Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:48:09
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Sem dobila en mail, da se še ve mal nasmejete MINISTRSTO ZA NOTRANJE ZADEVE MNZ JE prevzela nova ministrica (Katarina KRESAL) in takoj pričela z delom. Spremenila je določene nazive oz. izraze, ki so stopili v veljavo takoj. Policist KRESALČEK (Tonfa) pendrek KRESALNIK Uporaba fizične sile, storiti silo KRESNITI, KRESNITI GA Službena pištola SAMOKRES Policijski piknik KRESOVANJE Službeno vozilo (Marica) KATARINCA Leteča (prometna policija) KRESNIČKE Ministrica -- Katarina KRESAL
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak res komaj čakam - sem kot otrok - še dvakrat grem spat, pol pa gremo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zdaj ko me nobena ne porajta,pa ne vem kaj naj napisem.Mi je v sekundi zmanjkalo idej .Ok,pol pa lahko noc. sej veš da te mamo rade ne še it Sej vem kam je šla. Tja kamor grem jaz zdaj. No,kam?....a mislis,na zrak? Pluča predihat.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
no, sedaj gre pa le mal hitreje tole
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:48:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
ne vem, če se upam na glas pohvalit, ampak Lana ŽE spi od 21:15. to je pri nas zgodaj, da ne bo pomote. je spet lovro v 1 roki če ga odložim, v trenutku ja, to pa je vzgoja
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:48:43
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 ne vem, če se upam na glas pohvalit, ampak Lana ŽE spi od 21:15. to je pri nas zgodaj, da ne bo pomote.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Ampak res komaj čakam - sem kot otrok - še dvakrat grem spat, pol pa gremo samo res paše ena taka sprememba pa če je samo za dva, tri dni
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija ne vem, če se upam na glas pohvalit, ampak Lana ŽE spi od 21:15. to je pri nas zgodaj, da ne bo pomote. je spet lovro v 1 roki če ga odložim, v trenutku ja, to pa je vzgoja Pri nas Ema tud še en spi
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj oujeaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:49:48
|
|
|
|
RMRM
|
Lana Mi se pa danes še kar pogovarjamo v postelji . Nya - za počitnice.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tud upam, da se gremo kam odpočit še letosssss.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:50:33
|
|
|
|
mtinca1
|
RMRM - dobra fora - Katarina Kresal; saj že vsi govorijo, da bodo sedaj dobili policisti nove uniforme - take bolj v skladu z milansko modo. pa v odaji HRI-BAR je bil tud ful dober prispevek (oz. tista računalniška simulacija). Je Katarina Kresal vozila policijski avto, zraven Aleš Zalar in sta lovila Janšo, Cukiatija in Jerovška. Smešno, da dol padeš!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi letos ne bomo šli, jaz računam tam februarja, marca enkrat
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Sem dobila en mail, da se še ve mal nasmejete MINISTRSTO ZA NOTRANJE ZADEVE MNZ JE prevzela nova ministrica (Katarina KRESAL) in takoj pričela z delom. Spremenila je določene nazive oz. izraze, ki so stopili v veljavo takoj. Policist KRESALČEK (Tonfa) pendrek KRESALNIK Uporaba fizične sile, storiti silo KRESNITI, KRESNITI GA Službena pištola SAMOKRES Policijski piknik KRESOVANJE Službeno vozilo (Marica) KATARINCA Leteča (prometna policija) KRESNIČKE Ministrica -- Katarina KRESAL OOOOUJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:50:50
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, sedaj gre pa le mal hitreje tole oojjjeeaa
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:50:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pri nas Ema tud še en spi pri nas pa jernej-se ukvarja s sestavljanko in atikom
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:51:02
|
|
|
|
RMRM
|
Didlina, kaj je zdej s slikico mamice, al bo al ne bo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:51:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, sedaj gre pa le mal hitreje tole Meni je tole cist prehitro.Nekaj napisem,me vrze ven,pridem nazaj,ste ze na drugi strani,mene pa spet nikjer . Ktera je ze rekla da ji otrok spi ,moj tudi .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, sedaj gre pa le mal hitreje tole oojjjeeaa ker če bi šlo v najinem tempu naprej bi pa do konca tedna prišle tam do 200
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Lana - bravo bejbi
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Didlina, kaj je zdej s slikico mamice, al bo al ne bo jaz tud čakam
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:52:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM - dobra fora - Katarina Kresal; saj že vsi govorijo, da bodo sedaj dobili policisti nove uniforme - take bolj v skladu z milansko modo.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, sedaj gre pa le mal hitreje tole Meni je tole cist prehitro.Nekaj napisem,me vrze ven,pridem nazaj,ste ze na drugi strani,mene pa spet nikjer . Ktera je ze rekla da ji otrok spi ,moj tudi . predolge poste pišeš
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 RMRM - dobra fora - Katarina Kresal; saj že vsi govorijo, da bodo sedaj dobili policisti nove uniforme - take bolj v skladu z milansko modo. pa v odaji HRI-BAR je bil tud ful dober prispevek (oz. tista računalniška simulacija). Je Katarina Kresal vozila policijski avto, zraven Aleš Zalar in sta lovila Janšo, Cukiatija in Jerovška. Smešno, da dol padeš! kaj vse se ne spomni folk.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zdaj ko me nobena ne porajta,pa ne vem kaj naj napisem.Mi je v sekundi zmanjkalo idej .Ok,pol pa lahko noc. sej veš da te mamo rade ne še it Sej vem kam je šla. Tja kamor grem jaz zdaj. No,kam?....a mislis,na zrak? Pluča predihat. Jaaaa,je danes tako svez zrak...za zdravje vse
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?