Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:37:28
|
|
|
|
sesil
|
jaz pa staromodna za mizo pred škatlo. vam zavidam te mini varjante
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:37:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Sej vas sploh ne dohajam Ti se kar nekje na sredi vklopi. Jaz to prakticiram. al pa kako provokativno vprašanje, pa se tema menja!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:38:16
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:38:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Sej vas sploh ne dohajam Ti se kar nekje na sredi vklopi. Jaz to prakticiram. al pa kako provokativno vprašanje, pa se tema menja!! hm, kaj bi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:38:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem tut ready. Emiljia že spi, dolžna mi je še mleko do konca spit, potem imam cajt do 22.h. Takrat pride moj in se bo hotu gor prilimat in mal tarokirat Naj se na tebe prilima Če me po deseti ne bo gor potem se bo na mene nalimu. samo ne za compom, ampak v postelji Zadnje čase raziskujeva stanovanje pa ugotavljava da je premal placa . Opa, saj bo PO kmalu tu Pol bosta čisto podivjala, ker bo toliko novih prostorov Zgleda da bodo na naotranjskem drugo leto zelo pogosti potresi PO hir aj kom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:38:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:39:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz pa staromodna za mizo pred škatlo. vam zavidam te mini varjante saj niso tako oh in sploh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:39:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz pa staromodna za mizo pred škatlo. vam zavidam te mini varjante Jaz mam tut škatlo, kaj se sekiraš važn da dela RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:39:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: upam, da tud postava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:40:15
|
|
|
|
sesil
|
tally potem boste pa morali spet menjat stanovanje, ker bo spet premalo. zaradi potresov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:41:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz pa staromodna za mizo pred škatlo. vam zavidam te mini varjante Jaz mam tut škatlo, kaj se sekiraš važn da dela RR odvisniki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:41:13
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: upam, da tud postava Absolutno. Drug teden štartam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:42:23
|
|
|
|
barbaw
|
Takole bom jaz, samo med ženskimi cotami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:42:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil tally potem boste pa morali spet menjat stanovanje, ker bo spet premalo. zaradi potresov. eh, ona bo notr, sam mi ki smo v radiju 50km, se bomo mogli selit, kewr bo stanje nevzdržno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:43:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Takole bom jaz, samo med ženskimi cotami. Pa saj boš enkrat tud ti menjala službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:43:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne. V moji tudi ne. Bolj kaj takega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:44:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne. V moji tudi ne. Bolj kaj takega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:44:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: upam, da tud postava Absolutno. Drug teden štartam to mi je tako znano Ampak sedaj pa res!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:44:25
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Takole bom jaz, samo med ženskimi cotami. Jaz pa takole: Vključno s postavco.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:44:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Takole bom jaz, samo med ženskimi cotami. Pa saj boš enkrat tud ti menjala službo Bom enkrat slikala ko bom v službi, da boste videle, kako to zgleda. Natrpano do fula.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:45:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Takole bom jaz, samo med ženskimi cotami. Jaz pa takole: Vključno s postavco. imaš polno podporo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:45:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne. V moji tudi ne. Bolj kaj takega. super službe mata; hrana in ženske cote, to je zame Jaz pa delam v smrdljivem laboratoruju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:45:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil tally potem boste pa morali spet menjat stanovanje, ker bo spet premalo. zaradi potresov. eh, ona bo notr, sam mi ki smo v radiju 50km, se bomo mogli selit, kewr bo stanje nevzdržno Takrat bomo še drugega delali tko da bodite pripravljeni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:45:41
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil tally potem boste pa morali spet menjat stanovanje, ker bo spet premalo. zaradi potresov. eh, ona bo notr, sam mi ki smo v radiju 50km, se bomo mogli selit, kewr bo stanje nevzdržno o hudiča, pol pa moram hitro najti primerno lokacijo, kam bi se preselila, ker padem v radij 50 km
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:46:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza??? V službi bo pa zgledalo takole: V moji ne. V moji tudi ne. Bolj kaj takega. super službe mata; hrana in ženske cote, to je zame Jaz pa delam v smrdljivem laboratoruju Kaj jamraš? Tako vsaj prišparaš.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?