Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:03:42
|
|
|
|
valentina2006
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
A si Jana??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:05:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ma sej me ne moti, da nimam menstre, mi je super, ker je ni, ampak vseeno mi je čudno, ker je prej vedno bila redna? Verjetno je razlog dojenje in mirena. Anitka za Gala, da se čimprej pocajta. NIč grem spat, ker me ful križ boli. Komaj čakam, da dobim nov vzglavnik in jogi . Lahko noč. Srečnica, samo to lahko rečem. Jaz sem ob polnem dojenju dobila prvič 6t , drugiča pa 4t po porodu!1To ni fer nekje na rr sem brala. je vprašala ena punca svojo ginekologinjo da zakaj tako hitro dobi M kljub polnemu dojenju. ta ji pa odgovori:"ja, ste pač bolj plodni". estrella, odgovor imaš na dlani. V materinski šoli je predavala ena P, ki je sigurno 10 x rekla, da je dojenje 100% zaščita. Vsi smo se ji smejali, ona pa še kar vztraja pri 100% zaščiti. Mislim, da ta P skrbi za svojo službo, da otrok ne bi zmanjkalo in s tem ima redno službo. jaz sem zanosila 2 dni po koncu , še daleččč od plodnih dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:07:03
|
|
|
|
Aurea
|
Hojla maratonke - šprinterke " 2 v 1 tudi slučajno ne morem brati za nazaj vseh 25 +/- strani zato samo na hitro : Soncnica sandra: ja, saj me kar malo mika za tole večerjo, ampak pri nas je na žalost še vedno 100% dojenje, zato naše ne morem "uturit" nikomur, sploh ne zvečer , ker ne vem, kako bi preživela (oba - ona in oseba, ki bi jo pazila ) Bom pa v mislih z vami. Pa upam na kakšen kofe v prihodnje - Tiana, Svojeglava, Darmar, Martina in ostale Gorenjke! Če vas ne bo prej zamedlo Naty, a vi že delate na novi rundi super, to bo veselo ****, jaz pridem kar v Egipt na sonček. Pa dobro opravi danes, da ti ne bo treba preveč čakati Bojanc Dobro, da si dala oper. čez, zdaj pa hitro v nove boje! Srečno! Hijenca a da dobiš službo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:07:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ma sej me ne moti, da nimam menstre, mi je super, ker je ni, ampak vseeno mi je čudno, ker je prej vedno bila redna? Verjetno je razlog dojenje in mirena. Anitka za Gala, da se čimprej pocajta. NIč grem spat, ker me ful križ boli. Komaj čakam, da dobim nov vzglavnik in jogi . Lahko noč. Srečnica, samo to lahko rečem. Jaz sem ob polnem dojenju dobila prvič 6t , drugiča pa 4t po porodu!1To ni fer nekje na rr sem brala. je vprašala ena punca svojo ginekologinjo da zakaj tako hitro dobi M kljub polnemu dojenju. ta ji pa odgovori:"ja, ste pač bolj plodni". estrella, odgovor imaš na dlani. V materinski šoli je predavala ena P, ki je sigurno 10 x rekla, da je dojenje 100% zaščita. Vsi smo se ji smejali, ona pa še kar vztraja pri 100% zaščiti. Mislim, da ta P skrbi za svojo službo, da otrok ne bi zmanjkalo in s tem ima redno službo. jaz sem zanosila 2 dni po koncu , še daleččč od plodnih dni A ti povem kako sem jaz zanosila. Moj dragi je imel slepega potnika, ki je predčasno izstopil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:07:30
|
|
|
|
Aurea
|
Kva je z vami, jest vas ne dohajam, komej nekaj preberem in kliknem naprej, pa sta že 2 novi strani!!!!! PREDLAGAM NOVO IME ZA NOVI DEL (KI GA BOSTE S TEM TEMPOM SEVEDA DANES ODPRLE): MAJSKI HROŠČKI IN SNETE SKIRE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:07:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a si šla kaj pokukat v ilegalo (statistika)? +341 A boš še vedno trdila, da nam do novega leta ne uspe? Če pa česa ne štekam je pa tale dirka . Men je čist vseen kolko druge napišejo in kaj. Važno je kako me čvekamo. Tako ali tako se nam gre za čvek in sprostitev. Ker če bi se nam šlo za to, da bi nekoga prehitele bi lahko napisale kozlarije .... Jaz uživam za teh 5 min (beri ur). Jaz tud, sam sem vedno 2 strani v zaostanju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:08:06
|
|
|
|
Anery
|
Se opravičujem, da bom kr vskočla. Anita: Uporabna spletna stran vse o vročini: Klik Tole mi je prišlo prav, ko je naš Matic doživljal podobno situacijo. Imel je vročino in nobenega drugega znaka bolezni. Bila sem sigurna, da so zobje. Po treh dneh sva šla k P, ki je naredil analizo krvi in vode. Bila je tipična viroza (tako je rekel), ki je minila sama od sebe. da bi čimprej minilo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:08:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A si Jana?? ma ne, ko odprem z paintom, mi itak ne pokaže cele slike ker je prevelika, pol pa dam kao zmanjšaj (sploh nimam v %), ampak v cm, in mi odreže sam en konc slike.. Hvala vseeno. ma jutr bom nesla comp,k enmu da mi na novo naloži office, ker brez tega sem out.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:10:08
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A ti povem kako sem jaz zanosila. Moj dragi je imel slepega potnika, ki je predčasno izstopil. Hura za slepe potnike. Ti so najbolj opasni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:10:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Soncnica sandra: ja, saj me kar malo mika za tole večerjo, ampak pri nas je na žalost še vedno 100% dojenje, a še nič GH ne dajate? sej pa lahko napumpaš, pa ji dajo po flaški. Tud mi se ponoč kr dojimo, flaške niti noče, tak da bo verjetno hudo, ker me ne bo, ampak bo mogu flaško sprejet...jst rabim oddih
< Sporočilo je popravil jana81 -- 25.11.2008 22:11:26 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:11:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Kva je z vami, jest vas ne dohajam, komej nekaj preberem in kliknem naprej, pa sta že 2 novi strani!!!!! PREDLAGAM NOVO IME ZA NOVI DEL (KI GA BOSTE S TEM TEMPOM SEVEDA DANES ODPRLE): MAJSKI HROŠČKI IN SNETE SKIRE snete sekire ne pridejo daleč, smo leteče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:11:29
|
|
|
|
Aurea
|
Aja VPRAŠANJE: Katero kremico za obraz za hladno vreme uporabljate in priporočate? Kje se dobi? Hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:12:34
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A ti povem kako sem jaz zanosila. Moj dragi je imel slepega potnika, ki je predčasno izstopil. Hura za slepe potnike. Ti so najbolj opasni Pa slišala sem, da tile ta hitri slepi potniki delajo predvsem fantke. Oni počasni, ki gredo v skupini, pa punčke. No mi imamo pubeca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:12:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** A si Jana?? ma ne, ko odprem z paintom, mi itak ne pokaže cele slike ker je prevelika, pol pa dam kao zmanjšaj (sploh nimam v %), ampak v cm, in mi odreže sam en konc slike.. Hvala vseeno. ma jutr bom nesla comp,k enmu da mi na novo naloži office, ker brez tega sem out. kak paint pa maš??A si kliknila IMAGE in potem STRECH/SKREW???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:12:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Aja VPRAŠANJE: Katero kremico za obraz za hladno vreme uporabljate in priporočate? Kje se dobi? Hvala! od bubchen za obraz z ognjičem,ful dobra meni osebno...v baby centru, DM-u, vsepovsod no
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:14:42
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Soncnica sandra: ja, saj me kar malo mika za tole večerjo, ampak pri nas je na žalost še vedno 100% dojenje, a še nič GH ne dajate? sej pa lahko napumpaš, pa ji dajo po flaški. Tud mi se ponoč kr dojimo, flaške niti noče, tak da bo verjetno hudo, ker me ne bo, ampak bo mogu flaško sprejet...jst rabim oddih ja pa še čez mesec dni bo, takrat pa boš ja kaj dala otroku jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:14:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** A si Jana?? ma ne, ko odprem z paintom, mi itak ne pokaže cele slike ker je prevelika, pol pa dam kao zmanjšaj (sploh nimam v %), ampak v cm, in mi odreže sam en konc slike.. Hvala vseeno. ma jutr bom nesla comp,k enmu da mi na novo naloži office, ker brez tega sem out. kak paint pa maš??A si kliknila IMAGE in potem STRECH/SKREW??? mam slovenskega in piše datoteka, urejanje, pogled, slika, barve, pomoč...pod slika pa:zrcali, raztegni, negativ, atributi (tuki lahk zmanjšaš.pa ne gre), izbriši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:15:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Aja VPRAŠANJE: Katero kremico za obraz za hladno vreme uporabljate in priporočate? Kje se dobi? Hvala! MAI IMAMO KAR OD NIVEA- Pflege Creme , mi je ravno prav mastna in hidratantna. Dobiš jo v vsaki večji štacuni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:15:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** A si Jana?? ma ne, ko odprem z paintom, mi itak ne pokaže cele slike ker je prevelika, pol pa dam kao zmanjšaj (sploh nimam v %), ampak v cm, in mi odreže sam en konc slike.. Hvala vseeno. ma jutr bom nesla comp,k enmu da mi na novo naloži office, ker brez tega sem out. kak paint pa maš??A si kliknila IMAGE in potem STRECH/SKREW??? jooooooooooj koza sem, sem našla...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:16:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Aja VPRAŠANJE: Katero kremico za obraz za hladno vreme uporabljate in priporočate? Kje se dobi? Hvala! od bubchen za obraz z ognjičem,ful dobra meni osebno...v baby centru, DM-u, vsepovsod no Jaz pa imam od Bübchen Wind und Wetter Creme, kupla v eni drogeriji, mislim da v Dm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:16:59
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Kva je z vami, jest vas ne dohajam, komej nekaj preberem in kliknem naprej, pa sta že 2 novi strani!!!!! PREDLAGAM NOVO IME ZA NOVI DEL (KI GA BOSTE S TEM TEMPOM SEVEDA DANES ODPRLE): MAJSKI HROŠČKI IN SNETE SKIRE Dobra ideja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:17:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** A si Jana?? ma ne, ko odprem z paintom, mi itak ne pokaže cele slike ker je prevelika, pol pa dam kao zmanjšaj (sploh nimam v %), ampak v cm, in mi odreže sam en konc slike.. Hvala vseeno. ma jutr bom nesla comp,k enmu da mi na novo naloži office, ker brez tega sem out. slika, raztegni, pol pa imaš 2 možnosti in pri vsaki horizonatlno in vertikalno. Pri prvi možnosti raztegni v oba okenčka vtipkaj % za koliko želiš pomanjšati, ponavljaj dokler se ti ne zdi dovolj mini kak paint pa maš??A si kliknila IMAGE in potem STRECH/SKREW??? mam slovenskega in piše datoteka, urejanje, pogled, slika, barve, pomoč...pod slika pa:zrcali, raztegni, negativ, atributi (tuki lahk zmanjšaš.pa ne gre), izbriši.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:17:40
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anery Anita: Uporabna spletna stran vse o vročini: Klik Tole knjižico sem jaz vzela pri P.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 22:19:16
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Aja VPRAŠANJE: Katero kremico za obraz za hladno vreme uporabljate in priporočate? Kje se dobi? Mi kar od Nivee Wind & Wt+etter Creme, ki se jo dobi povsod. Smo jo že pri in smo zadovoljni. Hvala! Prosim.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?