|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
25.11.2008 15:41:15   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ajtak, a potem danes ob 17.00 samo preverjam da vem, ker me verjetno na mobbi ne boš dobila, zamenjala operaterja, € so mi pa tud vse dol pobral, tak da sem nemobi(te)lna. Pa kje, a v pomaranči??

jaz sem malo mislila na planet Tus, gor na tepihih... Cakam da me kanarka poklice.

ok

No kul pol se midve tam dobiva ob 17h, kanarka upam da prides!! A pride se kera? Ilje, Narascaj, Nemrak?? Aleks popoldne ne more...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 551
25.11.2008 18:19:44   
tabi
čer

no mi smo mal evrčke zapravljaluser posted image sta tamala dva prišla spet mal do cunj in čevljev sam jst sem ostala praznih rokuser posted image spet

gorenke no v četrtek pa tut men odgovarja za ob 9ih,tko da se mogoče vidmouser posted image

Skuba ti kr poklič najraj vidim da po 8 zvečer ali pa jutri dop.sem tko al tko 2 dni frejuser posted image

ma ne vem več kaj sem še hotla napisatuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 552
25.11.2008 19:43:03   
tintin
Oranža meni je za petek ok, načeloma imam dopust, ampak glede na to da imamo v službi ful house zarad enga elaborata, ki mora bit v petek fertik, je to še pod vprašanjem. Sporočim pravočasno:)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 553
25.11.2008 19:43:33   
tintin
aja, mene tud ful skrbi za GB!!! Ima katera njeno cifro, bi ji clo sms poslal lahko....user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 554
25.11.2008 19:44:16   
Tanayya29
Hojla.

Joj,sploh nimam več časa pisat,od kar sem v službi.Je fino,le časa ,ki ga preživim s TT je malo,no saj bo...

Vse najboljše vsem slavljenčkom.

Taj se je že navadil v vrtcu,no le bolj po rokah je še v vrtcu,ampak bo že....

Skrajšanj delovnik,pri nas tudi bolj ne možno,ne vem,otroc tut ne morjo bit sami,za 2h pa tut ne bojo enga zaposljeval,pa tudi,da je sto oseb v oddelku,tut ni fajn.
No,sam tok,men se zdi,da je kje res nemožno to....

juhej,grem brat za nazaj.

aha,mama 11 bravo,bravo,bravo,sem tako vesela za vas!!!!!!!!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 555
25.11.2008 20:20:05   
Tanayya29
vprašanje...
a ste kej kupovale skibucke za tamalčke?jst sm danes gledala ene superfit,pa so bile 2 mač dragi.A mogoče katera ve za kakšne bolj poceni?

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 556
25.11.2008 20:20:48   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

aja, mene tud ful skrbi za GB!!! Ima katera njeno cifro, bi ji clo sms poslal lahko....user posted image

kaj pa je z gB?
A se na fc kaj javi?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 557
25.11.2008 21:01:14   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

vprašanje...
a ste kej kupovale skibucke za tamalčke?jst sm danes gledala ene superfit,pa so bile 2 mač dragi.A mogoče katera ve za kakšne bolj poceni?

v Celju v tomas sportu za 12 € (znižane za 50%), najdražje so pa malo manj kot 40€, pa kolegica jih je kupila v papriki za 12 €, pa baje imajo pami trgovine tud take cene...ne vem kaj imate v LJ od teh trgovin, ampak 75€ za ene skibuce je toooomač.  aja, pa rossi sport ima ene par fajnih modelov za 37€ (se mi zdi, da so teva).

Neposredna povezava do sporočila: 558
25.11.2008 21:02:33   
gruška
Sliva10, vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!!! user posted image user posted image  .... pa pozdravte se čimprej.....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 559
25.11.2008 21:04:08   
barika
Martin ima take modre user posted image

imajo pa še http://www.superge.si/html/svn/3085508-AA.shtml in http://www.superge.si/html/svn/2454097-AA.shtml.

Neposredna povezava do sporočila: 560
25.11.2008 21:07:04   
gruška

vprašanje...

Od Olanga ... jaz jih imam ene še od Tevža in ene od Pike (oboje cifra 19-20), tko da jih za Tajo letos nisem kupovala ... sem jih pa ravno danes za Tevža ... Kolk so pa ble te superfit?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 561
25.11.2008 21:14:07   
Tanayya29
ma aveš kok 55e,pa mi reče una trgovka,ja bo rabu,ma mrzle nogice...
sm si mislila,ja ja;)

barika hvala jutr greva pogledat v hervis pa v spar itd....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 562
25.11.2008 21:17:29   
gruška

ma aveš kok 55e,pa mi reče una trgovka,ja bo rabu,ma mrzle nogice...
sm si mislila,ja ja;)

barika hvala jutr greva pogledat v hervis pa v spar itd....

Ja to je pa res tu mač ....

Neposredna povezava do sporočila: 563
25.11.2008 21:37:57   
tabi
evo tanayya jst sem danes kupla niki za celih 10e(redna cena 40e) ampak so bile znižane za 50posto pol mi jih je dala pa še skor zaston ker so bile zadnje št.18,kupla pa sem jih pri nas v dom.drugač pa so res te male nogice drage too muchuser posted image jst kr sem gledala je od 45e naprejuser posted image
Drugač ma pa ZAZZA kr lepo kolekcijo in ne drago edino pobrano imajo full.Tko da mal poglej po trgovinah,mogoče res kej bolj ugodnega najdešuser posted image

Ja na GB pa tut jst dostkrat pomislim sploh na Tianncouser posted image upam da je vse v najlepšem reduuser posted image

ma sem tko zbita da sem eno malo kitico že odspalauser posted image zdej pa ne vem a nej grem spat al kajuser posted image tamaladva že kr neki časa spita dec je šel v službo jst pa najbolj da kerga pokličem da ne bo dolgčas v postliuser posted image user posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 564
25.11.2008 21:45:30   
Tanayya29
barika sem naročila,kar une na superge.si ta oranžne,za 13e plus poštnina.
zdj grem pa tudi jaz spat...

nočko vsem.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 565
25.11.2008 22:20:08   
Špelka
Ojla, da se še jest po dolgem času spet mal javim... Najprej vsem en lep pozdrav, posebej pa še mami11 ISKRENE ČESTITKE ZA user posted image !!!!! user posted image user posted image user posted image  Tud pr nas bi že kej blo, če bi le šlo po naravni poti, tko pa... Pa nič zato, tud za to bo cajt, glavno da mamo eno zdravo lepo pupco! user posted image user posted image  No, še mal o Kaji... 18.11. je praznovala rojstni dan in točno na ta dan shodila (tko, da se je gospa sprehodila po dnevni sobi). user posted image  No, praznovali smo  soboto, blo je prou fajn.

Mami že skoraj en mesec dela. Smo se že malo navadli. Tudi Kaja je brez izpadov in posebnih ceremonij sprejela novo varuško - svojo nonico. Se majo prou fajn, ker je tud ata že v penzijonu, pa jo vsak mal pomerkata. Itak jih pa vrti okol mezinca, tko da je ustreženo vsaki njeni željici.

Pri pediatru smo v redu opravli - velika je 79 cm in težka 10.740 g. Kakih posebnih bolezni hvala bogu ni blo, edino parkrat prehlad.

Za konec - vsem enoletnikom VSE NAJ NAJ - ZDRAVJA, ENERGIJE IN VESELJA, PA BO!!! user posted image user posted image user posted image

aJA - Gruška - jest bi šla lahko na družinski dvoboj, če mogoč še rabiš okrepitve! user posted image

Se beremo, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 566
25.11.2008 22:25:23   
ajtak
Hej, samo na brzino med Housom...

Kanarka, kje si bla?? Sva te z Bariko cakali od 17-18:20...

Pa lahko noc...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
26.11.2008 6:15:34   
tabi
dobro jutro

evo sem skuhala user posted image za lepši danuser posted image

jst sem že pokonc ker me je Nika klicala amamauser posted image no zdela je pa še Nejca zbudila tko da šibam ju zrihtat pol pa v vrtec

se še kej oglasim ko pridem iz Lj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 568
26.11.2008 7:50:04   
mklks
jutro, samo na brzino...kanarka, za cd je že v redu, za tistih par centov na kuverto me tud ne bo konc, tko da, ko se enkrat srečava, pa boš dala za kufe:):)
jst sam upam, da dela?:)

aja, pa še mere za eno leto zatebe ajtak:):)
10 440 g
80 cm

aja, pa še en zobek nov pripiši, to pomeni, da jih imamo zdej 4user posted image user posted image

ajdi, letim, še potem kej pokomentiram

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 569
26.11.2008 9:29:49   
Oranža
Dobro jutro dober dan,

Ena dišeča kavica za vas user posted image . Mi2 sva bila pri zdravniku danes, sva imela posvetovalnice, in naše mere pri skoraj letu dni so : Ajtak piši: 75,5 cm in 8000g(lahko napišeš kar 1 leto), jah menekenske ni kajuser posted image user posted image user posted image .

Špelka WB, pa kej večkrat se javi.......user posted image user posted image

Zdej pa šibam pospravljat , da bom konec tedna lahko kofetkala..................user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 570
26.11.2008 10:14:51   
kanarka
JAVNO OPRAVIČILO!!!!

Draga Barika in Atjak. Iskreno se vama opravičujem za včerajšnje čakanje. Sama namreč nisem vedela, da me sploh čakata, niti nisem imela številke, ker mi je ob 11ih crknil internet. Ravno zdaj so ga zrihtali. Seveda sem računala, da ga bodo poštimali nazaj ko se vrnem iz LJ, ampak žal se to ni zgodilo. Skušala sem klicati eno kolegico, da bi mi pogledala na internet, pa je ni bilo doma. Tako sem prišla iz Lj ob 17.30 in nisem mogla narediti nič. Upam, da sta se kljub temu napili kavice in načvekali in da me zato ne bosta dali na čevelj.
Kaj pa pravita na jutri...ista ura, isti kraj?  

Gruška...men je ok. Kot se boste zmenile, tako tudi pridem, s tem da že eni vnaprej javim svojo številko, če se kaj podobnega zgodi.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 571
26.11.2008 11:05:58   
gruška
Dobro jutro, dober dan ...

evo, jaz sem Tevža oddala na tabor, punci sta pa tud že od 8ih v vrtcu... sem bila že pri sestri na kavi, pa še nazaj v vrtec sem mogla nest vabilo za igrico... otroci so narisali vabila, jaz pa sem napisala na papir in bojo nalepili vabilo na te risbice....
Taja se je vrtca kar navadila in ne joka več veliko ... zjutraj, ko prideva v garderobo, je še nasmejana, potem pa pred vrati dudo v usta in hlipa, ko vstopiva med "jambranjem" steguje roke k vzgojiteljici user posted image  ... ko jo pridem iskat, zajoka ko me zagleda ... drugače pa pravijo, da se je kar vnesla in da fullll klepeta. Vzgojiteljice jo normalno nič ne razumejo (kako le, če po svoje čveka user posted image ), ampak pravijo, da skoz neki kaže in razlaga in razlaga in razlaga user posted image .... Drugače pa mi je všeč, ker veliko ustvarjajo, skoz imajo prižgane pesmice na cd-ju in pojejo in plešejo in veliko so zunaj, pa tudi v avli telovadijo, če je slabo vreme ... Se mi zdi, da v enem dnevu veliko naredijo... Mi je pa všeč, da Taja že "ornk" hodi (zdaj že več kot 2 meseca, od 12.9. - uf, kaj gre hitro časuser posted image ), tko da je glede tega lepo samostojna, ker ko je od začetka ful jokala, bi bila veliko bolj nebogljena, če bi puzala po tleh ... Sicer pa v vrtcu bolj malo spi, kakšno dobro uro, ampak bo verjetno spala več, ko bom šla v službo in bomo prej vstajali ... zdaj jo zbudim šele mal čez pol osmo, jo oblečem in umijem in smo ob osmih ali 10 čez v vrtcu... šola in vrtec sta par metrov narazen, imata skupno parkirišče, tko da mi je glede tega super, da ne rabim s tremi otroki letat okol ... pa zračne linije ene 500m od doma sta vrtec in šola na poti v službo, da bom imela spotoma ... ja, še malo user posted image user posted image user posted image  ... še 11 dni ...

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Gruška...men je ok. Kot se boste zmenile, tako tudi pridem, s tem da že eni vnaprej javim svojo številko, če se kaj podobnega zgodi.

No super, upam, da bo ostalim kul ... Jaz ti bom kar na ZS poslala še moj mobi, če boš slučajno kaj rabila ...

Zdaj grem pa v trgovino, moram mal hladilnik napolnit, potem moram pa še posesat hišo in eno rundo zlikat ...

Lep dan vam želim ....

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
26.11.2008 11:17:18   
nicolina
Dan,
jaz sem pa danes ostala doma, sem celo noč bruhala user posted image user posted image , ne nisem noseča user posted image user posted image . Sej mi je že mal bolje, sicer se ne upam še nč jest, tako da bo danes malo diete. Sploh ne vem, od česa, morda sem se kaj od otrok nalezla.
Malo počivam, moj user posted image  pazi Tina, sta bal že zunaj in zdej pančka.

Drugače pa smo v velikih pripravah za rojstnodnevno zabavo, ki bo ta vikend in sicer kar dva dni. res kam je šlo to leto.

Gruška, ti si pa ful pridna mamica...user posted image

Mogoče bi celo nam ratalo prit drug teden v  LJ.user posted image

Grem mal počivat, se javim zvečer.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 573
26.11.2008 15:04:23   
tabi
dan

Mklks , Oranža za lepe mereuser posted image sploh Timon je res maneken,to bo služiluser posted image

No jst sem bla na kavi z eno od sestr,pa na 4 učke sva se mal pogovorle glede roj.dne od Nike,sem hotla met opravičilouser posted image

No Dajica zdej ti pa lohk povem cene plina.Mi smo za 2 meseca porabli 300kubikov(300l) za kubik pa računajo 50centov.Imamo pa ogrevano vodo +naš stan.85m"+40m"+štenhavs(ta pa itak ni še vse dodelan tko da se velik zgubi)ker je 60m"stanovanje še v izgradnji

Jst pa kuham no sem že pri koncu kosilo,ker zdela moj pripelje tamala dva da pojemo pol pa letimo v Kamnik za Nejca po čevle ker v Dom.nismo včeraj nič dobiliuser posted image
spet bo prazna denarnicauser posted image user posted image

dijo

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 574
26.11.2008 16:33:06   
Mamathea
Pozdravček

Tud js sem gledala super fit zimske čevlje za malčka, sam tud js ne dam 55 eur, pa sej niso čist normalni. Bom šla še mal v Tomas sport, Hervis, Deichman pogledat, da najdem kaj bolj ugodnega.
Midva sva bila danes v mestu in je blo super fajn, sonček... pol sva se pa mal še v Nami ustavila in se igrala v njihovi igralnici, ki je res super.
Če se boste res kaj dobile v Lj se bom zelo potrudila, da tokrat res pridem, sam drugi teden smo od četrtka naprej zelo zasedeni s pikčevim rojstnim dnevom, oz. praznovanjem le tega. Praznovali bom 4 dni, ker v stanovanje naenkrat ne spravimo glih celo goro ljudi. No bo pa tako večkrat lušnouser posted image user posted image user posted image .
Čestitke vsem slavljenčkom, slavljenkam... pa tudi mamicam in očijem za vzdržljivo in igrivo eno letouser posted image user posted image user posted image .
Grem pripravljat nekaj za malico, sadje bom malo naribala, hruško, jabolko, pa mal kakija zraven in to bo to.
Lep dan vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......