Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 9:18:19
|
|
|
|
ledenka
|
jutrčka danes sem ga najeb*ala ena kolegica je na službeni poti, druga zbolela, tu pa dela še pa još... ah, bomo že preživeli. pikica, za naslednji teden za kavo po službi se lahko tud midve zmeniva v katerem koncu pa delaš? jaz sem v centru, tako da če ti ustreza kje tu, je super Se* za stopko, danes še pivo pade, pol pa kako leto ne več
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 9:35:52
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka pupe Kako ste danes? Samo, da vas vse poobjemčkam pa šibam naprej
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 9:58:36
|
|
|
|
sonček85
|
pikica :ta teden te na veliko razvajajo in tako je prav,jaz se pa bolj poredko oglašam ,ker je še moj gor na rač in tako dalje. samo zate
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 10:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsika.... Lahko pa gremo skupaj na kavico, če si ti tudi v centru Jaz sem tudi Če je Pikica seveda za
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 11:08:03
|
|
|
|
sonček85
|
živa :atle tvoj pingivinček pa sedaj še bolj veselo skače ko je zunaj pri vas sneg
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 11:19:27
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe zgleda ja Ti pa maš SUPER novo oblekico I LIKE IT!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 11:23:59
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ajsika.... Lahko pa gremo skupaj na kavico, če si ti tudi v centru Jaz sem tudi Če je Pikica seveda za ilegalaaaaa ja super, kmot, sam naslednji teden, ta teden jz nimam casa. punce neki mi povejte: jz sm mela M 10.10. pol pa 10.11. to se pravi d mam zdej na 30 dni cikl.. no in naj bi bla plodna od 20-27.. mi2 sva pa 19.,21.,23. tko d mislte d se bo kej prjel..tud ce nism na da O. pa kaj je blo takrat 11-ti dan po prvemu dnevu M, k sm mogla it h G. (k takrat je ze vidla jajca) ja sej vem d lahko tud tedn dni no prezvijo, sam kaj pa ce niso dost kvalitetni zdle me je mal zaskrbel.. aja pa civ buc bav vsem skupaj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 11:26:18
|
|
|
|
ledenka
|
naslednji teden je zame ok recimo četrtek, morda tudi torek
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 11:27:14
|
|
|
|
sonček85
|
ja tudi meni je lep ,sam k bi imela enega takega k miga pa ne najdem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 11:29:18
|
|
|
|
beyba
|
pri nas pa spet sneziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 11:31:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba pri nas pa spet sneziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naj kar pri vas ostaneeeee moram it danes nujno v trgovino, pa ne bi rada z avtom po cesti plesala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 11:32:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ajsika.... Lahko pa gremo skupaj na kavico, če si ti tudi v centru Jaz sem tudi Če je Pikica seveda za ilegalaaaaa ja super, kmot, sam naslednji teden, ta teden jz nimam casa. punce neki mi povejte: jz sm mela M 10.10. pol pa 10.11. to se pravi d mam zdej na 30 dni cikl.. no in naj bi bla plodna od 20-27.. mi2 sva pa 19.,21.,23. tko d mislte d se bo kej prjel..tud ce nism na da O. pa kaj je blo takrat 11-ti dan po prvemu dnevu M, k sm mogla it h G. (k takrat je ze vidla jajca) ja sej vem d lahko tud tedn dni no prezvijo, sam kaj pa ce niso dost kvalitetni zdle me je mal zaskrbel.. aja pa civ buc bav vsem skupaj lej, plavalčki preživijo do 5 dni, tako da sta nekje v varnem okvirju zdaj če bo ali pa ne, pa itak ne moreš vedet. sam pesti pa držimo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 11:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček a bi kaj takega?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 11:50:16
|
|
|
|
pikicao.
|
hvala ajsi.. potihem upam d bi nama ta mesec poratal, k bi ga rada presentla k bo prsu nazaj domov sam sej cist potiho upam, tko d ...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 12:06:39
|
|
|
|
murkica
|
Še jaz se na hitro javim... Sem bila že s kužo na sprehodu in pri nas tudi še vedno sneži... Sicer nič drastičnega ampak samo lepo padajo snežinkice počasi na zemljo... Se*- hura za stopko... Sem prepričana, da je to to... Še malo pa boš ti naša nova nosečka... Jaz sem se pa naročila za ultrazvok dojk... Namreč jaz ful cvikam kar se tega tiče, saj je imela moja babica raka na dojki in so ji jo potem odrezali in tudi moji mami so nekaj našli, vendar pravijo, da naj nič ne skrbi, samo da jo morajo opazovati, da se nebi to začelo kaj spreminjati.. Tako, da sem se tudi jaz odločila, da bom odšla na pregled prsi, saj škoditi ne more... Punce jst komaj čakam 10.12. Takrat imam pregled pri svoji G. Upam, da mi bo povedala kaj vzpodbudnih novic in da bo že dedek mraz prinesel veliko darilo za naju... Pikicao- sej veš pošiljam ti en topel objemček...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 12:08:38
|
|
|
|
beyba
|
sonček a tkole:
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 12:13:38
|
|
|
|
beyba
|
al pa kej takega: Tale me je pa na našo se* spomnila...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 12:16:06
|
|
|
|
beyba
|
murkica držim pestke za vaju...da boš kaj lepega zvedla in mogoče božiček prinese majcen paketek...ki bo čez 9 mesecel zrasel na ene 3500g NAvijamo itak....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 12:16:29
|
|
|
|
beyba
|
evo moje monologe....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 12:37:53
|
|
|
|
ledenka
|
sem tud jaz tule okoli se spravljam na kosilo. upam, da mi bo popoldan uspelo prit do pošte, paketek za tvojo Elo pošiljam že od prejšnjega tedna
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 13:24:05
|
|
|
|
beyba
|
bo že...to je pri kroničnem pomankanju časa vedno tako... Kaj vohuniš...si že našla srčka? a se sliši ko podmornica....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 13:34:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba bo že...to je pri kroničnem pomankanju časa vedno tako... Kaj vohuniš...si že našla srčka? a se sliši ko podmornica.... ahem, ne si moram vzet pol ure časa in miru, pa mandljevo olje nabavit prvič se mi zdi, da sem ga našla, zadnjih par dni nisem pa niti poskušala. bom že, danes bom ob normalni uri doma in bo lažje.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 14:00:48
|
|
|
|
beyba
|
Naravno mandljevo olje se kupi v lekarni...zakaj ga pa rabiš...namreč mandljevo olje ma Ela za temenca , drugače pa ne vem zakaj bi se še upoabljala, namreč ravno lepega vonja nima
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 14:56:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Naravno mandljevo olje se kupi v lekarni...zakaj ga pa rabiš...namreč mandljevo olje ma Ela za temenca , drugače pa ne vem zakaj bi se še upoabljala, namreč ravno lepega vonja nima za mazat bušija, da se srček sliši z AS ker z mojim običnim losjonom mam pač probleme. al bom pa še probala pa pol vidla
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 25.11.2008 15:15:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Tale me je pa na našo se* spomnila... iiiii - kak je dobra! Si jo bom shranila ... trinity - a nam ne boš nič povedala? Missamo te! murkica - boljše preventiva kot kurativa! Držim pestke, da fajn porihtaš pri G! Hm... kako dolgo delata na bebiju?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 25.11.2008 15:17:41 >
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.