|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
26.11.2008 9:49:04   
barbaw
Zdaj pa še malo pokomentiram po spominu.

SS Manca je prava babnica. Lepa okrogla lička, pa igrače tudi matra na veliko. user posted image

Čmrlika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju s Tajo.

user posted image user posted image user posted image  za vse "uspešne" noči

Več se pa ne spomnim. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
26.11.2008 9:49:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Anitka je rekla, da ne bi šla. Lahko pa poberem Hijenco, Čmrliko in Jano. Imam pa potem še za eno plac, če se stisnete.

Ali mene ali pa nino7 user posted image  Ej, punce, a bi mene katera pobrala na železniški v LJ, če bi prišla z vlakom?? In me dostavila nazaj na vlak user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
26.11.2008 9:52:52   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Anitka je rekla, da ne bi šla. Lahko pa poberem Hijenco, Čmrliko in Jano. Imam pa potem še za eno plac, če se stisnete.

Ali mene ali pa nino7 user posted image  Ej, punce, a bi mene katera pobrala na železniški v LJ, če bi prišla z vlakom?? In me dostavila nazaj na vlak user posted image

Mislim, da boš takoj našla kandidatko. Meni je pa načeloma vseeno katero vzamem s seboj. Se bosta smi zmenili? A ima Nina še kako alternativo?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
26.11.2008 9:52:57   
špelin@
mya26, welcome back user posted image user posted image  A takle revček je tvoj Maj? user posted image  Veliko user posted image user posted image user posted image  zanj!!! Na večerjo pa le pridi, saj lahko samo kaj spiješ, poanta je v čveku!!! Le prej se doma dobro najej, da ti ne bo dišalo in boš lahko sproščena user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
26.11.2008 9:53:36   
špelin@

Mislim, da boš takoj našla kandidatko. Meni je pa načeloma vseeno katero vzamem s seboj. Se bosta smi zmenili? A ima Nina še kako alternativo?

Ne, nima, zato bi pa jaz lahko šla na vlak user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
26.11.2008 9:54:56   
jana81

verjetno da ja, jst bi te drgač vzela zraven če bi šla z avtom, samo kot sem zadnjič napisala, sem rajši brez skrbi za volanom.
Če bo šla pa še Catja, pol se bomo pa verjetn še z enim avtom peljale. Ali ona ali jaz.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
26.11.2008 9:55:25   
špelin@
150 strani v devetih dneh user posted image user posted image

Gregiju se je utrgalo: še vedno spi user posted image

O ne, napaka: že gleda... Samo tiho je user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 26.11.2008 9:57:22 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
26.11.2008 9:56:27   
barbaw

O madona. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
26.11.2008 9:57:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

verjetno da ja, jst bi te drgač vzela zraven če bi šla z avtom, samo kot sem zadnjič napisala, sem rajši brez skrbi za volanom.
Če bo šla pa še Catja, pol se bomo pa verjetn še z enim avtom peljale. Ali ona ali jaz.

potem pa naj še Catja pove, da lahko vse poberemo in se peljemo. Špelini ne privoščim vožnje z vlakom (potem bi mogla obvzno izkoristit Katinino gostoljubje).

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
26.11.2008 9:58:02   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kje si našla? Jaz imam iste težaveuser posted image user posted image user posted image

klikn na sliko, z desnim klikom na miški, dej odpri z paintom /slikarjem, pol pa zgoraj v opravilni vrstici klikn slike, in raztegni/nagni...sl neki takega piše, od zgori navzdol drugi napis
pol pa v okvirčke napišeš recimo 30% oz tak dolg zmanjšuješ da je majhna slika

Hvalauser posted image user posted image user posted image

Pa hvala vsem za lepe želje za mojega bubančka. Je že vstal, svečka pa je HB prijela, saj je vročina padla na 37,2.

Ja na srečanje bi pa jaz full šla, samo meni v decembru res ne znese, pa še RD imam tam okrog.

Mya stiskam pestke za Majauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa lepo, da si se oglasila.

150 strani v devetih dneh

O madona.

Do januarja bomo kar na sedmem, osmem deluuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
26.11.2008 9:58:13   
barbaw

Gregiju se je utrgalo: še vedno spi user posted image

O ne, napaka: že gleda... Samo tiho je user posted image

Jaz sem mojo pustila, da se je igrala v posteljici, zdaj pa nadaljuje na pena puzzlah. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
26.11.2008 10:00:22   
barbaw

Kje si našla? Jaz imam iste težaveuser posted image user posted image user posted image

klikn na sliko, z desnim klikom na miški, dej odpri z paintom /slikarjem, pol pa zgoraj v opravilni vrstici klikn slike, in raztegni/nagni...sl neki takega piše, od zgori navzdol drugi napis
pol pa v okvirčke napišeš recimo 30% oz tak dolg zmanjšuješ da je majhna slika

Hvalauser posted image user posted image user posted image

Pa hvala vsem za lepe želje za mojega bubančka. Je že vstal, svečka pa je HB prijela, saj je vročina padla na 37,2.

Ja na srečanje bi pa jaz full šla, samo meni v decembru res ne znese, pa še RD imam tam okrog.

Jaz tudi  user posted image

Mya stiskam pestke za Majauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa lepo, da si se oglasila.

150 strani v devetih dneh

O madona.

Do januarja bomo kar na sedmem, osmem deluuser posted image user posted image

Ful lepa slikica. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
26.11.2008 10:04:12   
tally
Eh če sem včeri jamrala da se Emilija nič ne obrača se bom danes pohvalila da je osvojila obrat it trebuščka na hrbet user posted image user posted image . Ful sem vesela. Kaj več napišem kasneje pa ne preveč tipkatuser posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
26.11.2008 10:04:39   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

nima pa vročine, kaj predlagate? Ji dam kaj proti kašlju lahko?

jaz sem ji dala 3x po pol čajne žličke sirup Prospan, ki se lahko da po 6. messecu in je kašelj v dnevu izginil. A ti prideš na večerjo?

špelin@...maslo sem dala med vročo zelenjavo, tako da se je stopilo

katy, ne morem si predstavljat, kako mora biti to hudo za vse vas user posted image user posted image user posted image . Operacija pa močno upam, da bo pomagala, da se  bodo tudi možgani normalno razvijali. Ti si itak taka velika dobričina, da si jim tudi v veliko oporo. A po operaciji naj bi potem bilo vse ok?.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image še za vse ostale bolančke

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
26.11.2008 10:04:42   
barbaw
user posted image

Takole pa zgleda dnevna pri dveh otrocih (dokaj pospravljena).

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
26.11.2008 10:08:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Eh če sem včeri jamrala da se Emilija nič ne obrača se bom danes pohvalila da je osvojila obrat it trebuščka na hrbet user posted image user posted image . Ful sem vesela. Kaj več napišem kasneje pa ne preveč tipkatuser posted image .

Jej user posted image user posted image user posted image

Barbaw hvalauser posted image user posted image . Bi jo še obrezala malo, da bi bil obrazek bolj viden, pa ne znamuser posted image Tvoje slikce so tudi user posted image user posted image , pa sploh ni razmetanouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
26.11.2008 10:11:20   
jana81

potem pa naj še Catja pove, da lahko vse poberemo in se peljemo. Špelini ne privoščim vožnje z vlakom (potem bi mogla obvzno izkoristit Katinino gostoljubje).

tud jst ne, bi šla sam zarad tega z vlakom, sam jst se morem pol od njene izstopne postaje pa do Celja sama peljatuser posted image , zato bi mela še katero zraven ali v avtu ali na vlaku

anitka luškan avatar...

barbaw dobr da ti jst ne pokažem dnevne pri enem otroku..
maš pa tako sedežno ki bi jo moj rad mel...v U

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
26.11.2008 10:12:45   
kasso
mya, o bogi Maj, a ne bi vseeno probala it na bioresonanco...saj izgubit nimaš kaj.
kaj pa ti, si ok? Tvoje hujšanje gre?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
26.11.2008 10:12:59   
jana81
punce kje bi lahko dobila tapete za steno, s tem da jst bi belo omaro prelepla z njimi, mela bi kak otroški motiv

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
26.11.2008 10:16:26   
kasso

user posted image

Takole pa zgleda dnevna pri dveh otrocih (dokaj pospravljena).

user posted image

Ma saj to ni razmetano..to so samo igrače!
Mi imamo še po kuhinjski mizi računalnik od mojega brata in mame, ki ga mora moj popravit in ful drobnarij od tamalihdveh, ker se mi ne da vsak dan pospravljat (svinčnike, barvice, tuše, voščenke, igračke iz kinder jajčk......) ma ne bom slikala, ke rpotem me je preveč user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
26.11.2008 10:18:57   
Estrella*
user posted image      user posted image  user posted image     user posted image   user posted image                   user posted image    user posted image     user posted image                        user posted image user posted image  user posted image        
     user posted image    user posted image     user posted image          user posted image user posted image             user posted image    user posted image                                                                                       

DA BOŠ PRIDNO ŠE TAKO NAPRJ  NAGAJALA IN JO RAZVESELEVALA!!!!!!                                              user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
26.11.2008 10:20:11   
Estrella*
So me obiski zmotiliuser posted image  in sedaj imam čtiva vrh glaveuser posted image Bom najprej mogla malo dat spat.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
26.11.2008 10:23:15   
barbaw

tud jst ne, bi šla sam zarad tega z vlakom, sam jst se morem pol od njene izstopne postaje pa do Celja sama peljatuser posted image , zato bi mela še katero zraven ali v avtu ali na vlaku

anitka luškan avatar...

barbaw dobr da ti jst ne pokažem dnevne pri enem otroku..
maš pa tako sedežno ki bi jo moj rad mel...v U

Imamo veliko srečo, da imamo tole sedežno. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
26.11.2008 10:23:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
26.11.2008 10:23:20   
barbaw

punce kje bi lahko dobila tapete za steno, s tem da jst bi belo omaro prelepla z njimi, mela bi kak otroški motiv

bauhaus, Merkur, Obi, Baumax

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?