozabim stvari. Pa 5 let so ga pediatri sopal z ventolinom kar tako na lastno pest...user posted image user posted image  potem ti pa ena zenska v minuti samo pogleda in pove kako in kaj...

Seveda ga je potem tudi orenk pregledala poslala na alergo teste in... zdravila 5 let.

Ampak dones je fant ze 4 leta brez pumpice in lahko recem da zdrav. Edino kar so zobje utrpeli skodo in pa mal majhen je... Vendar ima spet sreco ker zivi v Egiptu kjer so tako ali tako bolj majhni in je tukaj cist normalen. V Slo. pa je majhen...sem ugotovila letos poleti, da so njegovi vrstniki ze pravi deci...

Eh, kaj sem se rzapisala....brez zamere. user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
26.11.2008 10:51:59   
jana81
no midva sva se najedla pojedu je celo jabolko+hruško, zdej pa greva mal na sonček

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
26.11.2008 11:03:29   
mya26
Kdaj pa je novoletna večerja in kje?

Kasso: moje hujsanje... do zdaj sem zgubila 4,5 kg, pa v bistvu nisem več na tisti dieti. zdfaj jem gumi bonbone in ene polnozrnte piškote in riž s črno čokolado. ostalega sladkega ne smem ker sem na dieti zarad Maja. tko da sladoled, majoneza, sir, smetana,....vse to odpade in se to pozna. no vsaj za nekaj je dobra tale dieta, ker ne vem lče maju kaj pomaga
user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
26.11.2008 11:06:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Spelin@: Vsi otroski pulmologi ce ze niso tudi alergologi pa imajo spanovijo z alergologom, ker ogromno pljucnih tezav pri otrocih izvira prav iz alergij...
Tako da jaz popolnoma podpiram tvojo odlocitev da pridobis napotnico in takoj k pulmologinji... link sem ti pa itak ze dala. Morda ti bo prihranila veliko let pumpic , predvsem pa ker imajo ventolin, becotid, flexotide zelo hude stranske ,ki se na mojemu sinu ze kazejo... te bo vsaj naucila kako se to varno uporablja...Sicer varno ni nikdar ampak vsaj preudarno potem in res po potrebi uporabljas...

Vem da je nam zelo pomagala in da sem huda same nase ker sem dovolila pediatrom da so ga leta pacali z ventolinom in flexotidom, becotidom...

Sele ko sem zamenjala pediatrinjo je le ta malega takoj poslala k pulmologinji in od takrat je slo potem samo se na bolje pri 10 letih pa se je pumpice prav resil...

Bil je pa bolan od 3 meseca, takrat je prvic pristal v bolnici na kisiku... K pUlmologu pa smo sli sele pri njegovih 5 letih...

5 let smo mu dajali pumpice kar tako...kot se je zdelo Pediatrom.. ja sej pomaga sam pa tud skodo naredi...

Hotla sem sam povedat da te 100% podpiram da gres tudi k pulmologu...ce ze gredo lahko tako mali otroci.

Aja pa se to v zivo se spomnim ko je mali stal pred pulmologinjo in ga je samo pogledala pa dlani je vzela v roke in je rekla ja seveda ima astmo user posted image user posted image
Sem vprasala kako pa to lahko ze tako vidi pa je rekla po prstkih ...poglejte kako ima nabreklo tukaj pri nohtkih,to je znak da okoncine ne dobijo normalen pretok kisika - vsaj obcasno ne...in pa poglejte njegov prsni kos, je sodcaste oblike, kar pomeni da se plucka ne nafilajo do konca z kisikom...

Tega se spomnim kot bi bilo vceraj...pa jaz rada pozabim stvari. Pa 5 let so ga pediatri sopal z ventolinom kar tako na lastno pest...user posted image user posted image  potem ti pa ena zenska v minuti samo pogleda in pove kako in kaj...

Seveda ga je potem tudi orenk pregledala poslala na alergo teste in... zdravila 5 let.

Ampak dones je fant ze 4 leta brez pumpice in lahko recem da zdrav. Edino kar so zobje utrpeli skodo in pa mal majhen je... Vendar ima spet sreco ker zivi v Egiptu kjer so tako ali tako bolj majhni in je tukaj cist normalen. V Slo. pa je majhen...sem ugotovila letos poleti, da so njegovi vrstniki ze pravi deci...

Pod to se podpišem. Pri nas je bilo podobno, samo smo imeli to srečo, da smo pri 1,5 leta šli v Nemčijo in smo stvari porihtali. Posledice pa so zaenkrat opazne na rasti, upam, da samo to in da drugje ne bo posledic. Pri 1 letu je bil velik 81cm, pri 2 letih pa 87cmuser posted image Po 3 letu se je rast znormalizirala, a mu vedno sfali nekaj cm, ki jih je izgubil ko smo ga filal s steroidi. Spremljam krivuljo rasti in je bil znaten padec v rasti točno v obdobju jemnja flixotida. Če tako na rast vpliva, le kaj mora delat škode na notranje organe, raj ne pomislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
26.11.2008 11:14:19   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Pod to se podpišem. Pri nas je bilo podobno, samo smo imeli to srečo, da smo pri 1,5 leta šli v Nemčijo in smo stvari porihtali. Posledice pa so zaenkrat opazne na rasti, upam, da samo to in da drugje ne bo posledic. Pri 1 letu je bil velik 81cm, pri 2 letih pa 87cmuser posted image Po 3 letu se je rast znormalizirala, a mu vedno sfali nekaj cm, ki jih je izgubil ko smo ga filal s steroidi. Spremljam krivuljo rasti in je bil znaten padec v rasti točno v obdobju jemnja flixotida. Če tako na rast vpliva, le kaj mora delat škode na notranje organe, raj ne pomislim.

Moj je pa pri dveh letih imel 91 cm. Upam, da mu pumpice ne bodo pustile preveč posledic. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3884
26.11.2008 11:14:33   
kodrana
dan.

evo mene. sem vas malo zanemarila. user posted image namreč dobila sva kuhinjooooo. končno. ja in je blo treba še tolko stvari poštimat, pa pucat.. pa še ni vse. ap še raklamirat.. a u globalu sm zadovoljna.

drugače pa Katy ne morem verjet za Anžeta. veliko mislim na vas. enkrat sva se tud s Karmen neki tipkale prek sms-ov. samo stiskam pesti, da se tole reši, ker HB, da je medicina nepredna in da bodo hitro ukrepali. user posted image user posted image user posted image

kar se tiče srečanja. samo mamice? same? no, mene boste težko vidle. prvič nimama avta. drugič imam že s pevskimi skos posla ( v nedeljo smo mele nastop in sem imela skos neke vaje) in potem je moj non-stop varuška. ampak verjetno bi se dalo kaj zmenit. kjer je volja, je tudi moč.

no, drugače je naša Tara prava vragolinka. resnično. zadnje čase tako dela z ustnicami brrrrrr in zelo pluva. to se ji tako fino zdi. naj še povem, da je že parkart skoraj čist lepo rekla ata. pa da ne omenjam potrganih rož, ...

no, kos te ravno o kolegicah debatirale.. mene prav presenečajo, ekr se kar dost najavljajo na obisk. tko da, mama kar gužvouser posted image .

čestitke Matevžu in Anji Tii za pol leta!!!

še nekaj, a je možno da je naša po polenti dobila čist živo rdeča lica? pa sm ji jo prvič dala. a bi blo bolj možno, da po riževih kosmičih? namreč polento sm ji dala ob 12h, riževe kosmiče ob 15h. in potem je ob 16h imela čist živo redča lica in bolj hrapavo kožo!

zdaj pa na žalost moram it..ker kuham in še obisk dobim čez 5-10min.

lep dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
26.11.2008 11:21:43   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dan.

evo mene. sem vas malo zanemarila. user posted image namreč dobila sva kuhinjooooo. končno. ja in je blo treba še tolko stvari poštimat, pa pucat.. pa še ni vse. ap še raklamirat.. a u globalu sm zadovoljna.

drugače pa Katy ne morem verjet za Anžeta. veliko mislim na vas. enkrat sva se tud s Karmen neki tipkale prek sms-ov. samo stiskam pesti, da se tole reši, ker HB, da je medicina nepredna in da bodo hitro ukrepali. user posted image user posted image user posted image

kar se tiče srečanja. samo mamice? same? no, mene boste težko vidle. prvič nimama avta. drugič imam že s pevskimi skos posla ( v nedeljo smo mele nastop in sem imela skos neke vaje) in potem je moj non-stop varuška. ampak verjetno bi se dalo kaj zmenit. kjer je volja, je tudi moč.

no, drugače je naša Tara prava vragolinka. resnično. zadnje čase tako dela z ustnicami brrrrrr in zelo pluva. to se ji tako fino zdi. naj še povem, da je že parkart skoraj čist lepo rekla ata. pa da ne omenjam potrganih rož, ...

no, kos te ravno o kolegicah debatirale.. mene prav presenečajo, ekr se kar dost najavljajo na obisk. tko da, mama kar gužvouser posted image .

čestitke Matevžu in Anji Tii za pol leta!!!

še nekaj, a je možno da je naša po polenti dobila čist živo rdeča lica? pa sm ji jo prvič dala. a bi blo bolj možno, da po riževih kosmičih? namreč polento sm ji dala ob 12h, riževe kosmiče ob 15h. in potem je ob 16h imela čist živo redča lica in bolj hrapavo kožo!

zdaj pa na žalost moram it..ker kuham in še obisk dobim čez 5-10min.

lep dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo da si dobro in da te zaradi tega ni, ker uživaš

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
26.11.2008 11:22:36   
Estrella*
barbaw; koiko je bil velik pa pri 3letih. Naš 99cm,15kguser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
26.11.2008 11:26:30   
Anonimen

Tudi pri nas se je poznalo, ravno v casu ko je jemal flexotide je zastal v rasti...

In zobje...imel je kristalno bele in brez luknjic, potem pa kar porumeneli in en kup plomb... Pa ima fant zelo dobro gensko zasnovo in drzi higienooo. Skratka tudi zobozdravnica je vprasla ali je morda na kakih zdravilih in smo povedali da ventolin in flexotide..in je rekla da je to 100% od flexotida.

Ja in res kaj sele to naredi notranjim organom...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
26.11.2008 11:33:09   
barbaw

barbaw; koiko je bil velik pa pri 3letih. Naš 99cm,15kguser posted image

A veš, da čisto isto. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3889
26.11.2008 11:33:16   
Anonimen
Estrella : A ste Naravo obvestili za srecanje user posted image  Al ste jo cist zbrisali... Sem se zmer zalostna ker ste jo iz seznama zbrisali...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3890
26.11.2008 11:34:10   
barbaw

Tudi pri nas se je poznalo, ravno v casu ko je jemal flexotide je zastal v rasti...

In zobje...imel je kristalno bele in brez luknjic, potem pa kar porumeneli in en kup plomb... Pa ima fant zelo dobro gensko zasnovo in drzi higienooo. Skratka tudi zobozdravnica je vprasla ali je morda na kakih zdravilih in smo povedali da ventolin in flexotide..in je rekla da je to 100% od flexotida.

A zobje tudi? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
26.11.2008 11:34:43   
valentina2006

O joj... sem se kr zamislila... tud jet Matevžu dajem Flixotide user posted image ... bom kuj dons P vprašala... in magar zahtevala pregled pri strokovnjaku pulmologu. Ker škode pa res nočem otroku delat. Normaln po en stran mu pomaga, ma pa normalno tud stranske učinke. GROZA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
26.11.2008 11:39:29   
Estrella*

Estrella : A ste Naravo obvestili za srecanje user posted image  Al ste jo cist zbrisali... Sem se zmer zalostna ker ste jo iz seznama zbrisali...user posted image user posted image

Nič nisem obveščala, ker si rekla, da ima svoje razloge, da se ne javi in ko bo pripravljena naj se javi.Jaz sem ji že 2x poslala sms, pa mi ni odgovorila. Vedno poprej mi je , sedaj pa nič večuser posted image
Za seznam je pa tako; nič ni izbrisano, vsi podatki so shranjeni in katera bo želala biti na seznamu, naj sporoči aktualne podatke in jo dopišem nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
26.11.2008 11:43:02   
Anonimen

Nič nisem obveščala, ker si rekla, da ima svoje razloge, da se ne javi in ko bo pripravljena naj se javi.Jaz sem ji že 2x poslala sms, pa mi ni odgovorila. Vedno poprej mi je , sedaj pa nič večuser posted image
Za seznam je pa tako; nič ni izbrisano, vsi podatki so shranjeni in katera bo želala biti na seznamu, naj sporoči aktualne podatke in jo dopišem nazaj.

Aha...o.k.

Potem pa uredu...saj se bo javila ko bo lahko.

To je pa telapatija user posted image user posted image user posted image

Sem prejela njen e-mail prav sedaj ko tole pisem...

Upam da se kmalu javi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3894
26.11.2008 11:43:29   
Soncnica Sandra ***
Evo, midve sva nazaj iz potepa user posted image
Pri pra babici je bilo super kot vedno, Manca je ful uživala user posted image
Na poti nazaj pa je zaspala v avtu, očitno ji novi avtosedež ugaja user posted image
Zdej grem pa spet za nazaj brat

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 3895
26.11.2008 11:43:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

O joj... sem se kr zamislila... tud jet Matevžu dajem Flixotide user posted image ... bom kuj dons P vprašala... in magar zahtevala pregled pri strokovnjaku pulmologu. Ker škode pa res nočem otroku delat. Normaln po en stran mu pomaga, ma pa normalno tud stranske učinke. GROZA

Jaz sem tud težila pri P in spraševala kake stranske ućinke ima, je rekla, da minimalno vpliva na rast, no iz izkušnje ti povem, da je mali zastal v rasti cca 6cm in jih nikakor ne nadoknadi. Sicer res ni katastrofe, bo pač manjši, ampak kaj skrbi me bolj za druge stvari(jetra, ledvice, srce) te so na udaru.
Skratka, če jemlješ kao majhne doze 50mikrogramov, naj ne bi bilo velikega učinka, samo pri nas smo kar hitro pristali na 250mikro po 2x dnevnouser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
26.11.2008 11:44:59   
narava
Pozdravljene majcice.

Sem dobila od **** obvestilo, da ste me zbrisale s seznama, ker se nic ne javim. user posted image Mogoce se ne javim, a to se ne pomeni, da ne mislim na vas. user posted image

Cas, ki sem ga prezivela na majcicah kot nosecnica se mi bo (in se mi je) za vedno vtisnil v spomin, vendar pa za javljanje na rr sedaj enostavno nimam casa. (se mail precekiram in na hitro odgovorim kar prek telefona)

Pa vam bom povedala zakaj ne.

Moj Davud je en tak kar naporen otrocek. Kljub temu, da bo kmalu star ze skoraj 6 mesecev, se ze od rojstva doji in zbuja na dve uri. Podnevi in ponoci.
Cez dan  zaspi za cca pol ure in nato zopet akcija.
Tako moj "delovnik" izgleda nekako takole:
zbudi se ob pol 7, podoji, se preobleceva in greva v dnevno, kjer se valja plazi igra ipd, do nekje pol 9, ko hoce zopet jest. ga podojim in tako dalje (sedaj seveda tudi GH), saga traja do nekje pol 2 popoldne, ko mu rata zaspati za natanko pol ure. nato se spet zbudi, to da se hraniva ne bom omenjala, in je zopet akcija do nekje pol 9 zvecer ko mrkne. a le za dve uri, se pravi ob pol 11 zopet jeva, pa spet ob pol 1, pa ob pol 3, pa ob pol 5, pa ob pol 7 ko se zbudi in vstane. in spet - jovo na novo. za vsako dojenje vstanem, ga vzamem iz posteljice, podojim in nazaj spat (vsak v svojo posteljo)
po teh 6ih mesecih sem neverjetno utrujena, kronicno nenaspana in zeeeeeeeeljna trenutka samo zase.
saj vem, da tole zveni kot neko opravicevanje, a komaj cakam, da le malo zraste, da ga dam dol z joske. za sedaj pa - takle mamo.

aja, pa zdaj smo meli hudicev mesec. je bil kar cel mesec bolan z vrocino in hudim kasljem, pa ful sline, pa zbujal se je na eno uro, ker - smo dobili prvega zobka. vceraj. in kar strah me je kako bomo dobili se ostale ce je bil za prvega tak kazin?!user posted image

sicer pa je zelo aktiven, trdno ze stoji na nogah, se obraca s trebuha na hrbet in obratno, se plazi v rikverc in se trudi postavit na kolena, da bi se plazil naprej. ga je potrebno non stop nadzorovat, ker sem ga zadnjic vlekla ispod regala in mize v dnevni, pa tut klimo je ze skor nase prevrnil. tko da je kar lumpuser posted image

saj je vredno vsakega trenutka, le naporno je zelo. mali je cista kopija mene, ko sem bila noseca. non stop akcija, pa nic nisem spala. uh, me kar zmrazi ko se spomnim neprespanih noci. brrr user posted image

ampak kaj cem. tako je.

najnovejsi podatki o Davudu pa so:
29.10.2008    7120g    68cm   obseg glave ni zapisala.

toliko od mene. upam, da se se kaj javim. ste kar pridne vidim, kar tako naprej.

lp, narava.

P.S: v ljubljani je danes zelo lep dan. soncen a strupeno hladen. priporocamo pajacek, kjer samo oci gledajo ven in za mamico primerno obutev user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 3897
26.11.2008 11:45:48   
Anonimen

A zobje tudi? user posted image user posted image

Jup...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
26.11.2008 11:46:14   
Estrella*
A še to,malo za v tolažbo: zobke ima naš še vedno intaktne, nikoli zaščitene in brez kariesa, HB tu ni bilo škode narejene.

Neposredna povezava do sporočila: 3899
26.11.2008 11:47:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: narava

Pozdravljene majcice.

Sem dobila od **** obvestilo, da ste me zbrisale s seznama, ker se nic ne javim. user posted image Mogoce se ne javim, a to se ne pomeni, da ne mislim na vas. user posted image

Cas, ki sem ga prezivela na majcicah kot nosecnica se mi bo (in se mi je) za vedno vtisnil v spomin, vendar pa za javljanje na rr sedaj enostavno nimam casa. (se mail precekiram in na hitro odgovorim kar prek telefona)

Pa vam bom povedala zakaj ne.

Moj Davud je en tak kar naporen otrocek. Kljub temu, da bo kmalu star ze skoraj 6 mesecev, se ze od rojstva doji in zbuja na dve uri. Podnevi in ponoci.
Cez dan  zaspi za cca pol ure in nato zopet akcija.
Tako moj "delovnik" izgleda nekako takole:
zbudi se ob pol 7, podoji, se preobleceva in greva v dnevno, kjer se valja plazi igra ipd, do nekje pol 9, ko hoce zopet jest. ga podojim in tako dalje (sedaj seveda tudi GH), saga traja do nekje pol 2 popoldne, ko mu rata zaspati za natanko pol ure. nato se spet zbudi, to da se hraniva ne bom omenjala, in je zopet akcija do nekje pol 9 zvecer ko mrkne. a le za dve uri, se pravi ob pol 11 zopet jeva, pa spet ob pol 1, pa ob pol 3, pa ob pol 5, pa ob pol 7 ko se zbudi in vstane. in spet - jovo na novo. za vsako dojenje vstanem, ga vzamem iz posteljice, podojim in nazaj spat (vsak v svojo posteljo)
po teh 6ih mesecih sem neverjetno utrujena, kronicno nenaspana in zeeeeeeeeljna trenutka samo zase.
saj vem, da tole zveni kot neko opravicevanje, a komaj cakam, da le malo zraste, da ga dam dol z joske. za sedaj pa - takle mamo.

aja, pa zdaj smo meli hudicev mesec. je bil kar cel mesec bolan z vrocino in hudim kasljem, pa ful sline, pa zbujal se je na eno uro, ker - smo dobili prvega zobka. vceraj. in kar strah me je kako bomo dobili se ostale ce je bil za prvega tak kazin?!user posted image

sicer pa je zelo aktiven, trdno ze stoji na nogah, se obraca s trebuha na hrbet in obratno, se plazi v rikverc in se trudi postavit na kolena, da bi se plazil naprej. ga je potrebno non stop nadzorovat, ker sem ga zadnjic vlekla ispod regala in mize v dnevni, pa tut klimo je ze skor nase prevrnil. tko da je kar lumpuser posted image

saj je vredno vsakega trenutka, le naporno je zelo. mali je cista kopija mene, ko sem bila noseca. non stop akcija, pa nic nisem spala. uh, me kar zmrazi ko se spomnim neprespanih noci. brrr user posted image

ampak kaj cem. tako je.

najnovejsi podatki o Davudu pa so:
29.10.2008    7120g    68cm   obseg glave ni zapisala.

toliko od mene. upam, da se se kaj javim. ste kar pridne vidim, kar tako naprej.

lp, narava.

P.S: v ljubljani je danes zelo lep dan. soncen a strupeno hladen. priporocamo pajacek, kjer samo oci gledajo ven in za mamico primerno obutev user posted image

Lepo, narava, da se javiš. Se skoraj vsak dan spomnim nate, čene takrat ko je vremenska na TVuser posted image
user posted image  za Davuda, pridno rasteuser posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?