Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:46:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Takole bom jaz, samo med ženskimi cotami. Jaz pa takole: Vključno s postavco. to, bodo vsi dol popadal ko se bo shujšana magistra pojavila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:48:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Takole bom jaz, samo med ženskimi cotami. Jaz pa takole: Vključno s postavco. to, bodo vsi dol popadal ko se bo shujšana magistra pojavila Si bo zaslužila povišico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:48:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne. V moji tudi ne. Bolj kaj takega. super službe mata; hrana in ženske cote, to je zame Jaz pa delam v smrdljivem laboratoruju Kaj jamraš? Tako vsaj prišparaš. Pa še ne redi se . Jaz sem še sladice delala . Pa dokler vsako stvar probaš gredo kg v višave.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:48:21
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella ti imaš mireno, dej mi povej a še imaš izcedke in normalno menzo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:48:21
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz grem malo podojit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:49:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne. V moji tudi ne. Bolj kaj takega. super službe mata; hrana in ženske cote, to je zame Jaz pa delam v smrdljivem laboratoruju Kaj jamraš? Tako vsaj prišparaš. Pa še ne redi se . Jaz sem še sladice delala . Pa dokler vsako stvar probaš gredo kg v višave. Pa če kuhaš in pečeš moraš probat, da veš kaj ponujaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne. V moji tudi ne. Bolj kaj takega. super službe mata; hrana in ženske cote, to je zame Jaz pa delam v smrdljivem laboratoruju Kaj jamraš? Tako vsaj prišparaš. Ja kaj pa jest k si jo morm še najdt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:49:52
|
|
|
|
tally
|
Aurora a ti prideš na prednovoletno večerjo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:50:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne. V moji tudi ne. Bolj kaj takega. super službe mata; hrana in ženske cote, to je zame Jaz pa delam v smrdljivem laboratoruju Kaj jamraš? Tako vsaj prišparaš. Ja kaj pa jest k si jo morm še najdt Saj si jo boš. Jaz sem jo dobila, ko je bil mali star 14 mesecev, pa smo čisto dobro furali do takrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:51:33
|
|
|
|
barbaw
|
Kje pa je Valentina? Upam, da je vse ok z Matevžem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne. V moji tudi ne. Bolj kaj takega. super službe mata; hrana in ženske cote, to je zame Jaz pa delam v smrdljivem laboratoruju Kaj jamraš? Tako vsaj prišparaš. Ja kaj pa jest k si jo morm še najdt Saj si jo boš. Jaz sem jo dobila, ko je bil mali star 14 mesecev, pa smo čisto dobro furali do takrat. Ja upam,sam sej veš kako je zdej s službami. Ma najbolj bi blo da mamo še enga ,pol pa v akcijo za službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:53:25
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja kaj pa jest k si jo morm še najdt Boš vidla, da boš tud ti našla službo. Nič bat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:54:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja upam,sam sej veš kako je zdej s službami. Ma najbolj bi blo da mamo še enga ,pol pa v akcijo za službo Pol pa kr v akcijo za še enega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:56:04
|
|
|
|
sesil
|
jaz imam službo, pa nočem nazaj. fuj fuj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja upam,sam sej veš kako je zdej s službami. Ma najbolj bi blo da mamo še enga ,pol pa v akcijo za službo Pol pa kr v akcijo za še enega Ma sej bi pa ne bi pa ne vem pa........Bomo videli,pustimo se presenetiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:56:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne. V moji tudi ne. Bolj kaj takega. super službe mata; hrana in ženske cote, to je zame Jaz pa delam v smrdljivem laboratoruju Kaj jamraš? Tako vsaj prišparaš. Ja kaj pa jest k si jo morm še najdt Saj si jo boš. Jaz sem jo dobila, ko je bil mali star 14 mesecev, pa smo čisto dobro furali do takrat. Ja upam,sam sej veš kako je zdej s službami. Ma najbolj bi blo da mamo še enga ,pol pa v akcijo za službo Januarja v akcijo in če je noš najdla, pa še enega naštimaš, če vam gre finančno skozi. Drugače ga pa potem, ko najdeš službo naštimaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:57:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam službo, pa nočem nazaj. fuj fuj Nisi edina.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam službo, pa nočem nazaj. fuj fuj Ja pol pa tud pri vm hitr še enga,pa še ne bo treba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:58:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam službo, pa nočem nazaj. fuj fuj Sej men tut ne diši it nazaj pa verjetno bom mogla menjat službo, ker se ne bom vsak dan vozila PO-->Lj. Tko da me še čaka iskanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:59:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam službo, pa nočem nazaj. fuj fuj Sej men tut ne diši it nazaj pa verjetno bom mogla menjat službo, ker se ne bom vsak dan vozila PO-->Lj. Tko da me še čaka iskanje Če ti znese se na začetku voziš vmes pa iščeš službo. Jaz bom naredila tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:00:24
|
|
|
|
aurora28
|
Tally ne ne bo me na prednovoletno zabavo. Nina7 sva že dve jaz si tudi moram najti službo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:01:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Tally ne ne bo me na prednovoletno zabavo. Nina7 sva že dve jaz si tudi moram najti službo. Zakaj pa tebe ne bo? Jaz sem pa mislila, da imaš službo. ooooo nova slikica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:01:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Tally ne ne bo me na prednovoletno zabavo. Nina7 sva že dve jaz si tudi moram najti službo. Škoda. Maš lep avatar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:01:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Tally ne ne bo me na prednovoletno zabavo. Nina7 sva že dve jaz si tudi moram najti službo. pa še Ta Sončna Ma sej bomo že neki najdle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 21:02:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz imam službo, pa nočem nazaj. fuj fuj Sej men tut ne diši it nazaj pa verjetno bom mogla menjat službo, ker se ne bom vsak dan vozila PO-->Lj. Tko da me še čaka iskanje Če ti znese se na začetku voziš vmes pa iščeš službo. Jaz bom naredila tako. Tako bom mogla naredit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?