špelin@
|
Tako, mularija spi, se umiva, jaz pa tule gor na en hiter čvek edinaos, kaj je pa zdaj to??? Pa ne mi rečt, da si zamerila, no... BIL JE HEC!!! Na temo, da se pač že poznamo in se nam ni treba nekaj extra picanit za na večerjo... ****, ti kar daj iz sebe, potem je lažje Katina, super za U_SURDI IZVIRNO SPOROČILO: sesil še en plasmon sem ji dala za polizat. v joški ga namreč ne morem stopiti Anitka, za Gala in zate. IZVIRNO SPOROČILO: Katina Punce, danes sem se zopet spomnila na naše majčice, ki jim ni uspelo . Vsem tistim pošiljam . Oglasite se kaj. Še posebno Naja30, BOJANC in TamaraJ. Mislim na vas . Tudi jaz se praktično vsak dan spomnim na njih in se sprašujem, kako jim gre... IZVIRNO SPOROČILO: **** Jutri imam cepljenje seveda spet po 20h uri zvecer... ampak seveda sedaj mi je povedal da ne bo imel cajta da me pelje in ker se sama ne upam je predalec pa cist v centru poleg Nila kjer je najvec prometa... No skratka ker nima casa mi je narocil soferja... ma nej gre v rit... Zdej bom pa sama tam v cakalnici cakala.. Enkrat sem imela stevilko 32...Ampak moj moz zmeri zrihta da me naprej vzamejo, Zrihta pomeni da da sestri nekaj denarja... Itak jaz ne znam tako na skrivaj podkupovati pa tud njegovega sarma nimam in sedaj bom tam cakala ko budala do polnoci al kaj... JOJ, KOK SEM JEZNAAAAAAAA!!! ItAK se sploh ne bo dal razbrat v cem je problem ampak evo jaz se moram zlajat... Mislim, da je kristalno jasno, v čem je problem... tally, pazi, da ne bo tvoj tarokiral z ****, ga bo naprala kot mačka!!! barbaw, itak, da mi ni dolgcajt... Bi pa prav rada v miru + z užitkom + na "izi" prebrala tisti 3 mesece star Reader's Digest, ki ga imam pod položnicami... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Estrella* tale je pa zate: Mat kurja, ja kdaj sem pa tako shujšala Neeeeee, ampak narastka nimaš več Joj, Estrella* me bo fentala... Milost... Pa kaj se jaz oglašam, ko imam spet toliko narastka, da je za zjokat PA DAJTE NO, RAVNO DOBRO PREBEREM STRAN IN JE SPET ENA NOVA!!!!!!!!! Opaaaa, Katina, dobre noge IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC En pozdrav vsem Lepo da se spomnite tudi na nas bivše. Sama vas redno berem in se veselim z vami vsakega novega dosežka vaših čmrljev.mi smo v redu, dali smo skozi že tudi op. pregrade.Upamo da nam kmalu rata ,če bo vse posreči. Pridno čvekajte še naprej pa bodo padle tudi februarčice. Lp vsem skupaj Oooooooo, lej jo Super, da si dala čez to operacijo Tako sem vesela, da si se javila jana81, zakaj ne najdem enega smajlija, ki bi izražal ta pravo fovšijo?? MASAŽAAAAAAAAA Mater, Naty*, ti častim kofetek, ker si me spomnila, da je danes House Pozabla... Mali je pa ful lušten O službah in "forah" določenih delodajalcev pa zdajle raje ne bom IZVIRNO SPOROČILO: Naty* A ste že razmišljale, kaj boste za božička kupovale? Js bom kr kake malenkosti... Malenkosti bom naredila Samo potrebujem še ene polizdelke nina7, a ti hujšaš in loviš Anitko?? Packe vitke, meni pa ne gre več nič dol O, Estrella*, vidim, da me pogrešaš. Pa druge me tudi A kje sem?? LOVIM VAS - PA NE UJAMEM!!!!!!!!!!!!!!! valentina2006, pridna A potem je Matevž bolje? ****, jaz pa kar moram z Gregijem ven, ga nimam zjutraj komu dat, ko peljem malo v vrtec... I-haaaaaa, na 146. strani sem vas ujela
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 25.11.2008 21:46:06 >
|