|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
25.11.2008 16:33:15   
ljubljana
Moram pohvalit mojega sina je angleščino pisal z odliko!!!user posted image user posted image user posted image  Sem ponosna, sva se namreč včeraj zvečer učila, ker se je šele včeraj spomnil, da ima danes preverjanje in si je vse zapomnil.

Me je pa danes skoraj kap sem dajala polena ven iz zaboja in je bil jakob z mano pa je začel vlečt karton in tanjše veje z škatle, pa pogledam in poleg njega na tleh nekaj miga in pogledam bolje in je bil SRŠEN user posted image groza sem ga takoj fentala in vrgla v peč. Me je kar srh spreletel, ko sem pomislila, da bi ga lahko pičil. In sploh kaj dela živ sršen novembra sredi mojega stanovanja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 976
25.11.2008 17:27:27   
TRIŠ
Ljubljanauser posted image user posted image user posted image user posted image za angleščino.Mi smo se je ravno učili ta teden in so jo danes pisali.Meni je to za četrti razred zelooo težko.Moral je napisat stavek:Can i barrow your ruller(saj ne vem če sem še jaz prav napisala)Prvič ima angleščino in že taki stavkiuser posted image kaj se bodo učili v devetem razreduuser posted image .Niso pa vzeli niti abecede tako da ni znal napisat niti W in Yuser posted image .Glede sršena pa vaju je čuval angel varuhuser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 977
25.11.2008 17:44:16   
koala
ljubljana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sina. Če bi pa jaz videla sršena pa bi vrjetno zmrznila ker se jih zeloooooooooooo bojim.

Triš, a toliko že zahtevajo?????? Sem imela sošolko v srednji šoli pa tega nebi obvladala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 978
25.11.2008 19:16:01   
Golobček
 Sem vas mola pridit pogledat in se vam še enkrat zahvalit, za vse lepe želje.
Včeraj je bil zdravnik zelo optimističen, nama je dal že takoj ko jo je prijel za nogice vedet, da so kolki stabilni.
Potem pa je izvajal tisti svoj prijem in kolk je ostal na svojem mestu.
Ko pa nama je naredo UZ , nama je pa samo še potrdil da je kolk na svojem mestu.Tako da nama je priporočil še široko povijanje.

Vsem slavljenčkom želim vse najboljše.

user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 979
25.11.2008 19:35:47   
lutiropan
Še z moje strani
Gašperuser posted image user posted image user posted image
Neža user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 980
25.11.2008 19:40:59   
ljubljana
Pri nas morajo znat številke do 20 povedat in napisat, barve, šolske predmete ene 20 besed ruler, pencil case, scissors, black board, teacher... 
Slovnice še niamjo. So 3 leta delali na fonetiki in na pravilnem tvorjenju glasov.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 981
25.11.2008 19:53:32   
limma
Po treh dneh pridem do računalnika in ..... user posted image user posted image user posted image

nana, iskreno sožalje ob izgubi očeta... nimam besed user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se, mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
25.11.2008 20:00:45   
mala pikica
Še naša večerna izdaja...

Midva z Gašperjem sva spet sama. Nama je danes babica pomagala pri kopanju, zdaj pa sonček že pridno panka.

Glede mojih AB me je naša zlata mml pomirila, da je doza čisto v redu. Tista 1 tabletka dnevno je za druge težave user posted image
Pa hvala vsem za lepe želje z mojim zdravjem user posted image

nana user posted image

ljubljana
nisem še nič alternativnega poskusila. Najprej bom verjetno šla na kakšno masažo, mi je mml tako svetovala. Če pa ne bo kaj boljše, pa bom verjetno res poskusila še alternativo. Glede šole pa so res zelo zahtevni učni načrti. Res morajo ogromno znati. V kateri razred pa hodi Christian?

katee ti pošljem seznam user posted image Pa hvala, ker se trudiš namesto Suzane. Aja, pa prav lepo jo pozdravi in ji povej, da jo pogrešamo. Kako pa je res njuno zdravje z Aljažem? Pa Žan Luka, je kaj boljši?

triš hvala za lepe želje user posted image Sem pa si skoraj jezik zlomila, ko sem brala stavek, ki ga je moral Matic napisati user posted image Meni se res vse skupaj zdi too much za te majhne glavice user posted image

martinca le oglasi se večkrat. Pa lepo kuhinjo izberi, že komaj čakam, da nam jo pokažeš user posted image

klepetka jaz tudi limmo pogrešam, je pa kot pravi koala brez računalnika. Mi je ravno pred dnevi pisala sms. Sicer pa vidim, da se je limma že oglasila user posted image So pa jo res pričakale same žalostne stvari user posted image

koala močno mislim nate in sem zelo optimistična glede tvojih izvidov. Sploh ne more in ne sme biti drugače kot v redu user posted image

golobček res smo vsi skupaj veseli za našo malo Nino user posted image user posted image user posted image Zdaj pa jo boš res morala loviti in verjamem, da jo boš z veseljem user posted image Slikice pa ti pošljem...

Zdaj pa grem malo pred TV...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 983
25.11.2008 20:03:08   
mml
Hoj čvekice

meni dnevi tako bežijo, da je joj...zjutraj se malo pocrkljamo, po tem peljem Manco v vrtec, greva z Maticem malo naokorg, po tem je že čas za Maticevo spanje (imam najrajši, da lepo spi opoldansko spanje doma, da se dobro naspi) in po tem je že spet čas, da greva po Manco...tako da uspem prebrati, kaj čvekate, za pisanje mi pa skoraj zmanjka časa in volje...kaj šele bo, ko bom šla v službo...

Maticu rasteta obe spodnji dvojki in se neznosno smeje, če mu dlesni drgnem s prstom, uspešno sam stoji kakšnih 10 sekund, po tem se pa lepo spusti in odšiba naprej po vseh 4, popoldan je najsrečnejši, če si Manca vzame čas in skupaj norita in se režita. Je prav zanimivo opazovati, kako se vsak teden več skupaj zabavata user posted image

ljubljana smo vas v nedeljo vseh 5 videli v mestu, si imela Jakoba v naročju, ker je spal, samo nas niste videli...

golobček super, za Ninine kolke. Si predstavljam, kako si si oddahnila in kako je Nina vesela, ker ima končno spet proste nogice in se lahko kobaca user posted image

mala pikica ja revmatologi so "malo hecni"...oni čakajo, da se nabere določene število težav, da so izpolnjeni kriteriji za postavitev diganoze, šele po tem začnejo z zdravljenjem...prej pride pa v poštev samo zdravljenje z analgetiki in kakšna fizioterapija...upam, da ti bo kaj boljše in bodo tvoje težave počasi izginile user posted image

triš ampak imate pa čudno anestezistko user posted image , mislim kakšna pa je razlika med Hb 102 in 105...če bi recimo Žana pustila par ur žejnega in bi mu po tem vzeli kri, bi imel pa Hb 105...to se mi zdi tako precej mimo...sicer je pa ena taka meja večinoma za operacije Hb 100...tako da upam, da bo Žan kmalu imel Hb 105 in bo ta nesrečna op za njim user posted image

dašabina super za izgubljene kg user posted image ...moji odvečni kg, se pa nikakor nočejo izgubiti...se me kar držijo in nočejo po svoje user posted image , se jih bo treba bolj radikalno lotit...

Neža, Gašper in Nejc vse najboljše in najlepše
user posted image
user posted image
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 984
25.11.2008 20:03:40   
limma
Neža se lepo zahvaljuje za čestitke user posted image

Nina, super za kolke user posted image user posted image user posted image

mala pikica - user posted image user posted image user posted image da končno pogruntajo, kaj te muči in se tvoje bolečine nehajo...

koala - držim pesti za izvide v pon. user posted image user posted image user posted image

klepetka, si me pogrešala user posted image Smo dobro, hvala, jutri kaj več napišem.
Za mp3 pa user posted image pravi, da so Phillips-ovi kar OK...no, zdaj pa pravi, da so ti, ki jih ima v mislih, črni in da bo jutri dopoldan pogledal, da bo tudi LEP za Maruško (to je ženskam pomembno, sem ga že naučila user posted image ) in mi bo poslal mail, pa ti ga bom posredovala na tvoj mail. Velja?

Vsem bolančkom user posted image in mirno noč. Mi smo se danes zbudili že ob 5h user posted image , od 18h pa spi...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 985
25.11.2008 20:08:12   
limma
mala pikica user posted image

Zdaj pa res lahko noč, greva gledat film.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 986
25.11.2008 20:29:09   
nana35
Sem vas prebrala do sem,lepo noč,S.

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 987
25.11.2008 20:58:34   
Anonimen
Preživela sem čudovit dan, saj sem se kr z dvema prijateljicama dobila na kavici in ena mi je sporočila veselo novičko, da bodo maja dobili dojenčka!user posted image Sem tako vesela za vsako user posted image . Pa se mi zdi, da jih je zadnje 2 leti res ogromno, pa tako je prav, da bomo mi šolniki meli kaj za delatuser posted image .

Popoldan pa je prišel mož iz Bleda in nas je razveselil z dobrotami. Potem pa smo šli še vsi 4 na praznovanje maminega roj.dneva in se fajn imeli. Je bil pa danes Janček zelo priden, je kr 2 krat spal po 2 uri in tudi sedaj se je kr sam uspaval. Sem ga dala v pojstlo in je kr tišinauser posted image .

Martinca a si našla svojo kuhnjo?

Ljubljana bravo za sineka! Pa glede te golazni pa jo je na pretek kr še vedno. Jaz pa sem prejšnji teden Jana glih dajala spat in slišim da nekaj brnči. Pa sem počakala, da je Jan zaspal, potem pa še vedno slišim brenčanje in pogledam izpod roloja na strešnem oknu in zagledam kar 3 ose!!! Mislim noro, dobro da sem jih takoj vn nagnala, k drugače bi bil Janček čist opikan! Joj joj....

mml tudi meni se dnevi kr obračajo...in tudi jaz vedno bolj uživam, ko gledam kako se moja dva sončka lepo igrata in se imata tako zelo rada!

Imam pa še eno user posted image a boste mogoče kaj same izdelovale novoletne koledarje z vašimi sončki gor ali pa kakšne novoletne voščilnice?

Sedaj pa se grem še mal k možeku stisnit. Vsem pa želim lahko in predvsem mirno noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
25.11.2008 21:15:15   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Cena prava sitnica 150 eur user posted image user posted image

user posted image

http://www.nintendo.com/ds/what

Evo za razsvetlitev user posted image

Eni na iPodih gledajo tudi filmčke.
Naše so Nintendo same kupile (enega za obe) in se mi zdi čist ok...

Klepetka, jaz tudi kupujem sedaj puncam Mp3 za Miklavža in sicer sem se odločila, da dobita takega kot je USB ključek, ker ga rabita le za muziko, filmčke lahko gledata doma na računalniku.... Imam pa izbran  Sony, ti lahko na ZS pošljem link...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 989
25.11.2008 21:21:56   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Kaj vaši tudi kaj škripajo z zobmi? Meni se kar kravžla zraven, ko jo slišim, kako škripa. Ne vem od kje ji taka ideja.

Neja tudi občasno škriplje z zobmi, meni pa ravno tako gredo lasje pokonci.

katee super, da ni nič resnega.
Podatke za seznam sem ti poslala.

mala pikica upam, da se bodo tvoje težave le porihtale prej.

klepetka jaz imam iPod MP3 player 4GB spomina. Je samo za poslušanje glasbe, gor je gre pa ful. Jaz sem z njim zelo zadovljna, ker je kar majhen in čisto zadovolji moje potrebe.

Sem pozabila...kaj bi dala za "nepremičnino" od otroka? user posted image  Neja je postala prava šprinterka in se sploh nič ne boji, da bi kje padla ali kaj takega in dama kar hodi. Ful lažje ji gre kar smo ji kupili čevlje in vidim, da bo treba za doma kupit bolj stabilne copate. Je pa danes že pokasirala en kup bušk.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 25.11.2008 21:25:47 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 990
25.11.2008 21:24:50   
sani1
No evo pa sem našlja tudi voljo za pisat.
Bom kratka, ker nimam nekako volje pa še same slabe novice tukaj...

nana- iskreno sožalje! Mislim nate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem pa jaz zbolela za to kuser posted image trebušno virozo. Sem v nedeljo zvečer in celo noč bruhala in driskala ob enem. Tako, da je blo že prav smešno. user posted image Zdej pa bolj kot ne samo spim in poležavam. Manja pa se lepo igra in me pride vsake toliko pogledat če še diham in me straši.user posted image No toliko energije že najdem, da skuham in nekaj malega pojeva. Ampak nekega pretiranega apetita nimam in sem pred kratkim zopet bruhala. Sploh več ne vem kaj naj pojem. Bo že!

Sem vse prebrala ampak komentirat se mi ravno ne da sej razumete, a ne?

Vsem bolančkom hitro okrevanje, vsem ki praznujete vse lepo!!!

Hvala tudi vam za čestitke in lepe želje  moji pupi.

Vidim pa, da ste zopet pridne z peko peciv.

Dašabina- nič niso zalegli komentarji v Celju. A ja teh čvekic ni bilo med nami zato nam še vedno delajo "lušte".  Mislim nate! In čestitke za izgubo kg! Le tako naprej!  Si pridna- super!

Zdej pa grem pod tuš in gledat Hausa. Mogoče pa bo danes moj primer prikazan  in bom jutri že zdrava...user posted image

klepetka- boš gledala?

Upam, da bom imela jutri kaj več energije.

Lepe sanje vsem!

nočko

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
25.11.2008 21:26:25   
ursulina
tudi naši dnevi bežijo, imamo sezono in sem dopoldan v pisarni, ko mami čuva malčka, popoldan pa se preseliva v stanovanje in kuhava za atija, da ima za jesti pride iz službe ves sestradan... pa je že kopanje in malo počitka, pa ponoči vstajam ko zombi, ves ča duda, ali pa kar vstaja oz. se vsede in tuli... pa pogruntaj kaj mu ni prav...user posted image

nana, tudi od mene prejmi iskreno sožalje, sem tudi jaz dala hude stvari čez. drži se in objemi svojega klemna, da bo vse skupaj malo lažje!
jaz sem zelo žalostna, da moj nadomestni oče ni dočakal lenarta, sem pa vesela za vsak dan, ki ga preživi skupaj z njim njegova zlata prababica...

mi imamo š**** obeh zgornjih dvojkic zunaj, tako da čakam na kako hudo noč, ko bodo prodirale čisto ven, čeprav imava zdaj homeopatske granule in se mi zdi, da kar pomaga...no, kar bo bo... noč bomo itak prespali ob svetem nikoli imam občutek user posted image

golobček, ful sem vesela za ninine kolke!!!! zdaj pa uživajta, široko povijanje ni nič proti vsem kar je že za nino!

vsem bolančkom kup user posted image user posted image user posted image , slavljencem pa koš user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa lepo noč, če utegnem, pokomentiram kaj več prihodnje dni...

< Sporočilo je popravil ursulina -- 25.11.2008 21:27:40 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
25.11.2008 21:30:10   
dašabina
Tako, sem pregurala čez vaše pisanje....

Nana,  še enkrat user posted image user posted image  in točno tako kot ti je napisala Intruder....

Mala pikica, upam, da bolečine minejo....

Martinca, a ti še enkrat pošljem kuhinjo, si me ti spraševala v Celju, a ne?

Mml, se mi zdi, da po 35 letu leta letijo...tud meniuser posted image user posted image

Klepetka, drugač od teh MP3, se ti lahk zmeša, ker jih je tolk, jaz sem šla v rang pod 50 evrov (do 2 GB spomina, pa sam za muziko, slušalke so pa zraven), našla sem ga pa v trgovirni od A do Ž, ima pa tud BIg bang veliko izbiro, meni je pomembno, da se polni prek računalnika, se pravi, da nima baterij, in da je majhen, ker že imata mobi, ko pa bosta večji, pa naj si za svoj denar kupita kaj drugegauser posted image , MIklavž je bolj skromen (še to je prevečuser posted image )

evo ti roza varianto

< Sporočilo je popravil dašabina -- 25.11.2008 21:31:36 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 993
25.11.2008 21:55:37   
dašabina
Žal ti nikakor ne morem prilepiti to lepoto od MP3, tako da tukaj je link

http://www.sony.si/product/nws-b-series/nwzb133fp.cev

Drugač sva pa danes se na hitro odločila in skočila do Triš in Žanauser posted image , in ker je bilo na hitro, sem jaz seveda pozabila vse obljubljeno od rož do Matičeve vetrovke... ja emšo, sva se pa zato fino nasmejale... slikice jutri, ko najdem fotoaparatuser posted image .... Triš, hvala za malco, je držalo dolgoooouser posted image , sam če bi jaz vsakdan tolk, ne bi šlo dol, si ti iz drugega testa kot jazuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 994
25.11.2008 22:01:24   
dašabina
Gašper, Neža in Nejc, vse naj, naj

user posted image

Vsem bolančkom...mirno nočko....

user posted image

pa vsem lepo nočko....

user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 995
25.11.2008 22:04:22   
klepetka
jao, že 3x mi je zbrisalo ko hočem kopirat, preden pošljemuser posted image . Zato samo še lahko noč, ekr sem prav besna.user posted image

Jutri nadoknadim

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 996
25.11.2008 22:07:54   
klepetka
dašabina, hvala za link.Bom pogledala

Enkart je ena tukaj govorila, da se da izbrisan tekst priklicat nazaj; ve katera, kako?Jao, kaj sploh kopiram, če vidim da ne gre in me danes to še ni izučilo

limma, seveda si bila med pogrešanimiuser posted image Pa hvala tudi vama za jutri poslano.user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 25.11.2008 22:08:56 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
25.11.2008 22:12:17   
muzika
Sem vas preletela. Upam, da se bolančki kmalu pozdravite. Pa tako veliko vas je!!!user posted image  Zgleda, da je temu kriv letni čas.

Mala pikica, pa to je neverjetno, da so te naročili čez 1 leto. A si jim zamolčala svoje bolečineuser posted image . Verjetno ne. Me zanima, kakšno terapijo bi sebi predpisali, če bi bili v tvoji koži.

FB- menda vas je kar nekaj gor.user posted image  Nekaj dni tudi jaz. Bi vas povabila za prijateljice, pa ne vem vaših pravih imen.user posted image  

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 998
26.11.2008 5:16:54   
TRIŠ
Golobčekuser posted image zelo sem vesela za Ninouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubljana
daj mi še povej kateri razred je to.Oni imajo številke do 10,vse barve in ostalo kar si napisala,slovnice pa nimajo ampak so šli kar na stavke,tako da Matic se je naučil samo ne ve kaj naj to pomeni.Zakaj je na prvem mestu Can .....uf zelo naporno jeuser posted image .Biskvit pa je enkraten samo Maticu je presladekuser posted image user posted image

mml ja sej tako je rekla tudi sestra ampak ta mlada zdravnica se je svojega držalauser posted image .Škoda da nisi ti v službi v NM.Bi te pa prosila še za tvojo telefonsko,če mi pošlješ na ZS.Hvala ti za vseuser posted image user posted image user posted image

sani pozdravi seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa drage moje sem kot veste 15.oktobra začela z zdravim prehranjevanjem in danes sem se tehtala in imam 68 kg.Sem shujšala 9 kg in sedaj sem na teži pred zanositvijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako sem vesela,ampak sedaj pa imam še majčkeno željo vsaj še 3 kguser posted image .Nana ti pa si mi dala močuser posted image

Dašabina upam da si našla aparat.Pri meni ga ni,sem šla vse pogledatuser posted image

Sunny morning a Neja potem že kar zares hodi.Sem stavila jaz na to deklico ,auser posted image .

Žan pa je dobil superfit goratex in cicibanove čeveljčke in copatke.Sedaj je pravi frajer in odkar je obut že sam stojiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 999
26.11.2008 7:26:51   
mala pikica
Jutro vsem!

Mi smo spet imeli user posted image noč. Dve uri ni Gašper nazaj zaspal. SIcer se več ne nosiva, niti zvečer, samo stojim zraven posteljice in Gašper vsake toliko pogleda, če sem tam. Če sem, se lepo uleže nazaj, če pa me ni, pa je joj. Je tudi 5 minut skupaj mir, potem pa naekrat pogleda,... Tako je trajalo dve uri user posted image user posted image user posted image Sem v tistih dveh urah razmišljala, kako bi naj imeli še enega otroka v tem trenutku. Si res ne znam tega predstavljat user posted image Jaz vas občudujem vse, ki imate tri, štriri otroke. Ali so več kot zlati ali pa ste ve več kot zmogljive. Čez dan je Gašper res neverjetno priden, ampak ponoči ga pa kakšno noč prav pošteno biksa.

triš user posted image user posted image user posted image za izgubljene kilograme in pa za Žanove nove čeveljčke user posted image Kaj mi zaupaš, kje si kupila goratexove čevlje?

klepetka mislim, da ne moreš kar tako teksta nazaj priklicati, če ga seveda pred tem nisi kopirala.

anita si spraševala za koledarje in voščilnice... Jaz bom dala naredit koledarje z Gašperjevimi slikami. Verjetno kar v Foto Tabor. Dva 12-listna, za ostale pa bo kar enostranski. Voščilnic pa verjetno ne bom delala. Ali pa tudi, si mi dala idejo user posted image Je pa res, da se moram kar lotiti tega. Ko smo že pri tem... Kaj mogoče katera ve, kje bi bilo možno kupiti majhno božičkovo kapo za Gašperja user posted image Bi bile voščilnice bolj pristne user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?