Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:21:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Drugace mi moz ponavadi pripelje eno egipcanko ki naj bi mi spucala, jaz ji moram samo pokazat... Ampak ker jaz njej kazem potem ze sama pol naredim in se tisto kar naredi moram it se enkrat popravljat in ji kazat kje je kaj spustila... jst bi jo pa mela, ker se mi včasih res ne da pucat..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:21:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kako sem lahko pozabla povedat. Moj Videk pa od danes že tudi sam sedi . Včasih ga še malo naprej vleče, ampak se kar sam lepo vzravna. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj boste oblekle za večerjo jaz moram v šoping edinaos, ne seri, saj bomo samo domače
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:21:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo me! Uuuuu 555 objav mam že. Lepe petice Luškan parček sta Petice...jaz sem jih v OŠ bolj malo vidla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:23:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kako sem lahko pozabla povedat. Moj Videk pa od danes že tudi sam sedi . Včasih ga še malo naprej vleče, ampak se kar sam lepo vzravna. sej bo tud to počasi osvojil...bravo Vid
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:24:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo me! Uuuuu 555 objav mam že. Lepe petice zelo znana se mi zdiš Mogoče sva se pa na hodniku v PO porodnišnice vidle k si kdaj šla na kak CTG. zdaj sem se pa skor polulala ja je hodila, sam verjetno si ti prej rodila, predno je ona odprla dežurstvo na ctg ju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:25:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj boste oblekle za večerjo jaz moram v šoping To sem hotla tudi jaz vprašat pa skos pozabim. Jaz moram shujšat, da bom vsaj kake hlače nataknila gor Sicer pa potem večerja in jih spet ne bom mogla zapet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:26:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan... Brez zamere nimam casa brat..danes je bil naporen dan... Dopoldan sva z mozem delala za firmo, kot zmesana... tisti kupi 7 mesecev nezlaganja papirjev sploh ne pridejo na vrsto... Popoldan pa sem udarila eno orenk generalko po stanovanju... in otroka sta se drla izmenicno enkrat eden enkrat drugi vcasih pa kar v duetu,ker s cunjo v eni roki pa z otrokom v drugi roki pac ne gre... Sej ponavadi sproti pucam ko spita al pa zvecer ampak okna in polkna pomit pa ne morem ponoci... Skratka sedaj sem ugotovila kako sta razvajena, samo na rokah in skoz moram bit na voljo. Sej ponavadi mi jih mami pomirka ampak danes mi je raje pomagala da sva hitro spucale in pa ona je skuhala kosilo... Drugace mi moz ponavadi pripelje eno egipcanko ki naj bi mi spucala, jaz ji moram samo pokazat... Ampak ker jaz njej kazem potem ze sama pol naredim in se tisto kar naredi moram it se enkrat popravljat in ji kazat kje je kaj spustila... Na koncu sem od "poucevanja in instrukcij" kako se res puca bolj zmatrana kot ce bi sama vse naredila pa se z zivci na koncu.. In mojemu mozu sploh ne znam razloziti da s tem ko mi pripelje pomoc mi nic ne olajsa ampak samo se otezi delo. Itak... sam zlajat se moram, kam drugam kot tukaj. Ce je pa bilo danes kaj zame mi prosim se enkrat postavite vprasanje...ker ne grem podrobno nazaj brat.. Bravo za pridnost Drugače pa hudirjevo dobro vem, kako je, ko se spraviš delat in se dva otroka izmenično ali v duetu dereta Pri meni je to skoraj vsakodnevna praksa, ker ju nimam komu podtaknit... Velike pike praktično ni nič doma, ker imajo same dodatne vaje (balet, violina, pevski zbor, orkester), mala pika ima svoje muhaste dneve, mali je ob popoldnevih bolj siten, moža ni domov do zdajle, pestrooooooo..........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:27:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj boste oblekle za večerjo jaz moram v šoping To sem hotla tudi jaz vprašat pa skos pozabim. Jaz moram shujšat, da bom vsaj kake hlače nataknila gor Sicer pa potem večerja in jih spet ne bom mogla zapet pa kupi eno številko večje, pa bo kamot, al pa kr tuniko daj gor, men je to vedn blo najbolje, ko sem se najedla preden sem šla ven, se trebuh sploh ni vidu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mahhh saj se vsega navadiš. Veš Naty svojega korenjaka zna tudi kar dolgoooo nosit v kingurujčku, svaki ji čast pri njeni višini in predvsem teži . Vseeno sem jaz 173 cm velika in mislim, da mi je nekoliko lažje kot pa vam kr navad se na težke fante dvigovat, ko bo pršu Nejc na obisk to bom pa kar tastu prepustila, mahh za Nejčka ni blema , samo ne vem če bo dovolil, saj veš kakšni so fantje sramežljivi . Se bo gotova Anjo bolj pustila cartat, svojo taščici. Kaj boste oblekle za večerjo jaz moram v šoping ultra minič, pa majčko sam čez joške, pa 12 cm petke ne zdej pa resno verjetn kr kavbojke,puli, spodi kej kratkega, pa škorne (če bo sneg-mi je dragi reku da mi kupi ene nagledane za 130€ ) to pa si skromna 130 EUR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:28:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bravo za pridnost Drugače pa hudirjevo dobro vem, kako je, ko se spraviš delat in se dva otroka izmenično ali v duetu dereta Pri meni je to skoraj vsakodnevna praksa, ker ju nimam komu podtaknit... Velike pike praktično ni nič doma, ker imajo same dodatne vaje (balet, violina, pevski zbor, orkester), mala pika ima svoje muhaste dneve, mali je ob popoldnevih bolj siten, moža ni domov do zdajle, pestrooooooo.......... ti pa resnično rabiš tole večerjo..mislim da nas ne bo domov do zjutraj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:29:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos to pa si skromna 130 EUR pa če mi ni nič všeč, pa še te so take športne in tople, kar v bistvu rabim...petke so zame preteklost, razen ob posebnih priložnostih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:30:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Drugace mi moz ponavadi pripelje eno egipcanko ki naj bi mi spucala, jaz ji moram samo pokazat... Ampak ker jaz njej kazem potem ze sama pol naredim in se tisto kar naredi moram it se enkrat popravljat in ji kazat kje je kaj spustila... jst bi jo pa mela, ker se mi včasih res ne da pucat.. O tesko verjamem... ker za njih je cisto zelo hitro dosezen pojem...Okno se naprimer pomije tako da se nanj zlije ajmer vode in pol se samo pobere po tleh voda z gumico in je... Vse se spuca tako da se gor zlije ajmer vode... Cunja , kaj je ze to? In zakaj pa? Mislim da bi tudi ti rekla ma dej bom sama in mirna Bosna...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:30:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj boste oblekle za večerjo jaz moram v šoping To sem hotla tudi jaz vprašat pa skos pozabim. Jaz moram shujšat, da bom vsaj kake hlače nataknila gor Sicer pa potem večerja in jih spet ne bom mogla zapet pa kupi eno številko večje, pa bo kamot, al pa kr tuniko daj gor, men je to vedn blo najbolje, ko sem se najedla preden sem šla ven, se trebuh sploh ni vidu Potuha je tale trenirka, ko kar s tabo raste Ma se ne sekiram, nekaj bom navlekla, sicer pa kot je Špelin napisala, saj se poznami in nima smisla kaj skrivat Grem malo nafutrat. Sedaj jo ANDRAŽ VOZI Z ANTILOPO PO PLOŠČICAH
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:34:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako mi smo nazaj. Cepljenje je seveda zaradi vročine odpadlo in bo na vrsti 2.12. Po pregledu je z našim sončkom vse ok. Vročina pa je morda zaradi viroze ali zobkov. Dobila sva sirup in ga že kar pila, saj je malo prej revček imel spet 38,9 Novi podatki pa so - 8000g, 71cm in 45 cm . Je pa mami na brzino skočila še v trgovino po nove igrače za našega 6-mesečnika . Bom kasneje še vas prebrala in pokomentirala, ker me zdaj naš Gal rabi. In kdaj imata naslednji pregled)???? Cepljenje imava 2.12., za pregled pri 9-ih mesecih pa še nimam datuma. Seznam je na strani 131 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka men to ne gre....a vama lahk pošljem slikco, pa podatke, pa če bi bil tvoj tolk dober, pa bi mi naredu....proooooosim... mu bom dala za gajbo piva, al kaj pač pije. Veš, da lahko, ni blema Srčekgirll luštkane fotke . Hijenca za sedenje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj boste oblekle za večerjo jaz moram v šoping To sem hotla tudi jaz vprašat pa skos pozabim. Jaz moram shujšat, da bom vsaj kake hlače nataknila gor Sicer pa potem večerja in jih spet ne bom mogla zapet pa kupi eno številko večje, pa bo kamot, al pa kr tuniko daj gor, men je to vedn blo najbolje, ko sem se najedla preden sem šla ven, se trebuh sploh ni vidu Jaz mojega ne uspem več skriti pa ni važen kaj oblečem, celo čez bundo se vidi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:40:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh spet moram dol z racunalnika... Kot da voha, kdaj sem fertik z delom in bi koncno mela mal cajta zase...Je ze doma in sva se fajn pocla za zacetek. Jutri imam cepljenje seveda spet po 20h uri zvecer... ampak seveda sedaj mi je povedal da ne bo imel cajta da me pelje in ker se sama ne upam je predalec pa cist v centru poleg Nila kjer je najvec prometa... Pa naj se mi mali zacne dret jaz bom pa pol kaj? Ustavit nimam kje..z eno roko tud ne morem njega rihtat... tukja ne. V Sloveniji lahko vozim sms-e zraven posiljam jem pa se otroka rihtam...tukaj samo 1 minuta nepazljivosti...pa sem v rit. Ker ni pravil , oziroma so itak sami osli za volanom...Vsi vozijo kot da so sami v prometu..in pa cesta je poligon.. Dostikrat se mi zdi da je cesta kot tisti poligon z alektricnimi avtomobilcki ,kjer das zeton not pa se zaletavas... No skratka ker nima casa mi je narocil soferja... ma nej gre v rit... Zdej bom pa sama tam v cakalnici cakala.. Enkrat sem imela stevilko 32...Ampak moj moz zmeri zrihta da me naprej vzamejo, Zrihta pomeni da da sestri nekaj denarja... Itak jaz ne znam tako na skrivaj podkupovati pa tud njegovega sarma nimam in sedaj bom tam cakala ko budala do polnoci al kaj... JOJ, KOK SEM JEZNAAAAAAAA!!! ItAK se sploh ne bo dal razbrat v cem je problem ampak evo jaz se moram zlajat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:43:05
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj boste oblekle za večerjo jaz moram v šoping A ne veš, da v kitajsko spustijo je s takim outfitom? P.s. Tak spremljevalec ni obvezen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
In ne grem dol.... z racunalnika. Kaj je s tem decom...sploh nima cajta poslusat kaj mu govorim. sedaj pravi da naj mu na listek napisem vse svoje odlocitve in bo potem naredil tako... Jaz sem mu v ponedeljek samo rekla da klicem ze 10 minut v bolnico tukaj da bi narocila Omarja in je reku, ej nimam cajta zdele bomo sli tja privat k zdravnici bom jaz vse zrihtu... O.k. In kaj je zrihtal nic!!! Da me bo peljal sofer in da bom tam kot en nudelc visela z otrokom po moznosti bodo okrog samo bolani otroci... Ma jaz sem mu hotla povedat da bi peljala tle v bolnico k tistemu zdravniku ko smo bili pri njemu urgentno ko je bil Omar bolan, ker mi je njegov pristop bolj vsec..Ni nas ven metal in nic se mu ni mudilo in na vse mi je lepo pocasi odgovoril...Ampak asem uspela to povedat???? Ne!!! Ker mi je rekel da bomo SLI ( se pravi skupaj spet tja privat) O.k. skupaj se nekako prezivim.... In kaj imam pa sedaj....sama bom tam v tisti dungli in pol se ko pridem not bo vse tok na hiter in ce bom kaj prevec sprasevala mi bo sestra ze kar drug folk not prpeljala tako da te dobesedno ven mecejo na lep nacin... Ma dej naj gre v rit!!!!!!!!!!!! Kaj naj zdej naredim?? Ker ima pa tista privat zdravnica boljsa cepiva kot tukaj v bolnici..to je pa tud res... Ne vem no.... kaj naj JEZNA SEM...pa ne znam trezno mislit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:50:33
|
|
|
|
Katina
|
****, ne jezi se, to škodi lepoti . Ti boš vsaj imela šoferja in se boš tja pripeljala kot carica, pa se še obnašaj tako. Počaki, da ti odpre vrata, pa to... Estrella*, kva se sekiraš, si bova delale konkurenco. Sicer pa postava ni vse (je pa velik ), velik je tudi v šarmu . Če ne bova najlepše bova pa ziher med simpatičnimi . špelin@, ti res rabiš odklop. Se že veselim, da se ti pomagam odklopit. Tally, se že kaj bojiš kdaj boš prišla domov? jana81, bravo za . Kaj sem že hotla komentirat? Sem že pozabila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:52:23
|
|
|
|
Katina
|
****, mogoče pa ni všeč, da bi šla sama k dohtarju?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:53:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina ****, ne jezi se, to škodi lepoti . Ti boš vsaj imela šoferja in se boš tja pripeljala kot carica, pa se še obnašaj tako. Počaki, da ti odpre vrata, pa to... Ne me narobe razumet. Ta sofer me je ze vozil okrog in je res super decko...Nic ne spregovori, notri da CD ki mu ga dam in potem trpi ob moji muski...Vrata odpira...Telefonira namesto mene , vse zrihta... Aha, dobra ideja... Naj on placa sestri da me hitro not spravi...bom vidla kaj bo moj na to rekel?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina ****, mogoče pa ni všeč, da bi šla sama k dohtarju? A ne... sej grem kamor hocem... Samo on nima cajta poslusat kaj bi jaz rada... Saj ce hocem grem lahko sama z avtom , ampak sem ze prej povedala da si v down town ne upam...sama z Omarjem v avtu... In potem mi je rekel, ok. te bo pa sofer peljal... Aja pa zivijo Katina.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:56:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Tally, se že kaj bojiš kdaj boš prišla domov? Ne samo če bo moj delal zjutri bom mogla do 4-ih bit doma ker on gre 4.40 od doma. A bi se midve lahko zmenile da se ti jaz takrat prištulim ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:59:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina A ne veš, da v kitajsko spustijo je s takim outfitom? P.s. Tak spremljevalec ni obvezen Uf to se bo težko spravit v tako tiny mini oblekco .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:59:09
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Katina Tally, se že kaj bojiš kdaj boš prišla domov? Ne samo če bo moj delal zjutri bom mogla do 4-ih bit doma ker on gre 4.40 od doma. A bi se midve lahko zmenile da se ti jaz takrat prištulim ? KVA? A že ob 4ih misliš bit doma . Zihr, da se mi lohk prištuliš. Če ponujam sveže postlane pojstle in prevoz do železniške postaje bom zmogla tud en ovink
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?