Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:28:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina **** . No, jaz sem dala peč rižev narastek, zdaj sem se pa priklopla sem. Če boste danes kaj čvekale bom zraven. Punce, danes sem se zopet spomnila na naše majčice, ki jim ni uspelo . Vsem tistim pošiljam . Oglasite se kaj. Še posebno Naja30, BOJANC in TamaraJ. Mislim na vas . mmmmm rižev narastek prste stran, barbaw!!!! Sem pridna in se držim. Je Andraž jedel ene piškote in so me takooo mikali, pa sem raje kar stran šla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:28:49
|
|
|
|
Katina
|
Estrella* tale je pa zate:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:30:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina **** . No, jaz sem dala peč rižev narastek, zdaj sem se pa priklopla sem. Če boste danes kaj čvekale bom zraven. Punce, danes sem se zopet spomnila na naše majčice, ki jim ni uspelo . Vsem tistim pošiljam . Oglasite se kaj. Še posebno Naja30, BOJANC in TamaraJ. Mislim na vas . mmmmm rižev narastek prste stran, barbaw!!!! Sem pridna in se držim. Jaz sem tudi pridna in "kao "hujšam, začela sem en dan za vama, sem se zjutraj tehtala in ni šlo nič dol Jaz samo pazim na hrano. Ima pa tašča velike krožnike in zgleda ful malo ko si dajem gor. Prej je zgledala porcija nekako sorazmerno na krožnik in je bilo ful preveč, ker sem se včasih že silila, zdaj pa zgleda kot da samo mažem krožnik. migam pa ne, ker na brzino kaj naredim ko dam Majo spat, pa se mi zbudi preden končam. Vsega zraven nje ne morem naredit, se pa trudim. je ful pridna drugače.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:30:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella ti je dec ušel? Ja je ušel. Saj ne vem al bi bla vesela al zaskrbljena A si ga spet zanemarla? To ga itak vsak večer Sicer on visi za TV(obsesija)tako, da nimam slabe vesti On daljinca matra, ti pa tipke nucaš. Namesto, da bi se en drugemu posvetila Ja ne. Jaz se bom mojemu, ko gre škrat spat. Toliko ga pa ne smem zanemarjat. So tudi moje "baterije" na pol prazne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:30:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem tut ready. Emiljia že spi, dolžna mi je še mleko do konca spit, potem imam cajt do 22.h. Takrat pride moj in se bo hotu gor prilimat in mal tarokirat Naj se na tebe prilima Če me po deseti ne bo gor potem se bo na mene nalimu. samo ne za compom, ampak v postelji Zadnje čase raziskujeva stanovanje pa ugotavljava da je premal placa . Opa, saj bo PO kmalu tu Pol bosta čisto podivjala, ker bo toliko novih prostorov Zgleda da bodo na naotranjskem drugo leto zelo pogosti potresi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:30:31
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem tut ready. Emiljia že spi, dolžna mi je še mleko do konca spit, potem imam cajt do 22.h. Takrat pride moj in se bo hotu gor prilimat in mal tarokirat Naj se na tebe prilima Če me po deseti ne bo gor potem se bo na mene nalimu. samo ne za compom, ampak v postelji Zadnje čase raziskujeva stanovanje pa ugotavljava da je premal placa .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:30:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Estrella* tale je pa zate: ta tudi zame velja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:31:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Estrella* tale je pa zate: Mat kurja, ja kdaj sem pa tako shujšala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:31:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem tut ready. Emiljia že spi, dolžna mi je še mleko do konca spit, potem imam cajt do 22.h. Takrat pride moj in se bo hotu gor prilimat in mal tarokirat Naj se na tebe prilima Če me po deseti ne bo gor potem se bo na mene nalimu. samo ne za compom, ampak v postelji Zadnje čase raziskujeva stanovanje pa ugotavljava da je premal placa . Opa, saj bo PO kmalu tu Pol bosta čisto podivjala, ker bo toliko novih prostorov Zgleda da bodo na naotranjskem drugo leto zelo pogosti potresi Pa v postonjski P ne bo zmanjkalo dela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:32:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Estrella* tale je pa zate: Mat kurja, ja kdaj sem pa tako shujšala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:32:38
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Estrella* tale je pa zate: ta tudi zame velja Zate je pa tale:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:33:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Estrella* tale je pa zate: ta tudi zame velja kdaj si se pa pofarbala na blond
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:33:33
|
|
|
|
Katina
|
Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:33:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Estrella* tale je pa zate: ta tudi zame velja Zate je pa tale: Kje pa si našla mojo sliko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:34:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: Smo vse frikice. Me zanima kaj bo ko bo treba v službo. Abstinenčna kriza???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:34:27
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella ti je dec ušel? Ja je ušel. Saj ne vem al bi bla vesela al zaskrbljena A si ga spet zanemarla? To ga itak vsak večer Sicer on visi za TV(obsesija)tako, da nimam slabe vesti On daljinca matra, ti pa tipke nucaš. Namesto, da bi se en drugemu posvetila Ja ne. Jaz se bom mojemu, ko gre škrat spat. Toliko ga pa ne smem zanemarjat. So tudi moje "baterije" na pol prazne. midva čez dan nimava cajta, ko pride večer sva že kaput. če nas že kaj prime je to v posli, 1m zraven pa aneja spi. valda da ne moreva lih neki hudega izvajat...pri nas je daleč od potresov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:34:38
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Estrella* tale je pa zate: ta tudi zame velja Zate je pa tale: Kje pa si našla mojo sliko? Imam VIP in veze na FBI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:34:40
|
|
|
|
aurora28
|
Sej vas sploh ne dohajam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:35:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella ti je dec ušel? Ja je ušel. Saj ne vem al bi bla vesela al zaskrbljena A si ga spet zanemarla? To ga itak vsak večer Sicer on visi za TV(obsesija)tako, da nimam slabe vesti On daljinca matra, ti pa tipke nucaš. Namesto, da bi se en drugemu posvetila Ja ne. Jaz se bom mojemu, ko gre škrat spat. Toliko ga pa ne smem zanemarjat. So tudi moje "baterije" na pol prazne. midva čez dan nimava cajta, ko pride večer sva že kaput. če nas že kaj prime je to v posli, 1m zraven pa aneja spi. valda da ne moreva lih neki hudega izvajat...pri nas je daleč od potresov samo da je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:35:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: kje jih vlečeš, a iz rokava?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:35:40
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Sej vas sploh ne dohajam Ti se kar nekje na sredi vklopi. Jaz to prakticiram.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:36:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Sej vas sploh ne dohajam Nič hudega. Samo vskoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:36:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina Estrella* tale je pa zate: ta tudi zame velja Zate je pa tale: Kje pa si našla mojo sliko? Imam VIP in veze na FBI
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:36:18
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pa še ena za Anitko, ki je tud com frik: kje jih vlečeš, a iz rokava? Neeeeeeeee, tam ni placa za kej tacga, so preveč polhni .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:37:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Sej vas sploh ne dohajam Ti se kar nekje na sredi vklopi. Jaz to prakticiram. najboljša taktika tudi moja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?