Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:49:04
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj pa še malo pokomentiram po spominu. SS Manca je prava babnica. Lepa okrogla lička, pa igrače tudi matra na veliko. Čmrlika za vaju s Tajo. za vse "uspešne" noči Več se pa ne spomnim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:49:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka je rekla, da ne bi šla. Lahko pa poberem Hijenco, Čmrliko in Jano. Imam pa potem še za eno plac, če se stisnete. Ali mene ali pa nino7 Ej, punce, a bi mene katera pobrala na železniški v LJ, če bi prišla z vlakom?? In me dostavila nazaj na vlak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:52:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka je rekla, da ne bi šla. Lahko pa poberem Hijenco, Čmrliko in Jano. Imam pa potem še za eno plac, če se stisnete. Ali mene ali pa nino7 Ej, punce, a bi mene katera pobrala na železniški v LJ, če bi prišla z vlakom?? In me dostavila nazaj na vlak Mislim, da boš takoj našla kandidatko. Meni je pa načeloma vseeno katero vzamem s seboj. Se bosta smi zmenili? A ima Nina še kako alternativo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:52:57
|
|
|
|
špelin@
|
mya26, welcome back A takle revček je tvoj Maj? Veliko zanj!!! Na večerjo pa le pridi, saj lahko samo kaj spiješ, poanta je v čveku!!! Le prej se doma dobro najej, da ti ne bo dišalo in boš lahko sproščena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:53:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka je rekla, da ne bi šla. Lahko pa poberem Hijenco, Čmrliko in Jano. Imam pa potem še za eno plac, če se stisnete. Ali mene ali pa nino7 Ej, punce, a bi mene katera pobrala na železniški v LJ, če bi prišla z vlakom?? In me dostavila nazaj na vlak Mislim, da boš takoj našla kandidatko. Meni je pa načeloma vseeno katero vzamem s seboj. Se bosta smi zmenili? A ima Nina še kako alternativo? Ne, nima, zato bi pa jaz lahko šla na vlak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:54:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka je rekla, da ne bi šla. Lahko pa poberem Hijenco, Čmrliko in Jano. Imam pa potem še za eno plac, če se stisnete. Ali mene ali pa nino7 Ej, punce, a bi mene katera pobrala na železniški v LJ, če bi prišla z vlakom?? In me dostavila nazaj na vlak verjetno da ja, jst bi te drgač vzela zraven če bi šla z avtom, samo kot sem zadnjič napisala, sem rajši brez skrbi za volanom. Če bo šla pa še Catja, pol se bomo pa verjetn še z enim avtom peljale. Ali ona ali jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:55:25
|
|
|
|
špelin@
|
150 strani v devetih dneh Gregiju se je utrgalo: še vedno spi O ne, napaka: že gleda... Samo tiho je
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 26.11.2008 9:57:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:56:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 150 strani v devetih dneh O madona.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:57:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka je rekla, da ne bi šla. Lahko pa poberem Hijenco, Čmrliko in Jano. Imam pa potem še za eno plac, če se stisnete. Ali mene ali pa nino7 Ej, punce, a bi mene katera pobrala na železniški v LJ, če bi prišla z vlakom?? In me dostavila nazaj na vlak verjetno da ja, jst bi te drgač vzela zraven če bi šla z avtom, samo kot sem zadnjič napisala, sem rajši brez skrbi za volanom. Če bo šla pa še Catja, pol se bomo pa verjetn še z enim avtom peljale. Ali ona ali jaz. potem pa naj še Catja pove, da lahko vse poberemo in se peljemo. Špelini ne privoščim vožnje z vlakom (potem bi mogla obvzno izkoristit Katinino gostoljubje).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:58:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kje si našla? Jaz imam iste težave klikn na sliko, z desnim klikom na miški, dej odpri z paintom /slikarjem, pol pa zgoraj v opravilni vrstici klikn slike, in raztegni/nagni...sl neki takega piše, od zgori navzdol drugi napis pol pa v okvirčke napišeš recimo 30% oz tak dolg zmanjšuješ da je majhna slika Hvala Pa hvala vsem za lepe želje za mojega bubančka. Je že vstal, svečka pa je HB prijela, saj je vročina padla na 37,2. Ja na srečanje bi pa jaz full šla, samo meni v decembru res ne znese, pa še RD imam tam okrog. Mya stiskam pestke za Maja , pa lepo, da si se oglasila. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 150 strani v devetih dneh O madona. Do januarja bomo kar na sedmem, osmem delu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 9:58:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 150 strani v devetih dneh Gregiju se je utrgalo: še vedno spi O ne, napaka: že gleda... Samo tiho je Jaz sem mojo pustila, da se je igrala v posteljici, zdaj pa nadaljuje na pena puzzlah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:00:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kje si našla? Jaz imam iste težave klikn na sliko, z desnim klikom na miški, dej odpri z paintom /slikarjem, pol pa zgoraj v opravilni vrstici klikn slike, in raztegni/nagni...sl neki takega piše, od zgori navzdol drugi napis pol pa v okvirčke napišeš recimo 30% oz tak dolg zmanjšuješ da je majhna slika Hvala Pa hvala vsem za lepe želje za mojega bubančka. Je že vstal, svečka pa je HB prijela, saj je vročina padla na 37,2. Ja na srečanje bi pa jaz full šla, samo meni v decembru res ne znese, pa še RD imam tam okrog. Jaz tudi Mya stiskam pestke za Maja , pa lepo, da si se oglasila. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 150 strani v devetih dneh O madona. Do januarja bomo kar na sedmem, osmem delu Ful lepa slikica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:04:12
|
|
|
|
tally
|
Eh če sem včeri jamrala da se Emilija nič ne obrača se bom danes pohvalila da je osvojila obrat it trebuščka na hrbet . Ful sem vesela. Kaj več napišem kasneje pa ne preveč tipkat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:04:39
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika nima pa vročine, kaj predlagate? Ji dam kaj proti kašlju lahko? jaz sem ji dala 3x po pol čajne žličke sirup Prospan, ki se lahko da po 6. messecu in je kašelj v dnevu izginil. A ti prideš na večerjo? špelin@...maslo sem dala med vročo zelenjavo, tako da se je stopilo katy, ne morem si predstavljat, kako mora biti to hudo za vse vas . Operacija pa močno upam, da bo pomagala, da se bodo tudi možgani normalno razvijali. Ti si itak taka velika dobričina, da si jim tudi v veliko oporo. A po operaciji naj bi potem bilo vse ok?. še za vse ostale bolančke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:04:42
|
|
|
|
barbaw
|
Takole pa zgleda dnevna pri dveh otrocih (dokaj pospravljena).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:08:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Eh če sem včeri jamrala da se Emilija nič ne obrača se bom danes pohvalila da je osvojila obrat it trebuščka na hrbet . Ful sem vesela. Kaj več napišem kasneje pa ne preveč tipkat . Jej Barbaw hvala . Bi jo še obrezala malo, da bi bil obrazek bolj viden, pa ne znam Tvoje slikce so tudi , pa sploh ni razmetano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:11:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka je rekla, da ne bi šla. Lahko pa poberem Hijenco, Čmrliko in Jano. Imam pa potem še za eno plac, če se stisnete. Ali mene ali pa nino7 Ej, punce, a bi mene katera pobrala na železniški v LJ, če bi prišla z vlakom?? In me dostavila nazaj na vlak verjetno da ja, jst bi te drgač vzela zraven če bi šla z avtom, samo kot sem zadnjič napisala, sem rajši brez skrbi za volanom. Če bo šla pa še Catja, pol se bomo pa verjetn še z enim avtom peljale. Ali ona ali jaz. potem pa naj še Catja pove, da lahko vse poberemo in se peljemo. Špelini ne privoščim vožnje z vlakom (potem bi mogla obvzno izkoristit Katinino gostoljubje). tud jst ne, bi šla sam zarad tega z vlakom, sam jst se morem pol od njene izstopne postaje pa do Celja sama peljat , zato bi mela še katero zraven ali v avtu ali na vlaku anitka luškan avatar... barbaw dobr da ti jst ne pokažem dnevne pri enem otroku.. maš pa tako sedežno ki bi jo moj rad mel...v U
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:12:45
|
|
|
|
kasso
|
mya, o bogi Maj, a ne bi vseeno probala it na bioresonanco...saj izgubit nimaš kaj. kaj pa ti, si ok? Tvoje hujšanje gre?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:12:59
|
|
|
|
jana81
|
punce kje bi lahko dobila tapete za steno, s tem da jst bi belo omaro prelepla z njimi, mela bi kak otroški motiv
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:16:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Takole pa zgleda dnevna pri dveh otrocih (dokaj pospravljena). Ma saj to ni razmetano..to so samo igrače! Mi imamo še po kuhinjski mizi računalnik od mojega brata in mame, ki ga mora moj popravit in ful drobnarij od tamalihdveh, ker se mi ne da vsak dan pospravljat (svinčnike, barvice, tuše, voščenke, igračke iz kinder jajčk......) ma ne bom slikala, ke rpotem me je preveč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:20:11
|
|
|
|
Estrella*
|
So me obiski zmotili in sedaj imam čtiva vrh glave Bom najprej mogla malo dat spat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:23:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka je rekla, da ne bi šla. Lahko pa poberem Hijenco, Čmrliko in Jano. Imam pa potem še za eno plac, če se stisnete. Ali mene ali pa nino7 Ej, punce, a bi mene katera pobrala na železniški v LJ, če bi prišla z vlakom?? In me dostavila nazaj na vlak verjetno da ja, jst bi te drgač vzela zraven če bi šla z avtom, samo kot sem zadnjič napisala, sem rajši brez skrbi za volanom. Če bo šla pa še Catja, pol se bomo pa verjetn še z enim avtom peljale. Ali ona ali jaz. potem pa naj še Catja pove, da lahko vse poberemo in se peljemo. Špelini ne privoščim vožnje z vlakom (potem bi mogla obvzno izkoristit Katinino gostoljubje). tud jst ne, bi šla sam zarad tega z vlakom, sam jst se morem pol od njene izstopne postaje pa do Celja sama peljat , zato bi mela še katero zraven ali v avtu ali na vlaku anitka luškan avatar... barbaw dobr da ti jst ne pokažem dnevne pri enem otroku.. maš pa tako sedežno ki bi jo moj rad mel...v U Imamo veliko srečo, da imamo tole sedežno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:23:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Eh če sem včeri jamrala da se Emilija nič ne obrača se bom danes pohvalila da je osvojila obrat it trebuščka na hrbet . Ful sem vesela. Kaj več napišem kasneje pa ne preveč tipkat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 10:23:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kje bi lahko dobila tapete za steno, s tem da jst bi belo omaro prelepla z njimi, mela bi kak otroški motiv bauhaus, Merkur, Obi, Baumax
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?