gruška
|
Dobro jutro, dober dan ... evo, jaz sem Tevža oddala na tabor, punci sta pa tud že od 8ih v vrtcu... sem bila že pri sestri na kavi, pa še nazaj v vrtec sem mogla nest vabilo za igrico... otroci so narisali vabila, jaz pa sem napisala na papir in bojo nalepili vabilo na te risbice.... Taja se je vrtca kar navadila in ne joka več veliko ... zjutraj, ko prideva v garderobo, je še nasmejana, potem pa pred vrati dudo v usta in hlipa, ko vstopiva med "jambranjem" steguje roke k vzgojiteljici ... ko jo pridem iskat, zajoka ko me zagleda ... drugače pa pravijo, da se je kar vnesla in da fullll klepeta. Vzgojiteljice jo normalno nič ne razumejo (kako le, če po svoje čveka ), ampak pravijo, da skoz neki kaže in razlaga in razlaga in razlaga .... Drugače pa mi je všeč, ker veliko ustvarjajo, skoz imajo prižgane pesmice na cd-ju in pojejo in plešejo in veliko so zunaj, pa tudi v avli telovadijo, če je slabo vreme ... Se mi zdi, da v enem dnevu veliko naredijo... Mi je pa všeč, da Taja že "ornk" hodi (zdaj že več kot 2 meseca, od 12.9. - uf, kaj gre hitro čas ), tko da je glede tega lepo samostojna, ker ko je od začetka ful jokala, bi bila veliko bolj nebogljena, če bi puzala po tleh ... Sicer pa v vrtcu bolj malo spi, kakšno dobro uro, ampak bo verjetno spala več, ko bom šla v službo in bomo prej vstajali ... zdaj jo zbudim šele mal čez pol osmo, jo oblečem in umijem in smo ob osmih ali 10 čez v vrtcu... šola in vrtec sta par metrov narazen, imata skupno parkirišče, tko da mi je glede tega super, da ne rabim s tremi otroki letat okol ... pa zračne linije ene 500m od doma sta vrtec in šola na poti v službo, da bom imela spotoma ... ja, še malo ... še 11 dni ... IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Gruška...men je ok. Kot se boste zmenile, tako tudi pridem, s tem da že eni vnaprej javim svojo številko, če se kaj podobnega zgodi. No super, upam, da bo ostalim kul ... Jaz ti bom kar na ZS poslala še moj mobi, če boš slučajno kaj rabila ... Zdaj grem pa v trgovino, moram mal hladilnik napolnit, potem moram pa še posesat hišo in eno rundo zlikat ... Lep dan vam želim ....