Bajsa
|
Dober večer! No misija sestavljanje omare za tv mi je uspela. No da naute mislne kakšna velka omara je to, bolj tak regal za tv, al kk se temu reče . Baje ju3 dobimo spalnico, no ampak dokler res ne bomo gor prespal se ne bom nč hvalila in nč naprej govorila, da bomo pa dans zihr, me pol to zmeri nese . Za nazaj nism brala nič nič nič, sej vidte kok je ura . No počas more it spat, da bom ju3 sveža in spočita, mam en razgovor popoldne. Držte pesti! No sej se valda še kej javm dopoldne, ko boste vse na kavi , no če mi bo čas dopuščal seveda Madam je še zmeri prehlajena, ne vem kaj bom z njo . No sej drgač ni krize, ji pač sam iz nosa teče oz. ma zamašenga. HB se je naučila dihat čez usta, sam je ful smešna, k je pa zdej čez nos pozabla, pa ji spucam nos čist, ona pa še kr čez usta . Plazi se še kr ne, ji pa gre tole vlečenje naprej z rokicam ful dobr, ga tko pršiba za mano, da je kej. No sej z nogicam se tud neki trud, sam je bolj plavanju na suhem podobn . Mam občutek, da ji bojo še ene 3je zobi vn pogledal, tko je boga da je noro. HB pomaga calgel! No pa še to sm hotla napisat. Dons se je dopoldne skoz neki čudn napenala, kokr da hoče kakat, pol je revček že prov jokat začela. Se mi je zasmilila pol in sem ji dala kr eno svečko. Ma se je v 5 min pokakala in je bla kuj bolš. Še zaspala je tk kt se zagre, k prej se je z krikom 3krat zbudila . No sej pol sm pa zvečer dobila porcijo, se je do sred hrbta ukenjala in je šlo pol meme, bodi, žabe, hlače, vse je blo pokakano. No tko zdej pa grem, preden jo zbudim. Nočko no ja lepo jutro, k ko boste ve tole brale, če boste, bo že lepo jutro!