|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
25.11.2008 9:18:19   
ledenka
jutrčka user posted image  

danes sem ga najeb*ala user posted image  ena kolegica je na službeni poti, druga zbolela, tu pa dela še pa još... ah, bomo že preživeli.

pikica, za naslednji teden za kavo po službi se lahko tud midve zmeniva user posted image  v katerem koncu pa delaš? jaz sem v centru, tako da če ti ustreza kje tu, je super user posted image  

Se* user posted image  za stopko, danes še pivo pade, pol pa kako leto ne več user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
25.11.2008 9:35:52   
gigi1
Jutrčka pupe user posted image

Kako ste danes?
Samo, da vas vse poobjemčkam pa šibam naprej user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
25.11.2008 9:58:36   
sonček85
pikica :ta teden te na veliko razvajajo in tako je prav,jaz se pa bolj poredko oglašam ,ker je še moj gor na rač in tako dalje.

samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
25.11.2008 10:53:29   
Anonimen
ajsika.... Lahko pa gremo skupaj na kavico, če si ti tudi v centru user posted image user posted image user posted image   Jaz sem tudi user posted image user posted image user posted image user posted image   Če je Pikica seveda za user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
25.11.2008 11:08:03   
sonček85
živa :atle tvoj pingivinček pa sedaj še bolj veselo skače ko je zunaj pri vas sneguser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
25.11.2008 11:19:27   
Anonimen
hehehe  zgleda ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti pa maš SUPER novo oblekico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I LIKE IT!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
25.11.2008 11:23:59   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ajsika.... Lahko pa gremo skupaj na kavico, če si ti tudi v centru user posted image user posted image user posted image   Jaz sem tudi user posted image user posted image user posted image user posted image   Če je Pikica seveda za user posted image user posted image

ilegalaaaaa user posted image user posted image user posted image

ja super, kmot, sam naslednji teden, ta teden jz nimam casa.

punce neki mi povejte: jz sm mela M 10.10. pol pa 10.11. to se pravi d mam zdej na 30 dni cikl.. no in naj bi bla plodna od 20-27.. mi2 sva pa user posted image  19.,21.,23.
tko d mislte d se bo kej prjel..tud ce nism na da O.
pa kaj je blo takrat 11-ti dan po prvemu dnevu M, k sm mogla it h G. (k takrat je ze vidla jajca) user posted image user posted image
ja sej vem d lahko tud tedn dni no prezvijo, sam kaj pa ce niso dost kvalitetniuser posted image
zdle me je mal zaskrbel..

aja pa civ buc bav vsem skupaj

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
25.11.2008 11:26:18   
ledenka
naslednji teden je zame ok recimo četrtek, morda tudi torek user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
25.11.2008 11:27:14   
sonček85
ja tudi meni je lep ,sam k bi imela enega takega k miga pa ne najdemuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
25.11.2008 11:29:18   
beyba
pri nas pa spet sneziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
25.11.2008 11:31:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

pri nas pa spet sneziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

naj kar pri vas ostaneeeee user posted image  moram it danes nujno v trgovino, pa ne bi rada z avtom po cesti plesala user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
25.11.2008 11:32:33   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ilegalaaaaa user posted image user posted image user posted image

ja super, kmot, sam naslednji teden, ta teden jz nimam casa.

punce neki mi povejte: jz sm mela M 10.10. pol pa 10.11. to se pravi d mam zdej na 30 dni cikl.. no in naj bi bla plodna od 20-27.. mi2 sva pa user posted image  19.,21.,23.
tko d mislte d se bo kej prjel..tud ce nism na da O.
pa kaj je blo takrat 11-ti dan po prvemu dnevu M, k sm mogla it h G. (k takrat je ze vidla jajca) user posted image user posted image
ja sej vem d lahko tud tedn dni no prezvijo, sam kaj pa ce niso dost kvalitetniuser posted image
zdle me je mal zaskrbel..

aja pa civ buc bav vsem skupaj

lej, plavalčki preživijo do 5 dni, tako da sta nekje v varnem okvirju user posted image  zdaj če bo ali pa ne, pa itak ne moreš vedet. sam pesti pa držimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
25.11.2008 11:41:42   
Anonimen
sonček a bi kaj takega?
user posted image   user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
25.11.2008 11:50:16   
pikicao.
hvala ajsi.. potihem upam d bi nama ta mesec poratal, k bi ga rada presentla k bo prsu nazaj domovuser posted image user posted image
sam sej cist potiho upam, tko d ... user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
25.11.2008 12:06:39   
murkica
Še jaz se na hitro javim...

Sem bila že s kužo na sprehodu in pri nas tudi še vedno sneži... Sicer nič drastičnega ampak samo lepo padajo snežinkice počasi na zemljo...

Se*- hura za stopko... Sem prepričana, da je to to... Še malo pa boš ti naša nova nosečka...

Jaz sem se pa naročila za ultrazvok dojk... Namreč jaz ful cvikam kar se tega tiče, saj je imela moja babica raka na dojki in so ji jo potem odrezali in tudi moji mami so nekaj našli, vendar pravijo, da naj nič ne skrbi, samo da jo morajo opazovati, da se nebi to začelo kaj spreminjati.. Tako, da sem se tudi jaz odločila, da bom odšla na pregled prsi, saj škoditi ne more...

Punce jst komaj čakam 10.12. Takrat imam pregled pri svoji G. Upam, da mi bo povedala kaj vzpodbudnih novic in da bo že dedek mraz prinesel veliko darilo za naju...

Pikicao- sej veš pošiljam ti en topel objemček...user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
25.11.2008 12:08:38   
beyba
sonček a tkole:user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
25.11.2008 12:13:38   
beyba
al pa kej takega:

user posted image
user posted image
user posted image

Tale me je pa na našo se* spomnila...user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
25.11.2008 12:16:06   
beyba
murkica držim pestke za vaju...da boš kaj lepega zvedla in mogoče božiček prinese majcen paketek...ki bo čez 9 mesecel zrasel na ene 3500guser posted image user posted image user posted image

NAvijamo itak....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
25.11.2008 12:16:29   
beyba
evo moje monologe....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
25.11.2008 12:37:53   
ledenka
sem tud jaz tule okoli user posted image  se spravljam na kosilo. upam, da mi bo popoldan uspelo prit do pošte, paketek za tvojo Elo pošiljam že od prejšnjega tedna user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
25.11.2008 13:24:05   
beyba
bo že...to je pri kroničnem pomankanju časa vedno tako...

Kaj vohuniš...si že našla srčka? a se sliši ko podmornica....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
25.11.2008 13:34:21   
ledenka

bo že...to je pri kroničnem pomankanju časa vedno tako...

Kaj vohuniš...si že našla srčka? a se sliši ko podmornica....user posted image user posted image user posted image

ahem, ne user posted image  si moram vzet pol ure časa in miru, pa mandljevo olje nabavit user posted image  prvič se mi zdi, da sem ga našla, zadnjih par dni nisem pa niti poskušala. bom že, danes bom ob normalni uri doma in bo lažje.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
25.11.2008 14:00:48   
beyba
Naravno mandljevo olje se kupi v lekarni...zakaj ga pa rabiš...namreč mandljevo olje ma Ela za temenca , drugače pa ne vem zakaj bi se še upoabljala, namreč ravno lepega vonja nimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
25.11.2008 14:56:03   
ledenka

Naravno mandljevo olje se kupi v lekarni...zakaj ga pa rabiš...namreč mandljevo olje ma Ela za temenca , drugače pa ne vem zakaj bi se še upoabljala, namreč ravno lepega vonja nimauser posted image user posted image user posted image

za mazat bušija, da se srček sliši z AS user posted image  ker z mojim običnim losjonom mam pač probleme. al bom pa še probala pa pol vidla user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
25.11.2008 15:15:48   
Serendipity

Tale me je pa na našo se* spomnila...user posted image user posted image user posted image

user posted image

iiiii - kak je dobra! Si  jo bom shranila ...

trinity -  a nam ne boš nič povedala? Missamo te!

murkica - boljše preventiva kot kurativa! Držim pestke, da fajn porihtaš pri G! Hm... kako dolgo delata na bebiju?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 25.11.2008 15:17:41 >

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.