|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
25.11.2008 18:21:17   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Drugace mi moz ponavadi pripelje eno egipcanko ki naj bi mi spucala, jaz ji moram samo pokazat... Ampak ker jaz njej kazem potem ze sama pol naredim in se tisto kar naredi moram it se enkrat popravljat in ji kazat kje je kaj spustila...

jst bi jo pa mela, ker se mi včasih res ne da pucat..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
25.11.2008 18:21:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Kako sem lahko pozabla povedat. Moj Videk pa od danes že tudi sam sedi user posted image user posted image user posted image user posted image . Včasih ga še malo naprej vleče, ampak se kar sam lepo vzravna.

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Kaj boste oblekle za večerjouser posted image jaz moram v šopinguser posted image

user posted image  edinaos, ne seri, saj bomo samo domače user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
25.11.2008 18:21:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image

Evo me!
Uuuuu 555 objav mam že. Lepe peticeuser posted image

Luškan parček stauser posted image user posted image  Petice...jaz sem jih v OŠ bolj malo vidlauser posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
25.11.2008 18:23:31   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Kako sem lahko pozabla povedat. Moj Videk pa od danes že tudi sam sedi user posted image user posted image user posted image user posted image . Včasih ga še malo naprej vleče, ampak se kar sam lepo vzravna.

sej bo tud to počasi osvojil...bravo Vid

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
25.11.2008 18:24:35   
Estrella*

user posted image

Evo me!
Uuuuu 555 objav mam že. Lepe peticeuser posted image

zelo znana se mi zdišuser posted image

Mogoče sva se pa na hodniku v PO porodnišnice vidleuser posted image k si kdaj šla na kak CTG.

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj sem se pa skor polulalauser posted image user posted image ja je hodila, sam verjetno si ti prej rodila, predno je ona odprla dežurstvo na ctg juuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
25.11.2008 18:25:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Kaj boste oblekle za večerjouser posted image jaz moram v šopinguser posted image

To sem hotla tudi jaz vprašat pa skos pozabim.

Jaz moram shujšat, da bom vsaj kake hlače nataknila goruser posted image Sicer pa potem večerja in jih spet ne bom mogla zapetuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
25.11.2008 18:26:29   
špelin@

Dober dan...

Brez zamere nimam casa brat..danes je bil naporen dan...

Dopoldan sva z mozem delala za firmo, kot zmesana... tisti kupi 7 mesecev  nezlaganja papirjev sploh ne pridejo na vrsto...user posted image user posted image

Popoldan pa sem udarila eno orenk generalko po stanovanju... in otroka sta se drla izmenicno enkrat eden enkrat drugi vcasih pa kar v duetu,ker s cunjo v eni roki pa z otrokom v drugi roki pac ne gre...
Sej ponavadi sproti pucam ko spita al pa zvecer ampak okna in polkna pomit pa ne morem ponoci...

Skratka sedaj sem ugotovila kako sta razvajena, samo na rokah in skoz moram bit na voljo.

Sej ponavadi mi jih mami pomirka ampak danes mi je raje pomagala da sva hitro spucale in pa ona je skuhala kosilo...

Drugace mi moz ponavadi pripelje eno egipcanko ki naj bi mi spucala, jaz ji moram samo pokazat... Ampak ker jaz njej kazem potem ze sama pol naredim in se tisto kar naredi moram it se enkrat popravljat in ji kazat kje je kaj spustila...

Na koncu sem od "poucevanja in instrukcij" kako se res puca bolj zmatrana kot ce bi sama vse naredila pa se z zivci na koncu.. In mojemu mozu sploh ne znam razloziti da s tem ko mi pripelje pomoc mi nic ne olajsa ampak samo se otezi delo.

Itak... sam zlajat se moram, kam drugam kot tukaj.

Ce je pa bilo danes kaj zame mi prosim se enkrat postavite vprasanje...ker ne grem podrobno nazaj brat..

Bravo za pridnost user posted image  

Drugače pa hudirjevo dobro vem, kako je, ko se spraviš delat in se dva otroka izmenično ali v duetu dereta user posted image user posted image  Pri meni je to skoraj vsakodnevna praksa, ker ju nimam komu podtaknit... user posted image  Velike pike praktično ni nič doma, ker imajo same dodatne vaje (balet, violina, pevski zbor, orkester), mala pika ima svoje muhaste dneve, mali je ob popoldnevih bolj siten, moža ni domov do zdajle, pestrooooooo..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
25.11.2008 18:27:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz moram shujšat, da bom vsaj kake hlače nataknila goruser posted image Sicer pa potem večerja in jih spet ne bom mogla zapetuser posted image

pa kupi eno številko večje, pa bo kamot, al pa kr tuniko daj gor, men je to vedn blo najbolje, ko sem se najedla preden sem šla ven, se trebuh sploh ni viduuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
25.11.2008 18:28:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mahhh saj se vsega navadiš. Veš Naty svojega korenjaka zna tudi kar dolgoooo nosit v kingurujčku, svaki ji čast pri njeni višini in predvsem težiuser posted image . Vseeno sem jaz 173 cm velika in mislim, da mi je nekoliko lažje kot pa vamuser posted image

kr navad se na težke fante dvigovat, ko bo pršu Nejc na obiskuser posted image

to bom pa kar tastu prepustila, mahh za Nejčka ni blemauser posted image , samo ne vem če bo dovolil, saj veš kakšni so fantje sramežljiviuser posted image . Se bo gotova Anjo bolj pustila cartat, svojo taščici.

ultra minič, pa majčko sam čez joške, pa 12 cm petkeuser posted image user posted image user posted image
ne zdej pa resno verjetn kr kavbojke,puli, spodi kej kratkega, pa škorne (če bo sneg-mi je dragi reku da mi kupi ene nagledane za 130€user posted image )

to pa si skromna 130 EURuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
25.11.2008 18:28:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Bravo za pridnost user posted image  

Drugače pa hudirjevo dobro vem, kako je, ko se spraviš delat in se dva otroka izmenično ali v duetu dereta user posted image user posted image  Pri meni je to skoraj vsakodnevna praksa, ker ju nimam komu podtaknit... user posted image  Velike pike praktično ni nič doma, ker imajo same dodatne vaje (balet, violina, pevski zbor, orkester), mala pika ima svoje muhaste dneve, mali je ob popoldnevih bolj siten, moža ni domov do zdajle, pestrooooooo..........

ti pa resnično rabiš tole večerjo..mislim da nas ne bo domov do zjutrajuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
25.11.2008 18:29:30   
jana81

to pa si skromna 130 EURuser posted image

pa če mi ni nič všeč, pa še te so take športne in tople, kar v bistvu rabim...petke so zame preteklost, razen ob posebnih priložnostih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
25.11.2008 18:30:02   
Anonimen

jst bi jo pa mela, ker se mi včasih res ne da pucat..

O tesko verjamem... ker za njih je cisto zelo hitro dosezen pojem...Okno se naprimer pomije tako da se nanj zlije ajmer vode in pol se samo pobere po tleh voda z gumico in je...

Vse se spuca tako da se gor zlije ajmer vode...user posted image user posted image user posted image

Cunja , kaj je ze to? In zakaj pa?

Mislim da bi tudi ti rekla ma dej bom sama in mirna Bosna...user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3337
25.11.2008 18:30:24   
Estrella*

pa kupi eno številko večje, pa bo kamot, al pa kr tuniko daj gor, men je to vedn blo najbolje, ko sem se najedla preden sem šla ven, se trebuh sploh ni viduuser posted image

user posted image user posted image user posted image Potuha je tale trenirka, ko kar s tabo rasteuser posted image user posted image Ma se ne sekiram, nekaj bom navlekla, sicer pa kot je Špelin napisala, saj se poznami in nima smisla kaj skrivatuser posted image

Grem malo nafutrat. Sedaj jo ANDRAŽ VOZI Z ANTILOPO PO PLOŠČICAHuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
25.11.2008 18:34:25   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tako mi smo nazaj. Cepljenje je seveda zaradi vročine odpadlo in bo na vrsti 2.12. Po pregledu je z našim sončkom vse ok. Vročina pa je morda zaradi viroze ali zobkov. Dobila sva sirup in ga že kar pila, saj je malo prej revček imel spet 38,9user posted image user posted image
Novi podatki pa so - 8000g, 71cm in 45 cmuser posted image user posted image .

Je pa mami na brzino skočila še v trgovino po nove igrače za našega 6-mesečnikauser posted image .

Bom kasneje še vas prebrala in pokomentirala, ker me zdaj naš Gal rabi.

user posted image user posted image user posted image In kdaj imata naslednji pregled)????

Cepljenje imava 2.12., za pregled pri 9-ih mesecih pa še nimam datuma.

Seznam je na strani 131user posted image

anitka men to ne gre....a vama lahk pošljem slikco, pa podatke, pa če bi bil tvoj tolk dober, pa bi mi naredu....proooooosim...
mu bom dala za gajbo piva, al kaj pač pije.

Veš, da lahko, ni blemauser posted image user posted image

Srčekgirll luštkane fotkeuser posted image user posted image user posted image .

Hijenca user posted image user posted image user posted image za sedenje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3339
25.11.2008 18:38:34   
Anonimen

Jaz mojega ne uspem več skriti pa ni važen kaj oblečem, celo čez bundo se vidiuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
25.11.2008 18:40:07   
Anonimen
Eh spet moram dol z racunalnika...user posted image user posted image user posted image  Kot da voha, kdaj sem fertik z delom in bi koncno mela mal cajta zase...Je ze doma in sva se fajn pocla za zacetek.user posted image user posted image

Jutri imam cepljenje seveda spet po 20h uri zvecer... ampak seveda sedaj mi je povedal da ne bo imel cajta da me pelje in ker se sama ne upam je predalec pa cist v centru poleg Nila kjer je najvec prometa...

Pa naj se mi mali zacne dret jaz bom pa pol kaj? Ustavit nimam kje..z eno roko tud ne morem njega rihtat... tukja ne.

V Sloveniji lahko vozim sms-e zraven posiljam jem pa se otroka rihtam...tukaj samo 1 minuta nepazljivosti...pa sem v rit. Ker ni pravil , oziroma so itak sami osli za volanom...Vsi vozijo kot da so sami v prometu..in pa cesta je poligon..

Dostikrat se mi zdi da je cesta kot tisti poligon z alektricnimi avtomobilcki ,kjer das zeton not pa se zaletavas...

No skratka ker nima casa mi je narocil soferja... ma nej gre v rit... Zdej bom pa sama tam v cakalnici cakala.. Enkrat sem imela stevilko 32...Ampak moj moz zmeri zrihta da me naprej vzamejo, Zrihta pomeni da da sestri nekaj denarja...

Itak jaz ne znam tako na skrivaj podkupovati pa tud njegovega sarma nimam in sedaj bom tam cakala ko budala do polnoci al kaj...

JOJ, KOK SEM JEZNAAAAAAAA!!!

ItAK se sploh ne bo dal razbrat v cem je problem ampak evo jaz se moram zlajat...

Neposredna povezava do sporočila: 3341
25.11.2008 18:43:05   
Katina

A ne veš, da v kitajsko spustijo je s takim outfitom?
user posted image

P.s. Tak spremljevalec ni obvezenuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
25.11.2008 18:48:59   
Anonimen
In ne grem dol....user posted image user posted image  z racunalnika.
Kaj je s tem decom...sploh nima cajta poslusat kaj mu govorim. sedaj pravi da naj mu na listek napisem vse svoje odlocitve in bo potem naredil tako...

Jaz sem mu v ponedeljek samo rekla da klicem ze 10 minut v bolnico tukaj da bi narocila Omarja in je reku, ej nimam cajta zdele bomo sli tja privat k zdravnici bom jaz vse zrihtu...

O.k.

In kaj je zrihtal nic!!! Da me bo peljal sofer in da bom tam kot en nudelc visela z otrokom po moznosti bodo okrog samo bolani otroci...

Ma jaz sem mu hotla povedat da bi peljala tle v bolnico k tistemu zdravniku ko smo bili pri njemu urgentno ko je bil Omar bolan, ker mi je njegov pristop bolj vsec..Ni nas ven metal in nic se mu ni mudilo in na vse mi je lepo pocasi odgovoril...Ampak asem uspela to povedat????

Ne!!!

Ker mi je rekel da bomo SLI ( se pravi skupaj spet tja privat) O.k. skupaj se nekako prezivim....

In kaj imam pa sedaj....sama bom tam v tisti dungli in pol se ko pridem not bo vse tok na hiter in ce bom kaj prevec sprasevala mi bo sestra ze kar drug folk not prpeljala tako da te dobesedno ven mecejo na lep nacin...

Ma dej naj gre v rit!!!!!!!!!!!!

Kaj naj zdej naredim??

Ker ima pa tista privat zdravnica boljsa cepiva kot tukaj v bolnici..to je pa tud res...

Ne vem no.... kaj naj user posted image user posted image  

JEZNA SEM...pa ne znam trezno mislit...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3343
25.11.2008 18:50:33   
Katina
****, ne jezi se, to škodi lepoti user posted image . Ti boš vsaj imela šoferja in se boš tja pripeljala kot carica, pa se še obnašaj tako. Počaki, da ti odpre vrata, pa to...

Estrella*
, kva se sekiraš, si bova delale konkurenco. Sicer pa postava ni vse (je pa velikuser posted image ), velik je tudi v šarmu user posted image . Če ne bova najlepše bova pa ziher med simpatičnimiuser posted image .

špelin@, ti res rabiš odklop. Se že veselim, da se ti pomagam odklopit.

Tally, se že kaj bojiš kdaj boš prišla domov?

jana81, bravo za user posted image .

Kaj sem že hotla komentirat? user posted image Sem že pozabila...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
25.11.2008 18:52:23   
Katina
****, mogoče pa user posted image ni všeč, da bi šla sama k dohtarju?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
25.11.2008 18:53:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

****, ne jezi se, to škodi lepoti user posted image . Ti boš vsaj imela šoferja in se boš tja pripeljala kot carica, pa se še obnašaj tako. Počaki, da ti odpre vrata, pa to...

Ne me narobe razumet. Ta sofer me je ze vozil okrog in je res super decko...Nic ne spregovori, notri da CD ki mu ga dam in potem trpi ob moji muski...Vrata odpira...Telefonira namesto mene , vse zrihta...

Aha, dobra ideja...user posted image user posted image user posted image

Naj on placa sestri da me hitro not spravi...bom vidla kaj bo moj na to rekel?

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
25.11.2008 18:56:01   
Anonimen

****, mogoče pa user posted image ni všeč, da bi šla sama k dohtarju?

A ne... sej grem kamor hocem... Samo on nima cajta poslusat kaj bi jaz rada...

Saj ce hocem grem lahko sama z avtom , ampak sem ze prej povedala da si v down town ne upam...sama z Omarjem v avtu...

In potem mi je rekel, ok. te bo pa sofer peljal...

Aja pa zivijo Katina. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
25.11.2008 18:56:59   
tally

user posted image user posted image user posted image Ne samo če bo moj user posted image delal zjutri bom mogla do 4-ih bit doma ker on gre 4.40 od doma.

A bi se midve lahko zmenile da se ti jaz takrat prištulim user posted image ?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
25.11.2008 18:59:04   
tally

A ne veš, da v kitajsko spustijo je s takim outfitom?
user posted image

P.s. Tak spremljevalec ni obvezenuser posted image

Uf to se bo težko spravit v tako tiny mini oblekco user posted image user posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
25.11.2008 18:59:09   
Katina

user posted image user posted image user posted image Ne samo če bo moj user posted image delal zjutri bom mogla do 4-ih bit doma ker on gre 4.40 od doma.

A bi se midve lahko zmenile da se ti jaz takrat prištulim user posted image ?

KVA? A že ob 4ih misliš bit doma user posted image .
Zihr, da se mi lohk prištuliš. Če ponujam sveže postlane pojstle in prevoz do železniške postaje bom zmogla tud en ovink user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?