Blacky30
|
Midve sva pravkar prišli iz posvetovalnice. Vse je bilo ok, je bila zelo pridna, čeprav je bila tak zaspana, da je kar dremala in niti ni kaj veliko tečnarila. Še P je rekla, da še tak ni tak tečna, če je tak močno zaspana. Je popila cepivo proti rotavirusu in dobila pikeca v ritko, pa je samo malo zajokala. Težka je že 7210g (prejšnjič 6550g) in velika 64,7 cm (prejšnjič 63cm). Tak, da Blacky, to so podatki za seznam. Zdaj pa pijem zasluženo kavico in zraven jem zajtrk, ker ga še do zdaj nisem uspela. Teja pa spančka. Tinky, ta stolček iz BC že mora bit ok. A ga nima lunica? Ti pa povem našo zgodbo. Mi smo imeli stolček z udobnim sedežem kot je ta, ki ga imajo v BC, potem pa smo šli enkrat v hotel in so imeli samo to čudo od Trip Trap stolčka. Mater, kdo si je to izmislil? Kot kakšna mučilna naprava. Vse leseno, nikjer koščka mehkega, da bi otrok imel vsaj rit na mehkem, pa še z leseno lato ga zapreš. No, naš se je drl kot živina sredi restavracije, pa je bil sicer hitro prilagodljiv otrok. Tak da hočem ti samo povedat, da se ti zna to zgodit, ko ga boš želela preseliti iz takega udobnega v ono predpotopno čudo. Meni so res ful bljak ti stolčki. Maja, ful lepi spomini na nosečnost, hja. Le kje so tisti časi.......bilo je lijepo i nezaboravno. Tiste, ki ne pogrešate nosečnosti....čudne ste! Rovar_ka, kak ti je ime? Da vidim, če me na rit vrže. Si Lea? Lejla969, vauuu, prva julijka, ki že zavestno dela na novem . Bravo!!!! Babe, že imamo nekoga, ko lahko navijamo zanj!!!! Naj se čimprej prime!!! Glu3, ful lepe fotke. Rebeca, iskreno sožalje. Majuska, da bi bilo s tetico vse ok. Liju, nisem še odločbe iskala, ker sva imeli danes P in še ni bilo časa. Zdaj pa morava še po Nejca odrinit. Čakam, da se malo naspi, čeprav jedla pa ni že od 8.40. A Tuš tudi ima razvijanje slik? Nisem vedla. Moram prečekirat.
|