Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:46:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nina7 evo samo zate, sem našla: To je pa lepooooo. Meni je pa tole malo preveč rdeče. Tako divje mi deluje. Meni so za otroške sobe bolj všeč pastelne barve, nežne sobice. Jaz sem mahnjena na rdečo . Kar ne paše zraven je rdeča postelja, bi mogla bit bela, da bi bil kontrast
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:47:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kako sem lahko pozabla povedat. Moj Videk pa od danes že tudi sam sedi . Včasih ga še malo naprej vleče, ampak se kar sam lepo vzravna. za sedenje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:47:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil naša pupa je že pokonci. srečna estrella, ker ti Alja tako dolgo spi. Saj sem srečna, samo je pa naša potem toliko bolj težka ko je pokonci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:50:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally zdej sem A si v ilegali in špijuniraš ? No zdej pa resno: koliko časa ti lahko kengurujčkaš? Jaz sem šla danes in sem jo nosila pol ure pa sem se hotla kr na mokor cesto vsest kolk me je križ bolel. ja odvisno poleti sem znala tudi po 2 uri, danes sem 45 min, pa mi je tudi križ razneslo , je pa kr naporen tale šport!!! Samo ob takem vremenu ni druge izbire , pa še pazit moraš fuul da ne padeš OMG dve uri jaz bi se zjokala od bolečin. Res pa je da je poleti bila Anja lažja. Ah komi čakam pomlad................... Kaj a na to, da bo Emiljija še težja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:50:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, tko sva z Vidkom prej uživala zunaj. OOO to pa bo smučar Zakaj se pa mami tako skriva???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:51:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kako sem lahko pozabla povedat. Moj Videk pa od danes že tudi sam sedi . Včasih ga še malo naprej vleče, ampak se kar sam lepo vzravna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:52:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally zdej sem A si v ilegali in špijuniraš ? No zdej pa resno: koliko časa ti lahko kengurujčkaš? Jaz sem šla danes in sem jo nosila pol ure pa sem se hotla kr na mokor cesto vsest kolk me je križ bolel. ja odvisno poleti sem znala tudi po 2 uri, danes sem 45 min, pa mi je tudi križ razneslo , je pa kr naporen tale šport!!! Samo ob takem vremenu ni druge izbire , pa še pazit moraš fuul da ne padeš OMG dve uri jaz bi se zjokala od bolečin. Res pa je da je poleti bila Anja lažja. Ah komi čakam pomlad................... Kaj a na to, da bo Emiljija še težja voziček rules .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:52:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally zdej sem Ja zdaj sem pa jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:53:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally zdej sem Ja zdaj sem pa jaz Vsak enkrat pride na vrsto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:54:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally zdej sem A si v ilegali in špijuniraš ? No zdej pa resno: koliko časa ti lahko kengurujčkaš? Jaz sem šla danes in sem jo nosila pol ure pa sem se hotla kr na mokor cesto vsest kolk me je križ bolel. ja odvisno poleti sem znala tudi po 2 uri, danes sem 45 min, pa mi je tudi križ razneslo , je pa kr naporen tale šport!!! Samo ob takem vremenu ni druge izbire , pa še pazit moraš fuul da ne padeš OMG dve uri jaz bi se zjokala od bolečin. Res pa je da je poleti bila Anja lažja. Ah komi čakam pomlad................... Kaj a na to, da bo Emiljija še težja voziček rules . Kar misli si, spomladi bo hotla ven iz vozička in naredit par korakov, pol pa nosi mama v naročju, ker v voziček ne gremo Kar zapomni si moje besede
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 17:59:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally zdej sem Ja zdaj sem pa jaz Vsak enkrat pride na vrsto Hej mala na tebe je red
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:00:10
|
|
|
|
jana81
|
Nejc je zaspal, upam da za malo več kot 15 minut, danes ima neke čudne kratke spance, ki se končajo z jokom... no ob pol 8h dam malega k atiju in se grem masirat, pride spet maserka k nam, ja 14dni je naokrog. Me dons tk križ boli, ker ga nosim po rokah da zaspi, HB samo 15 minut. Sem dons mojga poslala v trgovino po šihtu, pa me prov zanima kaj bo prinesel, čeprav ima listek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:00:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, tko sva z Vidkom prej uživala zunaj. A sta sneg jedla??? Ja, sej mu ne bo nč, sej je to k da bi sladoled lizal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:01:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, tko sva z Vidkom prej uživala zunaj. OOO to pa bo smučar Zakaj se pa mami tako skriva??? Am......, ja bom dala še kakšno gor k bom sm obrnjena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:04:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo me! Uuuuu 555 objav mam že. Lepe petice
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.11.2008 18:08:51 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:07:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally zdej sem A si v ilegali in špijuniraš ? No zdej pa resno: koliko časa ti lahko kengurujčkaš? Jaz sem šla danes in sem jo nosila pol ure pa sem se hotla kr na mokor cesto vsest kolk me je križ bolel. ja odvisno poleti sem znala tudi po 2 uri, danes sem 45 min, pa mi je tudi križ razneslo , je pa kr naporen tale šport!!! Samo ob takem vremenu ni druge izbire , pa še pazit moraš fuul da ne padeš OMG dve uri jaz bi se zjokala od bolečin. Res pa je da je poleti bila Anja lažja. Ah komi čakam pomlad................... mahhh saj se vsega navadiš. Veš Naty svojega korenjaka zna tudi kar dolgoooo nosit v kingurujčku, svaki ji čast pri njeni višini in predvsem teži . Vseeno sem jaz 173 cm velika in mislim, da mi je nekoliko lažje kot pa vam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:08:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo me! prav luškana sta..no zdej te bomo spoznale če boš pripla na večerjo zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:09:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mahhh saj se vsega navadiš. Veš Naty svojega korenjaka zna tudi kar dolgoooo nosit v kingurujčku, svaki ji čast pri njeni višini in predvsem teži . Vseeno sem jaz 173 cm velika in mislim, da mi je nekoliko lažje kot pa vam kr navad se na težke fante dvigovat, ko bo pršu Nejc na obisk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo me! Uuuuu 555 objav mam že. Lepe petice zelo znana se mi zdiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:12:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo me! prav luškana sta..no zdej te bomo spoznale če boš pripla na večerjo zraven. Na žalost me ne bo, če bo kdaj kašna večerjica v okolici notranjske (Postojna, Logatec) pa verjetno pridem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mahhh saj se vsega navadiš. Veš Naty svojega korenjaka zna tudi kar dolgoooo nosit v kingurujčku, svaki ji čast pri njeni višini in predvsem teži . Vseeno sem jaz 173 cm velika in mislim, da mi je nekoliko lažje kot pa vam kr navad se na težke fante dvigovat, ko bo pršu Nejc na obisk to bom pa kar tastu prepustila, mahh za Nejčka ni blema , samo ne vem če bo dovolil, saj veš kakšni so fantje sramežljivi . Se bo gotova Anjo bolj pustila cartat, svojo taščici. Kaj boste oblekle za večerjo jaz moram v šoping
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:14:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo me! Uuuuu 555 objav mam že. Lepe petice zelo znana se mi zdiš Mogoče sva se pa na hodniku v PO porodnišnice vidle k si kdaj šla na kak CTG.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:14:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj boste oblekle za večerjo jaz moram v šoping To sem hotla tudi jaz vprašat pa skos pozabim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan... Brez zamere nimam casa brat..danes je bil naporen dan... Dopoldan sva z mozem delala za firmo, kot zmesana... tisti kupi 7 mesecev nezlaganja papirjev sploh ne pridejo na vrsto... Popoldan pa sem udarila eno orenk generalko po stanovanju... in otroka sta se drla izmenicno enkrat eden enkrat drugi vcasih pa kar v duetu,ker s cunjo v eni roki pa z otrokom v drugi roki pac ne gre... Sej ponavadi sproti pucam ko spita al pa zvecer ampak okna in polkna pomit pa ne morem ponoci... Skratka sedaj sem ugotovila kako sta razvajena, samo na rokah in skoz moram bit na voljo. Sej ponavadi mi jih mami pomirka ampak danes mi je raje pomagala da sva hitro spucale in pa ona je skuhala kosilo... Drugace mi moz ponavadi pripelje eno egipcanko ki naj bi mi spucala, jaz ji moram samo pokazat... Ampak ker jaz njej kazem potem ze sama pol naredim in se tisto kar naredi moram it se enkrat popravljat in ji kazat kje je kaj spustila... Na koncu sem od "poucevanja in instrukcij" kako se res puca bolj zmatrana kot ce bi sama vse naredila pa se z zivci na koncu.. In mojemu mozu sploh ne znam razloziti da s tem ko mi pripelje pomoc mi nic ne olajsa ampak samo se otezi delo. Itak... sam zlajat se moram, kam drugam kot tukaj. Ce je pa bilo danes kaj zame mi prosim se enkrat postavite vprasanje...ker ne grem podrobno nazaj brat..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 18:18:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mahhh saj se vsega navadiš. Veš Naty svojega korenjaka zna tudi kar dolgoooo nosit v kingurujčku, svaki ji čast pri njeni višini in predvsem teži . Vseeno sem jaz 173 cm velika in mislim, da mi je nekoliko lažje kot pa vam kr navad se na težke fante dvigovat, ko bo pršu Nejc na obisk to bom pa kar tastu prepustila, mahh za Nejčka ni blema , samo ne vem če bo dovolil, saj veš kakšni so fantje sramežljivi . Se bo gotova Anjo bolj pustila cartat, svojo taščici. Kaj boste oblekle za večerjo jaz moram v šoping ultra minič, pa majčko sam čez joške, pa 12 cm petke ne zdej pa resno verjetn kr kavbojke,puli, spodi kej kratkega, pa škorne (če bo sneg-mi je dragi reku da mi kupi ene nagledane za 130€ )
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?