Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:19:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Anery Anita: Uporabna spletna stran vse o vročini: Klik Tole knjižico sem jaz vzela pri P. A ti še nisi v horizontali??????????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:20:33
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw,pa ne da si že kapitulirala??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:21:08
|
|
|
|
hijenca
|
A mi zna katera povedat, zakaj se mi vedno neke strani odpirajo, odkar sem te smeškote dol vlekla, se mi skoz zraven odpirajo neke strani. Kak bi to prekinla? Pa sem ga že skenirala za viruse, pa nič ne pomaga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:21:24
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Anery Anita: Uporabna spletna stran vse o vročini: Klik Tole knjižico sem jaz vzela pri P. A ti še nisi v horizontali?????????????????? Tud jaz sem hudoooooooo zbolela. Sem se nalezla bolezni: hitro tipkaj na RR. Ma sej grem spat, ker bom drugač ju3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:25:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A mi zna katera povedat, zakaj se mi vedno neke strani odpirajo, odkar sem te smeškote dol vlekla, se mi skoz zraven odpirajo neke strani. Kak bi to prekinla? Pa sem ga že skenirala za viruse, pa nič ne pomaga. Men je to delal pred kako dobro pol ure, pa je sedaj nehalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:26:49
|
|
|
|
hijenca
|
Meni to sedaj par dni dela. Grem jaz sedaj pod tuš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:30:38
|
|
|
|
Estrella*
|
NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:33:32
|
|
|
|
jana81
|
no se grem še jst umit, čeprav tak lepo dišim po olju za masiranje, sam kaj ko bo spet cela postla mastna.. nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** A si Jana?? ma ne, ko odprem z paintom, mi itak ne pokaže cele slike ker je prevelika, pol pa dam kao zmanjšaj (sploh nimam v %), ampak v cm, in mi odreže sam en konc slike.. Hvala vseeno. ma jutr bom nesla comp,k enmu da mi na novo naloži office, ker brez tega sem out. ??????? Ja da cele ne odpre je logicno ker je prevelika.. ampak tam pod strech /skew.. das zgoraj v tiste okvircke naprimer 30 v oba..in pol ti pomanjsa...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:36:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** A si Jana?? ma ne, ko odprem z paintom, mi itak ne pokaže cele slike ker je prevelika, pol pa dam kao zmanjšaj (sploh nimam v %), ampak v cm, in mi odreže sam en konc slike.. Hvala vseeno. ma jutr bom nesla comp,k enmu da mi na novo naloži office, ker brez tega sem out. ??????? Ja da cele ne odpre je logicno ker je prevelika.. ampak tam pod strech /skew.. das zgoraj v tiste okvircke naprimer 30 v oba..in pol ti pomanjsa... sem že, poglej pod moj avatar..ni glih najboljša kvaliteta, ker je x-krat pomanjšana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** A si Jana?? ma ne, ko odprem z paintom, mi itak ne pokaže cele slike ker je prevelika, pol pa dam kao zmanjšaj (sploh nimam v %), ampak v cm, in mi odreže sam en konc slike.. Hvala vseeno. ma jutr bom nesla comp,k enmu da mi na novo naloži office, ker brez tega sem out. ??????? Ja da cele ne odpre je logicno ker je prevelika.. ampak tam pod strech /skew.. das zgoraj v tiste okvircke naprimer 30 v oba..in pol ti pomanjsa... sem že, poglej pod moj avatar..ni glih najboljša kvaliteta, ker je x-krat pomanjšana aha...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:53:56
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Soncnica sandra: ja, saj me kar malo mika za tole večerjo, ampak pri nas je na žalost še vedno 100% dojenje, a še nič GH ne dajate? sej pa lahko napumpaš, pa ji dajo po flaški. Tud mi se ponoč kr dojimo, flaške niti noče, tak da bo verjetno hudo, ker me ne bo, ampak bo mogu flaško sprejet...jst rabim oddih Jana, že več kot 1 mesec se trudimo vsak dan, pa nikamor ne pridemo z GH pa je VSE bljak. Nima še nič zobkov, flaške ne mara - ne zna vlečt cuclja, smo miljonkrat probali (tako kot tudi dudo, zaman), z magičnim lončkom tudi ni zadovoljna, samo po žlički mi včasih poje malo vode, to je pa tudi vse. Jah, mogoče bi mogla tut jaz uvest eno tako oddih varianto, kot praviš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 23:00:24
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Soncnica sandra: ja, saj me kar malo mika za tole večerjo, ampak pri nas je na žalost še vedno 100% dojenje, a še nič GH ne dajate? sej pa lahko napumpaš, pa ji dajo po flaški. Tud mi se ponoč kr dojimo, flaške niti noče, tak da bo verjetno hudo, ker me ne bo, ampak bo mogu flaško sprejet...jst rabim oddih ja pa še čez mesec dni bo, takrat pa boš ja kaj dala otroku jest Kasso, a me maš za tako škrto, da ji ne dam Mam celo skladovnico kupljenih stvari (frutkov, kašic), kuham ji pa tudi sama zelenjavo, sadje... ampak vse razen 1 žličke na koncu pristane v mojem želodcu .
< Sporočilo je popravil Aurea -- 25.11.2008 23:03:14 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 23:00:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A mi zna katera povedat, zakaj se mi vedno neke strani odpirajo, odkar sem te smeškote dol vlekla, se mi skoz zraven odpirajo neke strani. Kak bi to prekinla? Pa sem ga že skenirala za viruse, pa nič ne pomaga. To niso virusi ampak bugi. Jaz sem jih tudi fasala. Je moj kar na novo naložil windowse, ker ni šlo drugče. Drugače pa obstajajo programi, da to spucaš. Ti jutri javim imena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 23:01:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw,pa ne da si že kapitulirala?? Sem se hausa nagledala, zdaj pa grem v horizontalo, ker so vsi s hrčki vre v deželi sanj. Sta hrčka ritem zamenjala in ne razgrajata več ponoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 23:02:34
|
|
|
|
Aurea
|
Grem zdaj spat, da vsaj mal zadrnjoham, do prvega alarma Lahko noč!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 23:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja vrajt ..zdej ste vse popihale...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 1:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pogledala eno fajn komedijo in sem prec boljse volje.... Lahko noc in lepe sanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 6:43:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro juto! Evo, tako kot ponavadi najprej ena dišeča in dišeč čajček iz pa še malo vitaminčkov v kozarcu in en orng okrepčilen zajtrk Drugače pa smo spali vredu. Manca je zaspala 20.45, jaz pa prav kmalu za njo , in je pančala do 5.20. Zvečer sem ji dala daleron in je do enih zjutraj spala kot ubita, potem pa zgleda da je daleron popustil in je na čase malce zajokala c spanju, ampka ne tolko, da bi se zbudila, tako da smo se vsi malce spočili. NO zdej pa grem mal za nazaj brat pa še sama na en orng okrepčilen zajtrk, sem ga namreč pošteno potrebna
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 6:50:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! SS, hvala za samopostrežbo. Z veseljem samo malo kasneje Sem že Andraža zrihtala in sedaj čakava prevoz, da ga odpelje do šole. Alči še spi. za Manco, da ni rogovilila že ob 4h, bi pa pasala še kaka ura dalj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 6:53:44
|
|
|
|
Naty*
|
Dobro jutro!!! Najprej naj se pohvalim, da je Žan zaspal ob 20.00, dojila sva se ob 1.30 in je pol spal do 6.00 naprej v svoji postlci. Pol sm ga vzela k seb,previla, podojila in še zmer spiiii . No, js pa ne morem, ker sem zdej navajena zgodaj vstajat . Vem da sm nekaj mislila napisat, pa sm pozabla kaj ...hm... nč bom pa kasneje... IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Naty, a vi že delate na novi rundi super, to bo veselo No sej čist uradno še ne...mamo pa zelo resno v mislih . Veselo pa veselo! Čeprav ne vem no... zaenkrat še ni prišla na obisk, tko da delamo mal račune brez krčmarja. Je pa res, da sta dve moji prijateljici zanosile po porodu, preden je prišla. Tko da... nč bomo vidl ane . Škoda da se ne boš večerje udeležila ...drgač se midva tud dojiva zvečer in ponoči (no tud čez dan še seveda), ampak bom nekak probala uredit . Kremica za obraz - midva zaenkrat uporabljava kar Ribodermin. GH - a si poskusila z riževimi kosmiči? Žan že je GH, ampak mi to še zmer najrajši poje, včeraj zvečer naprimer 220ml. Podobni so mleku in brez posebnega okusa. Baje se s tem najlažje navadijo. jana vidm da je ratalo manjšanje slike, luštkan . Drgač sem se že js pripravljala, da napišem, kako gre . ss hvala za super zajtrk . Lepo da je Manca vsaj mal potegnila danes . Ampak sej če računaš, da se midva vmes dojiva, vidve pa brez vstajanja, pol mava itak isto ur spanja !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 7:06:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem kopirala od junijk, ker mi je bil tako corti Po mojem okusu, le malo več kg bi lahko imel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 7:22:56
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem kopirala od junijk, ker mi je bil tako corti Po mojem okusu, le malo več kg bi lahko imel Bom kr cel stavek podpisala ! Čeprav priznam, da me zdele bl mika tistale šalca kofetka z mleeeekom ! Aja vem, kaj sm prej hotla... špelin@ a vi že mate datum za alergologa? Mi smo včeri dobil pismo 19. 1. . Zraven piše, da če se otroku stanje poslabša, naj gremo k svoji P, da nam da napotnico za hospitalizacijo. Ja valjda.. Kolk so drugač čakalne vrste, se mi zdi, da bi lahko blo še slabš ane? Drgač pa ne vem, če sem že povedala na tej temi. Naš atopični dermatitis je čist izginil, odkar sem nehala pit sojino mleko . Mali ma zdej spet ful lepo kožo in nič več se ne praska . Prej je mel pa eno nogico že čist bogo, pa po glavici ful prask . No skratka zdej smo mi končno čist vredu. Celo js ne čutim več tazga pomanjkanja pri mojih šestih živilih, ki jih še jem ! Človek se vsega navadi. Glih zadnč sva se menle z atijevo ženo, pa je rekla, da se spomni, ko sm skoz mela ene shujševalne diete pa nikol nism zdržala več kot en tedn . Da ko se gre pa za otroka, ti pa ni čist nič težko, ampak da to res šele takrat vidiš, ko maš svojega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 7:27:10
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Ma ste napisale, tudi dohajam vas ne več.Človek dva dni bolan, potem pa nastane cel roman.A lahko dobim malo obnove?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 7:34:07
|
|
|
|
Katina
|
Estrella, Naty, a bo tale v redu?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?