Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - a še mogoče rabiš kaj iz Ikee. jutri naj bi še ena prijatlca šla, pa bo meni nekaj malega tud prinesla. sicer (kot ponavadi) še ni čist ziher če gre. Zaenkrat ne - bodo šle itak kolegice še enkrat do konc leta, pa bom takrat naročila -k zdej nimam idej
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nya oujeaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 men se zdi da smo kot nosečke načvekale 6. delov Ja, pridne smo ble tam in mislim, da smo lepo zapolnile do konca, 200 strani.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ooouuujjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:43:13
|
|
|
|
mtinca1
|
Ok,pol pa lahko noc. kleopatra, saj se hecaš. takoj nazaj !
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:43:15
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zdaj ko me nobena ne porajta,pa ne vem kaj naj napisem.Mi je v sekundi zmanjkalo idej .Ok,pol pa lahko noc. sej veš da te mamo rade ne še it
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:43:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Halooo,a je sploh katera opazila,da sem skoraj pol strani natipkala Ne vidim al moram it po očala? Ja,kar .Tako hitro tipkate,da sem se se sama komaj nasla.Se mi zdi,da sem na prejsnji strani,pa un lahkonoc je bil za stos.Kdo gre pa se tako uro spat,jaz sem se komaj zbudila .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zdaj ko me nobena ne porajta,pa ne vem kaj naj napisem.Mi je v sekundi zmanjkalo idej .Ok,pol pa lahko noc. sej veš da te mamo rade ne še it Sej vem kam je šla. Tja kamor grem jaz zdaj.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:44:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zdaj ko me nobena ne porajta,pa ne vem kaj naj napisem.Mi je v sekundi zmanjkalo idej .Ok,pol pa lahko noc. kam greš?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zdaj ko me nobena ne porajta,pa ne vem kaj naj napisem.Mi je v sekundi zmanjkalo idej .Ok,pol pa lahko noc. kam greš? Ne sprenevedaj se.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:44:40
|
|
|
|
RMRM
|
Sem dobila en mail, da se še ve mal nasmejete MINISTRSTO ZA NOTRANJE ZADEVE MNZ JE prevzela nova ministrica (Katarina KRESAL) in takoj pričela z delom. Spremenila je določene nazive oz. izraze, ki so stopili v veljavo takoj. Policist KRESALČEK (Tonfa) pendrek KRESALNIK Uporaba fizične sile, storiti silo KRESNITI, KRESNITI GA Službena pištola SAMOKRES Policijski piknik KRESOVANJE Službeno vozilo (Marica) KATARINCA Leteča (prometna policija) KRESNIČKE Ministrica -- Katarina KRESAL
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:44:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 men se zdi da smo kot nosečke načvekale 6. delov Ja, pridne smo ble tam in mislim, da smo lepo zapolnile do konca, 200 strani. ja, vse po pravilih sem pa jaz skoraj zadnja zapustila tisto temo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:44:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Al pa mogoč res 6 - sej ne vem - sem ugibala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, moram rečt ny-i čestitke za obrnjeno stran.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Sem dobila en mail, da se še ve mal nasmejete MINISTRSTO ZA NOTRANJE ZADEVE MNZ JE prevzela nova ministrica (Katarina KRESAL) in takoj pričela z delom. Spremenila je določene nazive oz. izraze, ki so stopili v veljavo takoj. Policist KRESALČEK (Tonfa) pendrek KRESALNIK Uporaba fizične sile, storiti silo KRESNITI, KRESNITI GA Službena pištola SAMOKRES Policijski piknik KRESOVANJE Službeno vozilo (Marica) KATARINCA Leteča (prometna policija) KRESNIČKE Ministrica -- Katarina KRESAL
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:46:19
|
|
|
|
RMRM
|
Ste pa hitre danes , komaj sledim. Zgleda da bo misija 4.del uspešna
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zdaj ko me nobena ne porajta,pa ne vem kaj naj napisem.Mi je v sekundi zmanjkalo idej .Ok,pol pa lahko noc. sej veš da te mamo rade ne še it Sej vem kam je šla. Tja kamor grem jaz zdaj. No,kam?....a mislis,na zrak?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Zdaj ko me nobena ne porajta,pa ne vem kaj naj napisem.Mi je v sekundi zmanjkalo idej .Ok,pol pa lahko noc. kam greš? Ne sprenevedaj se.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:46:44
|
|
|
|
mtinca1
|
ne vem, če se upam na glas pohvalit, ampak Lana ŽE spi od 21:15. to je pri nas zgodaj, da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Sem dobila en mail, da se še ve mal nasmejete MINISTRSTO ZA NOTRANJE ZADEVE MNZ JE prevzela nova ministrica (Katarina KRESAL) in takoj pričela z delom. Spremenila je določene nazive oz. izraze, ki so stopili v veljavo takoj. Policist KRESALČEK (Tonfa) pendrek KRESALNIK Uporaba fizične sile, storiti silo KRESNITI, KRESNITI GA Službena pištola SAMOKRES Policijski piknik KRESOVANJE Službeno vozilo (Marica) KATARINCA Leteča (prometna policija) KRESNIČKE Ministrica -- Katarina KRESAL
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:47:00
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Al pa mogoč res 6 - sej ne vem - sem ugibala mislm da smo absolutne zmagovalke v letu 2008
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:47:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
MINISTRSTO ZA NOTRANJE ZADEVE MNZ JE prevzela nova ministrica (Katarina KRESAL) in takoj pričela z delom. Spremenila je določene nazive oz. izraze, ki so stopili v veljavo takoj. Policist KRESALČEK (Tonfa) pendrek KRESALNIK Uporaba fizične sile, storiti silo KRESNITI, KRESNITI GA Službena pištola SAMOKRES Policijski piknik KRESOVANJE Službeno vozilo (Marica) KATARINCA Leteča (prometna policija) KRESNIČKE Ministrica -- Katarina KRESAL NYA- ZA OČITNICE
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 ne vem, če se upam na glas pohvalit, ampak Lana ŽE spi od 21:15. to je pri nas zgodaj, da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 ne vem, če se upam na glas pohvalit, ampak Lana ŽE spi od 21:15. to je pri nas zgodaj, da ne bo pomote. Važn da spi.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 21:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: nya Al pa mogoč res 6 - sej ne vem - sem ugibala mislm da smo absolutne zmagovalke v letu 2008 ja res znamo biti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?