|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
24.11.2008 22:51:20   
scubadiver
Evo tudi jaz sem preživela prvi dan službe. Moram priznati, da je blo prav luštno. Tud vleklo se mi ni do 4h. Sem bla pa kr vesela, da ni prav veliko novega, tko da bom kr hitro noter padla.
No sej moram najkasneje do petka, ker bom vržena v vodo splavat. Bom namreč brez šefa in brez te punce ki me je nadomeščala. Tako da delam zase vse sama, plus nadomeščam šefa. No ja, sej itak vem da bo šlo user posted image
Sem se pa vozila domov skor dve uri. matr, skor sem živčni zlom fasala...

Oranža glej.. vem da je to vse dobronamerno, ampak pač se podjetje od podjetja razlikuje. In pri nas enostavno ni možno nardit namesto v osmih urah v šestih, tko da nadomeščat bi me nekdo moral za tisti dve uri. Šlo bi pač 7 ur, sam to se mi je pa res brez veze izpostavljat.

Joj Tabi, jutri te pokličem za sej veš kaj a ne? :)

Je pa moj dragi zbolel. Je zakuhal na 38,5. Je kr bogec.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.11.2008 22:51:47   
scubadiver
Kanarka dobrodošla v Slovenijo in na snegec user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 527
25.11.2008 6:54:26   
Ilije
Dobro jutrouser posted image

Ste vse tako pridne in čist delavneuser posted image user posted image user posted image

Pri nas pa ni nič snega,kaj ko bi ga gorenjke nekaj poslale še na Štajersko?

Lep dan

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.11.2008 7:43:49   
barika
Jutrouser posted image

Kanarka, zdej mnde ni več nevarnosti za toksoplazmozo (pa še ena bolezen je, pa se ne spomnem...), če  pa teb ni, da bi mačke okoli Sare skakae, pa le povej.
A te kej zebe???user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 529
25.11.2008 7:51:09   
ajtak
jutro,

kaj zdej a smo za okol 6h za kavico s kanarko? jaz sem za, se raje pa okol 5h!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 530
25.11.2008 7:57:42   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

jutro,

user posted image user posted image , samo bom verjetno brez Martina, ker hodi že ob 19.00 spat, ali pa pridem samo za 1 uro (z njim).

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 531
25.11.2008 8:27:27   
Oranža
Dobro jutro,

No pri nas je prava zimska pravljica tralalalalala..........

Kanarka en vagon zmrznjenih so že odpeljali....si na njemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala za kofi Barikauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Oranža glej.. vem da je to vse dobronamerno, ampak pač se podjetje od podjetja razlikuje. In pri nas enostavno ni možno nardit namesto v osmih urah v šestih, tko da nadomeščat bi me nekdo moral za tisti dve uri. Šlo bi pač 7 ur, sam to se mi je pa res brez veze izpostavljat.

Ah Scubi Scubi.....................user posted image user posted image user posted image

Kosilouser posted image Kakšna idejauser posted image

Tintin mislim da ima Debeluška čas samo v četrtek(Gruška a prideš??????) pa Tabi tud, lahko pa če želiš se komot tud v petek še mi2 dobiva na kofijuuser posted image . Men ni panike dol pridituser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 532
25.11.2008 8:35:57   
tintin
Oranžica zlata si, jaz imam v petek dopust pa bi mi res pasal en kofičvek- teb pa tud, ker greš v pon v službo, remember?user posted image Tudi Gruškica toplo vabljena:=)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 533
25.11.2008 9:09:04   
DEBELUŠKA30
ORANŽA, GRUŠKA IN OSTALE, daj povejte, kdaj bi se dobile v četrtek, jaz bi rada bolj zgodaj, če ti odgovarja?

VSEM SLAVLJENČKOM VSE NAJ NAJ NAJ NAJ

Kanarka, dobrodošla v belo Slovenijo!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 534
25.11.2008 9:47:54   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Oranžica zlata si, jaz imam v petek dopust pa bi mi res pasal en kofičvek- teb pa tud, ker greš v pon v službo, remember?user posted image Tudi Gruškica toplo vabljena:=)

Glej, glej Oranža, Tintin je tud všeč moja skovanka, jo bom mogla kar patentirat user posted image user posted image

Jaz sem lahko v četrtek ob 9ih v Kranju - saj ne vem kdaj sploh odprejo Tuš al Qlandio al kje se bomo pač dobile....

Aja, pa dobro jutro... jaz grem pakirat za Tevža, ker gre jutri s šolo na tabor ... bomo do petka same babnce doma user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 535
25.11.2008 9:59:08   
kanarka
Dobro jutro!

Oranžauser posted image user posted image user posted image , sem HB vlak zamudila!

Celjanke...do 12ih moram vedet. In če JA, potem bi prosila eno, da mi pošlje svoj GSM na moj ZS. Barika...sej  ura je ok. Vsekakor pridi z Martinom.

Ljubljančanke...a obstaja kakšna možnost, da se že vnaprej dogovorite za LJ za drug teden. Tako bi si jaz lahko planirala LJ s Saro in bi mi bilo veliko lažje. Zaenkrat mi je še vseeno kdaj, samo da je tudi tam nekje ob 6ih zvečer. Dopoldan ne morem, ker imam obveznosti, potem bubi spi in se zbudi tam nekje ob 5ih.

Sem se čist pozabla zahvalit za vse srečne poti in dobrodošlice.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 536
25.11.2008 10:22:20   
soni
Kanarka dobrodošla!

Punce, tudi jaz se vam lahko pridružim v četrtek na kofiju. Kdaj in kje točno?

lep danuser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
25.11.2008 10:47:33   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Glej, glej Oranža, Tintin je tud všeč moja skovanka, jo bom mogla kar patentirat user posted image user posted image

Jaz sem lahko v četrtek ob 9ih v Kranju - saj ne vem kdaj sploh odprejo Tuš al Qlandio al kje se bomo pač dobile.... 

user posted image user posted image user posted image , če je pa res tolk fajn besedauser posted image user posted image  Qlandijo odprejo ob 9h Tuš pa tud, če se ne motim........jst sem tud lohk že ob 9h tam! A pol rečemo kar ob 9h?

Ej ni blemuser posted image , samo se bova pa mogle dobit mal kasnej, recimo okoli 10.30....a bi ti blo to ok?, Ker jst imam namreč frizerja ob 8.30 in računam da nekje do 10h bom fertik, pol pa gas skoz vas...................user posted image

pa zmer pozabim: VSEM SLAVLJENČKOM VSE NAJ NAJ NAJ ZA 1. SVEČKO NA TORTICIuser posted image user posted image user posted image ....za vnaprej in za nazaj

Še zdej ne vem kaj naj kuhamuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 538
25.11.2008 10:50:52   
Oranža

Aja, pa dobro jutro... jaz grem pakirat za Tevža, ker gre jutri s šolo na tabor ... bomo do petka same babnce doma user posted image

Draga moja vidim da te bodo vsi tvoji moški zapustili ajajaajajaj........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 539
25.11.2008 11:04:20   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jutro,

user posted image user posted image , samo bom verjetno brez Martina, ker hodi že ob 19.00 spat, ali pa pridem samo za 1 uro (z njim).

ja sej Tjas gre tud ob 19h, zato pa pravim da bi se dobile ob 17h.

Danes je Tjas spal od 17:40-7:10 z enim popravljanjem dude user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 540
25.11.2008 11:46:38   
ninocka
Ful nimam casa niti par vrstic napisat, berem pa tud bolj povrsno, tko da ce kaj spustim, mi ne zamerit user posted image

Nasih noric je ze skoraj konec, smo meli res blago obliko, pikice so se mu naredila v cetrtek in nekaj v petek in to je blo to. Zdej so pa vecinoma ze vse suhe. Tko da bo sel v ponedeljek ze v vrtec, upam samo, da ne bo pa zdej kaksen izbruh user posted image

Sicer pa ni nic kaj takega - se zmeraj je prava zerkica, kaka pa potem tud do 4x na dan (moja mi pravi, da je kot golobcek  - poje in pokaka user posted image ), veselo sibamo okrog, trenutno najbolj aktualno je razmetavanje in metanje stvari iz omar. Ene 3 dni je ful vneto skoz knor kocke prenasal in ene parkrat tud ugriznil v njih, dokler nisem omare zavezala. Zdej mi pa iz druge omare skoz  une prticke za  mafne ven mece in jih trosi po bajti...pa da ne govorim, kako mi "pridno" pomaga pri likanju - vso perilo mi iz kosare vzame in ga raznese po celi bajti in odlozi mal na kavc, mal na en stol, mal na tla...user posted image
Nase nocno spanje - sploh ne vem, kaj naj recem - boljse/slabse? Sicer se ne zbuja vec 6x na noc (no, vsaj ne vsako noc), se je pa ustulil v mojo posteljo in cim vstanem se zbudi. Se slabs je, da se niti obrnt ne smem stran od njega k mojmu, ker se tud zbudi in zacne takoj jokat in se metat po pojstli. Dobra stran pa je, da ne rabi lih vsakic vec joske za zaspat, ampak se ga da uspavat tudi z bozanjem user posted image user posted image user posted image No, dokler je se bolan, naj se spi pri meni, pol ga bom pa poslala nazaj v njegovo posteljico...uh, Evan je v tej starosti ze v svoji sobi spal, pr nama pa sploh ni maral...user posted image

Naslednji teden bi morali imeti 3 cepljenje, pa spet odpade, ker ga zdaj ne sme 4 tedne po noricah cepit...
Sej ne vem vec, kaj naj napisem- lep zacetek sluzbe, tistim, ki ste startale ta teden in pa VSE NAJBOLJSE MALIM SLAVLJENCKOM!!!!

K
anarka, dobrodosla v sloveniji user posted image user posted image user posted image
Mama11, cestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, se to - a ste ze kaj razmisljale za NL darila za male?

Nc, grem pospravljat in likat, dokler mali razmetovalec spi user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 541
25.11.2008 12:32:16   
potepinka
Dan

Na brzino napišem,danes sem leteča,zjutraj se je Mark zbudil cel flekast ga peljam k P in je neka alergija nimam pojma na kaj ker ni nič novega jedel,praška in mehčalca tudi nisem menjala,skratka spuščaji pridejo in izginejjo,in to se ponavlja.Zdajle pa peljem hči na UZ trebuha,ima non stop neke bolečine,pa menstro je že dobila  v začetku januarja(ja takrat stara 11 let)zdaj ima pa same probleme ni redna če je pa že redna pa po 10 dneh kar nek rjav izcedek in traja 3-4 dni.V glavnem zdaj bomo naredili UZ potem bomo pa videli kako naprej.Upam da ni nič resnega.

Včeraj v službi je bilo super,res hitro mine te 4 ure.Ampak Mark me je pa zeloooo pogrešal ko sem odšla je skoz klical mama.Pridem pa zvečer domov in se je zbudil potem pa ni zaspal do 2 zjutraj,non stop jokcal in se cartal.user posted image verjetno bo to tudi minilo.

No zdaj pa šibam

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 542
25.11.2008 12:41:53   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Draga moja vidim da te bodo vsi tvoji moški zapustili ajajaajajaj........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je Scuba na FB isto komentirala, pa sem rekla, da še dobr, da imam "samo" dva ... user posted image  ... Babnce bomo imele pa svoj žur... Ja, v četrtek pol velja ob 9ih, jaz bi raj v Q., da grem loh še mal zapravlat za v službo user posted image user posted image

A veš Oranža, da sva se z mojim pred časom pogovarjala (ene 2 leti nazaj), če bi odprla svoj lokal (bife), pa sem takrat rekla, da bi se imenoval Kofičvek user posted image  ... od tu ta beseda.....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 543
25.11.2008 12:59:46   
sonchek
hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Mama11..tudi od mene najprej eno lepo čestitko za user posted image ...in seveda srečno do konca...in potem enga pridnega bambinija...user posted image

Vsem slavljenčkom..vse naj,naj...za prvi rojstni dan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ki so nastopile službe...srečno!!!!!

ja kr neki tega mam za nazaj za napisat..sam ne več čist kdaj mi bo ratal..hahahaaaaa

v službi smo pridni in delavni..tko da je cajta res bolj malo...

Končno sva z Martito dobili avtosedeže iz Nemčije..sva se kr načakale, a ne user posted image ?..ampak prišli smo..in ogromno prišparale....user posted image

Vsi bolančki..upam da čim prej ozdravite user posted image

Mi smo imeli tudi zdej kr neki smole s zdravjem..tko da smo v celem mesecu preživeli v vrtcu samo en teden, pa še to je bilo uvajanje..ne vem kako bomo drugi teden, ko bo mogla it spet v vrtec...grrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image

tole itak pišem že od jutra...upam da mi rata pol še naprej kaj prebrat in napisat....

lep dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 544
25.11.2008 13:03:49   
gruška
Še to sem pozabila: KANARKA, jaz bi te tud ful rada spoznala, ampak naslednji teden lahko jaz samo v sredo, četrtek ali petek ... V torek imamo starši v vrtcu nastop za otroke, pa imamo v ponedeljek generalko ... user posted image  Punce, a lahko recimo v sredo ob 17ih ali 18ih?

Soni, v četrtek ob 9ih v Qlandiji ... user posted image

A veste kaj: mene pa ful skrbi za GB ... že 2 meseca se ni javila, niti na FB, niti na mail (sem ji ga poslala že en mesec nazaj) user posted image ... Upam, da so uredu.... Vem, da so čakali na operacijo ... A katera kaj ve?
GB, če slučajno kaj bereš novembrke, JAVI SE PROSIM!!!!!!

< Sporočilo je popravil gruška -- 25.11.2008 13:04:54 >

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 545
25.11.2008 13:35:32   
Dajica
Ojla!
En pozdravcek iz sluzbe. Moje zdravje je tko tko, upam, da ne bo treba bolniske.
GB je rekla, da imajo v novembru op, vsaj tko se jaz spomnim. VErjetno nima casa za rr pa racunalnik in se 100% posveca Tianni. Ena pikakpoka zanjo!user posted image

Tolk zaenkrat, lp

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 546
25.11.2008 13:51:50   
barika
Ajtak, a potem danes ob 17.00 samo preverjam da vem, ker me verjetno na mobbi ne boš dobila, zamenjala operaterja, € so mi pa tud vse dol pobral, tak da sem nemobi(te)lna. Pa kje, a v pomaranči??

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
25.11.2008 14:14:26   
ajtak

Ajtak, a potem danes ob 17.00 samo preverjam da vem, ker me verjetno na mobbi ne boš dobila, zamenjala operaterja, € so mi pa tud vse dol pobral, tak da sem nemobi(te)lna. Pa kje, a v pomaranči??

jaz sem malo mislila na planet Tus, gor na tepihih... Cakam da me kanarka poklice.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 548
25.11.2008 14:23:29   
barika

jaz sem malo mislila na planet Tus, gor na tepihih... Cakam da me kanarka poklice.

ok

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 549
25.11.2008 14:55:58   
Oranža

A veste kaj: mene pa ful skrbi za GB ... že 2 meseca se ni javila, niti na FB, niti na mail (sem ji ga poslala že en mesec nazaj) user posted image ... Upam, da so uredu.... Vem, da so čakali na operacijo ... A katera kaj ve?
GB, če slučajno kaj bereš novembrke, JAVI SE PROSIM!!!!!!

Jap, jst sem tud že spraševala......user posted image Javi se prosim!!!!!!!!!!!!!!

(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......