Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:18:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella ti je dec ušel? Ja je ušel. Saj ne vem al bi bla vesela al zaskrbljena A si ga spet zanemarla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:18:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally zdej sem A si v ilegali in špijuniraš ? No zdej pa resno: koliko časa ti lahko kengurujčkaš? Jaz sem šla danes in sem jo nosila pol ure pa sem se hotla kr na mokor cesto vsest kolk me je križ bolel. Mene pa nič križ ne boli pri kengurujčkanju. A nimate dobro nastavljenega? Za Naty razumem, da je toliko boli, ker nosi skoraj 10 kg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:18:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Danes je grda mama zopet skuhala zelenjavno juhico, pojedo celo 4 žličke, 3 je pa ven izpljuval. Po novem bomo samo sadje jedli, jaz nimam več ideje kaj mu naj probam dat, če pa nič noče jest, kar ni sadje in mleko. Uf, naš je pa danes naredil kisel obraz ob korenju in krompirju... Ampak samo prve 3 žličke, potem se mu je "odprlo" in je znorel, ko je zmanjkalo Ampak tvoj Vid pa res pridno spi... Kje je kakšen smajli za fovšijo??? Jaz sem že zadnjič v posvetovalnici spraševala, če je vse vredu, da toliko spi. Ampak pred enim mescom čez dan ni spravil skupaj več kot pol ure spanja. Sedaj ko pa je tako kislo vreme zunaj, pa spi kot polhek. Če je dobre volje, ko se zbudi ni nič narobe. Naj te misel, da raste ko spi potolaži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:18:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naš Videk pa bi danes samo spal. Spi sedaj že drugo rundo, pa če bo mir,bo še spal kakšno uro. Danes je grda mama zopet skuhala zelenjavno juhico, pojedo celo 4 žličke, 3 je pa ven izpljuval. Po novem bomo samo sadje jedli, jaz nimam več ideje kaj mu naj probam dat, če pa nič noče jest, kar ni sadje in mleko. Pa probaj spet konec tedna ali pa začetek drugega. Samo vztrajat je treb pa bo šlo. Tudi naša ni fenica zelenjave, ampak jo vztrajno prepričujem in vsakič več poje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:18:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša je uštimana, zdej jo pa tatko carta in uspava. poslušata pesmice. pravljic se je že zdavnaj naveličal. a kaj obleči za v kitajca? kaj so že une gejše (al so to japonke )....kavbojke in eno navadno majco. jaz nimam nobenih nobelj cunj, še posebno ne s to kilažo. pa se niti ne sekiram, tisti ki mu ni do gledanja, naj se obrne proč. ready to čvek Ja, gejše so Japonke. O evo tebe. Sem se spraševala kje si in to ko sem Emilijo uspavala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:18:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem tut ready. Emiljia že spi, dolžna mi je še mleko do konca spit, potem imam cajt do 22.h. Takrat pride moj in se bo hotu gor prilimat in mal tarokirat Naj se na tebe prilima
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:19:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina **** . No, jaz sem dala peč rižev narastek, zdaj sem se pa priklopla sem. Če boste danes kaj čvekale bom zraven. Punce, danes sem se zopet spomnila na naše majčice, ki jim ni uspelo . Vsem tistim pošiljam . Oglasite se kaj. Še posebno Naja30, BOJANC in TamaraJ. Mislim na vas . mmmmm rižev narastek prste stran, barbaw!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:20:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally zdej sem A si v ilegali in špijuniraš ? No zdej pa resno: koliko časa ti lahko kengurujčkaš? Jaz sem šla danes in sem jo nosila pol ure pa sem se hotla kr na mokor cesto vsest kolk me je križ bolel. Mene pa nič križ ne boli pri kengurujčkanju. A nimate dobro nastavljenega? Za Naty razumem, da je toliko boli, ker nosi skoraj 10 kg. Mene križ boli kr tako iz čista mira. Zjutri ko vstanem si ne moram štumfe obut, se moram usesti da bi se samo prepognula ni šans.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:20:44
|
|
|
|
Anitka
|
Punce ne dosti pisat v naslednje dobre pol ure , ker grem Gala rihtat. (sanja svinja kukuruz )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:20:49
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čakam Andraža da povečerja. To pri nas traja in traja Alja pa je na tleh in bere reklamo od INTERSPARA Poznam branje Intersparovih reklam moja tudi strašno rada lista reklame, ampak sem vedno zdraven, drugače mi vso barvo poje. ji ne pustim v usta stavit teh strupov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:20:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čakam Andraža da povečerja. To pri nas traja in traja Alja pa je na tleh in bere reklamo od INTERSPARA Poznam branje Intersparovih reklam Sedaj niso več reklame, je pokopališče razcefranga papirja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:21:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem tut ready. Emiljia že spi, dolžna mi je še mleko do konca spit, potem imam cajt do 22.h. Takrat pride moj in se bo hotu gor prilimat in mal tarokirat Naj se na tebe prilima Če me po deseti ne bo gor potem se bo na mene nalimu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:22:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella ti je dec ušel? Ja je ušel. Saj ne vem al bi bla vesela al zaskrbljena A si ga spet zanemarla? To ga itak vsak večer Sicer on visi za TV(obsesija)tako, da nimam slabe vesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:23:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čakam Andraža da povečerja. To pri nas traja in traja Alja pa je na tleh in bere reklamo od INTERSPARA Poznam branje Intersparovih reklam Sedaj niso več reklame, je pokopališče razcefranga papirja O tole mi je pa znano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:23:23
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj sem vas zbombardirala s kvadratki in nam prislužila eno stran. Lahko povem, da je bilo popoldne uspešno in da ne omenjam luknje v moji denarnici. Kupila sem škratu zimske škornje, Maji copatke, flaško, ki jo lahko sama drži, kapo, en stolpič za oba, da bosta lahko zlagala posodice in jih še raje podirala. Pa malo sem se napasla na okraskih in pobirala ideje za zimsko dekoracijo. Maja se je potem umirila, ko je prijel Calpol in ko smo se odšli potepat. Zdaj že lepo spančka in je tudi hitro zaspala, ker jo je potepanje utrudilo. Danes mi je spala vsega skupaj mogoče urico, kako minutko več. kako bi bila vesela, da bi spala 1 uro v kosu, pa če glih enkrat dnevno. estrella kako se držiš pri abstinenci?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:23:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša je uštimana, zdej jo pa tatko carta in uspava. poslušata pesmice. pravljic se je že zdavnaj naveličal. a kaj obleči za v kitajca? kaj so že une gejše (al so to japonke )....kavbojke in eno navadno majco. jaz nimam nobenih nobelj cunj, še posebno ne s to kilažo. pa se niti ne sekiram, tisti ki mu ni do gledanja, naj se obrne proč. ready to čvek Ja, gejše so Japonke. O evo tebe. Sem se spraševala kje si in to ko sem Emilijo uspavala. Sem prilezla po tretji kavi do rač.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:23:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina **** . No, jaz sem dala peč rižev narastek, zdaj sem se pa priklopla sem. Če boste danes kaj čvekale bom zraven. Punce, danes sem se zopet spomnila na naše majčice, ki jim ni uspelo . Vsem tistim pošiljam . Oglasite se kaj. Še posebno Naja30, BOJANC in TamaraJ. Mislim na vas . mmmmm rižev narastek prste stran, barbaw!!!! Sem pridna in se držim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:24:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem tut ready. Emiljia že spi, dolžna mi je še mleko do konca spit, potem imam cajt do 22.h. Takrat pride moj in se bo hotu gor prilimat in mal tarokirat Naj se na tebe prilima Če me po deseti ne bo gor potem se bo na mene nalimu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:24:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella ti je dec ušel? Ja je ušel. Saj ne vem al bi bla vesela al zaskrbljena A si ga spet zanemarla? To ga itak vsak večer Sicer on visi za TV(obsesija)tako, da nimam slabe vesti On daljinca matra, ti pa tipke nucaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:25:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem tut ready. Emiljia že spi, dolžna mi je še mleko do konca spit, potem imam cajt do 22.h. Takrat pride moj in se bo hotu gor prilimat in mal tarokirat Naj se na tebe prilima Če me po deseti ne bo gor potem se bo na mene nalimu. samo ne za compom, ampak v postelji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:26:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina **** . No, jaz sem dala peč rižev narastek, zdaj sem se pa priklopla sem. Če boste danes kaj čvekale bom zraven. Punce, danes sem se zopet spomnila na naše majčice, ki jim ni uspelo . Vsem tistim pošiljam . Oglasite se kaj. Še posebno Naja30, BOJANC in TamaraJ. Mislim na vas . mmmmm rižev narastek prste stran, barbaw!!!! Sem pridna in se držim. Jaz sem tudi pridna in "kao "hujšam, začela sem en dan za vama, sem se zjutraj tehtala in ni šlo nič dol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:26:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella ti je dec ušel? Ja je ušel. Saj ne vem al bi bla vesela al zaskrbljena A si ga spet zanemarla? To ga itak vsak večer Sicer on visi za TV(obsesija)tako, da nimam slabe vesti On daljinca matra, ti pa tipke nucaš. Namesto, da bi se en drugemu posvetila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:27:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina **** . No, jaz sem dala peč rižev narastek, zdaj sem se pa priklopla sem. Če boste danes kaj čvekale bom zraven. Punce, danes sem se zopet spomnila na naše majčice, ki jim ni uspelo . Vsem tistim pošiljam . Oglasite se kaj. Še posebno Naja30, BOJANC in TamaraJ. Mislim na vas . mmmmm rižev narastek prste stran, barbaw!!!! Sem pridna in se držim. Jaz sem tudi pridna in "kao "hujšam, začela sem en dan za vama, sem se zjutraj tehtala in ni šlo nič dol Počakaj še en teden, pa bo. Mogoče siena tistih, ki traja nekaj časa, da se teža premakne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:27:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem tut ready. Emiljia že spi, dolžna mi je še mleko do konca spit, potem imam cajt do 22.h. Takrat pride moj in se bo hotu gor prilimat in mal tarokirat Naj se na tebe prilima Če me po deseti ne bo gor potem se bo na mene nalimu. samo ne za compom, ampak v postelji Zadnje čase raziskujeva stanovanje pa ugotavljava da je premal placa .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 20:27:35
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina **** . No, jaz sem dala peč rižev narastek, zdaj sem se pa priklopla sem. Če boste danes kaj čvekale bom zraven. Punce, danes sem se zopet spomnila na naše majčice, ki jim ni uspelo . Vsem tistim pošiljam . Oglasite se kaj. Še posebno Naja30, BOJANC in TamaraJ. Mislim na vas . mmmmm rižev narastek prste stran, barbaw!!!! Sem pridna in se držim. Jaz sem tudi pridna in "kao "hujšam, začela sem en dan za vama, sem se zjutraj tehtala in ni šlo nič dol počakej, sej redila se tudi nisi samo par dni. samo vztrajaj pa bo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?